Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

O co znowu chodzi z tym Warning: mysql_connect() - dostaĂŚ siĂŞ do was nie moÂżna :/
marcinkowsky pisze: Zero póŸniej interesownoœci, czy prosisz: au, au, poca³uj , bo piecze :lol2: ?? I co dzia³a, pomaga :lol2: ??
I dziaÂła i pomaga - pieczenie odchodzi w zapomnienie :P OgĂłlnie rzecz biorÂąc, patrzÂąc perspektywicznie opÂłacalny ''interes'' z komarem :devil:
..lepiej nam powiedz kiedy Agatka do nas wrĂłci :?: ;(
Dzisiaj w serwisie o 15'stej :lol2: Przed chwilÂą byÂła :P

Ale Agatka trochĂŞ siĂŞ chyba zestresowaÂła obecnoÂściÂą Anity, bo jej siĂŞ jakieÂś sÂłowa tak zabawnie pomyliÂły :lol: ZresztÂą Anita teÂż siĂŞ myliÂła w tym serwisie :lol:
Stresowa sytuacja :devil: Dwie moje ulubione panie z tvn siĂŞ sobÂą nawzajem stresujÂą :>
Nie moÂże byĂŚ :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black Jack '62 pisze:O co znowu chodzi z tym Warning: mysql_connect() - dostaĂŚ siĂŞ do was nie moÂżna :/
A tak to piĂŞknie czasami potrafi byĂŚ, Âże albo dostaĂŚ siĂŞ nie moÂżna, albo posta nie da siĂŞ wysÂłaĂŚ, ale trzeba siĂŞ w cierpliwoÂści uzbroiĂŚ ;)

Ale Agatka trochĂŞ siĂŞ chyba zestresowaÂła obecnoÂściÂą Anity, bo jej siĂŞ jakieÂś sÂłowa tak zabawnie pomyliÂły :lol: ZresztÂą Anita teÂż siĂŞ myliÂła w tym serwisie :lol:
Stresowa sytuacja :devil: Dwie moje ulubione panie z tvn siĂŞ sobÂą nawzajem stresujÂą :>
CoÂś chyba z popÂłyniĂŞciem bylo u Agatki :lol: ?? Bo Anity to nie pamiĂŞtam :devil:
Agatka znowu tak Âśmiertelnie powaÂżnie podeszÂła do tematu :< no chyyba Âże o ten stres z AnitÂą zwiÂązny chodziÂło :mhm: :devil:

No i tak pochmurno u Was dziÂś, ze gdyby nie ÂświatÂła to by Agatki widaĂŚ nie byÂło :rozglada:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:O co znowu chodzi z tym Warning: mysql_connect() - dostaĂŚ siĂŞ do was nie moÂżna :/
A tak to piĂŞknie czasami potrafi byĂŚ, Âże albo dostaĂŚ siĂŞ nie moÂżna, albo posta nie da siĂŞ wysÂłaĂŚ, ale trzeba siĂŞ w cierpliwoÂści uzbroiĂŚ ;)
..dla chcÂącego nic trudnego :devil:

CoÂś chyba z popÂłyniĂŞciem bylo u Agatki :lol: ?? Bo Anity to nie pamiĂŞtam :devil:
Agatka znowu tak Âśmiertelnie powaÂżnie podeszÂła do tematu :< no chyyba Âże o ten stres z AnitÂą zwiÂązny chodziÂło :mhm: :devil:
..Ale Anita tak dowcipnie i z uÂśmiechem zapowiedziaÂła temacik Agatki - nie rozumiem jak moÂżna byÂło niÂą siĂŞ zestresowaĂŚ :?: :mhm:
..nie poznaÂły siĂŞ jeszcze i nie zaprzyjaÂźniÂły :?: :lol2: :P
No i tak pochmurno u Was dziÂś, ze gdyby nie ÂświatÂła to by Agatki widaĂŚ nie byÂło :rozglada:
..mam capsy..mam ale jako Âże widzieliÂśmy to poczekam aÂż moÂże ( :?: ) notka zaproponuje swoje :mhm:

..a jak nie to wtedy zaskoczĂŞ :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

A ja ciÂągle w biegu, ale czas dla Was znajdujĂŞ i znĂłw na Agatty relacjĂŞ wrĂłciĂŚ mi siĂŞ udaÂło :lol2:

