Krzysztof Skórzyński

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

arczi pisze:O nie To nasza sromotna poraÂżka
Tzn. bardzo dobrze, Âże Krzychu na posterunku, ale nasza intuicja jakoÂś szwankuje
Tak nie dziaÂła ona tak jak powinna :cicho: :stop: A ja znalazÂłem juz winnego.. :rozglada: A precyzujÂąc winna :cicho: Jest NiÂą Joa.. :xx: aÂż sie bojĂŞ koĂączyĂŚ :shock: ;(
Otóz dlatego,¿e przez Jej nieobecnoœÌ naotwieraliœcie/lismy mnóstwo w¹tków i gubimy kontekst,a co za tym idzie z nat³oku informacji poœrednio os³abia siê intuicja :spiewa:
Inni teÂż mogliby z niego przykÂład braĂŚ i te urlopy tak sobie organizowaĂŚ, Âżeby nie byÂło nawet wiadomo , Âże sÂą na urlopie.
Tak wiesz zastanawiam siĂŞ czy masz kogoÂś konkretnego na mysli :mhm:
I nie zapomnij zaprosiĂŚ paru koleÂżanek z anteny
Tak te o ktĂłrych nam pisaÂłes w meilu moga byĂŚ :aniol: Jaj najbardziej :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Tak nie dziaÂła ona tak jak powinna A ja znalazÂłem juz winnego.. A precyzujÂąc winna Jest NiÂą Joa.. aÂż sie bojĂŞ koĂączyĂŚ
Nie mieszaj w to postanowienia z Joaniny. Ona nie da nam moÂżliwoÂści wzmocnienia naszej kulawej intuicji 8)
naotwieraliÂście/lismy mnĂłstwo wÂątkĂłw i gubimy kontekst,a co za tym idzie z natÂłoku informacji poÂśrednio osÂłabia siĂŞ intuicja
DokÂładnie. Ale Krzychu chyba nampowinien piwo postawiĂŚ, bo jego wÂątek teÂż mocno podgrzaliÂśmy. ÂŻebyÂś tylko Krzysiu nie dostaÂł za to po Âłbie.
A z tym kontekstem to szczera prawda. MoÂże powinniÂśmy przestaĂŚ tu pisaĂŚ skoro nie znamy juz kontekstu..... Sam nie wiem :rozglada:
Tak wiesz zastanawiam siĂŞ czy masz kogoÂś konkretnego na mysli
Nikogo szczegĂłlnego. MĂłwiÂłem o takich maÂło waÂżnych pracownikach biurowych tvn24. byÂła tak taka jedna blondi, ktĂłrej dÂługo nie ma i to moÂże lekko utrudniĂŚ przepÂływ informacji w studio tvn24. Cholera o czym ja piszĂŞ :?: :shock:
Tak te o ktĂłrych nam pisaÂłes w meilu moga byĂŚ Jaj najbardziej
No Krzysiu, dokÂładnie o te panie chodziÂło. Nie Âżeby one byÂły ciekawsze niÂż ty, absolutnie :nie: ale zabawa bĂŞdzie lepsza.
No to szykuj siĂŞ, my niedÂługo wbijamy :devil: :tanczy:
maxxx

Nie mieszaj w to postanowienia z Joaniny. Ona nie da nam moÂżliwoÂści wzmocnienia naszej kulawej intuicji
No dobra nie nadaje sie na ministra spraw zagranicznych :spiewa: Miedzy innymi przez tÂą kulawÂą intuicjĂŞ :roll:
Ale Krzychu chyba nampowinien piwo postawiĂŚ, bo jego wÂątek teÂż mocno podgrzaliÂśmy. ÂŻebyÂś tylko Krzysiu nie dostaÂł za to po Âłbie.
Bedzie miaÂł ochote postawi piwo i ok :aniol: Wszystko na normalnych koleÂżenskich zasadach 8) Tylko z niektĂłrymi paniami problemy :cicho: Krzysztof jest oazÂą normalnoÂści :aniol:
Nikogo szczegĂłlnego. MĂłwiÂłem o takich maÂło waÂżnych pracownikach biurowych tvn24.
Aha to tacy powinni mniej urlopu dostaĂŚ :xx: Bo nie sÂą na kontraktach gwiazdorskich :uhh:
No Krzysiu, dokÂładnie o te panie chodziÂło
Dobrze siĂŞ dogadujemy,jestem pozytywnie zaskoczony :tanczy:

A teraz odchodzÂąc od tematu :stop: To Krzysztof najlepiej siĂŞ czuje w rozmowach z posÂłami Samoobrony-tak mi siĂŞ wydaje zawsze jest najweselej :aniol:
Takie pozytywne chÂłopaki a tu nie mogÂą wrecz progu wyborczego w sondaÂżach przekroczyĂŚ :devil:
Krzysztof jakby tam wstapiÂł to pewnie by pare punktĂłw procentowych nabiÂł 8)
Teraz troche na miesiac polityka ucichnie-ciekawe czy Krzysiek rĂłwnieÂż :uhh: :uhh:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Krzysztof ostatnio na dÂłuÂżej zabawiÂł w 'Faktach'. Mam nadzieje, Âże szybko tam nie zagoÂści na staÂłe, bo jest Âświetnym dziennikarzem i potrzebnym tvn24 8)

Obrazek Obrazek
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

WÂłaÂśnie, ktĂłryÂś raz juÂż widzĂŞ relacje Krzysztofa w Faktach. Jednak nie wiem czym to spowodowane jest ale z racji obecnej pory wydaje mi siĂŞ, Âże to tylko tzw. przejÂściĂłwka spowodowana urlopami, ktĂłre siĂŞ bĂŞdÂą zapewne pomaÂłu koĂączyĂŚ i co za tym idzie Krzysztof wrĂłci do tvn24 na staÂłe. A szkoda :)
ZIMA
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

TVN_FAN pisze:WÂłaÂśnie, ktĂłryÂś raz juÂż widzĂŞ relacje Krzysztofa w Faktach. Jednak nie wiem czym to spowodowane jest ale z racji obecnej pory wydaje mi siĂŞ, Âże to tylko tzw. przejÂściĂłwka spowodowana urlopami, ktĂłre siĂŞ bĂŞdÂą zapewne pomaÂłu koĂączyĂŚ i co za tym idzie Krzysztof wrĂłci do tvn24 na staÂłe. A szkoda :)
To przez urlopy :cicho: ale to dowĂłd Âże jest w kolejce do zajĂŞcia po kimÂś miejsca jak siĂŞ zwolni :cicho:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Na pewno przez urlopy. MyÂśle, Âże moÂże zastĂŞpuje PawÂła PÂłuske, ktĂłrego juÂż dawno nie byÂło :aniol:
Ale Adam ma racje, na pewno jest na liÂście transferowej w przyszÂłoÂści.
ChociaÂż ja ÂżaÂłuje, bo lubie Krzysztofa i fajne ma zawsze wejÂścia z sejmu dla tvn24. :P
maxxx

ChociaÂż ja ÂżaÂłuje, bo lubie Krzysztofa i fajne ma zawsze wejÂścia z sejmu dla tvn24
No i dziÂś do tego Sejmu powrĂłciÂł :tanczy:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

JakoÂś nie mogĂŞ go dorwaĂŚ do ocapsowania :shock: :shock: Chyba siĂŞ prĂłbuje wymigaĂŚ tak samo jak Mgada Hykawy :devil: :devil:
No i dziÂś do tego Sejmu powrĂłciÂł
Ale chyba jak narazie nie bardzo siĂŞ narelacjonowaÂł :nie:

Mam tu jednego capsa z FaktĂłw 8)
Obrazek
I jeszcze niepublikowany z tvn24 -moÂżna spraedziĂŚ stan uzĂŞbienia :devil:
Obrazek
maxxx

Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

To capsy jeszcze z wczoraj :D
Obrazek Obrazek

A dziÂś znĂłw w sejmie- sÂłyszaÂłem jak atakowaÂł na konferencji Samoobrony :tanczy:
maxxx

Troche w¹tek sie zakurzy³-trzeba go wyj¹Ì wy¿ej :spiewa:
Dawno nie widziaÂłem KrzyÂśka-ale teraz przy kampanii powinien byĂŚ czesto :tanczy:

[ Dodano: Pon Wrz 17, 2007 9:40 am ]
Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Po powrocie z urlopu rzadko siĂŞ pokazuje w tvn24 :(
Ale dziÂś przyÂłapaÂłem go w Faktach- miaÂł materiaÂł na temat gotowych juÂż do oddania obiektĂłw, ale oficjalnie nie otwartych, bo wÂładze czekajÂą aÂż bĂŞdzie bliÂżej wyborĂłw, Âżeby mieĂŚ siĂŞ czym chwaliĂŚ :x

ObrazekObrazek
poznaniak
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: poznaniak »

Krzysiek w Faktach daje rade! Obserwuje go od dluzszego czasu. I moge tylko powiedziec (napisac): szacunek Panie Redaktorze :D
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

DziÂś Krzysztof przygotowaÂł bardzo dobry materiaÂł o wczorajszej debacie :D
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