Kamuii to nie jest ¿adna rodzinaA fuckty popo³udniowe powinny byÌ z tego samego studia co i g³ówne bo to w koùcu te¿ fuckty... Niby s¹ tak¹ rodzin¹ a zauwa¿cie reklama osobno studio osobno

Fakty popo³udniowe w ca³oœci tworzy zespó³ tvn24 czyli mozna p[owiedzieÌ ze to jestr taki serwis tvn24

A rzeczy ró¿ni¹cuych oba wydania jest ca³a masa

Kamuii wiesz doskonale, ¿e cel ich by³ zupe³nie inny i oni wiedzieli, ¿e nawet Anitka nie podniesie ogl¹dalnoœci a trafi³a tam po prostu na zsy³kê.S¹dze ze nawet jeœli s¹dzili ze zgnojenie Anitki podniesie im ogl¹dalnoœÌ w popo³udniowych to siê mylili i odnotowuj¹ spadek... ergo - popo³udniowe znikn¹ jak i wieczorne...
A SÂłowom SoÂłtysika nigdy nie wierzyÂłem i nigdy wierzyĂŚ nie bĂŞde. Tpo bÂłazen

Wiem kamuii Âże powoÂłujesz siĂŞ na wyjÂątkowy przypadek kiedy redo prowadziÂła ale ja jestem pewien Âże Anitce nigdy nie dadzÂą porpowadziĂŚ tego magazynuTylko co w tedy z AnitÂą i PatrycjÂą przez wakacje magazyn 24 h a potem ????

[/quote]Chyba nie bardzo rozumiesz, ze to jest taki specyficzny program i to wÂłasnie przyciÂąga widzĂłw.
Nie wiem jakiej produkcji By³¹ Brzydula i kto wyprodukowa³ Kamienne srece, ale chyba nie s¹ to filmy z USA....Dok³adnieZrozumcie ludzie ¿e jak ktoœ chce obejrzeÌ porz¹dny i powa¿ny program to w³¹cza na fakty o 19 lub wiadomoœci o 19.30 i tego ¿adne wasze gdybanie nie zmieni.
WÂątpiĂŞ, aby Fakty popoÂłudniowe zniknĂŞÂły z antenty.![]()
![]()
A Brzydula pochodziÂła z Kolumbii
![]()
Uwaga i Fakty popoÂłudniowe pewnie teÂż notujÂą podobne wyniki.Tpo zobaczymy co bĂŞdziesz pisaÂła jak zniknÂą![]()
licze teÂż, na powrĂłt wieczornego wydania FAKTĂW (zobaczycie, Âże jeszcze wrĂłci).Dobry Âżart.![]()
![]()
![]()
Zobaczysz Âże juÂż nigdy nie wrĂłcÂą![]()
![]()
![]()