Wiktory
Moderator: Łukasz
To juÂż 3 Wiktor w ciÂągu ostatnich dwĂłch lat dla Pochanke.
AÂż 3 nominacje dla Majewskiego.
Nie podobaÂła mi siĂŞ statuetka wiktora publicznoÂści dla Durczoka. MyÂślaÂłem, Âże dostanie jaRichardson albo Majewski. Jak powiedzieli, Âże Richardson druga to praktycznie juÂż ÂświĂŞtowaÂłem, a tu... Durczok.
Na szczĂŞÂście Monika Olejnik nie dostaÂła Âżadnej nagrody. ZaskozyÂł mnie teÂż brak statuetki dla Sekielskiego i Morozowskiego. JeÂśli chodzi o Lisa, sÂą to statuetki za rok 2004, wiĂŞc pewnie czĂŞÂściowo dostaÂł je teÂżza Fakty.
Raczej na pewno nie dostaÂłby ich za Wydarzenia.
Bardzo niemiÂła niespodzianka w kategorii aktor i muzyk oraz wiktor dla Federowicza. ZaskoczyÂła mnie nominacja MÂłodkowskiego, ale wiedziaÂłem, Âże jest bez szans.
Jeœli chodzi o sam¹ galê to bardzo mi siê nie podoba³a. Nie tylko za spraw¹ brzydkiej sceny, ale przede wszystkim za spraw¹ Or³osia. Brakowa³oby tylko pary Or³oœ-Torbicka. A fe! Muzyka s³aba. Nie postarali siê. Ale mo¿na powiedzieÌ, ¿e gala ta wyró¿nia³a siê od innych tego typu pod jednym wzglêdem. By³a mierna.

Bardzo niemiÂła niespodzianka w kategorii aktor i muzyk oraz wiktor dla Federowicza. ZaskoczyÂła mnie nominacja MÂłodkowskiego, ale wiedziaÂłem, Âże jest bez szans.
Jeœli chodzi o sam¹ galê to bardzo mi siê nie podoba³a. Nie tylko za spraw¹ brzydkiej sceny, ale przede wszystkim za spraw¹ Or³osia. Brakowa³oby tylko pary Or³oœ-Torbicka. A fe! Muzyka s³aba. Nie postarali siê. Ale mo¿na powiedzieÌ, ¿e gala ta wyró¿nia³a siê od innych tego typu pod jednym wzglêdem. By³a mierna.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Czy Waldemar Mailicki i jego muzyczne przerwyniki by³y nudne? W¹tpie. PublicznoœÌ na sali bardzo siê œmia³a. Ja te¿. No ale Wy pewnie chcielibyœcie Dodê lub inn¹ Mandarynê.
Czy scena nie by³a oœwietlona? W¹tpie. Zwracam uwagê, ¿e tam nie by³o specjalnej scenografi. Takow¹ tworzy³y w³aœnie œwiat³a i rozsypane na pod³odze "b³yszcz¹ce papierki", które odbija³y œwiat³o z reflektorów. I co najwa¿niejsze gala by³a jedynie wspó³produkowana przez TVP. Radzê czytaÌ napisy koùcowe.
PS czemu Jacek Fedorowicz nie móg³ dostaÌ Super Wiktora? Marcienie nie oceniaj go wy³¹cznie przez pryzmat DTV. Ten facet w telewizji pracuje od 1956r, tj od wprowadzenia sta³ej emisj programu. Nie ma chyba juz nikogo z tak d³ugim sta¿em. Istnieje te¿ coœ takiego jak dorobek oraz ca³okszta³t. Inni potrafi¹ tylko szczerzyÌ zêby oraz prowadziÌ durne programy o gwa³c¹cych duchach.
Czy scena nie by³a oœwietlona? W¹tpie. Zwracam uwagê, ¿e tam nie by³o specjalnej scenografi. Takow¹ tworzy³y w³aœnie œwiat³a i rozsypane na pod³odze "b³yszcz¹ce papierki", które odbija³y œwiat³o z reflektorów. I co najwa¿niejsze gala by³a jedynie wspó³produkowana przez TVP. Radzê czytaÌ napisy koùcowe.
PS czemu Jacek Fedorowicz nie móg³ dostaÌ Super Wiktora? Marcienie nie oceniaj go wy³¹cznie przez pryzmat DTV. Ten facet w telewizji pracuje od 1956r, tj od wprowadzenia sta³ej emisj programu. Nie ma chyba juz nikogo z tak d³ugim sta¿em. Istnieje te¿ coœ takiego jak dorobek oraz ca³okszta³t. Inni potrafi¹ tylko szczerzyÌ zêby oraz prowadziÌ durne programy o gwa³c¹cych duchach.
Ja napiszĂŞ coÂś innego, o czym o dziwo chyba nikt z Was do tej pory nie wspomniaÂł. Nie chcĂŞ siĂŞ wdawaĂŚ w spory czy scena byÂła Âładnie oÂświetlona czy teÂż nie, bo wszak kaÂżdy ma swoje gusta, a o nich dyskutowaĂŚ nie mam zamiaru. NapiszĂŞ tylko tyle, Âże jestem trochĂŞ rozÂżalony faktem iÂż szanowna kapituÂła nie przyznaÂła super wiktora ÂŚP. Marcinowi PawÂłowskiemu. 

