[TVN] Najsłabsze ogniwo
Moderator: Łukasz
no nawet ja juÂż nic nie mam do prowadzÂącej programu
uwaÂżam, Âże Kazimiera jest juÂż lepsza....
PS. ZaobserwowaÂłem, Âże Kazia zawsze dogaduje coÂś mĂŞÂżczyznom w programie
nawet na reklamach jak pokazujÂą to ona zawsze coÂś dopowie
coÂś w tym musi byĂŚ
uwaÂżam, Âże Kazimiera jest juÂż lepsza....
PS. ZaobserwowaÂłem, Âże Kazia zawsze dogaduje coÂś mĂŞÂżczyznom w programie
nawet na reklamach jak pokazujÂą to ona zawsze coÂś dopowie
coÂś w tym musi byĂŚ
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
facetĂłw jest wiecej a kobiet maksymalnie trzy, kobietki szybciej odpadaja wiec nie ma czasu im dogadaĂŚ, a jak zostaja dÂłuzej to sa naprawde dobre
i nie ma sie do czego przyczepuic 
/EDIT moderator:
Baaardzo proszĂŞ, nie wysyÂłaj po dwĂłch wypowiedzi po rzÂąd, bo statnio czĂŞsto Ci siĂŞ to zdarza.
Na "WyÂślij" kilkamy mimo wszystko tylko jeden raz, wtedy takich podwĂłjnych postĂłw bĂŞdzie mniej - pamiĂŞtaj o tym

/EDIT moderator:
Baaardzo proszĂŞ, nie wysyÂłaj po dwĂłch wypowiedzi po rzÂąd, bo statnio czĂŞsto Ci siĂŞ to zdarza.
Na "WyÂślij" kilkamy mimo wszystko tylko jeden raz, wtedy takich podwĂłjnych postĂłw bĂŞdzie mniej - pamiĂŞtaj o tym
ogniwo
a czy robiÂąc te wyliczenia uwzglĂŞdniÂłeÂś, ze Ogniwo jest teraz emitowane tylko trzy razy w tygodniu?szymcio9 pisze:Druga edycja programu skÂłada siĂŞ z 47 odcinkĂłw, 40 juÂż wyemitowano.
Z tego wynika, Âże ostatni odcinek drugiej serii nadany bĂŞdzie 20 grudnia i teraz - albo dalej beda powtĂłrki, albo... puszczÂą od razu trzeciÂą seriĂŞ w co wÂątpiĂŞ.
bo 20 grudnia juz za chwilĂŞ
A ja nadal mam cichÂą nadziejĂŞ, Âże nowe odcinki NajsÂłabszego ogniwa bĂŞdÂą nadal emitowane zimÂą. PatrzÂąc na zimowÂą ramĂłwkĂŞ widaĂŚ, Âże teleturniej bĂŞdzie emitowany 4 razy w tygodniu: od poniedziaÂłku do czwartku. TrochĂŞ wÂątpiĂŞ w to, aby TVN emitowaÂł powtĂłrki teleturnieju w prime -timie...
(CZARNY SCENARIUSZ to wg mnie 50 odcinkĂłw: emisja do 23 grudnia: wtedy wypadÂłby 50 odcinek programu).
Z zimowej ramĂłwki wynika, ze nadal bĂŞdziemy mogli oglÂądaĂŚ nowe odcinki "Na WspĂłlnej", oczywiÂście "Uwagi" (i tej o piÂątej
). W11 nadal bêdzie emitowane o 17:15 (mam nadziejê, ¿e nowe odcinki), Rozmowy w toku w dalszym ci¹gu o 17:50. Ponadto w poniedzia³ki o 21:30 bêd¹ powtórki (chyba) Mojej krwi, we wtorki Dowody zbrodni, w œrody o 23:10 II seria SzeœÌ stóp pod Ziemi¹
(FAJNIE!). PowrĂłcÂą teÂż Akta zbrodni (czwartki 23:30). Brygada -nowy rosyjski serial we wtorki, rano UWAGA brak Tele GRY. BĂŞdziemy oglÂądaĂŚ nowy teleturniej (pewnie interaktywny): "WykrĂŞĂŚ numer" -co za nazwa

(CZARNY SCENARIUSZ to wg mnie 50 odcinkĂłw: emisja do 23 grudnia: wtedy wypadÂłby 50 odcinek programu).
Z zimowej ramĂłwki wynika, ze nadal bĂŞdziemy mogli oglÂądaĂŚ nowe odcinki "Na WspĂłlnej", oczywiÂście "Uwagi" (i tej o piÂątej

