DokÂładnie tak samo myÂślĂŞ - jest naprawdĂŞ nie najgorzejsalladyn pisze:Dla mnie jest o.k. W koĂącu bez tandetnej muzyki.Jedyne co mi siĂŞ Âśrednio podoba to belki.No ale te zawsze moÂżna zmieniĂŚ.
Jak dla mnie 4,5/6

Moderator: Łukasz
DokÂładnie tak samo myÂślĂŞ - jest naprawdĂŞ nie najgorzejsalladyn pisze:Dla mnie jest o.k. W koĂącu bez tandetnej muzyki.Jedyne co mi siĂŞ Âśrednio podoba to belki.No ale te zawsze moÂżna zmieniĂŚ.
Jak dla mnie 4,5/6
Moim zdaniem nowa oprawa graficzna Polsatu jest nieporównywalnie lepsza od tej, któr¹ ma TVP. Zreszt¹ same "Wydarzenia" ju¿ od roku wydaj¹ mi siê lepsze od sztandarowego dziennika TVP. :? Wracaj¹c jednak do oprawy. Naprawdê myœlicie, ¿e te kwiatuszki i prostok¹ciki na TVP trzeba jeszcze "goniÌ", bo s¹ takie super?TVN_FAN pisze:WidaÌ, ¿e polsat pracuje nad zmianami, ¿eby szybciej doœcign¹Ì TVN i TVP
:oops: Ups...chyba nie zrozumieliÂśmy siĂŞÂŁukasz pisze:Moim zdaniem nowa oprawa graficzna Polsatu jest nieporĂłwnywalnie lepsza od tej, ktĂłrÂą ma TVP. ZresztÂą same "Wydarzenia" juÂż od roku wydajÂą mi siĂŞ lepsze od sztandarowego dziennika TVP. :? WracajÂąc jednak do oprawy. NaprawdĂŞ myÂślicie, Âże te kwiatuszki i prostokÂąciki na TVP trzeba jeszcze "goniĂŚ", bo sÂą takie super?
Zmianom oprawy graficznej ?? :> yyy wÂątpiĂŞ, ale gdyby polszmta bardziej przebudowaÂł ramĂłwkĂŞ daÂł nowe dobre programy nagrody dla gwiazd i programĂłw mozeby siĂŞ posypaÂły (tak jak ostatnio TVN-owi), ale narazie na wiĂŞksze zmiany programowe w tej stacji sie nie zanosi.TVN_FAN pisze:(...)No bo jakoÂś rzadziej sÂłychaĂŚ ostatnio o nagrodach dla Polsatu, a moÂże dziĂŞki tym zmianom coÂś w tej kwestii siĂŞ polepszy(...)
Raczej kolejne 5, bo polszmat zakupiÂł aÂż 6 opraw:Abe pisze:(...)No chyba, Âże Polsat wprowadzi szybko kolejne dwie oprawy graficzne, ktĂłre teÂż zakupiÂł.(...)
Wirtualne Media pisze:(...)Now¹ oprawê graficzn¹ dla stacji przygotowa³a niemiecka firma Velvet. Jak poinformowa³ Maciej Stec, do fina³u przetargu na now¹ grafikê zakwalifikowa³y siê dwie spó³ki. Ka¿da z nich przygotowa³a po trzy projekty.
- Kupiliœmy wszystkie, wiêc teraz mamy do dyspozycji szeœÌ ró¿nych opraw. CzêœÌ z nich mo¿emy wykorzystaÌ w naszych kana³ach tematycznych, ale decyzji w tej sprawie jeszcze nie ma - mówi Stec(...)
Bardzo powoli ale te zmiany widaĂŚ.Ja na przykÂład z chĂŞciÂą oglÂądam "Gotowe na wszystko" a czasem teÂż zerkam na "Wydarzenia" (ktĂłre tak na marginesie to dopiero majÂą ochydnÂą grafikĂŞpawell pisze:...gdyby polszmat bardziej przebudowaÂł ramĂłwkĂŞ daÂł nowe dobre programy nagrody dla gwiazd i programĂłw moÂżeby siĂŞ posypaÂły (tak jak ostatnio TVN-owi), ale narazie na wiĂŞksze zmiany programowe w tej stacji sie nie zanosi.![]()
Jak siĂŞ chce zarobiĂŚ to siĂŞ nie zwraca uwagi na to co siĂŞ reklamuje (tak jest wÂłaÂśnie w tym przypadku). Poza tym Onet mĂłgÂłby zarobiĂŚ duÂżo mniej, bo to pewnie nie jest jednorazowa promocja czegoÂś z polszmatu moÂże bĂŞdzie wiĂŞcej...wÂłoch pisze:No nie no, grupa ITI reklamuje konkurencjĂŞ![]()
salladyn pisze:(...)To znaczy na chwilĂŞ moÂżna zapomnieĂŚ Âże Polszmat jest dalej Polszmatem z takimi hitami programowymi jak "Czysta gra"![]()
Akurat padÂło tak, Âże leci to na Polsacie poniewaÂż Zygmunt Chajzer obecnie tam pracujesalladyn pisze:To znaczy na chwilĂŞ moÂżna zapomnieĂŚ Âże Polszmat jest dalej Polszmatem z takimi hitami programowymi jak "Czysta gra"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości