[TVN] Studio Złote Tarasy / Otwarte Studio Złote Tarasy
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
- Kontakt:
z twojej wypowiedzi wynika ze DDTVN tez wieje nuda. czy dobrze zrozumia³em?qmate pisze:Na razie program wypada œrednio, formu³a trochê podobna do ddtvn (pogaduchy, reporta¿e). Ale wieje trochê nud¹, nic specjalnie ciekawego do tej pory nie by³o. 'Co za tydzieù' chyba skrócili. Zobaczymy, mo¿e za tydzieù bêdzie lepiej. Ciekawe jaka ogl¹dalnoœÌ
A nad czym tu siĂŞ zachwycaĂŚ i z czego siĂŞ cieszyĂŚ? Nie od razu Rzym zbudowano. "DzieĂą Dobry TVN" teÂż na poczÂątku nie byÂł dobry, a teraz jak jest?tomas40 pisze:Co siĂŞ dzieje ???? Nie sÂłyszĂŞ okrzykĂłw radoÂści i zachwytu.... CzyÂżby dopadÂła was samokrytyka ????

ÂŻe co? Jak to psujÂą? :? W moim odczuciu jest przeciwnie...tomas40 pisze:A nie pisaÂłem Âże jakieÂś tajemne siÂły psujÂą jesiennÂą ramĂłwkĂŞ TVN.....
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Od razu chyba mo¿na powiedzieÌ, ¿e ogl¹dalnoœci rzêdu 3 milionów chyba siê spodziewaÌ nie mo¿na. No, bynajmniej nie od razu :uhh: . Program ma liche studio - kolorystyka bardzo mi³a i przyjemna dla oka, ale jakieœ jest takie puste. Pos³u¿ê siê obrazkiem:
1. i 3. To miejsce jest ca³kowicie puste. W ogóle ta "scena" jest zbyt ma³a w porównaniu do ca³ej powierzchni studia. Lepiej wygl¹da³oby to, gdyby chocia¿by pod³oga w tych miejscach by³¹ bia³a, b¹dŸ te¿ postawiono tam cokolwiek - jakieœ wazoniki, kwiatki itp. itd.
2. Ekran (a dok³adnie jego obramowanie) mo¿e i pasuje do koloru studia, ale jest zbyt pstrokaty i nie wygl¹da estetycznie po³¹czenie tych dwóch kolorów.
Œwietny efekt daje ten pofalowany sufit tudzie¿ okno. Prowadz¹cy s¹ bardzo fajni, tematy poruszane przez nich ju¿ niestety mniej - mo¿e to nie dla mnie program jest kierowany, a dla widzów nieco starszych, lubi¹cych takie pogawêdki o wszystkim i o niczym. Porównania do "Dzieù Dobry TVN" siê nie da³o, ale moim zdaniem program jest nico inny, jak i jego formu³a oraz scenariusz. Cieszy sta³oœÌ ekspertów i ich bardzo fajne wypowiedzi na dany temat. Prowadzenie jest ca³kiem zadowalaj¹ce, ale jeden prowadz¹cy mia³ byÌ chyba inny :> . Zobaczymy jak tam Martyna.
ReasumujÂąc: dziwi mnie tylko, Âże majÂąc takie wielkie studio nie ma w nim publicznoÂści (na gĂłrze chyba jest, tak? :uhh: ) i to, Âże scena oraz kanapy sÂą takie maÂłe... OgĂłlnie - miÂły program do obejrzenia przy obiedzie...
No i jeszcze jedno! Nie podoba³o mi siê "Hello, goodbye" - by³a to polska wersja, czy jakaœ zagraniczna? Ogó³ bardzo fajny... Chyba jednak dla ludzi w œrednim wieku jest ten program. Mnie nie wzi¹³ przebojem.

1. i 3. To miejsce jest ca³kowicie puste. W ogóle ta "scena" jest zbyt ma³a w porównaniu do ca³ej powierzchni studia. Lepiej wygl¹da³oby to, gdyby chocia¿by pod³oga w tych miejscach by³¹ bia³a, b¹dŸ te¿ postawiono tam cokolwiek - jakieœ wazoniki, kwiatki itp. itd.
2. Ekran (a dok³adnie jego obramowanie) mo¿e i pasuje do koloru studia, ale jest zbyt pstrokaty i nie wygl¹da estetycznie po³¹czenie tych dwóch kolorów.
Œwietny efekt daje ten pofalowany sufit tudzie¿ okno. Prowadz¹cy s¹ bardzo fajni, tematy poruszane przez nich ju¿ niestety mniej - mo¿e to nie dla mnie program jest kierowany, a dla widzów nieco starszych, lubi¹cych takie pogawêdki o wszystkim i o niczym. Porównania do "Dzieù Dobry TVN" siê nie da³o, ale moim zdaniem program jest nico inny, jak i jego formu³a oraz scenariusz. Cieszy sta³oœÌ ekspertów i ich bardzo fajne wypowiedzi na dany temat. Prowadzenie jest ca³kiem zadowalaj¹ce, ale jeden prowadz¹cy mia³ byÌ chyba inny :> . Zobaczymy jak tam Martyna.
ReasumujÂąc: dziwi mnie tylko, Âże majÂąc takie wielkie studio nie ma w nim publicznoÂści (na gĂłrze chyba jest, tak? :uhh: ) i to, Âże scena oraz kanapy sÂą takie maÂłe... OgĂłlnie - miÂły program do obejrzenia przy obiedzie...
No i jeszcze jedno! Nie podoba³o mi siê "Hello, goodbye" - by³a to polska wersja, czy jakaœ zagraniczna? Ogó³ bardzo fajny... Chyba jednak dla ludzi w œrednim wieku jest ten program. Mnie nie wzi¹³ przebojem.

