Gadżety TVN
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
ogloszenie
No to ja na to OGÂŁOSZENIE:
KupiĂŞ bluzĂŞ lub kurtkĂŞ lub t-shirt lub coÂś innego (kubek, dÂługopis itp) z logo TVN lub TVN24. Moje gg: 1291473 lub michal641@op.pl
SÂłuchajcie, a moÂże byÂśmy zamĂłwili z 50 koszulek z nadrukiem TVN (bĂŞdzie taniej). Np. na:
http://www.rewkom.com.pl/
Co o tym sÂądzicie?
KupiĂŞ bluzĂŞ lub kurtkĂŞ lub t-shirt lub coÂś innego (kubek, dÂługopis itp) z logo TVN lub TVN24. Moje gg: 1291473 lub michal641@op.pl
SÂłuchajcie, a moÂże byÂśmy zamĂłwili z 50 koszulek z nadrukiem TVN (bĂŞdzie taniej). Np. na:
http://www.rewkom.com.pl/
Co o tym sÂądzicie?
Ostatnio zmieniony niedziela 20 mar 2005, 20:33 przez michal641, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: ogloszenie
Hehe, kaÂżdy by chciaÂł!!michal641 pisze:No to ja na to OGÂŁOSZENIE:
Ja bym wÂłaÂśnie dlatego kupiÂł :evil2: Stare logo - teraz juÂż takich nie robiÂą!!doktorfaustus1 pisze:DziĂŞkujĂŞ - nie trzeba. Na koszulce jest stare logo
Re: ogloszenie
Nie kaÂżdy.Artur pisze:Hehe, kaÂżdy by chciaÂł

-
- Fan Forum
- Kontakt:
PojĂŞcia nie mam. Nie wiem teÂż na ktĂłrym palcu nosi siĂŞ takie badziewie od ukochanego.
Ale widzĂŞ, Âże Kasi bardzo siĂŞ spieszy - skoro juÂż teraz pragnie pierÂścionka zarĂŞczynowego. ÂŁukaszu zacznij zbieraĂŚ pieniÂądzĂŞ (np sprzedawaj butelki lub zbieraj resztĂŞ) - niedÂługo przyjdÂą Âżadania dotyczÂące kupna futra, jakiejÂś niezÂłej bryki itd.
Masz - tylko siĂŞ nie przestrasz cen.
http://www.wec.com.pl/
PS co to jakiœ sezon ogórkowy na tym forum trwa? Wszyscy na wakacje pojechali lub jak¹œ pokutê wielkopostn¹ odprawiaj¹?

Masz - tylko siĂŞ nie przestrasz cen.
http://www.wec.com.pl/
PS co to jakiœ sezon ogórkowy na tym forum trwa? Wszyscy na wakacje pojechali lub jak¹œ pokutê wielkopostn¹ odprawiaj¹?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
ÂŁukasz nie bÂądÂź skÂąpy i zafunduj ukochanej pierÂścionek zarĂŞczynowy z biaÂłego zÂłota z brylantem za jedyne 1539 PLN. Oto fotka

O lub ten

Diament, szafir, zÂłoto - jedyne 2499 PLN

O lub ten

Diament, szafir, zÂłoto - jedyne 2499 PLN
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
:-) :-) ()
A swojÂą drogÂą to (DOTYCZY TYLKO GRAFIKĂW) moÂże poprĂłbowalibyÂście zrobiĂŚ tak fotomontaÂż, do pierÂścionka dodaĂŚ logo tvn - zobaczymy jak wam wyjdzie. Co Wy na to?
A co do gadÂżetĂłw TVN to widziaÂłem teÂż parasol z ich logiem. Ma nawet go ktoÂś w DĂŞbicy.
PS. A co do koszulek z logiem TVN to ja juÂż uzgadniaÂłem z takim goÂściem, ktĂłry by takie coÂś wykonaÂł. Wszystkie rodzaje wykonania i ceny napisaÂł mi, oczywiÂście wg mojego projektu. Jeszcze tego nie zamawiaÂłem i wÂłaÂśnie siĂŞ zastanawiam.
TakÂże koszulkĂŞ mogÂą spokojnie wykonaĂŚ a co do smyczy to nie jest taka prosta sprawa, bo jedni pisza, Âże nie podrabiajÂą TVN, a drudzy, Âże smycz TVN ma zbyt maÂłe elementy graficzne i nie podejmÂą siĂŞ wykonania :?
PS. A co do koszulek z logiem TVN to ja juÂż uzgadniaÂłem z takim goÂściem, ktĂłry by takie coÂś wykonaÂł. Wszystkie rodzaje wykonania i ceny napisaÂł mi, oczywiÂście wg mojego projektu. Jeszcze tego nie zamawiaÂłem i wÂłaÂśnie siĂŞ zastanawiam.

TakÂże koszulkĂŞ mogÂą spokojnie wykonaĂŚ a co do smyczy to nie jest taka prosta sprawa, bo jedni pisza, Âże nie podrabiajÂą TVN, a drudzy, Âże smycz TVN ma zbyt maÂłe elementy graficzne i nie podejmÂą siĂŞ wykonania :?
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
parasol tvn
Tak, ja te¿ widzialem parasol z logo TVN. Jak jechalem kilka lat temu na morskie oko, to widzia³em Pani¹ Kijowsk¹ ak przygotowywa³a relacje, a, ¿e pada³ deszcz, to jakiœ Pan jej trzyma³ taki paraslol. A druga sprawa, to by³a czo³ówka pogody...

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
mam gadzety TVN!!!
Nareszcie mam. Dziœ listonosz przyniós³ mi du¿¹ kopertê, a w œrodku obiecane przez pracowników Dzia³u Kontaktu z Widzami G A D ¯ E T Y. A wiêc otrzyma³em:

Dwa dÂługopisy

Dwie widokĂłwki KRYMINAlNI z autografami

JednÂą pÂłyĂŞ: Fakty XXI wieku

Trzy naklejki z logho TVN i kuÂłeczkami

Cztery mniejsze naklejki

List :-) Celowo zamazaÂłem adresy i nazwisko

A to juÂż koperta
PS.: Dziêkujê za ¿yczliwoœÌ i za gad¿ety Pani Ewie P. z dzia³u kontaktu z widzami. Pozdrawiam Pani¹ serdecznie
Dwa dÂługopisy
Dwie widokĂłwki KRYMINAlNI z autografami
JednÂą pÂłyĂŞ: Fakty XXI wieku
Trzy naklejki z logho TVN i kuÂłeczkami
Cztery mniejsze naklejki
List :-) Celowo zamazaÂłem adresy i nazwisko
A to juÂż koperta
PS.: Dziêkujê za ¿yczliwoœÌ i za gad¿ety Pani Ewie P. z dzia³u kontaktu z widzami. Pozdrawiam Pani¹ serdecznie