Marcin Pawłowski

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

macie jakies informacje kiedy wróci, mial zastêpowaÌ Rymana lecz zastepowal tylko 1 tydz a pó¿niej Anita caly tydz. Czy¿by coœ znów sie nie powiod³o, czy wladza TVN zrezygnowala z dania mu szansy.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

WÂładze TVN na pewno nie zrezygnowaÂły i nie zrezygnujÂą z dania mu szansy. A to dlatego, Âże sam Mariusz Walter zapÂłaciÂł parĂŞ milionĂłw za koszty leczenia Marcina PawÂłowskiego, wiĂŞc raczej na pewno on i zarzÂąd bĂŞdÂą chcieli by pan Marcin prowadziÂł nadal "Fakty".
A z tego, co wiem, to prowadzenie "FaktĂłw" przez pana PawÂłowskiego zalezy tylko od jego stanu zdrowia. :idea:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
tobi
Zbanowany
Zbanowany

a tego, Âże spopnsorowal jego leczenie to nie wiedziaÂłem. dzieki za info.
Czekam na jego powrĂłt.
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Twoje Imperium przywoÂłaÂło sprawĂŞ Marcina. Jest w centralnÂą najwaÂżniejszÂą osobÂą okÂładki - zdjĂŞcie z peÂłnego zdrowia z lekkÂą nadwagÂą.

Dlaczego nie ma go w dy¿urach mimo, ¿e reklamowano, ¿e bêdzie trzech prezenterów od pon do pt? Otóz ¿ona uspokaja, ¿e jest stan zdrowia siê ani trochê nie pogorszy³ w porównaniu z sierpniem. Jednak¿e po dwóch tygodniach pracy pod koniec sierpnia i na pocz¹tku wrzeœnia znowu straci³ kilka kiogramów i nie potrafi mo¿na ich odzyskac zwyk³ym objadaniem siê. Obecnie jest w szpitalu, ale tylko po to, ¿eby przybraÌ na wadze. Kiedy lekarze go wypuszcz¹ to siê pojawi - ca³y czas od nich zale¿¹ jego dy¿ury.

W Âśrodku zdjĂŞcie zdrowego, zdjĂŞcie z lipca i jeszcze jakieÂś, ale zapomniaÂłem.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re: Co z Marcinem PawÂłowskim?

Post autor: Marcin »

tobi pisze:Czy ktoÂś wie co siĂŞ dzieje z M.PawÂłowskim. dlaczego nie ma go w Faktach. czyzby wladze go odsuneli.
Nie ma go w Faktach, poniewa¿ siê leczy. Ju¿ przestaùcie zak³adaÌ ludzie takie absurdalne tematy. Chyba zale¿y nam wszystkim, aby Marcin wróÌi³ do zdrowia, a to zdrowie jest wa¿niejsze ni¿ prowadzenie Faktów. :twisted: Mo¿e chcecie jeszcze Fakty nadawane ze szpitala? Zrozumcie! Cz³owiek musi siê leczyÌ! Jak bêdzie w stanie dobrym, to powróci. Z nim nie jest tak jak z innymi, ¿e w konkretnym okresie prowadzi Fakty, tylko jak mu stan zdrowia na to pozwala.

Koniec kazania... :wink:
Ostatnio zmieniony czwartek 11 lis 2004, 08:34 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Tak... tylko, Âże ten temat byÂł zaÂłoÂżony na poczÂątku sierpnia :P
Troszkê za póŸno na takie kazania (przypominam: mamy œrodem paŸdziernika! :P)
:lol:
:)
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Tak w³aœnie. Czasami warto poczytaÌ t¹ ma³¹ czcionke.

A co do Marcina teÂżczytaÂłem gdzieÂś Âże miaÂł chyba wczoraj prowadziĂŚ, ale sÂąto pewnie wypociny zawiedzionych suyutuacjÂąTefaenu ludzi.

Ja teÂż z utĂŞsknieniem czekam na powrĂłt Ostatniego Sprawiedliwego z
FAKTÓW TVN, co to ocala³......
A jak na razie to oglÂądam tylko Magazyn 24GODZINY A FAKTY czasami i tylko z JustynÂą Pochanke.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

W tym tygodniu Fakt napisa³, ¿e podobno czuje siê lepiej - wyszed³ z jakiejœ warszawskiej kliniki, w której uda³o siê mu przytyÌ 6 kilogramów. Przeszed³ jak¹œ kuracjê wzmacniaj¹c¹ etc. No ale to Fakt, wiêc ca³y tekst móg³ byÌ po prostu wyssany z palca. Oni zyj¹ takimi informacjami.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Mam nadzieje Âże to FAKT. I Âże od poniedziaÂłku zobaczĂŞ w TV i usÂłysze....
.............Marcin PawÂłowski Fakty Witam PaĂąstwa
tobi
Zbanowany
Zbanowany

A CZy nikt nie sÂłyszaÂł o opcji Âże Fakty popoÂłudniowe bĂŞdÂą prowadziĂŚ wzajemnie na zmiane Patryycja Redo i Anita Werner. z racji prowadzenia FaktĂłw pooÂłudniowych. zreszto takie rozwiÂązanie przyjĂŞto przed wakacjami.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

O co ci chodzi tobi bo trochĂŞ tego nie rozumiem. Co przed wakacjami :?:
Przed wakacjami to my nic nie wiedzieliÂśmy. Chyba siĂŞ nudzisz, Âże takie posty piszesz.
aniab
Początkujący
Początkujący

Post autor: aniab »

Tez s³ysza³am o tym ¿e przyty³ i czuje sie lepiej, ale chyba nie z "faktu". Moim zdaniem powinien wrócic na wizje, nikt nie moze go oddsun¹Ì! Nie wiem nawet dlaczego ludzie sa tak okrutni i sami pisza do gazet, ze boj¹ sie ogladac Paw³owskiego bo tak strasznie wygl¹da. Ludzie s¹ straszni, a najgorsze jest to, jak musi czuc sie Pan Marcin gdy czyta takie wypowiedzi?
Awatar użytkownika
jott kott
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: jott kott »

aniab pisze:Tez s³ysza³am o tym ¿e przyty³ i czuje sie lepiej, ale chyba nie z "faktu". Moim zdaniem powinien wrócic na wizje, nikt nie moze go oddsun¹Ì! Nie wiem nawet dlaczego ludzie sa tak okrutni i sami pisza do gazet, ze boj¹ sie ogladac Paw³owskiego bo tak strasznie wygl¹da.
A czego siê spodziewasz po ludziach czytaj¹cych gazetê, której wy¿szoœÌ nad papierem toaletowym ogranicza siê jedynie do wiêkszej palety kolorów, którymi zadrukowuje siê jej strony?
aniab pisze:Ludzie sÂą straszni, a najgorsze jest to, jak musi czuc sie Pan Marcin gdy czyta takie wypowiedzi?
Marcin PawÂłowski zapewne takich gazet nie czyta, jest zbyt inteligentny na to. A jeÂśli nawet dotarÂły do niego te informacje, to wÂątpiĂŞ Âżeby sobie cokolwiek z nich robiÂł...
aniab
Początkujący
Początkujący

Post autor: aniab »

Jednak kazdemu na pewno robi sie nieprzyjemnie po czyms takim :(
Awatar użytkownika
jott kott
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: jott kott »

aniab pisze:Jednak kazdemu na pewno robi sie nieprzyjemnie po czyms takim :(
Wiesz, ja siĂŞ kierujĂŞ w Âżyciu zasadÂą "jeÂśli chcesz mi dowaliĂŚ, to musisz mieĂŚ *jakiÂś* poziom". Zapewne Marcin nie przejmuje siĂŞ tego rodzaju komentarzami - bo czym tu siĂŞ przejmowaĂŚ? Chamstwem i prostactwem?
Szkoda nerw, naprawdê. Ludzie o IQ mrówki mog¹ jedynie obraziÌ tych z wspó³czynnikiem inteligencji roztoczy, a nie cz³onków MENSY. ;) Paw³owski to ³ebski ch³opak, i naprawdê, w¹tpiê w to, ¿eby siê takimi bzdurami przejmowa³ - nawet, jeœli do niego dotar³y tego rodzaju "informacje". Mi³e to oczywiœcie nie jest, ale ja bym tego rodzaju komentarze mia³ "tam, gdzie kura znosi jajka"...
ODPOWIEDZ