Jakich dziennikarzy widzieliśmy ''na żywo''
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Hehe, ja z Durczokiem leciaÂłem samolotem z Katowic do Warszawy.
Potem miaÂłem jeszcze okazjĂŞ spotkaĂŚ go w Empiku. Bardzo sympatyczny czÂłowiek. 

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
W sumie to nie moge du¿o o wra¿eniach mówiÌ, bo tylko siê z nim min¹³em :spiewa: :spiewa:tjaktadeusz pisze:No prosze... i jak wrazenia??arczi pisze:Ja to widzia³am Kamila Durczoka, ale to by³o dawno- w 2004 roku, jak jeszcze pracowa³ w TVP.
SpotkaÂłem go przed siedzibÂą TVP na Woronicza. GadaÂł z jakimÂś typkiem i rozmawiaÂł przez telefon. I jest dosyĂŚ niski :rozglada:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
DziÂś ok. 11 widziaÂłem Dariusza ÂŁapiĂąskiego w kawiarni cofee heaven w ZÂłotych Tarasach. 

Jak jeszcze chodzi³am do liceum, to wybraliœmy siê kiedyœ klas¹ na 5 dniow¹ wycieczkê do Krakowa. I chodz¹c po Rynku G³ównym o dosyc póŸnej porze, szukaliœmy z koleg¹ fajnego pubu gdzie mo¿na, by pograÌ w bilard. Podeszliœmy do pierwszego lepszego cz³owieka, by zasiêgn¹Ì rady, i tym kimœ by³ Andrzej So³tysik. Bardzo sympatyczny goœÌ, udzieli³ nam bardzo szczegó³owej wskazówki gdzie siê udaÌ, i siê nie pomyli³, bo poleci³ nam bardzo fajne miejsce. 

Po przeczytaniu dzisiaj nowego wpisu na blogu Jacka GasiĂąskiego postanowiÂłem sprawdziĂŚ kto i ile ludzi z TVN jest na stronie nasza-klasa.pl. Ku mojemu zdziwieniu okazaÂło siĂŞ, Âże naprawdĂŞ sporo. A wiĂŞc: Jacek GasiĂąski , Darek ÂŁapiĂąski , Maciek WarsiĂąski , Leszek KabÂłak , Bogna Mendroch , Beata Tadla , Sylwia Walendowska , Dariusz Prosiecki , Katarzyna SÂławiĂąska , Magda Sakowska , Jakub Porada , ÂŁukasz SÂłapek , RafaÂł Poniatowski , Magdalena Hykawy (teraz Polsat) , Joanna Komolka , ÂŁukasz Grass , Alicja RuciĂąska
Wielu ciekawych rzeczy moÂżna sie dowiedzieĂŚ o naszych ulubionych dziennikarzach
Wielu ciekawych rzeczy moÂżna sie dowiedzieĂŚ o naszych ulubionych dziennikarzach

ÂŁukasz SÂłapek od dawna nie jest w TVN. :]
Poza tym bardzo wielu dziennikarzy TVN i TVN24 ma grono, gdzie sÂą naprawdĂŞ Âświetne, niecodzienne zdjĂŞcia.
Poza tym bardzo wielu dziennikarzy TVN i TVN24 ma grono, gdzie sÂą naprawdĂŞ Âświetne, niecodzienne zdjĂŞcia.

-
- Początkujący
Re: Ludzie z TVN
A ja kiedyś miałam szansę raz w życiu spotkać Kamila Durczoka jak jeszcze pracował w Radiu Katowice i też stwierdzam-miły,sympatyczny i uśmiechnięty człowiek!!!!
Szkoda tylko,że nie udało mi się spotkać Go ponownie teraz gdy pracuje w TVN?????????!!!!
Ale są chyba małe szanse jak pracuje teraz w Warszawie!!!!!! :mhm: A ja jestem z Jaworzna!!!!!!!!Rzeczywiście można z nim fajnie pogadać!!!!Szkoda,że nie mam okazji!!!!To prawdziwy Ślązak!!!!A znanych ludzi można spotkać na wielkich imprezach,albo przypadkiem na ulicy-niespodziewanie!!!Albo pod radiem i telewizja-tam gdzie pracują!!!!Wie ktoś może gdzie można spotkać Kamila Durczoka,ale w Katowicach?????????? :mhm: Wiem,że jest z Kostuchny!!

Re: Ludzie z TVN
Też biedna jestem
nikogo nie widziałam.
Ale to może dlatego, że dopiero od niedawna zaczęłąm się tym interesować.

Ale to może dlatego, że dopiero od niedawna zaczęłąm się tym interesować.