Prośby o screeny i materiały video
Moderator: Łukasz
Re: Prośby o materiały video
można poprosić o początek zakład Kuźniara z Gardias i fragment po serwisie o 9:30 i czy do końca Poranek prowadziła Kuligowska?
-
- Fan Forum
- Kontakt:
A co prowadziła Poranek zamiast Jarka ?mika5 pisze:można poprosić o początek zakład Kuźniara z Gardias i fragment po serwisie o 9:30 i czy do końca Poranek prowadziła Kuligowska?

Koło 8:30 mówili o jakimś zakładzie a po serwisie o 9:30 Jarek powiedział że przegrał zakład i wziął swoje wszystkie kartki i gazety zamknął komputer i powiedział że dotrzymuje zakładu. A później było wejście jakiegoś reportera i początek rozmowy prowadziła Kuligowska a dalej nie mogłam oglądać!!
czy można poprosić o rozmowę Kuźniara z Kolędą-Zalewską
Dołączam się do prośby.mika5 pisze:Koło 8:30 mówili o jakimś zakładzie a po serwisie o 9:30 Jarek powiedział że przegrał zakład i wziął swoje wszystkie kartki i gazety zamknął komputer i powiedział że dotrzymuje zakładu. A później było wejście jakiegoś reportera i początek rozmowy prowadziła Kuligowska a dalej nie mogłam oglądać!!

Czy jest możliwość uzyskania całego nagrania "Tomasz Lis na żywo" z Kaczyńskim?
Bardzo mi na tym zależy, bo program przeszedł do historii. Będzie jeszcze powtórka - chyba jutro - na TVP Polonia.

Wiem, na stronach TVP też można obejrzeć. Ale chciałbm to mieć w wysokiej jakości zapisane na zawsze, gdzieś na płycie
Historyczny program. Miło byloby zobaczyć po jakimś czasie.

-
- Czasem tu wpada
Ja poproszę kilkanaście pierwszych minut Poranka, gdzie po raz pierwszy w nowej roli pojawia się Ania Seremak. Oczywiście z czołówką jeżeli można 

Nagrał ktoś kulisy wieczoru wyborczego?
Jeśli w dobrej jakości to pozostaje chyba na przyszłość jedynie samemu nagrywać...
tylko trudno było przewidzieć, że to będzie aż tak ciekawy program
:D:D

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Mogę prosić o ten fragment z zaskakującym wejściem prezydenta Komorowskiego na spotkanie z Tuskiem (tylko o tę wersję z tą straszną muzyką
)
???
Z góry dzięki
.

Z góry dzięki

Proszę o rozmowę z Kutzem.
https://www.rapidshare.com/files/250514 ... k.kutz.avilukaszbe pisze:Proszę o rozmowę z Kutzem.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jeśli można to relację Kamili Osicy z "15"