Marcin Pawłowski
Moderator: Łukasz
WÂładze TVN na pewno nie zrezygnowaÂły i nie zrezygnujÂą z dania mu szansy. A to dlatego, Âże sam Mariusz Walter zapÂłaciÂł parĂŞ milionĂłw za koszty leczenia Marcina PawÂłowskiego, wiĂŞc raczej na pewno on i zarzÂąd bĂŞdÂą chcieli by pan Marcin prowadziÂł nadal "Fakty".
A z tego, co wiem, to prowadzenie "FaktĂłw" przez pana PawÂłowskiego zalezy tylko od jego stanu zdrowia. :idea:
A z tego, co wiem, to prowadzenie "FaktĂłw" przez pana PawÂłowskiego zalezy tylko od jego stanu zdrowia. :idea:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Twoje Imperium przywoÂłaÂło sprawĂŞ Marcina. Jest w centralnÂą najwaÂżniejszÂą osobÂą okÂładki - zdjĂŞcie z peÂłnego zdrowia z lekkÂą nadwagÂą.
Dlaczego nie ma go w dy¿urach mimo, ¿e reklamowano, ¿e bêdzie trzech prezenterów od pon do pt? Otóz ¿ona uspokaja, ¿e jest stan zdrowia siê ani trochê nie pogorszy³ w porównaniu z sierpniem. Jednak¿e po dwóch tygodniach pracy pod koniec sierpnia i na pocz¹tku wrzeœnia znowu straci³ kilka kiogramów i nie potrafi mo¿na ich odzyskac zwyk³ym objadaniem siê. Obecnie jest w szpitalu, ale tylko po to, ¿eby przybraÌ na wadze. Kiedy lekarze go wypuszcz¹ to siê pojawi - ca³y czas od nich zale¿¹ jego dy¿ury.
W Âśrodku zdjĂŞcie zdrowego, zdjĂŞcie z lipca i jeszcze jakieÂś, ale zapomniaÂłem.
Dlaczego nie ma go w dy¿urach mimo, ¿e reklamowano, ¿e bêdzie trzech prezenterów od pon do pt? Otóz ¿ona uspokaja, ¿e jest stan zdrowia siê ani trochê nie pogorszy³ w porównaniu z sierpniem. Jednak¿e po dwóch tygodniach pracy pod koniec sierpnia i na pocz¹tku wrzeœnia znowu straci³ kilka kiogramów i nie potrafi mo¿na ich odzyskac zwyk³ym objadaniem siê. Obecnie jest w szpitalu, ale tylko po to, ¿eby przybraÌ na wadze. Kiedy lekarze go wypuszcz¹ to siê pojawi - ca³y czas od nich zale¿¹ jego dy¿ury.
W Âśrodku zdjĂŞcie zdrowego, zdjĂŞcie z lipca i jeszcze jakieÂś, ale zapomniaÂłem.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Re: Co z Marcinem PawÂłowskim?
Nie ma go w Faktach, poniewa¿ siê leczy. Ju¿ przestaùcie zak³adaÌ ludzie takie absurdalne tematy. Chyba zale¿y nam wszystkim, aby Marcin wróÌi³ do zdrowia, a to zdrowie jest wa¿niejsze ni¿ prowadzenie Faktów.tobi pisze:Czy ktoœ wie co siê dzieje z M.Paw³owskim. dlaczego nie ma go w Faktach. czyzby wladze go odsuneli.

Koniec kazania...
Ostatnio zmieniony czwartek 11 lis 2004, 08:34 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak w³aœnie. Czasami warto poczytaÌ t¹ ma³¹ czcionke.
A co do Marcina teÂżczytaÂłem gdzieÂś Âże miaÂł chyba wczoraj prowadziĂŚ, ale sÂąto pewnie wypociny zawiedzionych suyutuacjÂąTefaenu ludzi.
Ja teÂż z utĂŞsknieniem czekam na powrĂłt Ostatniego Sprawiedliwego z FAKTĂW TVN, co to ocalaÂł......
A jak na razie to oglÂądam tylko Magazyn 24GODZINY A FAKTY czasami i tylko z JustynÂą Pochanke.
A co do Marcina teÂżczytaÂłem gdzieÂś Âże miaÂł chyba wczoraj prowadziĂŚ, ale sÂąto pewnie wypociny zawiedzionych suyutuacjÂąTefaenu ludzi.
Ja teÂż z utĂŞsknieniem czekam na powrĂłt Ostatniego Sprawiedliwego z FAKTĂW TVN, co to ocalaÂł......
A jak na razie to oglÂądam tylko Magazyn 24GODZINY A FAKTY czasami i tylko z JustynÂą Pochanke.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
W tym tygodniu Fakt napisa³, ¿e podobno czuje siê lepiej - wyszed³ z jakiejœ warszawskiej kliniki, w której uda³o siê mu przytyÌ 6 kilogramów. Przeszed³ jak¹œ kuracjê wzmacniaj¹c¹ etc. No ale to Fakt, wiêc ca³y tekst móg³ byÌ po prostu wyssany z palca. Oni zyj¹ takimi informacjami.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Tez s³ysza³am o tym ¿e przyty³ i czuje sie lepiej, ale chyba nie z "faktu". Moim zdaniem powinien wrócic na wizje, nikt nie moze go oddsun¹Ì! Nie wiem nawet dlaczego ludzie sa tak okrutni i sami pisza do gazet, ze boj¹ sie ogladac Paw³owskiego bo tak strasznie wygl¹da. Ludzie s¹ straszni, a najgorsze jest to, jak musi czuc sie Pan Marcin gdy czyta takie wypowiedzi?
A czego siê spodziewasz po ludziach czytaj¹cych gazetê, której wy¿szoœÌ nad papierem toaletowym ogranicza siê jedynie do wiêkszej palety kolorów, którymi zadrukowuje siê jej strony?aniab pisze:Tez s³ysza³am o tym ¿e przyty³ i czuje sie lepiej, ale chyba nie z "faktu". Moim zdaniem powinien wrócic na wizje, nikt nie moze go oddsun¹Ì! Nie wiem nawet dlaczego ludzie sa tak okrutni i sami pisza do gazet, ze boj¹ sie ogladac Paw³owskiego bo tak strasznie wygl¹da.
Marcin PawÂłowski zapewne takich gazet nie czyta, jest zbyt inteligentny na to. A jeÂśli nawet dotarÂły do niego te informacje, to wÂątpiĂŞ Âżeby sobie cokolwiek z nich robiÂł...aniab pisze:Ludzie sÂą straszni, a najgorsze jest to, jak musi czuc sie Pan Marcin gdy czyta takie wypowiedzi?
Wiesz, ja siĂŞ kierujĂŞ w Âżyciu zasadÂą "jeÂśli chcesz mi dowaliĂŚ, to musisz mieĂŚ *jakiÂś* poziom". Zapewne Marcin nie przejmuje siĂŞ tego rodzaju komentarzami - bo czym tu siĂŞ przejmowaĂŚ? Chamstwem i prostactwem?aniab pisze:Jednak kazdemu na pewno robi sie nieprzyjemnie po czyms takim
Szkoda nerw, naprawdê. Ludzie o IQ mrówki mog¹ jedynie obraziÌ tych z wspó³czynnikiem inteligencji roztoczy, a nie cz³onków MENSY.