[TVN] Najsłabsze ogniwo

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

Bo ona im siĂŞ podoba fizycznie, a nie jako prowadzÂąca. SwojÂą drogÂą SoÂłtysik ze swoim koĂąskim uÂśmiechem by do niej pasowaÂł :lol:
Pozdrawiam - KRASU 8)
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

OgladaliÂście/oglÂądacie dziÂś program? Wakacji jeszcze nie ma, a tu juÂż walÂą powtĂłrki. SwojÂą droga moÂżna zobaczyĂŚ jak byÂło kiedyÂś Âźle. A moÂże to tylko jakaÂś ich pomyÂłka?
:)
justa'60
Początkujący
Początkujący

NajsÂłabsze ogniwo

Post autor: justa'60 »

RzeczywiÂście , dziÂś byla powtĂłrka - mam nadziejĂŞ, Âże zobaczymy jeszcze P . KaziĂŞ w" nowym wydaniu" / tzn. TĂŞ z odcinkĂłw ostatnich, gdzie byÂła Âświetna-jakÂże bardzo siĂŞ wyrobiÂła w porĂłwnaniu z marcowÂą edycjÂą! " N. O."!! Mieli nagrywaĂŚ do koĂąca maja , wiĂŞc chyba jeszcze bĂŞdÂą nowe odcinki???
nowicjusz
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Ja te¿ oglada³em dzisiaj (jak zwykle) o 17:05 Najs³absze ogniwo. Co widzê? Powtórka... Szczuka w tym odcinku by³a powiedzmy sobie szczerze: s³aba. WidaÌ teraz ró¿nicê -Szczuka tak siê rozkrêci³a, ¿e nie mozna absolutnie jej zmieniaÌ. Liczê na nowe odcinki z jej udzia³em. Pocz¹tki by³y trudne, ale z odcinka na odcinek Szczuka by³a jeszcze lepsza... By³a... Mam nadziejê, ¿e bêdzie i bêd¹ jescze nowe odcinki... Oby to by³a pomy³ka. Ktoœ wspomnia³ o tym, ¿e TVN chce zmieniÌ prowadz¹cego: moja odpowiedŸ brzmi NIE! Bez Szczuki ¿egnam Najs³absze ogniwo... Wtedy powiem: Najs³absze ogniwo, jest najs³abszym ogniwem, muszê odejœÌ! Mam nadziejê, ¿e TVN nie pope³ni b³êdu i zostawi Szczukê, która przecie¿ przyci¹ga widzów przed telewizory...:P
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Filip »

Krasu pisze:SoÂłtysik ze swoim koĂąskim uÂśmiechem by do niej pasowaÂł :lol:
To mije chasÂło :P .

Co do powtĂłrek, to nie oglÂądaÂłem tego odcinka, ale szkoda mi tego co sÂłysze, mam nadzieje, Âże to "pomyÂłka". ChoĂŚ ÂśmiĂŞ wÂątpiĂŚ.
Pozdrawiam, Filip
Krasu
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Krasu »

All rights Reserved 8)
Pozdrawiam - KRASU 8)
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Copyright (C) by Filip ÂŁ. 2004 :D
Pozdrawiam, Filip
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

No dzisiaj teÂż byÂła potĂłrka - tym razem 15 odcinek (poprzednio byÂł to odcinek 14). Czyli co, teraz wszystkie odcinki kolejno puszczÂą jeszcze raz... ech... :?
Filip
Stały bywalec
Stały bywalec

Ojj.. naprawde, przykro mi to sÂłyszeĂŚ :( .
Pozdrawiam, Filip
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Te¿ ogl¹da³em i te¿ widzia³em -powtórkê :( Niestety... Dziwne, bo Najs³absze ogniwa, krêcili bodaj¿e do koùca maja, wiêc gdzie ta reszta nowych odcinków? Jezeli krêcili te odcinki, to myœlê, ¿e przez czerwiec bêd¹ powtórki programu, a latem czyli w wakacje bêd¹ nowe odcinki. Bedziemy mieli wtedy lato ze Szczuk¹... Pozatym wci¹¿ pokazuje siê informacja o zg³oszeniach do programu, wiêc mo¿na snuÌ wiele teorii... Albo Szczuka schodzi z anteny na lato i wraca jesieni¹, albo nowe odcinki bêd¹ w wakacje, albo teoria najgorsza... :( Program powróci jesieni¹, ale ju¿ z now¹ prowadz¹c¹ :( Ohh... portale o mediach bêd¹ zapewne rozpisywaÌ siê o lecie w TVN ju¿ niebawem, i jak najs³absze ogniwo bêdzie mia³o byÌ latem to napewno o tym wspomn¹... Dziœ widzia³em reklamê tego teleturnieju z nieznajomymi mi jakoœ uczestnikami. Myœla³em wiêc ¿e zobaczê nowy odcinek... By³em jednak w b³edzie... Powtórzê: po¿yjemy, zobaczymy :P

