Moim zdaniem to nie ma Âżadnego zwiÂązku z przejÂściem, od 1 sierpnia, Aleksandry Bajki do TVNu.
Otó¿ jak podaj¹ WM A.Bajka w Faktach bêdzie siê zajmowaÌ min.problematyk¹ Unii Europejskiej, a placówka dziennikarza w Rzymie nie jest chyba najbardziej odpowiednim miejscem do zajmowania siê takimi sprawami.
Po drugie Kajdanowicz tu¿ po po³¹czeniu z J. Pa³asiùskim powiedzia³ mniej wiêcej coœ takiego "Dziêkujê bardzo. Jacek Pa³asiùski, dziœ wyj¹tkowo nie z Rzymu a z Londynu" (jak ktoœ ma nagrane dzisiejsze wydanie, to mo¿e sprawdziÌ co dok³adnie Grzesiu powiedzia³), taka wypowiedŸ na pewno nie oznacza, ¿e Pa³asiùski mia³by opuœciÌ, czy te¿ ju¿ opuœci³, rzymsk¹ placówkê, ba, wrêcz przeciwnie.
Pa³asiùski jest w Londynie tylko na jakiœ czas by zaj¹Ì siê sprawami zwi¹zanymi z atakiem terrorystycznym. A Bajka bêdzie pracowa³a w Warszawie.
tak:D PojawiÂł sie tez w Faktach, I jak zwykle mĂłwiÂł bardzo mÂądrze:D. WogĂłle byÂło widaĂŚ ze lubiÂą sie ze Styska... fajnie ze bedzie jeszcze w tym tygodniu
Hehe bardzo fajne ze PaÂłasiĂąski siĂŞ znowu pojawiÂł
odniosÂłam wraÂżenie Âże nie bardzo jest przekonany do naszego nowego PapieÂża
No nic zobaczymy jak bedzie jutro.
kamuii pisze:Hehe bardzo fajne ze PaÂłasiĂąski siĂŞ znowu pojawiÂł
odniosÂłam wraÂżenie Âże nie bardzo jest przekonany do naszego nowego PapieÂża
No nic zobaczymy jak bedzie jutro.
ja rĂłwnieÂż odniosÂłem podobne wraÂżenie.. no ale przecieÂż te Dni MÂłodzieÂży zapoczÂątkowaÂł JPII wiĂŞc nic dziwnego Âże duÂżo mĂłwiÂł wÂłaÂśnie o nim..
przypomniaÂły mi siĂŞ tamte dni
jeszcze wczoraj pisaÂło po imieniu i nazwisku TVN24 a dziÂś sie nie przyjÂżaÂłem :? ale jak teraz jest w Faktach to bardzo fajnie nadaje sie do tej redakcji
Uwielbiam PaÂłasiĂąskiego Jest genialnym dziennikarzem i co wejÂście pokazuje swojÂą klasĂŞ
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)