wiktory
to wyró¿enienie na tle innych?marcin_pabianice pisze:Ale mo¿na powiedzieÌ, ¿e gala ta wyró¿nia³a siê od innych tego typu pod jednym wzglêdem. By³a mierna.

znĂłw TVP gĂłrÂą tak jak prawie w telekamerwch tylko nie wiem za co dostaÂł solorz za najlepszÂą tv komercyjna ciekawe z ktĂłrej ona strony jest najlepsza same programy dla starych bab(bez urazy) np na zawsze razem nornmalnie gorsze to od ciao darwin ale coÂż niektĂłrzy to lubiÂą ale ja nie mam zamiaru tego oglÂądaĂŚ i jeszcze ten solorz sie wysÂłowiĂŚ nie mĂłgÂł garbus jeden ;/
solorz
Solorz dostaÂł za stworzenie PIERWSZEJ stacji komercyjnej (nie najlepszej). I trudno zaprzeczyĂŚ, Âże Polsat byÂł pierwszy! nie wiem skÂąd ten bĂłl, przecieÂż to jest bez dyskusji.PaweÂł:) pisze:znĂłw TVP gĂłrÂą tak jak prawie w telekamerwch tylko nie wiem za co dostaÂł solorz za najlepszÂą tv komercyjna ciekawe z ktĂłrej ona strony jest najlepsza same programy dla starych bab(bez urazy) np na zawsze razem nornmalnie gorsze to od ciao darwin ale coÂż niektĂłrzy to lubiÂą ale ja nie mam zamiaru tego oglÂądaĂŚ i jeszcze ten solorz sie wysÂłowiĂŚ nie mĂłgÂł garbus jeden ;/
No i bez przesady, Âże programy sÂą tam gorsze od Cio Darwin. Takiue same! Po prostu takie same, jestnie w TVN lepiej oÂświatlajÂą
Durczok wygraÂł w kategori najwyÂżej ceniony dziennikarz i piblicysta
oprĂłcz niego byÂł nominowany ÂŻakowski i Miecugow wiĂŞc raczej bezdyskusyjnie Kamil musiaÂł wygraĂŚ
:D :brawo:
Justyna - najlepszy prezentere spike - nominowana z OrÂłosiem i Richardson wiĂŞc tez raczej nie moÂżna za bardzo dyskutowaĂŚ z tym wyborem
:brawo:

Przyznano te¿ specjaln¹ nagrode KABOTYN WIECZORU otzryma³ j¹ Tomasz Lis... a dlaczego ??? zainteresowanych odsy³am do jego ksi¹¿ki !!! Lisek po raz drugi udowodni³ ¿e jest za³osny....:brawo:
Z ciekawostek to nie wiem czy wszyscy wiedza Âże i Jan PaweÂł II otzrymaÂł Wiktora
[/b]

Justyna - najlepszy prezentere spike - nominowana z OrÂłosiem i Richardson wiĂŞc tez raczej nie moÂżna za bardzo dyskutowaĂŚ z tym wyborem

Przyznano te¿ specjaln¹ nagrode KABOTYN WIECZORU otzryma³ j¹ Tomasz Lis... a dlaczego ??? zainteresowanych odsy³am do jego ksi¹¿ki !!! Lisek po raz drugi udowodni³ ¿e jest za³osny....:brawo:
Z ciekawostek to nie wiem czy wszyscy wiedza Âże i Jan PaweÂł II otzrymaÂł Wiktora

Android <3
Same gÂłupoty. nie gadaÂł nic ciekawego. Mimo, Âże to Wiktor 2004, to podziĂŞkowaÂł jedynie ekpie "Co z tÂą PolskÂą?" i "WydarzeĂą". CzyÂżby zapomniaÂł, Âże w 2004 r. prowadziÂł teÂż Fakty w TVN? :evil2:. Ekipie FaktĂłw nie podziĂŞkowaÂł.mary13 pisze:A Liska przegapiÂłam , i jetem ciekawa co mĂłwiÂł jak odbieraÂł nagrodĂŞ??????????