DOBRE WINIKI OGLÂĄDALNOÂŚCI PROGRAMU , PIERWSZY ODCINEK OGLADALO 2 907 071 WYNIKI W PROCENTACH 8,10 BYL 5 W KATEGORI PROGRAMY , A 7 W OGĂLNEJ . 2 ODCINEK OGLÂĄDALO 3 621 676, WINIKI W % 10,10 , FAKTY TVN 9,90 , TANIEC Z GWIAZDAMI JEST NAJLEPSZY Z PROGRAMĂW TVN. TE WINIKI BĂDOM UDOSTĂPNIANE CO TYDZIEĂ W KATEGORI CIEKAWOSTKI . PRZYPOMINAMY O CZCIE WE WTORKI I SOBOTY OD 17:00 . OSTATNIE DNI KONKURSU TYLKO W TAKI SPOSOB BĂDOM PAĂSTWO MIELI DOSTĂP DO KLUBU , A WNIM TAPETU I INNE. DANE AGB POLSKA.
Ale obciach.
NIESTETY KTOÂŚ MUSIAL ODPAÂŚĂ BYLI TO ROBERT I AGNIESZKA , NAJ MNIEJ PUNKUTĂW , MOJIM ZDANIEM NIE BYLO ÂŹLE. ÂŻEBY PARA MIALA WIĂCEJ PUNKTĂW WYSTARCZY WYSLAĂ SMS , WIĂDEJ W DZIALAE SMS. BARDZO SUMTNY BYL ROBERT I MIAL Z CZEGO . KULISY PROGRAMU CO TYDZIEĂ W PROGRAMIE CO ZA TYDZIEĂ (NIEDZIELA OK. 13:45) . MOJIM ZDANIEM POWINNI WYGRAĂ KLALDIA I RAFAL. WSZYSCY TAĂCZYLI DOBRZE . ZAPRASZAMY W KAÂŻDY WTOREK I SOBOTĂ NA CZAT OD 17:00 . BADZ W TOM ÂŚRODĂ.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Ale on ma 11, mo¿e 12 lat. Ka¿dy jakoœ tak kiepsko zaczyna³ swoj¹ przygodê w necie. Wyrobi siê ch³opak, nauczy. TVN.tivi.pl te¿ kiepsko wygl¹da³o na pocz¹tku i te¿ mo¿na by³o powiedzieÌ "z czym do ludzi", ale ten g³upi, uparty £ukasz robi³ pope³niaj¹c czasem szereg g³upstw i b³êdów i jest jak jest...
Fakt - genialne! Jeszcze nigdy nie widzia³am, ¿eby ktoœ pisa³ z TAKIMI b³êdami. Po tem zamiast potem, bendom zamiast bêd¹, a o interpunkcji nie wspomnê.
Wiem, Âże jest tego wiĂŞcej - to tylko przykÂłady.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Na szkapie w ostatnim czasie coraz czêœciej wzoruje siê pewien ma³o znany serwis - TV News. Pocz¹wszy od wygl¹du i grafiki, a¿ po zawartoœÌ merytoryczn¹ oraz b³êdy ortograficzne i stylistyczne: http://www.tvn.tivi.pl/news/tvnews.jpg
No to ju¿ przekracza wszelkie granice! Jak taki uniwersytet, który jako symbol nauki, powinnien pokazywaÌ siê od jak najlepszej strony, robi t a k i e b³êdy OK. To tylko strona internetowa. A¿ strona internetowa jak dla mnie!!! Przecie¿ korzysta z niej wiele osób, a takie b³êdy mog¹ zniechêciÌ prysz³ych studentów ze wzglêdu na w¹tpliwy poziom uczelni. Czy uwazacie, ¿e dramatyzujê?