Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..miejmy nadziejĂŞ Âże notka jest wraÂżliwa na mĂŞskie bÂłagania przez Âłzy :)
Najpierw narozrabia a póŸniej siê martwi :> A czy jest coœ na rzeczy, to wszystko siê wyjaœni dopiero w momencie kiedy Agatka wpadnie znów na wizjê na co jak na razie szanse diametralnie zmala³y :uhh:

.. :o jaki tupet :o
..myÂślĂŞ Âże notka celowo zrobiÂła raz tÂą metodÂą a raz tÂą ÂżebyÂśmy mogli sobie porĂłwnaĂŚ ktĂłra nam siĂŞ bardziej podoba :rozglada:
..i ja wybraÂłem tÂą drugÂą :)
..to nie byÂł przejaw 'tupetu' z mojej strony :)
no jeÂśli notka poczuje siĂŞ uraÂżonÂą mimo to, to my bĂŞdziemy siĂŞ kajaĂŚ tak dÂługo aÂż nam przebaczy :*

..tak w ogĂłle to jestem bardzo nieÂśmiaÂły i sam sobie siĂŞ dziwiĂŞ Âże tÂą proÂśbĂŞ przedstawiÂłem :rozglada:
To moÂże jednak trzeba byÂło siĂŞ udÂławiĂŚ tÂą nieÂśmiaÂłoÂściÂą -ale spokojnie :stop: Na razie czekamy :rydzyk:

..ale chyba za wczeœnie na razie na mówienie o takich szczegó³owych sprawach przez poszczególnych reporterów z poszczególnych regionów :mhm:
Masz racjê -rzeczywiœcie trochê a nawet bardzo siê pospieszy³em :stop: Co nie znaczy, ¿e by³em ca³kowicie w b³êdzie. Fakt, ¿e teraz zajmuj¹ siê raczej ogólnym szacowaniem, ni¿eli odszukiwaniem rodzin poszkodowanych :rozglada:
..my zawsze kierujemy siĂŞ interesem spoÂłecznym :rozglada:
Interes spoÂłeczny, o ktĂłry bardzo troskliwie potrafi zadbaĂŚ nasza Agatka :)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..miejmy nadziejĂŞ Âże notka jest wraÂżliwa na mĂŞskie bÂłagania przez Âłzy :)
Najpierw narozrabia a póŸniej siê martwi :> A czy jest coœ na rzeczy, to wszystko siê wyjaœni dopiero w momencie kiedy Agatka wpadnie znów na wizjê na co jak na razie szanse diametralnie zmala³y :uhh:
No wiĂŞc jestem, ale tylko tymczasem... :rozglada: :/ MajÂątek narodowy juÂż widzĂŞ gromadzony, co mnie niebywale cieszy :D , za ktĂłry z caÂłych siÂł podziĂŞkowaĂŚ pragnĂŞ :* Nie wybaczĂŞ Wam, jeÂśliÂście notkĂŞ urazili :x
ÂŻywiĂŞ nadziejĂŞ, Âże bĂŞdĂŞ mĂłgÂł Was rozliczyĂŚ dziÂś jeszcze :rydzyk:
.ale chyba za wczeœnie na razie na mówienie o takich szczegó³owych sprawach przez poszczególnych reporterów z poszczególnych regionów :mhm:
Masz racjê -rzeczywiœcie trochê a nawet bardzo siê pospieszy³em :stop: Co nie znaczy, ¿e by³em ca³kowicie w b³êdzie. Fakt, ¿e teraz zajmuj¹ siê raczej ogólnym szacowaniem, ni¿eli odszukiwaniem rodzin poszkodowanych :rozglada:
JeÂśli zwyciĂŞÂży pierwsza opcja, to znĂłw bĂŞdziemy mogli mĂłwiĂŚ o szczĂŞÂściu w nieszczĂŞÂściu - jeÂśli zobaczymy AgattĂŞ :neutral: JeÂśli zaÂś zwyciĂŞÂży opcja druga, to tylko o podĂłwjnym nieszczĂŞÂściu :hmm:
Nie chcê , ¿eby ktoœ pomyœla³ , ¿e chcemy na wypadku ubiÌ nasz forumowy interes :stop: Mam tylko na wzglêdzie dobro widzów tvn24 , którzy usteczkami Agatki mog¹ byÌ tak¿e w kwestii wypadku porz¹dnie poinformowani o niektórych pasa¿erach, którzy brali udzia³ w tej feralnej podró¿y :neutral:
..my zawsze kierujemy siĂŞ interesem spoÂłecznym :rozglada:
Podobno najwa¿niejsze to myœleÌ wed³ug w³asnych myœli, a nie wed³ug myœli innych ludzi. Mojemu dotychczasowemu ¿yciu zawsze przyœwieca³y s³owa To³stoja: uwa¿aj¹c swoje myœli za g³ówny motor wszystkich poczynaù, prawie zawsze kieruj¹ sie tym, co im w³asny rozum nakazuje, s³uchaj¹ tylko z rzadka, i to po krytycznej ocenie, tego, co postanowili inni." Ale tutaj trudno mi siê z Wami nie zgodziÌ - jak to ma miejsce od d³u¿szego czasu :lol2: , którym to wyznaniem zburzy³em niejako moje wczeœniejsze wybudowane na skale ''zasady'' :lol2: Uwierzycie, ¿e kiedyœ lubi³em pozostawaÌ w opozycji do reszty ? :lol2: Dziœ mam ochotê natomiast tylko innym (tutaj Wam) wtórwaÌ :lol2:

PĂłki co niestety znĂłw opuÂściĂŚ Was muszĂŞ ;( ProszÂąc o roztoczenie troski nad... watkiem :)
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Najpierw narozrabia a póŸniej siê martwi :> A czy jest coœ na rzeczy, to wszystko siê wyjaœni dopiero w momencie kiedy Agatka wpadnie znów na wizjê na co jak na razie szanse diametralnie zmala³y :uhh:
..Âżeby nie napisaĂŚ zmalaÂły do zera ;(
..ale nie zaÂłamujemy siĂŞ - co :?: :D
..przecieÂż i tak mieliÂśmy te dwie relacje :)
no jeÂśli notka poczuje siĂŞ uraÂżonÂą mimo to, to my bĂŞdziemy siĂŞ kajaĂŚ tak dÂługo aÂż nam przebaczy :*
..powiedz jeszcze mi tylko w jaki sposĂłb :)
..jeÂśli bĂŞdzie trzeba - choĂŚ naprawdĂŞ niczego zÂłego nie miaÂłem na myÂśli i jak na razie winnym siĂŞ nie czujĂŞ :) :neutral:

To moÂże jednak trzeba byÂło siĂŞ udÂławiĂŚ tÂą nieÂśmiaÂłoÂściÂą -ale spokojnie :stop: Na razie czekamy :rydzyk:
..tak Âźle mi Âżyczysz :o :?:
..to dlatego pewnie dzis rano miaÂłem problem ze zjedzeniem spokojnie Âśniadania :devil:

..ale jeszcze nie teraz :/
..teraz juÂż nie potrzebujÂą Agatki - niestety ;(
..nie potrzebujÂą w przeciwieĂąstwie do nas ;(
Interes spoÂłeczny, o ktĂłry bardzo troskliwie potrafi zadbaĂŚ nasza Agatka :)
..dlatego dla dobra sprawy proponujĂŞ byÂśmy usunĂŞli siĂŞ w cieĂą :cicho:
..gdy nas nie ma z naszymi ¿¹daniami..to jakoœ tak ³atwiej te ¿¹dania s¹ w stanie siê spe³niÌ :rozglada:
Ostatnio zmieniony środa 08 sie 2007, 12:21 przez obieżyświat, łącznie zmieniany 1 raz.
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze: Nie wybaczĂŞ Wam, jeÂśliÂście notkĂŞ urazili :x
Z punktu widzenia osoby, ktĂłra nie moÂże byĂŚ z tvn24 i czuwaĂŚ przy Agatce, to faktycznie beznadziejna sytuacja moÂże byĂŚ :rozglada: Âżeby nie byÂła :rydzyk:

