Kamil Durczok
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Kamil Durczok
Był dziś w Poranku wie ktoś może o czym mówił ?
-
- Czasem tu wpada
Pawlak i Misiak...
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Rurek ma dziś urodziny ciekawe co dostał od Kamila 

-
- Zbanowany
Kamil Durczok przedłużył kontrakt z TVN-em na kolejne trzy lata – do końca kwietnia 2012 roku, podaje Presserwis.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
medioznawca pisze:Kamil Durczok przedłużył kontrakt z TVN-em na kolejne trzy lata – do końca kwietnia 2012 roku, podaje Presserwis.
Mogli mu przedłużyć do czerwca zrobiłby Fakty ze stadionu narodowego.
Ale chyba niewykluczone, że potem znów mu przedłużą...
-
- Zbanowany
Pierwszy kontrakt miał od kwietnia 2006 do kwietnia 2009, drugi od kwietnia 2009 do kwietnia 2012 to trzeci będzie zapewne do 2015. Oby tak było według mnie Durczok dobrze sprawdza się w roli redaktora naczelnego "Faktów TVN".
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie wiem, czy oglądaliście wczoraj Durczoka u Kuby? Moja niechęć do Niego wśród starszych starzem forumowiczów jest powszechnie znana, ale za wczorajszy występ ma u mnie olbrzymiego plusa. Nie sądziłem, że potrafi tak błyskotliwie odpowiadać, świetnie żartować i do tego idealnie balansował na granicy luzu i powagi. Na każde pytanie odpowiadał trafnie, z humorem na wysokim poziomie, czasem fajnie ośmieszał Kubę, a przy tym nie popadał w zbędny lans.
Pogratulowałbym mu osobiście, ale po tym, jak nie chciał mi ostatniego wywiadu autoryzować, chyba lepiej o sobie nie przypominać.
Pogratulowałbym mu osobiście, ale po tym, jak nie chciał mi ostatniego wywiadu autoryzować, chyba lepiej o sobie nie przypominać.

Tak, Durczok także zyskał u mnie dużego plusa, bo porównując go do Tymona wypadł naprawdę dobrze i jak wspomniałeś kilka razy zagiął Kubę :-)
Ma chłop dystans do siebie, to dobrze.
Ma chłop dystans do siebie, to dobrze.
jak dla mnie wypadł na sporego zarozumialca :stop: :stop:
kiedy powiedział ze u niego pracuja 22 (chyba) 'gwiazdy'
i dla Tomasza Lisa nie miałby miejsca na kolegium to była żenada...
kilku fajnych tam jest ale Łapinski, Prosiecki czy Sobieniowski do gwiazd dziennikarstwa maja jeszcze lata gwiezdne raczej
najpierw Kamil powinien zatrudnić dobrego logopede raczej :tanczy:
poza tym śmiał się z cichopek a sam po talk showach chodzi i do brukowców pozuje - niech sie zdecyduje o co mu chodzi :grozi: :grozi:
na pewno jest profesjonalistą ale przy tym i bucem
no i troche wulgarny
:brawa: :brawa:
kiedy powiedział ze u niego pracuja 22 (chyba) 'gwiazdy'

kilku fajnych tam jest ale Łapinski, Prosiecki czy Sobieniowski do gwiazd dziennikarstwa maja jeszcze lata gwiezdne raczej

najpierw Kamil powinien zatrudnić dobrego logopede raczej :tanczy:
poza tym śmiał się z cichopek a sam po talk showach chodzi i do brukowców pozuje - niech sie zdecyduje o co mu chodzi :grozi: :grozi:
na pewno jest profesjonalistą ale przy tym i bucem

no i troche wulgarny

Sobieniowski to najlepszy reporter polityczny w "Faktach", po odejściu Sekielskiego.joana pisze:Sobieniowski do gwiazd dziennikarstwa maja jeszcze lata gwiezdne raczej![]()
![]()
Wczoraj w audycji "EKG" w TOK FM Henryka Bochniarz, która jest szefem Boeinga na Europę środkową i wschodnią, tłumaczyła Tadeuszowi Moszowi, czy mówi się "boing", czy "being". Stwierdziła, że poprawna wymowa to "boing". To tak odnośnie "Faktów", w których pokazano pierwszy lot tego samolotu i może jeszcze drobna złośliwość do prowadzącego Fakty z Ameryki po wyborach.