Sylwester w TVN24 i TVN24 BiŚ
Moderator: Łukasz
Re: Sylwester w tvn24
Mam nadzieję, że Sylwester będzie nadawany z nowego studia, a nie wirtuala. :rozglada:
KKK
Też mam taką nadzieję
31.12 o 22:00 będzie Szkło Kontaktowe, a od 23:00 sylwestrowy program specjalny.adamcmg7 pisze:Czy ktoś wie co TVN24 planuje na Sylwestra i czy będzie nadawała w Sylwestra Szkło Kontaktowe?
Jest ramówka TVN24 na sylwestra: http://www.teleman.pl/program-tv/stacje/TVN24?day=12
no nie wiem bo ram jest napisane, że jest normalnie Dzień po dniu i jest tak strasznie niedzielnie - to chyba nie jjest ostateczna wersja tej ramówki
Bo teraz w tym linku jest ramówka na 1 stycznia.
Sylwestrowe pasmo od 23:00 poprowadzi Joanna Kryńska
matik pisze:Sylwestrowe pasmo od 23:00 poprowadzi Joanna Kryńska

Zapowiada się nieźle! :tanczy:
Nie wiem co o tym myśleć (tak: nie jestem jakimś specjalnym wielbicielem pani Joanny) ... może lepiej zapowiadałby się duet ...
ale poczekam i zobaczę - mam nadzieję, że mile się rozczaruję
ale poczekam i zobaczę - mam nadzieję, że mile się rozczaruję

no mam nadzieje że miło się rozczarujesz 

-
- Początkujący
Świetnie 

-
- Czasem tu wpada
Ciekawe, co w tym roku TVN24 planuje na Sylwestra
Z tego co pamiętam, to w ostatnich latach ramówka była niemal identyczna, zmieniała się tylko obsada. :hyh: W tym roku zdaje się jednak, że i TVN planuje zorganizować jakiś koncert, i 1 stycznia ma ruszyć TVN24 Biznes i Świat, więc może i TVN24 czymś zaskoczy, no ale zanim coś ujawnią to minie jeszcze przynajmniej miesiąc...