JeÂśli zaÂś zwyciĂŞÂży opcja druga, to tylko o podĂłwjnym nieszczĂŞÂściu :hmm:
Jak do tej pory tak jest :] Najgorsze, Âże w tvn24 juÂż zaczynajÂą siĂŞ coraz bardziej powtarzaĂŚ :hmm: Zamiast daĂŚ teÂż innym coÂś powiedzieĂŚ :)
Mojemu dotychczasowemu ¿yciu zawsze przyœwieca³y s³owa To³stoja: uwa¿aj¹c swoje myœli za g³ówny motor wszystkich poczynaù, prawie zawsze kieruj¹ sie tym, co im w³asny rozum nakazuje, s³uchaj¹ tylko z rzadka, i to po krytycznej ocenie, tego, co postanowili inni." Ale tutaj trudno mi siê z Wami nie zgodziÌ - jak to ma miejsce od d³u¿szego czasu :lol2: , którym to wyznaniem zburzy³em niejako moje wczeœniejsze wybudowane na skale ''zasady'' :lol2: Uwierzycie, ¿e kiedyœ lubi³em pozostawaÌ w opozycji do reszty ? :lol2: Dziœ mam ochotê natomiast tylko innym (tutaj Wam) wtórwaÌ :lol2:
Ja to ju¿ przez tê zgodnoœÌ u nas panuj¹c¹ bojê siê nawet sobie s³ów Napoleona przypominaÌ, ¿e to nie byl buntowniekiem za mlodu ten na staroœÌ pozostanie swini¹ :lol:
Nigdy ich do koĂąca nie rozumiaÂłem, wiĂŞc moÂże i lepiej teraz dla mnie :devil:
PĂłki co niestety znĂłw opuÂściĂŚ Was muszĂŞ ;( ProszÂąc o roztoczenie troski nad... watkiem :)
Yes sir 8) !! ZrobiĂŞ wszystko co w mojej mocy 8) !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:No wiĂŞc jestem, ale tylko tymczasem... :rozglada: :/ MajÂątek narodowy juÂż widzĂŞ gromadzony, co mnie niebywale cieszy :D , za ktĂłry z caÂłych siÂł podziĂŞkowaĂŚ pragnĂŞ :* Nie wybaczĂŞ Wam, jeÂśliÂście notkĂŞ urazili :x
..ooo :o
..Al - jak miÂło Âże juÂż jesteÂś :)
..jak miÂło Âże siĂŞ minĂŞliÂśmy :rozglada:
..ja naprawdĂŞ nic zÂłego nie chciaÂłem - zrozumcie to :!: :aniol:
JeÂśli zwyciĂŞÂży pierwsza opcja, to znĂłw bĂŞdziemy mogli mĂłwiĂŚ o szczĂŞÂściu w nieszczĂŞÂściu - jeÂśli zobaczymy AgattĂŞ :neutral: JeÂśli zaÂś zwyciĂŞÂży opcja druga, to tylko o podĂłwjnym nieszczĂŞÂściu :hmm:
..niestety nie ma sytuacji jak w Warszawie Âże gdy czerwono i pilnie siĂŞ robiÂło to na wizjĂŞ wskakiwaÂła Agatka ;(
..ju¿ mamy t¹ szar¹ codziennoœÌ kiedy musi siê ona chowaÌ w cieù w takich sytuacjach ;(
DziÂś mam ochotĂŞ natomiast tylko innym (tutaj Wam) wtĂłrwaĂŚ :lol2:
..ÂżebyÂśmy tylko jeszcze mieli do tego okazjĂŞ :?
..chyba nie mamy za bardzo jak :?
..ale caÂły czas nadzieja we mnie jest ;)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze: ..ale nie zaÂłamujemy siĂŞ - co :?: :D
..przecieÂż i tak mieliÂśmy te dwie relacje :)
Którymi musimy siê cieszyÌ , bo byly bardzo udane :D Poza tym rozjaœni³y nam w g³ówkach :lol2: cieszymy siê i ju¿ wiemy na czym stoimy, jak siê ma i co mniej wiêcej u Agatki s³ychaÌ :)
..ale jeszcze nie teraz :/
..teraz juÂż nie potrzebujÂą Agatki - niestety ;(
..nie potrzebujÂą w przeciwieĂąstwie do nas ;(
Dlatego apelujemy o to by przywrĂłciĂŚ AgatkĂŞ na wizjĂŞ :uwaga: A apel do niej to niech szuka tych rodzin PoznaniakĂłw, ktĂłry tam pojechali. wiem , Âże to trudne, ale przecieÂż nie niemoÂżliwe :rydzyk:
..dlatego dla dobra sprawy proponujĂŞ byÂśmy usunĂŞli siĂŞ w cieĂą :cicho:
..gdy nas nie ma z naszymi ¿¹daniami..to jakoœ tak ³atwiej te ¿¹dania s¹ w stanie siê spe³niÌ :rozglada:
Usun¹Ì siê mamy :hyh: ?? ¯artujesz czy serio piszesz :uhh:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..widzĂŞ Âże siĂŞ dzis notorycznie mijamy :lol2:
..wiĂŞc na pewno musimy zwolniĂŚ :stop:
..powœci¹gn¹Ì emocje i zwolniÌ tempo :stop:
marcinkowsky pisze: Usun¹Ì siê mamy :hyh: ?? ¯artujesz czy serio piszesz :uhh:
..przecieÂż wiesz sam najlepiej jak to byÂło w przeszÂłoÂści ;]
..sÂą na to dowody namacalne :]
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