wiem wiem to szokujÂące ale czasem jestesmy obiektywni...tomas40 pisze:Co siĂŞ dzieje ???? Nie sÂłyszĂŞ okrzykĂłw radoÂści i zachwytu.... CzyÂżby dopadÂła was samokrytyka ????
studio takie nijakie, obramowanie ekranu przyciaga uwage bardziej, niz to co znajduje sie na nim, fajne kadrowanie zza szklanego sufitu
TVN innowacja i nowoczesność...
Tragicznie to nie by³o, ale wydaje mi siê po pierwsze, ¿e ekipie brak pomys³u na program, a po drugie program nie przyci¹ga³ po prostu. Nie wiem, czy gdyby t¹ sam¹ rozmowê np. o taùcu zwierz¹t umieœciÌ w DD TVN nie by³aby ciekawsza, bo studio DD TVN jest du¿o cieplejsze i milsze dla oka, prowadz¹cy s¹ duetem który ze sob¹ wspó³pracuje tak¿e na wizjo no i program ma tempo. Tutaj niestety zbyt puste studio, suche gadki, a o ile Pani Drzyzga prowadzi³a dobrze, to jej partner nie mia³ pomys³u na swój udzia³ i w³aœciwie móg³by znikn¹Ì z wizji i nikt by nie widzia³ ró¿nicy. Temat o kuchni czy o hipnozie to by³y tylko rozmowy, gdzie nawet goœcie nie próbowali broniÌ swojego zdania. Gdyby zaprosili np. kobietê, która robi jakieœ wymyœlne warkocze, czy malowid³a na ciele i robi³aby to na ¿ywo w studiu (coœ w stylu eksperymentów ze studia 2) to by³oby to ciekawe.
Jak narazie to program przybraÂł formĂŞ takiego przerywnika miĂŞdzy audycjami, tyle Âże gdyby to byÂła TV bez reklam to w przerwach miĂŞdzy programami moÂżnaby przeprowadzaĂŚ krĂłtkie ciekawe rozmowy, w stylu studia w TVP2 czy TVP1 rozmowa z reÂżyserem, czy aktorem przed emisjÂą jakiegoÂś filmu, ta tv ma reklamy i dla niej wypeÂłniaczem sÂą bloki reklam wiĂŞc nic z tego.
Jak narazie to program przybraÂł formĂŞ takiego przerywnika miĂŞdzy audycjami, tyle Âże gdyby to byÂła TV bez reklam to w przerwach miĂŞdzy programami moÂżnaby przeprowadzaĂŚ krĂłtkie ciekawe rozmowy, w stylu studia w TVP2 czy TVP1 rozmowa z reÂżyserem, czy aktorem przed emisjÂą jakiegoÂś filmu, ta tv ma reklamy i dla niej wypeÂłniaczem sÂą bloki reklam wiĂŞc nic z tego.
PiszÂąc to masz na myÂśli zÂłote tarasy czy hello goodbye? JeÂśli to 2 to nie wiem jak moze ci to przypominaĂŚ: rozmowy z czekajÂącymi na samolot nie jest na pewno podobne do przegladu wydarzen z show-biznesu z ostatniego tygodnia.Memory pisze:Dla mnie to przypomina bardziej co z tydzieĂą i jest nudne. :?
oczywiÂście pisze o caÂłym programie 'zÂłote tarasy'r_r16 pisze:PiszÂąc to masz na myÂśli zÂłote tarasy czy hello goodbye? JeÂśli to 2 to nie wiem jak moze ci to przypominaĂŚ: rozmowy z czekajÂącymi na samolot nie jest na pewno podobne do przegladu wydarzen z show-biznesu z ostatniego tygodnia.Memory pisze:Dla mnie to przypomina bardziej co z tydzieĂą i jest nudne. :?

...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.