Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Infor
Początkujący
Początkujący

Re: Anna Jędrzejowska

Post autor: Infor »

Bo nie ilośc, ale jakość. Równie dobrze można pytać, dlaczego odrębni autorzy prowadzą Jeden na Jeden, Tak jest, Fakty, Kropkę nad i, itp.
michal_borkowski
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: michal_borkowski »

Czy Twoim zdaniem, Anna Jedrzejowska, w koncu profesjonalistka, od ponad 10 lat na antenie, potrzebuje dluzszych przygotowan do kilku wejsc na zywo pomiedzy 15 a 16 niz - dajmy na to - Igor Sokolowski czy Anna Seremak do pieciu wydan DNZ? Monika Olejnik prowadzi jeszcze audycje w radiu Zet, Andrzej Morozowski tez nie pracuje na antenie TVN24 w pelnym wymiarze, Kamil Durczok poza pojawianiem sie na ekranie, jest jeszcze szefem Faktow, A Justyna Pochanke - szefem prezenterek, no chyba ze Anna Jedrzejowska sprawuje jeszcze jakas dodatkowa funkcje, o ktorej nie wiem? ps. Bogdan Rymanowski z kolei poza wywiadami w tygodniu, ma jeszcze program na zywo w niedziele, wiec tez nie do konca dobry przyklad.
To tylko moje skromne zdanie
milanos
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: milanos »

Dzisiaj przed pierwszą na reklamy, Pani Ania mocno wywijała rękoma. Czyżby jakieś niedomówienia w redakcji ?:D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
pkp
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pkp »

Ma ktoś jakieś zapy ze środowych "Faktów po południu", bo właśnie zobaczyłem na profilu "Faktów" na Instagramie, że Pani Anie prowadziła? Była w środę "15:00 na żywo"?
skurvel
Początkujący
Początkujący

Post autor: skurvel »

pkp pisze:Ma ktoś jakieś zapy ze środowych "Faktów po południu", bo właśnie zobaczyłem na profilu "Faktów" na Instagramie, że Pani Anie prowadziła? Była w środę "15:00 na żywo"?
właśnie nie, tak jak mówisz, była w Faktach po południu
skurvel
Początkujący
Początkujący

Post autor: skurvel »

a p. Anie gdzie wywiało? znowu urlop?

wczoraj z 15-tą od Pana, dzisiaj w ogóle bez programu
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Trudno wyrokować, ale skoro AJot zaczęła pojawiać się w FpP , to pachnie planowaną likwidacją 15-tej :mhm:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

no no, ile to razy prorokowaliśmy koniec 15-tej? :spiewa: program powinien mieć już podtytuł "walking dead" :devil:
nie wiem jak koledzy, ale ja (mimo wszystkiego co zostało napisane) uważam że szkoda by było :rozglada:
Infor
Początkujący
Początkujący

No co Wy, nie oglądaliście w poniedziałek? Pani Redaktor ledwo mówiła. Chyba po prostu przez dwa dni leczyła gardło.
Dziś mówiła w trochę stłumiony sposób, ALE WYGLADAŁA PIĘKNIE!!!!!!!
pkp
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Nie wiem czy ktoś zauważył, że pani Ania od jakiegoś czasu inaczej żegna się na koniec programu. Do niedawna mówiła coś w stylu: "tak kończymy "15:00 na żywo" w ..., za uwagę dziękuję w imieniu własnym i całego zespołu", a teraz żegna się tradycyjnie: "do zobaczenia jutro". Swoją drogą pamiętam jak za czasów studia wirtualnego pani Ania witała się słowami: "zawsze o 15-tej i zawsze na żywo, czyli "15:00 na żywo", Anna Jędrzejowska witam Państwa i zapraszam". Rzeczywiście w poniedziałek było słychać, że coś gardziołko zaniemogło.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

też to pamiętam, swoisty slogan poszedł w odstawkę razem z innymi zmianami w scenariuszu i scenografii
(jak pojawiły się pierwsze zastępstwa za Annę - Jakub Porada, Górlicki, wylewałem wtedy żale, że nie powtarzają tego hasełka :lol2: )
Infor pisze:No co Wy, nie oglądaliście w poniedziałek? Pani Redaktor ledwo mówiła. Chyba po prostu przez dwa dni leczyła gardło.
Przyznaję się bez bicia :stop: - odwiedziłem tylko forum, zobaczyłem pustkę, nie włączałem zapisu nagrywarki...
pkp
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ciekawe czy pani Ania sama zrezygnowała z takiego powitania czy ktoś jej kazał się witać inaczej.
milanos
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: milanos »

Z poniedziałku 24.03.2014

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dzisiaj - 28.03.2014

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Infor
Początkujący
Początkujący

Na końiec jak włosy przeczesane . Bardzo fajnie. :tanczy: bardzo mi sie Ona podoba :brawa:
killah

Post autor: killah »

Strasznie słabo sie prezentuje jak ma te kalesony do fajnej małej czarnej, nudnie to wygląda. Pani Aniu, wiecej ciałka można odsłonić, ciepło sie robi :)
ODPOWIEDZ