..widzĂŞ Âże siĂŞ dzis notorycznie mijamy :lol2:
..wiĂŞc na pewno musimy zwolniĂŚ :stop:
Nawet musowo :devil: Ale okazjĂŞ ÂłapiĂŞ siĂŞ wlocie..... wiĂŞc piszĂŞ :lol2:
..przecieÂż wiesz sam najlepiej jak to byÂło w przeszÂłoÂści ;]
..sÂą na to dowody namacalne :]
wiemm, przypomniaÂło mi siĂŞ i widzĂŞ, Âże i tym razem poskutkowaÂło :P
Agatka dwadzieœcia klika minut po czternastej ju¿ z ca³ym plikiem materia³ów filmowych pojawi³a siê w serwisie :D Oczywiœcie z tematem dowodów osobistych :D

Hmmm :mhm: ChciaÂłbym jej dowodzik zobaczyĂŚ :lol2:

Capsów nie dajê - ca³y czas liczê na szczodroœÌ notki :rydzyk: -chyba ¿e siê nie doczekamy to..... :spiewa:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Co do preferowanej przez obie¿yœwiata wersji capsów z mojej strony pe³na zgodnoœÌ, wiêc obra¿aÌ siê nie mam zamiaru. Problem jednak w tym, ¿e program, którym robiê screeny chce ''podj¹Ì'' nagranie i muszê uciekaÌ siê do innego ;)

Ale tym razem siĂŞ daÂło :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Hmmm :mhm: ChciaÂłbym jej dowodzik zobaczyĂŚ :lol2:
SprawdziĂŚ, czy juÂż zmieniony, czy w innym celu? :D

