[TVN] Na językach
Moderator: Łukasz
Re: Na językach
Ja jestem zażenowany ;/ Niby poważnie ,a zaraz wyskakuje Bilguun , który przypomina mi tylko żenującego Szymona . Kadrowanie kamerą jest straszne , bardzo rozprasza ! Ogólnie program 2,5/5 ;/
No właśnieadik1148 pisze:Ja jestem zażenowany ;/ Niby poważnie ,a zaraz wyskakuje Bilguun

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Spodziewałem się gorszego programu, więc jestem mile zaskoczony tym co wyszło, ale stałym widzem nie będę. Część z Bilguunem i zespołem Weekend to jakby dosłownie wyjęta z "Szymon Majewski Show".
-
- Bywalec
1,2 mln widzów "Na językach" Agnieszki Szulim. Wygrała tylko z TVP2:
http://media2.pl/badania/100166-12-mln- ... -TVP2.html
http://media2.pl/badania/100166-12-mln- ... -TVP2.html
To było to przewidzenia. To już nie są te czasy, gdy przynajmniej spora część Polaków interesowała się showbizem. Poza tym - o show-biznesie wystarczająco jest już w programach śniadaniowych.
Formuła programu jest bardzo interesująca, poza reportażem Bilguun Ariunbaatara. Ten reportaż to nic innego, jak SMS z najgorszych lat. Natomiast dyskusje ekspertów bardzo trafne, bez chamskich komentarzy i zbędnego ironizowania . Pora jest mało atrakcyjna, jednak program całkiem ciekawy.
Jak za 2 tygodnie wystartuje 4 sezon Przepisu oglądalność może trochę podskoczyć i to jest chyba jedyny ratunek. Jeżeli nic się nie zmieni obstawiam, że program dociągnie gdzieś do Wielkanocy, a w kwietniu w jego miejscu pojawi się pasmo filmowe.
Jak by co, wstępnie planowano, że pierwsza seria programu ma liczyć 16 odcinków.
Program zapowiedziany jest na 16 odcinków, ale jeżeli będzie nadal miał niską oglądalność to może TVN szybciej usunie go z ramówki.
KKK
4 odcinek przyniósł wzrost oglądalności. W niedzielę program obejrzało 1,8 mln. Na pewno magazyn przegrał z serialem "Kości", które miały 2,2 mln (19% w 4+ i 23% w 16-49). Nie są podane dane % ale wnioskując po danych Kości można stwierdzić, że udziały "Na językach" to jakieś 15% w 4+ i 18% w 16-49.
Mnie bardzo podoba się ten program, może dlatego, że interesuję się show biznesem. Jestem stałym widzem 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
-
- Bywalec
Bo i tematy były ciekawe. I nie było Bilgunaa. I oby tak dalej. Prosiłbym tylko o jeszcze jedną dodatkową rozmowę. Są bardzo dobre. A sam program wg mnie bardzo udany. I podkreślam - oby bez Bilguna.Adrian ;P pisze:4 odcinek przyniósł wzrost oglądalności. W niedzielę program obejrzało 1,8 mln. Na pewno magazyn przegrał z serialem "Kości", które miały 2,2 mln (19% w 4+ i 23% w 16-49). Nie są podane dane % ale wnioskując po danych Kości można stwierdzić, że udziały "Na językach" to jakieś 15% w 4+ i 18% w 16-49.
tvn - latem programowo najgorsza!
Afterparty.pl nieoficjalnie: Po wiosennym sezonie program "Na językach" zostanie zdjęty z anteny. Mam nadzieję, że ta informacja się potwierdzi.
Szkoda , ja bardzo lubię ten program . Ale z tego co mówią media to sama Szulim rezygnuje z programu . Program jest fajny i pokazuje kulisy show-biznesu oraz ma fajne materiały .
http://www.tvn.pl/showbiz/program-agnie ... 6,0,0.html
Program zostaje, chociaż dość szybko podejmują taką decyzję. Wprawdzie wyniki oglądalności, ani nie są złe, anie nadzwyczaj wysokie...
Program zostaje, chociaż dość szybko podejmują taką decyzję. Wprawdzie wyniki oglądalności, ani nie są złe, anie nadzwyczaj wysokie...