TeÂż mi siĂŞ ten moment podobaÂł, to byÂło mniej wiĂŞcej tak:
A: Kuba! Decyduj siĂŞ w koĂącu: kawa czy herbata, bo mam wodĂŞ gorÂącÂą.
K: Herbata, bo po twojej kawie znowu nie usnĂŞ.
A: To znaczy, Âże kawa.
A póŸniej jeszcze ten uroczy uœmieszek Kuby.
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
ja teÂż bardzo lubiĂŞ AniĂŞ i KubĂŞ. AniĂŞ i RafaÂła teÂż ale moÂże trochĂŞ mniej niÂż AiK i AsiĂŞ i SebĂŞ
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
PowtarzajÂą siĂŞ z tymi aktorami. Wczoraj w W11 byÂła taka blondyna co graÂła chyba oskarÂżonÂą/poparzonÂą w SAMW i nauczyciel oskarÂżony w SAMW. Innych ludzi na tym Âświecie nie ma?
No, fakt.
Ja pamiêtam taki przypadek, w którym jedna kobieta, która w SAMW gra³a Joannê Krawiec( pamiêtam to dobrze,bo ogl¹da³am ten odcinek chyba ze trzy razy) pó¿niej jeszcze gra³a w W-11 (œledztwo prowadzili Ania i Kuba) a potem w Detektywach wystêpowa³a jako nauczycielka geografii.
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
A dzisiaj bĂŞdzie Ania i Kuba :tanczy: Oto skĂłrt odcinka:
Nielegalne wyÂścigi
W wypadku samochodowym ginie zamo¿ny biznesmen. Na miejscu zbrodni okazuje siê, ¿e jego œmierÌ ktoœ precyzyjnie zaplanowa³. Wiadomo, ¿e ostatnio pasj¹ zamordowanego by³y uliczne wyœcigi samochodowe. Wychodzi te¿ na jaw, ¿e ¿ona ofiary mia³a romans z mê¿czyzn¹ organizuj¹cym nielegalne wyœcigi. W grê wchodz¹ ogromne pieni¹dze pochodz¹ce z zak³adów. Kubie udaje siê wejœÌ w œrodowisko bandytów. Ma siê spotkaÌ z jednym z kierowców.
Jestem ciekaw jak poradzi sobie Kuba w Âśrodowiku bandytĂłw. Zapiowiada siĂŞ super odcinek
Mieliœy niez³y ubaw na planie wtedy jak nakrêcaliten odcinek ;-) na krakowskiej autostradzie ;-))) tu¿ przy wraku samochodu i statyœcie le¿¹cym obok spalonego auta zatrzyma³ sie prawdziwy ksi¹dz wysiad³ i bardzo sie przej¹³ :devil:
W tym serialu to chyba czĂŞsto sÂą takie sytuacje, poniewaÂż jest to bardzo "dyskretny" serial i wielu nie widzi poprostu, Âże jest wÂłaÂśnie krĂŞcony.
dok³¹dnie poniewa¿ ekipa z ma³ymi recznymi kamerkami nie rzuca sie w oczy nie ma te¿ reflektorów ni innych podobnych "Filmowych" gad¿etów ;-) ksiadz nie da³ sie ³atwo przegoniÌ odjecha³ kawa³ek dalej wysiad z auta i kontemplowa³ ;-)
Co za odcinek. Takiego wysokiego poziomu adrenaliny nie miaÂłem przez poprzednich 376 odcinkĂłw. (Nawet obie czĂŞÂści "GÂłosu" nie zrobiÂły na mnie takiego wraÂżenia)
Odcinek chyba najlepszy od pocz¹tku serialu . Có¿ za adrenalinka. Czu³em siê jakbym to ja siedzia³ w samochodzie na miejscu Kuby. Kuba to najlepszy komisarz z W11 !!