Acha :D Jeszcze nagranie :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Co do preferowanej przez obie¿yœwiata wersji capsów z mojej strony pe³na zgodnoœÌ, wiêc obra¿aÌ siê nie mam zamiaru.
Czyli Âże jak zwykle napanikowaliÂśmy, a wcale nie byÂło trzeba :lol: ??
Wybornie :jupi: Uf.... odetchn¹³em z ulg¹¹¹ :D
Problem jednak w tym, ¿e program, którym robiê screeny chce ''podj¹Ì'' nagranie i muszê uciekaÌ siê do innego ;)
Niedobry :x Najprosciej byÂłoby wywaliĂŚ tamten, no ale skoro w sytuacji kryzysowej to on ratuje to lepiej tego nie rĂłb :rydzyk:

Agatka siĂŞ spiĂŞÂła :o Tak siĂŞ w niÂą gapiÂłem , Âże nie widziaÂłem tego na Âżywo :lol2: Jedynie to, Âże pod koniec relacji wyszÂło sÂłoĂące :lol2:

Bez ró¿nicy czy stary ksi¹¿eczkowy czy nowy :devil:
A jest taki jeden cel i to na pewno nie o kolor oczu i znaki szczegĂłlne chodzi :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Co do preferowanej przez obie¿yœwiata wersji capsów z mojej strony pe³na zgodnoœÌ, wiêc obra¿aÌ siê nie mam zamiaru.
Czyli Âże jak zwykle napanikowaliÂśmy, a wcale nie byÂło trzeba :lol: ??
Wybornie :jupi: Uf.... odetchn¹³em z ulg¹¹¹ :D
..moja radoœÌ nie zna granic.. :jupi:

..tu ci notko pragnie podziêkowaÌ autor tych s³ów uzale¿niony ju¿ od Twoich caspów i nagraù :jupi:
Agatka siĂŞ spiĂŞÂła :o Tak siĂŞ w niÂą gapiÂłem , Âże nie widziaÂłem tego na Âżywo :lol2: Jedynie to, Âże pod koniec relacji wyszÂło sÂłoĂące :lol2:
..ale tak czadowo w temtej relacji wiatr jej rozwiewaÂł wÂłosy :P :D
..musiaÂła je ujarzmiĂŚ - miaÂła na to sporo czasu ;)
Bez ró¿nicy czy stary ksi¹¿eczkowy czy nowy :devil:
A jest taki jeden cel i to na pewno nie o kolor oczu i znaki szczegĂłlne chodzi :lol:
..na nowym prĂŞdzej byÂś siĂŞ doszukaÂł daty urodzin :lol:
..chyba Âże ci chodzi o nr ewidencyjny dokumentu - bo z tym teraz..Âżeby odszukaĂŚ mam wiĂŞkszy problem :lol:
..jeœli nie ma Agatka jeszcze nowego to dzis mog³a ze spokojem zaj¹Ì siê formalnoœciami :lol2:
..miĂŞdzy wejÂściami na antenĂŞ :lol2:
..fajnie Âże sobie mimo wszystko przypomnieli o Agatce :D

..co do dowodu osobistego to ja jestem najbardziej ciekaw Agatki zdjĂŞcia 'legitymacyjnego' :lol2:

..na dokumentach zawsze siĂŞ jakoÂś tak inaczej wyglÂąda :lol:
..no ja przynajmniej :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..moja radoœÌ nie zna granic.. :jupi:
no nie dziwiê siê ;) Tobie jako temu, który móg³ nachwaœciÌ pewnie g³az run¹³ z serca kiedy zobaczy notkê :lol: oczywiœcie zaraz po tym jaka zobaczy³ Agatkê :lol2:

..tu ci notko pragnie podziêkowaÌ autor tych s³ów uzale¿niony ju¿ od Twoich caspów i nagraù :jupi:
Uzale¿nieni prawie mocniej ni¿ od samej Agatki :lol2: ?? Co ja plotê przecie¿ jedno œciœle wi¹¿e siê z drugim :P
..na nowym prĂŞdzej byÂś siĂŞ doszukaÂł daty urodzin :lol:
..chyba Âże ci chodzi o nr ewidencyjny dokumentu - bo z tym teraz..Âżeby odszukaĂŚ mam wiĂŞkszy problem :lol:
Eeee tam ;) chodziÂło mi tylko o numer PESEL :lol: :spiewa:
..co do dowodu osobistego to ja jestem najbardziej ciekaw Agatki zdjĂŞcia 'legitymacyjnego' :lol2:

