Informacja dla sympatyków Anity Werner
Moderator: Łukasz
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
£ukaszu a nie móg³byœ zrobiÌ porz¹dnego odnoœcnika do tego np.zdjêciua wraz z adresem do podstrony. Czemu zdjêcie pocjhanke musi byÌ ca³y czas a nie mo¿esz zrobiÌ miejsca dla Anitki. Tak bardzo ma³o osó to przeczyta bo wiêkszoœÌ patrzy od razu na stronê g³ówn¹ i odnoœniki a tego trzeba trochê poszukaÌ aby znaleŸÌ
ÂŁukaszu proszĂŞ jak moÂżesz zrĂłb to.
Strasznie pusto jest na stronie i widzĂŞ tam jeszcze duÂżo miejsca a przeszkodÂą chyba nie jest technika
MyÂślaÂłem, Âże tak bĂŞdzie jak za kaÂżdym razem bĂŞdzie nowa osoba opisywana.
ÂŁukaszu proszĂŞ jak moÂżesz zrĂłb to.
Strasznie pusto jest na stronie i widzĂŞ tam jeszcze duÂżo miejsca a przeszkodÂą chyba nie jest technika

MyÂślaÂłem, Âże tak bĂŞdzie jak za kaÂżdym razem bĂŞdzie nowa osoba opisywana.
Michos, spokojnie, wiem co robiĂŞ.
JeÂśli ta strona i forum jeszcze jako tako siĂŞ trzymajÂą tzn. Âże moÂżna mi zaufaĂŚ.
To bĂŞdzie bardzo wypromowane: news, ramka po prawej stronie i inne.
ChodziÂło mi na razie o to czy moÂże byĂŚ tak uÂłoÂżony tekst i takie zdjĂŞcia. Wiem, Âże zapomniaÂłem o poprawnym napisaniu ÂźrĂłdÂła i notce o autorach tekstu. ZrobiĂŞ to po Faktach.

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Dobra ok.
Jeszcze zobaczĂŞ dokÂładnie czy dobre zdjĂŞcia wybraÂłeÂś. MoÂże jeszcze jakieÂś siĂŞ dorzuci
np.jedno z marie claire.

ProszĂŞ cie wklej jeszcze to zdjĂŞcie.
Fotka z mamy ciĂŞ teÂż byÂłaby wskazana. ÂŚwietnie by to siĂŞ wkomponowaÂło w tekst.
ZdjĂŞcia mogÂą byĂŚ teÂż takim magnesem do tego, Âże czytajÂący przeczyta do koĂąca.
ProponujĂŞ aby wstawiĂŚ jeszcze te 2 zdjĂŞcia o ktĂłrych ci napisaÂłem w takim miejscu:1-pomiĂŞdzy 3 a 4 zdjĂŞciem, 2-pomiĂŞdzy 5 a 6 zdjĂŞciem
Jeszcze zobaczĂŞ dokÂładnie czy dobre zdjĂŞcia wybraÂłeÂś. MoÂże jeszcze jakieÂś siĂŞ dorzuci

ProszĂŞ cie wklej jeszcze to zdjĂŞcie.

Fotka z mamy ciĂŞ teÂż byÂłaby wskazana. ÂŚwietnie by to siĂŞ wkomponowaÂło w tekst.
ZdjĂŞcia mogÂą byĂŚ teÂż takim magnesem do tego, Âże czytajÂący przeczyta do koĂąca.

ProponujĂŞ aby wstawiĂŚ jeszcze te 2 zdjĂŞcia o ktĂłrych ci napisaÂłem w takim miejscu:1-pomiĂŞdzy 3 a 4 zdjĂŞciem, 2-pomiĂŞdzy 5 a 6 zdjĂŞciem
-
- Fan Forum
JeÂśli moÂżna zauwaÂżyĂŚ, wiem czepiam siĂŞ drobnostek, na tym zdjĂŞciu z WiktorĂłw Anita juÂż trzyma w rĂŞku statuetkĂŞ, wiĂŞc moÂże zmieniĂŚ podpis ,,Anita Werner odbiera Wiktora’’ na ,,Anita ze statuetkÂą Wiktora’’ lub coÂś w tym stylu 
Teraz dopiero zauwaÂżyÂłem ÂświetnÂą rzecz! Przy aktualnym stanie rzeczy, zdjĂŞcie pochanke jest na tej samej wysokoÂści, sÂąsiaduje ze sÂłowami Anity: ,,ByÂłam wychowywana w Âświecie bez zawiÂści, wzajemnych zÂłoÂśliwoÂści i podkÂładania ÂświĂą. MusiaÂłam siĂŞ przystosowywaĂŚ do Âświata, w ktĂłrym teraz ÂżyjĂŞ. NaprawdĂŞ ciĂŞÂżko dostaĂŚ siĂŞ spod domowego klosza w miejsce, gdzie raz na jakiÂś czas kopie ciĂŞ prÂąd’’
Fenomenalny zbieg okolicznoÂści
! JakÂże autentyczny!
Teraz dopiero zauwaÂżyÂłem ÂświetnÂą rzecz! Przy aktualnym stanie rzeczy, zdjĂŞcie pochanke jest na tej samej wysokoÂści, sÂąsiaduje ze sÂłowami Anity: ,,ByÂłam wychowywana w Âświecie bez zawiÂści, wzajemnych zÂłoÂśliwoÂści i podkÂładania ÂświĂą. MusiaÂłam siĂŞ przystosowywaĂŚ do Âświata, w ktĂłrym teraz ÂżyjĂŞ. NaprawdĂŞ ciĂŞÂżko dostaĂŚ siĂŞ spod domowego klosza w miejsce, gdzie raz na jakiÂś czas kopie ciĂŞ prÂąd’’

Fenomenalny zbieg okolicznoÂści

Ostatnio zmieniony sobota 30 paź 2004, 20:33 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 2 razy.
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
http://www.tvn.personal.pl/anita_werner.html - okej, wyraz poprawiÂłem, fotki dodaÂłem, przecinki przy ÂźrĂłdÂłach teÂż. Tylko jeszcze zapomniaÂłem jak to trzeba podpisaĂŚ? Na pewno nie chcecie nazwiskami albo chociaÂż nickami z forum?
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
No to teraz to wyglada super.
Tylko jeszcze umieœÌ to na g³ównej stronie i bêdzie idealnie
Pewnie juÂż pracujesz nad tym 

Podpisz nickami czyli:black jack 62, michos, kamuii. Chyba tak bĂŞdzie dobrze.Tylko jeszcze zapomniaÂłem jak to trzeba podpisaĂŚ? Na pewno nie chcecie nazwiskami albo chociaÂż nickami z forum?

dokÂładnie chyba to juÂż ze 2 razy poprawiaÂłamFirst Certifikate" (szczegĂłlnie razi mnie tu to "k") , a "First Certificate in English" - to dla ÂścisÂłoÂści. A tekst ogĂłlnie niezÂły.

2.A mogÂła bym przygotowac sylwetkĂŞ Piotra waltera ?????

aha jeszcze 2 rzeczy nie frontszpany tylko forszpany i w rozdziale o biesÂłanie zmieniÂła bym sÂłowow zapalczywie...
Android <3
-
- Fan Forum
ÂŚwietnie
, tylko zanim wyœlemy to do Anity, móg³byœ nanieœÌ te poprawki o których mówi kamuii i to, co ci wys³a³em na pmsa?
No i na przysz³oœÌ - konieczne to archiwum!

No i na przysz³oœÌ - konieczne to archiwum!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.