[TVN] Studio Złote Tarasy / Otwarte Studio Złote Tarasy

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Program rzeczywiœcie podobny do DDTVN, ale ma taki jakiœ inny klimat. Nie wiem jak to uj¹Ì - powa¿niejszy mo¿e.
jamlasica
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: jamlasica »

qmate pisze:Na razie program wypada œrednio, formu³a trochê podobna do ddtvn (pogaduchy, reporta¿e). Ale wieje trochê nud¹, nic specjalnie ciekawego do tej pory nie by³o. 'Co za tydzieù' chyba skrócili. Zobaczymy, mo¿e za tydzieù bêdzie lepiej. Ciekawe jaka ogl¹dalnoœÌ
z twojej wypowiedzi wynika ze DDTVN tez wieje nuda. czy dobrze zrozumiaÂłem?
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

ani Âświetny ani zÂły, poprostu Âśreniawy
TVN innowacja i nowoczesność...
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Dla ludzi lubiÂących muzea, rozmowy i wogole powazne rzeczy....
tomas40
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomas40 »

Co siĂŞ dzieje ???? Nie sÂłyszĂŞ okrzykĂłw radoÂści i zachwytu.... CzyÂżby dopadÂła was samokrytyka ????

A nie pisaÂłem Âże jakieÂś tajemne siÂły psujÂą jesiennÂą ramĂłwkĂŞ TVN.....
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

tomas40 pisze:Co siĂŞ dzieje ???? Nie sÂłyszĂŞ okrzykĂłw radoÂści i zachwytu.... CzyÂżby dopadÂła was samokrytyka ????
A nad czym tu siĂŞ zachwycaĂŚ i z czego siĂŞ cieszyĂŚ? Nie od razu Rzym zbudowano. "DzieĂą Dobry TVN" teÂż na poczÂątku nie byÂł dobry, a teraz jak jest? :D Ja tam dajĂŞ temu programowi szansĂŞ. ;)
tomas40 pisze:A nie pisaÂłem Âże jakieÂś tajemne siÂły psujÂą jesiennÂą ramĂłwkĂŞ TVN.....
ÂŻe co? Jak to psujÂą? :? W moim odczuciu jest przeciwnie...
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

Jest to program kulturalno-ciekawostkowy,ktĂłry i dobrze Âże nie przypomina DDTVN
bo dziêki temu siê ró¿ni,jedynie co mi przeszkadza to przerywanie programu reklamami.
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Od razu chyba mo¿na powiedzieÌ, ¿e ogl¹dalnoœci rzêdu 3 milionów chyba siê spodziewaÌ nie mo¿na. No, bynajmniej nie od razu :uhh: . Program ma liche studio - kolorystyka bardzo mi³a i przyjemna dla oka, ale jakieœ jest takie puste. Pos³u¿ê siê obrazkiem:

Obrazek

1. i 3. To miejsce jest ca³kowicie puste. W ogóle ta "scena" jest zbyt ma³a w porównaniu do ca³ej powierzchni studia. Lepiej wygl¹da³oby to, gdyby chocia¿by pod³oga w tych miejscach by³¹ bia³a, b¹dŸ te¿ postawiono tam cokolwiek - jakieœ wazoniki, kwiatki itp. itd.
2. Ekran (a dok³adnie jego obramowanie) mo¿e i pasuje do koloru studia, ale jest zbyt pstrokaty i nie wygl¹da estetycznie po³¹czenie tych dwóch kolorów.

Œwietny efekt daje ten pofalowany sufit tudzie¿ okno. Prowadz¹cy s¹ bardzo fajni, tematy poruszane przez nich ju¿ niestety mniej - mo¿e to nie dla mnie program jest kierowany, a dla widzów nieco starszych, lubi¹cych takie pogawêdki o wszystkim i o niczym. Porównania do "Dzieù Dobry TVN" siê nie da³o, ale moim zdaniem program jest nico inny, jak i jego formu³a oraz scenariusz. Cieszy sta³oœÌ ekspertów i ich bardzo fajne wypowiedzi na dany temat. Prowadzenie jest ca³kiem zadowalaj¹ce, ale jeden prowadz¹cy mia³ byÌ chyba inny :> . Zobaczymy jak tam Martyna.

