Nasze propozycje programów i seriali
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
ChciaÂłbym zobaczyĂŚ "KrĂłlestwo" oraz polskÂą wersjĂŞ "The Amazing Race" (to drugie pewnie niemoÂżliwe choĂŚ i projekt "KrĂłlestwa" chyba juÂż upadÂł). Poza tym ciekawi mnie "Superniania" ktĂłra bĂŞdzie na jesieni i to teÂż chĂŞtnie bym zobaczyÂł.
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ooo... w zupeÂłnoÂści popieramkubasz pisze:Desperate housewives

a ja chciaÂłbym zobaczyĂŚ nowe ciekawe seriale jak Prison Break, Rome, Sleeper Cell, Criminal Minds, kolejne serie Without a Trace i Cold Case, oraz kolejne serie Przez 24 godziny.
A moim marzeniem byÂłby polski odpowiednik Top Gear'a lub Fifth Gear'a oraz na deser wreszcie jakiÂś porzÂądny, profesjonalny show o rozrywce elektronicznej, bo tego w naszej telewizji brakuje.
A moim marzeniem byÂłby polski odpowiednik Top Gear'a lub Fifth Gear'a oraz na deser wreszcie jakiÂś porzÂądny, profesjonalny show o rozrywce elektronicznej, bo tego w naszej telewizji brakuje.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas
Chyba lepiej dla Was by³oby gdyby ten serial zosta³ na polszmacie, bo TVN móg³by to daÌ w bardzo póŸnych godzinach - tak jak inne zagraniczne seriale.
A ja na jesieni w TVN chĂŞtnie zobaczyÂł bym szczegĂłlnie PolskÂą wersjĂŞ "Domu nie do poznania".
Wersja amerykaĂąska leciaÂła na TV 4, a teraz jest na polszmacie.
Polega na tym m.in. aby w tydzieĂą wyremontowaĂŚ dom. :] Bardzo fajny pomysÂł.

A ja na jesieni w TVN chĂŞtnie zobaczyÂł bym szczegĂłlnie PolskÂą wersjĂŞ "Domu nie do poznania".

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Nowicjusz
Zamiast Magdy M. móg³by byc nowy serial skierowany do tych samych widzow po³¹czenie Gotowych na Wszystko i Przyjació³ poruszaj¹cy bezpoœrednio tematy niepe³nosprawnoœci , choroby, œmierci i innych tematów o ktorych raczej w telewizji siê nie mówi w przekazie serialu , ktory ma obrazowac nasze zycie
-
- Nowicjusz
OOOOOOOOOOOOOOO na 10 lecie ma byĂŚ nowa operka super!!!!!!!!!!kamiiloo pisze:tak gotowe na wszystko
na nowÂą oprawĂŞ nie czekam bo dopiero ma byĂŚ na 10-ciolecie tvnu podobno
niania3
magda m.3
sms 3
superniania
krĂłlestwo
coÂś jeszcze fajnego
O w³¹snie te¿ chêtnie zobacze Super Nianie bo moi znajomi siê tam zg³osili( znaczy swoje dzieci zglosili)
~Riket(KrĂłlestwo)
~BB4
~JakiÂś dobry teleturniej
~Agent 4
~Survivor (ale nie robinson tylko Survivor) np. w Afryce
A teraz bĂŞdzie trochĂŞ off-topic nie pisze o Âżadnych serialach gdyÂż wg. mnie TVN powinien zrobiĂŚ osobny kanaÂł na seriale
.
I tam wrzuciĂŚ Przyjaciele, Lost, Desperate Housewifes, Smallville, Cold Case itd.
~BB4
~JakiÂś dobry teleturniej
~Agent 4
~Survivor (ale nie robinson tylko Survivor) np. w Afryce
A teraz bĂŞdzie trochĂŞ off-topic nie pisze o Âżadnych serialach gdyÂż wg. mnie TVN powinien zrobiĂŚ osobny kanaÂł na seriale

I tam wrzuciĂŚ Przyjaciele, Lost, Desperate Housewifes, Smallville, Cold Case itd.

TVN - i wszystko jasne