Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..Sylwia dzis wita MaÂłysza :lol2:

Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

ChciaÂłoby siĂŞ napisaĂŚ: WRESZCIE!!!
Wreszcie Sylwia nadaje live'y :) Wreszcie w zwiÂązku z tym moÂżna kunszt reporterski Sylwii podziwiaĂŚ na Âżywo, poniewaÂż przyznacie, Âże ostatnio bardzo rzadko byÂły w takiej formie Sylwii pracy odsÂłony :?
MateriaÂły dla Prosto z Polski Âświetna rzecz, ale live'y sÂą czymÂś nadzwyczajnym :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..Sylwia szaleje razem z fanami Adama MaÂłysza:
:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..i smacznego :lol2:
:arrow:
Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Obrazek
Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Relacje by³y mistrzowskie 8) Sylwia potrafi siê urz¹dziÌ jak ma³o kto :lol2: A ju¿ najbardziej potrafi zwabiaÌ do siebie rozmówców. Zauwa¿yliœcie, ¿e Sylwia zawsze du¿o wie o ludziach, którzy s¹ na urlopach, którzy zje¿d¿aj¹ siê do ró¿nych kurortów? :D Ona chyba jest w stanie zagadaÌ do ka¿dego obcego napotkanego cz³owieka - ot, rasowa dziennikarka i otwarta kobieta :)
Akcja ciasto teÂż taka naturalna, ludzka po prostu - czÂłowiek z telewizora bliÂższy widzowi poprzez naturalne ludzkie zachowanie - podoba mi siĂŞ :tanczy:
ÂŚwietne, naprawdĂŞ Âświetne relacje :brawa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

No :D Wreszcie ktoÂś sobie o Sylwii przypomniaÂł :lol2:
Sylwia zaczê³a od problemu na zachodniej granicy, w Œwiecku dok³adniej, czyli odebra³a chleb poznaùskiej redakcji :lol: no có¿, widocznie tamci maj¹ inne dziœ zajêcia :spiewa: ale ¿eby nie by³o, ¿e Sylwia wesz³a z butami nie na swój teren, choÌ wiemy, ¿e Sylwia ''ruchom¹'' reporterk¹ bywa ;) , to opowiedzia³a o sytuacji na drogach równie¿ w innych czêœciach kraju i ogólnie o planowanej akcji policji w trakcie trwania œwi¹t... a w³aœciwie to ju¿ podczas weekendu :D

MiÂło zobaczyĂŚ SylwiĂŞ w takiej relacji na Âżywo ze studia :)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Bardzo podoba mi siĂŞ nowa fryzura Sylwii :brawa: :brawa:

Obrazek Obrazek
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Jak spojrzaÂłem w telewizor, to myÂślaÂłem, Âże to Iwona PavloviĂŚ. :devil:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:Jak spojrzaÂłem w telewizor, to myÂślaÂłem, Âże to Iwona PavloviĂŚ. :devil:
zgadza siĂŞ-teÂż pomyÂślaÂłem Âże kogoÂś mi przypomina tylko nie wiedziaÂłem kogo-teraz wiem.
wyglÂąda bardzo korzystnie -i to jest wielki plus :brawa:
maxxx

Post autor: maxxx »

Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
adam
Fan Forum
Fan Forum

Raczej Sylwia nie poœwiêtowa³a sobie w te œwiêta :aniol: No có¿ taka praca :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

hmmm Syla i Katarzyna ÂŁastowiecka nieÂświadomie upodabniajÂą siĂŞ do Ani Jot. :P :D
w pierwszej chwili jej nie poznaÂłem :shock: jestem pod wraÂżeniem :brawa: bardzo jej wyglÂąd zmieniÂł siĂŞ od zeszÂłego roku,reporterowanie teÂż...jest dojrzalsze i na BARDZO wysokim poziomie!! :shock: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:

ponoĂŚ dziÂś we WrocÂławiu polano kamerĂŞ tvn24 wodÂą.czy to prawda?? :hmm: :hmm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Raczej Sylwia nie poœwiêtowa³a sobie w te œwiêta :aniol: No có¿ taka praca :D
Natomiast ja sobie dopiero po ÂświĂŞtach wracam :rozglada: Nie sÂądziÂłem, Âże Sylwia moÂże mieĂŚ dyÂżur :rozglada: SÂądziÂłem, nie sÂądziÂłem - nic mi z tego nie przyszÂło.
aveo pisze:hmmm Syla i Katarzyna ÂŁastowiecka nieÂświadomie upodabniajÂą siĂŞ do Ani Jot. :P :D
w pierwszej chwili jej nie poznaÂłem :shock: jestem pod wraÂżeniem :brawa:
Odk¹d siêgam pamiêci¹, odk¹d znam Sylwiê, ta zawsze jednej fryzurze wiern¹ nie pozostawa³a ;) Tej fryzurze d³ugich tygodni ¿ycia te¿ nie wró¿ê :D ChoÌ trzeba przyznaÌ, ¿e jest jedn¹ z tych fryzur, której Sylwia wiern¹ pozostaje najd³u¿ej. I rozumiejcie sobie mê¿czyŸni, có¿ to najd³u¿ej, a w³aœciwie to, ile to najd³u¿ej u kobiet oznacza :lol2:
bardzo jej wyglÂąd zmieniÂł siĂŞ od zeszÂłego roku,reporterowanie teÂż...jest dojrzalsze i na BARDZO wysokim poziomie!! :shock: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:
Ja siê znowu bêdê k³óci³, ¿e ewolucja tego Sylwii dziennikarstwa w TVN24 mo¿liwa nie by³a, poniewa¿ od samego pocz¹tku by³a na najwy¿szym, ju¿ chyba nie do przekroczenia, poziomie :)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Zgadzam siĂŞ Âże Sylwia od poczÂątku kiedy zwrĂłciÂłem na niÂą uwagĂŞ reprezentowaÂła znakomity poziom.
Zawsze byÂła rzeczowa .Podoba mi siĂŞ w niej to Âże potrafi duÂżo mĂłwiĂŚ i caÂły czas na temat.

DziÂś dostaÂłem poÂświÂąteczne Âżyczenia od Sylwii i muszĂŞ jÂą bardzo pochwaliĂŚ za to Âże mimo tego Âże minĂŞÂły ÂświĂŞta to potrafiÂła mi czegoÂś miÂłego ÂżyczyĂŚ :brawa:

Co do nowej fryzury to bardzo mi siĂŞ podoba i nie podoba mi siĂŞ to co napisaÂł Alchemik Âże to wkrĂłtce siĂŞ moÂże zmieniĂŚ
ODPOWIEDZ