ReasumujÂąc: dziwi mnie tylko, Âże majÂąc takie wielkie studio nie ma w nim publicznoÂści (na gĂłrze chyba jest, tak? :uhh: ) i to, Âże scena oraz kanapy sÂą takie maÂłe... OgĂłlnie - miÂły program do obejrzenia przy obiedzie...

No i jeszcze jedno! Nie podoba³o mi siê "Hello, goodbye" - by³a to polska wersja, czy jakaœ zagraniczna? Ogó³ bardzo fajny... Chyba jednak dla ludzi w œrednim wieku jest ten program. Mnie nie wzi¹³ przebojem. ;)
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

tomas40 pisze:Co siĂŞ dzieje ???? Nie sÂłyszĂŞ okrzykĂłw radoÂści i zachwytu.... CzyÂżby dopadÂła was samokrytyka ????
wiem wiem to szokujÂące ale czasem jestesmy obiektywni...

studio takie nijakie, obramowanie ekranu przyciaga uwage bardziej, niz to co znajduje sie na nim, fajne kadrowanie zza szklanego sufitu
Kork
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kork »

Tragicznie to nie by³o, ale wydaje mi siê po pierwsze, ¿e ekipie brak pomys³u na program, a po drugie program nie przyci¹ga³ po prostu. Nie wiem, czy gdyby t¹ sam¹ rozmowê np. o taùcu zwierz¹t umieœciÌ w DD TVN nie by³aby ciekawsza, bo studio DD TVN jest du¿o cieplejsze i milsze dla oka, prowadz¹cy s¹ duetem który ze sob¹ wspó³pracuje tak¿e na wizjo no i program ma tempo. Tutaj niestety zbyt puste studio, suche gadki, a o ile Pani Drzyzga prowadzi³a dobrze, to jej partner nie mia³ pomys³u na swój udzia³ i w³aœciwie móg³by znikn¹Ì z wizji i nikt by nie widzia³ ró¿nicy. Temat o kuchni czy o hipnozie to by³y tylko rozmowy, gdzie nawet goœcie nie próbowali broniÌ swojego zdania. Gdyby zaprosili np. kobietê, która robi jakieœ wymyœlne warkocze, czy malowid³a na ciele i robi³aby to na ¿ywo w studiu (coœ w stylu eksperymentów ze studia 2) to by³oby to ciekawe.

Jak narazie to program przybraÂł formĂŞ takiego przerywnika miĂŞdzy audycjami, tyle Âże gdyby to byÂła TV bez reklam to w przerwach miĂŞdzy programami moÂżnaby przeprowadzaĂŚ krĂłtkie ciekawe rozmowy, w stylu studia w TVP2 czy TVP1 rozmowa z reÂżyserem, czy aktorem przed emisjÂą jakiegoÂś filmu, ta tv ma reklamy i dla niej wypeÂłniaczem sÂą bloki reklam wiĂŞc nic z tego.
pawell

Post autor: pawell »

Kuba pisze:Nie podobaÂło mi siĂŞ "Hello, goodbye" - byÂła to polska wersja, czy jakaÂś zagraniczna?
Zagraniczna. TeÂż mi siĂŞ to nie podobaÂło. :rozglada:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

Dla mnie to przypomina bardziej co z tydzieĂą i jest nudne. :?
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Memory pisze:Dla mnie to przypomina bardziej co z tydzieĂą i jest nudne. :?
PiszÂąc to masz na myÂśli zÂłote tarasy czy hello goodbye? JeÂśli to 2 to nie wiem jak moze ci to przypominaĂŚ: rozmowy z czekajÂącymi na samolot nie jest na pewno podobne do przegladu wydarzen z show-biznesu z ostatniego tygodnia.
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

r_r16 pisze:
Memory pisze:Dla mnie to przypomina bardziej co z tydzieĂą i jest nudne. :?
PiszÂąc to masz na myÂśli zÂłote tarasy czy hello goodbye? JeÂśli to 2 to nie wiem jak moze ci to przypominaĂŚ: rozmowy z czekajÂącymi na samolot nie jest na pewno podobne do przegladu wydarzen z show-biznesu z ostatniego tygodnia.
oczywiÂście pisze o caÂłym programie 'zÂłote tarasy' :) 8) nie ktĂłre cykle sÂą dobre i ciekawe ale ogĂłlnie to nie bardzo dla mnie
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

nic na siÂłe, dla mnie eÂż powinni zdynamizowaĂŚ ten program bo jakiÂś taki nijaki
ODPOWIEDZ