Mariusz Max Kolonko
Moderator: Łukasz
Mi Mariusz Max Kolonko koja¿y siê w³aœnie z takim showmenem, który robi dobre materia³y ale nie na polityczne tematy, chwyba wszyscy a przynajemniej wiêkszoœÌ pamiêta jego materia³, w którym wlecie³ samolotem "Herkules" w tornado i do takich materia³ów siê nadaje. Ale pani Kasia by³a rewelacyjna w innych tematach, bardzo dobra relacja z Katriny w Nowym Orleanie albo œwietny materia³ o gin¹cych bizonach...szkoda, ¿e wraca:(
Wróciłem!!
.Kowal pisze:Mi Mariusz Max Kolonko kojaÂży siĂŞ wÂłaÂśnie z takim showmenem, ktĂłry robi dobre materiaÂły ale nie na polityczne tematy, (...)
WÂłaÂśnie, wÂłaÂśnie, wÂłaÂśnie

Ja mam nadziejĂŞ, Âże SÂławiĂąska nie wrĂłciKowal pisze:Ale pani Kasia byÂła rewelacyjna w innych tematach, bardzo dobra relacja z Katriny w Nowym Orleanie albo Âświetny materiaÂł o ginÂących bizonach...szkoda, Âże wraca:(

No i zaczyna mi to tak nijak wyglÂądaĂŚ...Durczok, Kolonko...kto nastĂŞpny ??
ZIMA
To pewne Âże SÂławiĂąska wrĂłci.TVN_FAN pisze:Ja mam nadziejĂŞ, Âże SÂławiĂąska nie wrĂłciChociaÂż zaczynam powÂątpiewaĂŚ czy TVN dwĂłch reporterĂłw bĂŞdzie utrzymywaĂŚ w USA.

Co do Mariusza i jego materia³ów.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

W zasadzie nic nie jest napisane Âże bĂŞdzie korespondentem FaktĂłw albo TVN24, tylko TVN. MoÂże wiĂŞc jego relacje bĂŞdÂą w DD TVN a nie w Faktach
PowrĂłt SÂławiĂąskiej do Polski byÂłby dzwiny zwÂłaszcza Âże zbieraÂła raczej pochlebne opinie. MoÂże wiĂŞc zostanie, bĂŞdzie korespondentkÂą i przy okazji bĂŞdzie pracowaĂŚ w iTVN, tak jak kiedyÂś Rogalski. 

Przyjscie Maxa Kolonki do TVN to bardzo dobra decyzja . Jego materiaÂły sÂą naprawde super. TeÂż jestem ciekawy co bĂŞdzie z KatarzynÂą SÂławinskÂą . MoÂże dadzÂą jÂą do jakiegoÂś Europejskiego kraju ? Jako korespondentka w USA sprawdziÂła siĂŞ , wiĂŞ moÂże nowe wyzwanie ? A naraze czekam na debiut Maxa w Faktach TVN .
Super czwartki w TVN :
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
WIELKIE UCIECZKI - godz. 21.30
DETEKTYW - godz. 22.25
JeÂśli wierzyĂŚ :devil: :devil: (to oczywiÂście Âżart) tvn.tivi to jednak Pani Kasia zostaje w USA co nie ukrywam, Âże mnie bardzo cieszy :brawa:
A Kolonko niech nadaje relacje dla DDTVN - tam styl jego materia³ów siê nadaje idealnie. A w Faktach oby jak najrzadziej siê pojawia³
A Kolonko niech nadaje relacje dla DDTVN - tam styl jego materia³ów siê nadaje idealnie. A w Faktach oby jak najrzadziej siê pojawia³

A jednak niczego pewnym byĂŚ nie moÂżna :tanczy:pawell pisze:To pewne Âże SÂławiĂąska wrĂłci
ZIMA
TakTVN_FAN pisze:A jednak niczego pewnym byĂŚ nie moÂżna :tanczy:pawell pisze:To pewne Âże SÂławiĂąska wrĂłci

CieszĂŞ siĂŞ, bo i bĂŞdzie Katarzyna SÂławiĂąska i Mariusz Max Kolonko.

maxiu Kolonko
....i po co on tam porzebny.Do tworzenia chaÂłtur dobra jest publiczna tv, chyba Âże chce promowaĂŚ swojÂą WeroniĂŞ.....????
kolonko jako prezeter TVN24? Mi siĂŞ to jakoÂś niewidzi, chyba, Âże "Kalejdoskopu". Niewiem czemu ale nie pasuje mi on do programĂłw politycznych, niewiem moÂże to tylko moje zdanie, to byÂł byÂł styl prowadzenia Macieja OrÂłosia.jott kott pisze:Szkoda Âże ktoÂś skasowaÂł mego posta
PisaÂłem Âże moim zdaniem Mariusz Maks Kolanko powinien byĂŚ prezĂŞterem w TVN24 gdysz nadaje siĂŞ do tej roli
Ale i tak bardzo dobrze Âże bendzie spupracowaÂł z TVN
Wróciłem!!
Nic dziwnego jak piszesz posty z g³upimi b³êdami... :? Jeszcze widaÌ ¿e specjalnie je robisz. :/jott kott pisze:Szkoda ¿e ktoœ skasowa³ mego posta
Mi teÂż siĂŞ Kolonko jakoÂś nie widzi jako prezenter TVN 24 i w ogĂłle prezenter, prowadzÂący - tak jak kiedys "Top Trendy" itp. :? Dobry jest jako reporter, robi fajne materiaÂły i niech tu bĂŞdzie.Kowal pisze:kolonko jako prezeter TVN24? Mi siĂŞ to jakoÂś niewidzi, chyba, Âże "Kalejdoskopu". Niewiem czemu ale nie pasuje mi on do programĂłw politycznych, niewiem moÂże to tylko moje zdanie, to byÂł byÂł styl prowadzenia Macieja OrÂłosia.

-
- Stały bywalec
A moÂże Max trafi do DDTVN?pawell pisze:Mi teÂż siĂŞ Kolonko jakoÂś nie widzi jako prezenter TVN 24 i w ogĂłle prezenter, prowadzÂący - tak jak kiedys "Top Trendy" itp. :? Dobry jest jako reporter, robi fajne materiaÂły i niech tu bĂŞdzie.![]()
![]()

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy: