[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: matik »

Wellman i Mielcarz na pewno nie będą występować w tym programie pod żadną postacią, a duet na prowadzących Wellman&Prokop nie sprawdziłby się. TzG to grzeczne show. Oni tam nie pasują. Moim zdaniem, najprawdopodobniej to Gardias poprowadzi (wtedy powinna zrezygnować całkowicie z prezentowania prognozy pogody - co za dużo, to nie zdrowo)
Pavloo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Pavloo »

Jak czytam to co piszą na pudelku to mi się śmiać chce ; D
Te ich spekulacje (są żałosne) doprowadzają mnie do szału... :ech:
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Greg Haus pisze:Moje typy: Zielińska, Bohosiewicz, Richardson :D Ale się zamieszanie zrobiło, dyskusja jak przed x-factorem - kto w jury, kto prowadzącym? TVN to mistrz PR'u 8)
Te trzy panie na pewno byłyby zachwycone taką posadką :lol2: , bo TzG stał się programem cyklicznym i wg mnie z anteny nie zniknie :tanczy: , ale żadna z tych pań mi nie pasuje :ech: , ewentualnie widziałabym Gardias, mimo, że nie przepadam. W jury też bym trochę namieszała i podobnie jak ktoś pisał wcześniej zostawiłabym Pavlović, pozostali do wymiany, Piróg absolutnie na NIE :x , uczestnikami zupełnie się nie ekscytuję, bo chętnych masa, można wybierać, przebierać, wiadomo, że aktorzy, sportowcy, jacyś świeżo upieczeni celebryci (jak Stanisław Karpiel), w każdym razie uczestników nie zabraknie. Osobiście lubię ten program i należę do stałej widowni :D
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mfdtv4 »

http://www.pudelek.pl/artykul/33650/mis ... zrozumiec/

Cytat:
Ktoś musiał coś pomylić, coś źle zrozumieć i teraz plotka żyje własnym zyciem. Bo ja nic nie wiem o tym, by Katarzyny miało zabraknąć w kolejnej odsłonie tanecznego show - mówi w rozmowie z Twoim Imperium. Ten temat nie był poruszany, na razie zajmuje nas program Mam talent.
Więc albo Katarzyna Skrzynecka zasiądzie w jury bądź otrzyma jakąś inną rolę bądź zobaczymy jako prowadzącą jakąś Katarzynę (Zielińską, Glinkę, Cichopek)? Albo... jednak Skrzynecka pozostanie jako prowadząca i w TVN pracują nieodpowiedzialne osoby, które popełniły takie fopa ;) :D
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Wątpię, by ktoś popełnił aż taką wpadkę - na tvn.pl było kilka wiadomości dot. zmiany prowadzącej Taniec z Gwiazdami - był nawet materiał wspominkowy. A Pudelek... no cóż, zmyśla jak zawsze :P
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Ale wg tego co Miszczak powiedział, że nie wyobraża sobie że może Kasi zabraknąć. Nie sprecyzował, że o prowadzenie programu chodzi.
ziom
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: ziom »

http://www.plejada.pl/3,50125,news,1,1, ... tykul.html
Oświadczenie Skrzyneckiej i jej menagera.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
Debeet
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Debeet »

To dopiero będzie jazda jak się okaże, że to rzeczywiście pomyłka. Skrzynecka nie dostała żadnych informacji, Miszczak też, a jedyną oficjalną przekazało tvn.pl, który o stacji pisze w osobie trzeciej.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Hehe... genialna informacja :D
http://www.tvn.pl/news/5544/view
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

to na razie znamy 8 gwiazd które będą tańczyć

Billguun Ariunbataar
Stanisław Karpiel Bułecka
Katarzyna Pakosińska
Kacper Kuszewski
Anna Wendzikowska

nie potwierdzone oficjalnie
Katarzyna Zielińska - Stefano Terrazzino
Katarzyna Herman - Rafał Maserak
Weronika Marczuk - Jan Kliment

zobaczymy jak będzie z Billguun czy będzie robił jaja czy podejdzie poważnie :P
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

Z oficjalnej strony TVN'u : ZBIGNIEW WODECKI NIE BĘDZIE JUŻ JUROREM W TZG ! :)
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Zbigniew Wodecki chciał odejść już kilka ładnych edycji temu, gdyż jak mówił "Widzowie mogą być już zmęczeni moją osobą". Szkoda, że na taki pomysł nie wpadł Galiński... Jego osoby nie znoszę. Za to Zbyszka będzie mi brakowało.
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

Kolejne info !!!!

TVN nas dzisiaj "rozpieszcza" :P BEATA TYSZKIEWICZ NIE BĘDZIE JURORKĄ W TZG ! :)
rogi
Bywalec
Bywalec

Post autor: rogi »

Jutro o 9 ma pojawic się informacja o tym, kto zastąpi Beatę Tyszkiewicz.
Ja jestem "za" tymi wszystkimi zmianami w "Tzg". Chciałbym żeby wymienili wszystkich pojawiających się na wizji. Łącznie z Pavlovic, Galińskim i Gąsowskim.
Skakałbym z radością gdyby w roli prowadzących pojawili się Marcin Prokop i Paulina Sykut, chociaż koleżanka jest bankowo nie do osiągnięcia ponieważ rozkwita w Polsacie. Ale Marcinowi mogłaby partnerowac jakakolwiek pani. Wystarczy mi on, żeby program odniósł sukces :)
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Coraz bardziej to dziwne. Czyli robią nowy program, pod starą nazwą. Inaczej tego chyba nie można nazwać.
A podobno pani Beata miała kontrakt podpisany...
ODPOWIEDZ