..na dokumentach zawsze siĂŞ jakoÂś tak inaczej wyglÂąda :lol:
..no ja przynajmniej :lol:
Agatka na pewno tak samo piĂŞknie jak w tiwiku, no co najwyÂżej jeszcze piĂŞkniej -i nawet nie musiaÂła siĂŞ fotografowaĂŚ u jakiegoÂś mistrza rzemiosÂła -jej naturalne piĂŞkno zaÂłatwia wszystko :P
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
obie¿yœwiat pisze:..moja radoœÌ nie zna granic.. :jupi:
no nie dziwiê siê ;) Tobie jako temu, który móg³ nachwaœciÌ pewnie g³az run¹³ z serca kiedy zobaczy notkê :lol: oczywiœcie zaraz po tym jaka zobaczy³ Agatkê :lol2:
Moja radoœÌ, moja radoœÌ, moja bardzo wielka radoœÌ :tanczy:
To siĂŞ nazywa mieĂŚ szczĂŞÂście :lol2:

Po pierwsze mieÌ tak¹ wspania³¹ capsiarkê :*
A po drugie wpaœÌ do domu na kwadrans i od razu po w³¹czeniu telewizora natrafiÌ na Agattê :jupi:

Tu siê niestety szczêœcie koùczy, bo ledwo co wszed³em, wyjœÌ muszê ;(
Agatka na pewno tak samo piĂŞknie jak w tiwiku, no co najwyÂżej jeszcze piĂŞkniej -i nawet nie musiaÂła siĂŞ fotografowaĂŚ u jakiegoÂś mistrza rzemiosÂła -jej naturalne piĂŞkno zaÂłatwia wszystko :P
Ja nie wiem, jak Black moÂże spokojnie wysiedzieĂŚ, wiedzÂąc, Âże Agatta stoi gdzieÂś tam sama (no prawie sama) na skrzyÂżowaniu :lol2: ZwÂłaszcza po tej wizji ostatniej ''tracenia'' jej z oczu :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Uuuu... forum znowu nie dziaÂłaÂło ;(
Ale juÂż dziaÂła :)
Alchemik pisze:Moja radoœÌ, moja radoœÌ, moja bardzo wielka radoœÌ :tanczy:
To siĂŞ nazywa mieĂŚ szczĂŞÂście :lol2:

Po pierwsze mieÌ tak¹ wspania³¹ capsiarkê :*
A po drugie wpaœÌ do domu na kwadrans i od razu po w³¹czeniu telewizora natrafiÌ na Agattê :jupi:
I jeszcze mieĂŚ szczĂŞÂście, Âżeby forum dziaÂłaÂło -potrĂłjne miaÂłeÂś szczĂŞÂście :lol:
Tu siê niestety szczêœcie koùczy, bo ledwo co wszed³em, wyjœÌ muszê ;(
Ale Agatki to juÂż chyba nie bĂŞdzie :roll: JeÂśli o niespotkanie siĂŞ z tym ''szczĂŞÂściem'' ci chodzi :lol2: ??
Ja nie wiem, jak Black moÂże spokojnie wysiedzieĂŚ, wiedzÂąc, Âże Agatta stoi gdzieÂś tam sama (no prawie sama) na skrzyÂżowaniu :lol2: ZwÂłaszcza po tej wizji ostatniej ''tracenia'' jej z oczu :lol2:
Ja chyba coraz mniej mu siĂŞ dziwiĂŞ, bo ten majestat Agatki teÂż mnie zaczyna przerastaĂŚ :neutral: Sam nie wiem, co bym zrobiÂł gdyby...... :rozglada:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Relacja :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dziêkujê za wspó³pracê :lol2:
ODPOWIEDZ