justa'60
Początkujący
Początkujący

NajsÂłabsze ogniwo

Post autor: justa'60 »

No có¿, mo¿emy jedynie snuÌ przypuszczenia na temat losów P. Kazi i " N. O." A wiêc: Mo¿e by³a jakaœ " przerwa" ? - w nagrywaniu nowych odcinków, mo¿e nie zg³osili siê zawodnicy w tzw. odpowiedniej iloœci?? Nie dopuszczam jednak zmiany Prowadz¹cej!!!- dla mnie i moich znajomych by³a œwietna.. i mamy nadziejê, ¿e bêdzie nadal prowadziÌ ten program .Wg nas P. Kazia nada³a tej grze -charakter-/ znamy za³o¿enia tej gry/ chodzi o to, ¿e Prowadz¹ca zrobi³a to ,na swój " kaziowy" sposób- b. fajnie! A mo¿e po prostu Ona sama zrezygnowa³a z prowadzenia " N. O " - przecie¿ pracuje w IBL, w sierpniu ma ukazaÌ siê " Milczenie Owieczek" - nowa ksi¹¿ka P.Szczuki , mo¿e ma jakieœ inne plany zawodowe? Jeœli tak , to ¿yczymy Jej wielu sukcesów i wielu pozytywnie " zakrêconych pomys³ów"!!! maj¹c jednak nadziejê, ¿e nadal " bêdzie stawiaÌ nas na bacznoœÌ"/ " repetitio est mater studiorum"/ w " N. O."¯yczliwoœci i pozdrowienia dla P. Kazimiery!!!!
nowicjusz
Majkell
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Majkell »

Pewnie juÂż to pisaÂłem, ale powiem tak: program jest bardzo ciekawy, chĂŞtnie go oglÂądam, natomiast gdyby zmieniono SzczukĂŞ na bardziej kulturalnÂą prowadzÂącÂą, to wiele by nie straciÂł (a wrĂŞcz przeciwnie). PrzecieÂż ten teleturniej miaÂł sie w oryginale opieraĂŚ na dynamice, a nekoniecznie na niewyszukanych zÂłoÂśliwoÂściach prowadzÂącej...

Szczuka coprawda siĂŞ trzyma i chyba jej nie zmieniÂą, za to niektĂłrzy gracze, ktĂłrzy wydajÂą mi siĂŞ chamscy, zwykle bardzo szybko odpadajÂą :), a zatem rĂłwnowaga jest zachowana i da siĂŞ oglÂądaĂŚ. ;)
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

ogniwo w wakacje...ciekawostki

Post autor: Mocne_ogniwo »

bylkem na nadraniu teleturnieju najslbsze ogniwo i wiem ze praktycznie pond 7o procent programow na ta edycje bedzie nakreconych jush w wakcje z tak duzym rozmachem realizatorzy kreca ten program ze 13 sierpnia bylo jush nakreconych 20 odcinkow a jak latwo piliczyc to prawie 2 miesice na wizji, codzien kreca natomiast dwa odcinki, a realizacja jednego odcinka trwa w studio ponad 3 godziny i jest poprzedzona dwugodzinnymi przygoptowaniami....
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Biorac pod uwagĂŞ Twoj nick pewnie wygraÂłeÂś (?)

Czy to tak po prostu - nick jak kaÂżdy inny?
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Nie, nie... DoszedÂł do finaÂłu i przegraÂł -tak pisaÂł na oficjalnym forum programu... A nazywa siĂŞ Marcin i mieszka w ÂŁodzi.

ODPOWIEDZ