[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Wellman i Mielcarz na pewno nie będą występować w tym programie pod żadną postacią, a duet na prowadzących Wellman&Prokop nie sprawdziłby się. TzG to grzeczne show. Oni tam nie pasują. Moim zdaniem, najprawdopodobniej to Gardias poprowadzi (wtedy powinna zrezygnować całkowicie z prezentowania prognozy pogody - co za dużo, to nie zdrowo)
Jak czytam to co piszą na pudelku to mi się śmiać chce ; D
Te ich spekulacje (są żałosne) doprowadzają mnie do szału... :ech:
Te ich spekulacje (są żałosne) doprowadzają mnie do szału... :ech:
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Te trzy panie na pewno byłyby zachwycone taką posadkąGreg Haus pisze:Moje typy: Zielińska, Bohosiewicz, RichardsonAle się zamieszanie zrobiło, dyskusja jak przed x-factorem - kto w jury, kto prowadzącym? TVN to mistrz PR'u

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
http://www.pudelek.pl/artykul/33650/mis ... zrozumiec/
Cytat:

Cytat:
Więc albo Katarzyna Skrzynecka zasiądzie w jury bądź otrzyma jakąś inną rolę bądź zobaczymy jako prowadzącą jakąś Katarzynę (Zielińską, Glinkę, Cichopek)? Albo... jednak Skrzynecka pozostanie jako prowadząca i w TVN pracują nieodpowiedzialne osoby, które popełniły takie fopaKtoś musiał coś pomylić, coś źle zrozumieć i teraz plotka żyje własnym zyciem. Bo ja nic nie wiem o tym, by Katarzyny miało zabraknąć w kolejnej odsłonie tanecznego show - mówi w rozmowie z Twoim Imperium. Ten temat nie był poruszany, na razie zajmuje nas program Mam talent.

Wątpię, by ktoś popełnił aż taką wpadkę - na tvn.pl było kilka wiadomości dot. zmiany prowadzącej Taniec z Gwiazdami - był nawet materiał wspominkowy. A Pudelek... no cóż, zmyśla jak zawsze 

Ale wg tego co Miszczak powiedział, że nie wyobraża sobie że może Kasi zabraknąć. Nie sprecyzował, że o prowadzenie programu chodzi.
http://www.plejada.pl/3,50125,news,1,1, ... tykul.html
Oświadczenie Skrzyneckiej i jej menagera.
Oświadczenie Skrzyneckiej i jej menagera.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
To dopiero będzie jazda jak się okaże, że to rzeczywiście pomyłka. Skrzynecka nie dostała żadnych informacji, Miszczak też, a jedyną oficjalną przekazało tvn.pl, który o stacji pisze w osobie trzeciej.
to na razie znamy 8 gwiazd które będą tańczyć
Billguun Ariunbataar
Stanisław Karpiel Bułecka
Katarzyna Pakosińska
Kacper Kuszewski
Anna Wendzikowska
nie potwierdzone oficjalnie
Katarzyna Zielińska - Stefano Terrazzino
Katarzyna Herman - Rafał Maserak
Weronika Marczuk - Jan Kliment
zobaczymy jak będzie z Billguun czy będzie robił jaja czy podejdzie poważnie
Billguun Ariunbataar
Stanisław Karpiel Bułecka
Katarzyna Pakosińska
Kacper Kuszewski
Anna Wendzikowska
nie potwierdzone oficjalnie
Katarzyna Zielińska - Stefano Terrazzino
Katarzyna Herman - Rafał Maserak
Weronika Marczuk - Jan Kliment
zobaczymy jak będzie z Billguun czy będzie robił jaja czy podejdzie poważnie

Z oficjalnej strony TVN'u : ZBIGNIEW WODECKI NIE BĘDZIE JUŻ JUROREM W TZG ! 

Zbigniew Wodecki chciał odejść już kilka ładnych edycji temu, gdyż jak mówił "Widzowie mogą być już zmęczeni moją osobą". Szkoda, że na taki pomysł nie wpadł Galiński... Jego osoby nie znoszę. Za to Zbyszka będzie mi brakowało.
Kolejne info !!!!
TVN nas dzisiaj "rozpieszcza"
BEATA TYSZKIEWICZ NIE BĘDZIE JURORKĄ W TZG ! 
TVN nas dzisiaj "rozpieszcza"

Jutro o 9 ma pojawic się informacja o tym, kto zastąpi Beatę Tyszkiewicz.
Ja jestem "za" tymi wszystkimi zmianami w "Tzg". Chciałbym żeby wymienili wszystkich pojawiających się na wizji. Łącznie z Pavlovic, Galińskim i Gąsowskim.
Skakałbym z radością gdyby w roli prowadzących pojawili się Marcin Prokop i Paulina Sykut, chociaż koleżanka jest bankowo nie do osiągnięcia ponieważ rozkwita w Polsacie. Ale Marcinowi mogłaby partnerowac jakakolwiek pani. Wystarczy mi on, żeby program odniósł sukces
Ja jestem "za" tymi wszystkimi zmianami w "Tzg". Chciałbym żeby wymienili wszystkich pojawiających się na wizji. Łącznie z Pavlovic, Galińskim i Gąsowskim.
Skakałbym z radością gdyby w roli prowadzących pojawili się Marcin Prokop i Paulina Sykut, chociaż koleżanka jest bankowo nie do osiągnięcia ponieważ rozkwita w Polsacie. Ale Marcinowi mogłaby partnerowac jakakolwiek pani. Wystarczy mi on, żeby program odniósł sukces

Coraz bardziej to dziwne. Czyli robią nowy program, pod starą nazwą. Inaczej tego chyba nie można nazwać.
A podobno pani Beata miała kontrakt podpisany...
A podobno pani Beata miała kontrakt podpisany...