Jacek Pałasiński

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

no wÂłasnie, dziwne ze z londynu. Ale jezeli dzieki temu ma sie pokazywac w Faktach czesciej to nioech tak bedzie:))

ha! a zauwazyliscie jak zarĂłsÂł, mam nadzieje ze nie zapuszcza brody. lepiej mu bez niej:)
PabloOoOo_90
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: PabloOoOo_90 »

MoÂże to ma coÂś wspĂłlnego z AleksandrÂą BajkÂą :>:>:> ?
ps. Mam nadziejĂŞ Âże nie zapuszcza brody :twisted:
Ostatnio zmieniony sobota 16 lip 2005, 20:08 przez PabloOoOo_90, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczą się tylko FAKTY TVN codziennie o 19:00 w TVN.
Zapraszają : Justyna Pochanke , Piotr Marciniak i Grzegorz Kajdanowicz.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Bardzo prawdopodobne, ale wolĂŞ PaÂłasiĂąskiego w Watykanie, niÂż gdziekolwiek indziej. jest w tych tematach wspaniaÂły.
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Moim zdaniem to nie ma Âżadnego zwiÂązku z przejÂściem, od 1 sierpnia, Aleksandry Bajki do TVNu.

Otó¿ jak podaj¹ WM A.Bajka w Faktach bêdzie siê zajmowaÌ min.problematyk¹ Unii Europejskiej, a placówka dziennikarza w Rzymie nie jest chyba najbardziej odpowiednim miejscem do zajmowania siê takimi sprawami.

Po drugie Kajdanowicz tu¿ po po³¹czeniu z J. Pa³asiùskim powiedzia³ mniej wiêcej coœ takiego "Dziêkujê bardzo. Jacek Pa³asiùski, dziœ wyj¹tkowo nie z Rzymu a z Londynu" (jak ktoœ ma nagrane dzisiejsze wydanie, to mo¿e sprawdziÌ co dok³adnie Grzesiu powiedzia³), taka wypowiedŸ na pewno nie oznacza, ¿e Pa³asiùski mia³by opuœciÌ, czy te¿ ju¿ opuœci³, rzymsk¹ placówkê, ba, wrêcz przeciwnie.
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Pa³asiùski jest w Londynie tylko na jakiœ czas by zaj¹Ì siê sprawami zwi¹zanymi z atakiem terrorystycznym. A Bajka bêdzie pracowa³a w Warszawie.
Wróciłem!!
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

DziÂś PaÂłasiĂąski w Faktach relacjonowaÂł z Rzymu katastrofĂŞ samolotu we WÂłoszech
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

ach ...wreszcie JacuÂś sie pojawiÂł :D Na szczescie nie ma juz tego gÂłupkowatego zarostu. W zupeÂłnosci wystarcza mu tylko wÂąsy, lepiej w ich wyglada:)
....w świecie Faktów....
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

Obrazek
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
daniel33
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: daniel33 »

Jacek PaÂłasiĂąski relacjonuje ÂŚwiatowe Dni MÂłodzieÂży z Kolonii. DziÂś rozmawiaÂł, po wÂłosku oczywiÂście, z rzecznikiem prasowym tego wydarzenia.
Obrazek Obrazek
Obrazek
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

tak:D PojawiÂł sie tez w Faktach, I jak zwykle mĂłwiÂł bardzo mÂądrze:D. WogĂłle byÂło widaĂŚ ze lubiÂą sie ze Styska...:) fajnie ze bedzie jeszcze w tym tygodniu :D
....w świecie Faktów....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Hehe bardzo fajne ze PaÂłasiĂąski siĂŞ znowu pojawiÂł :)
odniosÂłam wraÂżenie Âże nie bardzo jest przekonany do naszego nowego PapieÂża :D
No nic zobaczymy jak bedzie jutro.
Android <3
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

kamuii pisze:Hehe bardzo fajne ze PaÂłasiĂąski siĂŞ znowu pojawiÂł :)
odniosÂłam wraÂżenie Âże nie bardzo jest przekonany do naszego nowego PapieÂża :D
No nic zobaczymy jak bedzie jutro.
ja rĂłwnieÂż odniosÂłem podobne wraÂżenie.. no ale przecieÂż te Dni MÂłodzieÂży zapoczÂątkowaÂł JPII wiĂŞc nic dziwnego Âże duÂżo mĂłwiÂł wÂłaÂśnie o nim..
przypomniaÂły mi siĂŞ tamte dni
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

czy on przeszed³ oficjalnie do redakcji Faktów :?: Dzisiaj podczas po³¹czenia z nim pisa³o "Jacek Pa³asiùski" a nie "Jacek Pa³asiùski TVN 24"
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

jeszcze wczoraj pisaÂło po imieniu i nazwisku TVN24 a dziÂś sie nie przyjÂżaÂłem :? ale jak teraz jest w Faktach to bardzo fajnie nadaje sie do tej redakcji :D
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Uwielbiam PaÂłasiĂąskiego :D :!: Jest genialnym dziennikarzem i co wejÂście pokazuje swojÂą klasĂŞ :!:
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
ODPOWIEDZ