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
Tele Gra by³a najfajniejsza z tych wszystkich pierdo³owatych teleturniejów typu: zaczyna siê na b, koùczy na n, ma d³ugi, czerwony dziób i lata. By³a fajna tylko wtedy, gdy prowadzi³a j¹ Wasilewska. Teraz jakieœ "wykrêÌ numer" to zapewne bêdzie kicz :? Znoœn by³y jeszcze chyba tylko £amis³ówka w TVN7.
Niestety informacje podawane o iloÂści odcinkĂłw przez oficjalnÂą stronĂŞ ITVN okazaÂły siĂŞ prawdÂą :? Od dziÂś moÂżemy oglÂądaĂŚ powtĂłrki "NajsÂłabszego ogniwa"... PoczÂąwszy od tego tygodnia program bĂŞdzie emitowany 4 razy w tygodniu, nadal o 20:10. Niestety programu drugi raz nie mam ochoty oglÂądaĂŚ, juÂż dziÂś wybraÂłem "M jak miÂłosĂŚ" - z drugiej strony TVN -owi nie ma co siĂŞ dziwiĂŚ -powtĂłrkowe odcinki zgromadzÂą pewnie podobnÂą widowniĂŞ jak te premierowe...szymcio9 pisze:Druga edycja programu skÂłada siĂŞ z 47 odcinkĂłw, 40 juÂż wyemitowano.
Z tego wynika, Âże ostatni odcinek drugiej serii nadany bĂŞdzie 20 grudnia i teraz - albo dalej beda powtĂłrki, albo... puszczÂą od razu trzeciÂą seriĂŞ w co wÂątpiĂŞ.

BĂŞdzie jeszcze niejaki teleturniej o nazwie "Graj o raj"... tytuÂł rĂłwnie kiczowaty jak "WykrĂŞĂŚ numer"marcin_pabianice pisze:Teraz jakieÂś "wykrĂŞĂŚ numer" to zapewne bĂŞdzie kicz :?

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
A co Wy po nazwach poznajecie co jest kiczem, a co nie?
Mo¿e bêdzie fajne... a "Szybka forsa" to te¿ doœÌ dziwny tytu³... 
Poza tym nie ma jeszcze Âżadnych opisĂłw tych dwĂłch nowych teleturniejĂłw, wiĂŞc nie skreslajcie ich na poczÂątku 'za nazwĂŞ'. Pewnie Agnieszka WrĂłblewska poprowadzi jakiÂś z nich, wiĂŞc bĂŞdzie ok
A i na TVN Siedem bĂŞdzie jakiÂś nowy 'show' pt:
Garitto

Poza tym nie ma jeszcze Âżadnych opisĂłw tych dwĂłch nowych teleturniejĂłw, wiĂŞc nie skreslajcie ich na poczÂątku 'za nazwĂŞ'. Pewnie Agnieszka WrĂłblewska poprowadzi jakiÂś z nich, wiĂŞc bĂŞdzie ok

A i na TVN Siedem bĂŞdzie jakiÂś nowy 'show' pt:
Garitto

ogniwo
a sk¹d ta pewnoœÌ? mi sie wydaje, ¿e trzecia edycja jak najbardziej bêdzie! :-)kaseta89 pisze:Niestety informacje podawane o iloœci odcinków przez oficjaln¹ stronê ITVN okaza³y siê prawd¹ :? Od dziœ mo¿emy ogl¹daÌ powtórki "Najs³abszego ogniwa"... Pocz¹wszy od tego tygodnia program bêdzie emitowany 4 razy w tygodniu, nadal o 20:10. Niestety programu drugi raz nie mam ochoty ogl¹daÌ, ju¿ dziœ wybra³em "M jak mi³osÌ" - z drugiej strony TVN -owi nie ma co siê dziwiÌ -powtórkowe odcinki zgromadz¹ pewnie podobn¹ widowniê jak te premierowe...![]()
![]()
Podejrzewam, Âże III sezonu nie bĂŞdzie
![]()
![]()
![]()
A TVN -owi nie moÂżna zarzuciĂŚ braku promocji progamu!
a na razie z przyjemnoÂściÂą obejrzĂŞ sobie powtĂłrki! :-)