[TVN] Clever - widzisz i wiesz
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Pierwsza pojawiÂła siĂŞ dziÂś rano. 

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Czasem tu wpada
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Czasem tu wpada
wirtualnemedia.pl pisze:Nie wiadomo kiedy nowy show wejdzie do ramĂłwki, najbardziej prawdopodobny termin to styczeĂą przyszÂłego roku.
Super Express pisze:Program moÂże pojawiĂŚ siĂŞ na antenie TVN juÂż w grudniu
Pierwsze dwa cytaty sÂą z gazet, stron poÂświĂŞconych mediom, ostatni - oficjalna wiadomoœÌ z TVN. Doskonale wiemy, Âże informacje nieoficjalne sprawdzÂą siĂŞ, albo nie. Nikt z nas nie jest pewny, Âże TVN od poczÂątku planowaÂł emisjĂŞ tego programu na zimĂŞ. :> Tak napisaÂły gazety. OczywiÂście kaÂżdy chciaÂłby oglÂądaĂŚ to w zimowe dni, ale na razie musimy siĂŞ zadowoliĂŚ PILOTEM i czekaĂŚ na jakiÂś komunikat.Biuro reklamy TVN pisze:23 grudnia na antenie TVN wyemituje pilotowy odcinek „Clever! – widzisz i wiesz”.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
Na Wikipedii pojawiÂła siĂŞ bardzo ciekawa informacja:
"Pierwsze wydanie "Clever! - widzisz i wiesz" bĂŞdzie pilotaÂżowym odcinkiem caÂłej serii. PozostaÂłe odcinki zobaczymy prawdopodobnie wiosnÂą."
Czy myÂślicie, Âże to jest prawda? TrochĂŞ gÂłupio. MyÂślaÂłem, Âże program bĂŞdzie w styczniu i w lutym.
"Pierwsze wydanie "Clever! - widzisz i wiesz" bĂŞdzie pilotaÂżowym odcinkiem caÂłej serii. PozostaÂłe odcinki zobaczymy prawdopodobnie wiosnÂą."
Czy myÂślicie, Âże to jest prawda? TrochĂŞ gÂłupio. MyÂślaÂłem, Âże program bĂŞdzie w styczniu i w lutym.
-
- Czasem tu wpada
Kolejne odcinki Clever bĂŞdÂą prawdopodobnie w lutym. Mam nadziejĂŞ, Âże to siĂŞ sprawdzi
[ Dodano: Czw Gru 20, 2007 7:07 pm ]
Na stronie Biura Reklam pojawiÂła siĂŞ ramĂłwka na styczeĂą. 27 stycznia jest ostatni odcinek OdwrĂłconych i zaraz po nim o 21 jest program rozrywkowy. MoÂże to chodzi o Clever? JeÂśli bĂŞdzie w niedziele o 20 bĂŞdzie to bardzo dobra decyzja TVN-u.
[ Dodano: Czw Gru 20, 2007 7:07 pm ]
Na stronie Biura Reklam pojawiÂła siĂŞ ramĂłwka na styczeĂą. 27 stycznia jest ostatni odcinek OdwrĂłconych i zaraz po nim o 21 jest program rozrywkowy. MoÂże to chodzi o Clever? JeÂśli bĂŞdzie w niedziele o 20 bĂŞdzie to bardzo dobra decyzja TVN-u.
Prolog bardzo fajny.
Ciekawe eksperymenty, nie ma nudy - zawsze coÂś siĂŞ dzieje, dobra realizacja, super prowadzÂący i profesor. Miejscami program przypomina "Brainiaca", ale jest na wiele wyÂższym poziomie.
Szkoda, ¿e na nastêpne odcinki bêdzie trzeba "trochê" poczekaÌ. Ale wró¿ê programowi jakiœ sukces, bo na razie spotka³em siê z samymi pozytywnymi opiniami.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Program taki sobie. To pierwszy odcinek, mo¿e kolejne bêd¹ lepsze. W TVN by³o ju¿ mnóstwo takich programów z gwiazdami i ka¿dy koùczy³ jak koùczy³ - niektóre cieszy³y siê du¿¹ popularnoœci¹, inne znika³y z anteny po jednym sezonie. Tak samo bêdzie w tym przypadku.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org