marcinkowsky pisze:obieÂżyÂświat pisze:..miejmy nadziejĂŞ Âże notka jest wraÂżliwa na mĂŞskie bÂłagania przez Âłzy
Najpierw narozrabia a póŸniej siê martwi :> A czy jest coœ na rzeczy, to wszystko siê wyjaœni dopiero w momencie kiedy Agatka wpadnie znów na wizjê na co jak na razie szanse diametralnie zmala³y :uhh:
No wiĂŞc jestem, ale tylko tymczasem... :rozglada: :/ MajÂątek narodowy juÂż widzĂŞ gromadzony, co mnie niebywale cieszy

, za ktĂłry z caÂłych siÂł podziĂŞkowaĂŚ pragnĂŞ :* Nie wybaczĂŞ Wam, jeÂśliÂście notkĂŞ urazili
ÂŻywiĂŞ nadziejĂŞ, Âże bĂŞdĂŞ mĂłgÂł Was rozliczyĂŚ dziÂś jeszcze :rydzyk:
.ale chyba za wczeœnie na razie na mówienie o takich szczegó³owych sprawach przez poszczególnych reporterów z poszczególnych regionów :mhm:
Masz racjê -rzeczywiœcie trochê a nawet bardzo siê pospieszy³em :stop: Co nie znaczy, ¿e by³em ca³kowicie w b³êdzie. Fakt, ¿e teraz zajmuj¹ siê raczej ogólnym szacowaniem, ni¿eli odszukiwaniem rodzin poszkodowanych :rozglada:
JeÂśli zwyciĂŞÂży pierwsza opcja, to znĂłw bĂŞdziemy mogli mĂłwiĂŚ o szczĂŞÂściu w nieszczĂŞÂściu - jeÂśli zobaczymy AgattĂŞ

JeÂśli zaÂś zwyciĂŞÂży opcja druga, to tylko o podĂłwjnym nieszczĂŞÂściu :hmm:
Nie chcê , ¿eby ktoœ pomyœla³ , ¿e chcemy na wypadku ubiÌ nasz forumowy interes :stop: Mam tylko na wzglêdzie dobro widzów tvn24 , którzy usteczkami Agatki mog¹ byÌ tak¿e w kwestii wypadku porz¹dnie poinformowani o niektórych pasa¿erach, którzy brali udzia³ w tej feralnej podró¿y

..my zawsze kierujemy siĂŞ interesem spoÂłecznym :rozglada:
Podobno najwa¿niejsze to myœleÌ wed³ug w³asnych myœli, a nie wed³ug myœli innych ludzi. Mojemu dotychczasowemu ¿yciu zawsze przyœwieca³y s³owa To³stoja: uwa¿aj¹c swoje myœli za g³ówny motor wszystkich poczynaù, prawie zawsze kieruj¹ sie tym, co im w³asny rozum nakazuje, s³uchaj¹ tylko z rzadka, i to po krytycznej ocenie, tego, co postanowili inni." Ale tutaj trudno mi siê z Wami nie zgodziÌ - jak to ma miejsce od d³u¿szego czasu

, ktĂłrym to wyznaniem zburzyÂłem niejako moje wczeÂśniejsze wybudowane na skale ''zasady''

Uwierzycie, Âże kiedyÂś lubiÂłem pozostawaĂŚ w opozycji do reszty ?

DziÂś mam ochotĂŞ natomiast tylko innym (tutaj Wam) wtĂłrwaĂŚ
PĂłki co niestety znĂłw opuÂściĂŚ Was muszĂŞ

ProszÂąc o roztoczenie troski nad... watkiem