Nie byÂłbym takim okrutnikiem, wnioski teÂż mogÂą''napÂływaĂŚ'' ;)

OgĂłlnie bardzo ciekawy temat i ciekawie przedstawiony :brawa:
A PoznaĂą faktycznie nachmurzony, Agatta rozjaÂśnia :P
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: CoÂś chyba z popÂłyniĂŞciem bylo u Agatki :lol: ?? Bo Anity to nie pamiĂŞtam :devil:
UpiekÂłem w koĂącu dwie pieczenie na jednym ogniu i nikt siĂŞ u Anity nie dopisujĂŞ, to tu napiszĂŞ, Âże byÂło jakoÂś tak, Âże po rozmowie o Kaczmarku powiedziaÂła: ''teraz pozostaÂłe tematy w dnÂż ..., czyli kontynuujemy temat Janusza Kaczmarka'' :lol2:
A Agatka mówi³a o nap³yniêciu wniosków, które mi z regu³y siê nasuwaj¹ - ale w koùcu tak bardzo siê ró¿nimy ... :lol:

Ciekawe, czy Agatka lubi ''Misia''? :) No, na pewno oglÂądaÂła :P
A ja ciÂągle w biegu, ale czas dla Was znajdujĂŞ i znĂłw na Agatty relacjĂŞ wrĂłciĂŚ mi siĂŞ udaÂło :lol2:
To ja bĂŞdÂąc w biegu i na biegu mam z reguÂły na odwrĂłt, znaczy siĂŞ nie mam takiego szczĂŞÂścia ;(
TrochĂŞ dalej niÂż Agatka siĂŞ znajdowaÂłem, ale u mnie teÂż tak ciemno byÂło i laÂło jak z cebra :spiewa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Tym razem czuwaÂłam ;)

MoÂżesz sobie Black (z racji, Âże to Twoje dwie ulubione) porĂłwnaĂŚ, ktĂłra Âładniejsza :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I moÂżesz posÂłuchaĂŚ, ktĂłrej gÂłos Ci siĂŞ bardziej podoba :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Tym razem czuwaÂłam ;)
Cudownie :* A nawet wspaniale :jupi: :*
not that kind pisze:MoÂżesz sobie Black (z racji, Âże to Twoje dwie ulubione) porĂłwnaĂŚ, ktĂłra Âładniejsza :lol:

notko :o Do czego Ty mnie prowokujesz? :o miaÂłbym publicznie dokonaĂŚ wyboru? :o
Nie mogĂŞ, jak mĂłgÂłbym, nie w takich okolicznoÂściach :lol:
NapisaĂŚ mogĂŞ tylko, Âże Agatka jest ''troszkĂŞ'' Âładniej ubrana :lol:

Ale teraz pĂŞdzĂŞ na raport, moÂże znĂłw dwie ulubione siĂŞ ''spotkajÂą'' :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
obi -moÂżesz juÂż wyrzuciĂŚ do kosza swoje capsy :lol2:
not that kind pisze:MoÂżesz sobie Black (z racji, Âże to Twoje dwie ulubione) porĂłwnaĂŚ, ktĂłra Âładniejsza :lol:

notko :o Do czego Ty mnie prowokujesz? :o miaÂłbym publicznie dokonaĂŚ wyboru? :o
mówi¹, ¿e Jedynie!! mi³oœÌ!! kobiety sprawia, ¿e dokonuje siê w³aœciwego wyboru :lol:

JuÂż wiesz, na co mĂłgÂłbyÂś zabraĂŚ AgatkĂŞ do kina :P :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:
obi -moÂżesz juÂż wyrzuciĂŚ do kosza swoje capsy :lol2:
..teoretycznie tak powinienem zrobiĂŚ ;)
..ale trochĂŞ ich szkoda :lol2:
..wiadomo sÂą skarby cenne i cenniejsze :lol2:
..notki bezcenne :*
mówi¹, ¿e Jedynie!! mi³oœÌ!! kobiety sprawia, ¿e dokonuje siê w³aœciwego wyboru :lol:
..do tego jakiego wyboru Black dokonaÂł wystarczy dobre oko :lol:
..a co do reszty to prĂŞdzej PiS dokona wyboru w sprawie wyborĂłw :devil:
JuÂż wiesz, na co mĂłgÂłbyÂś zabraĂŚ AgatkĂŞ do kina :P :lol:
..chyba do kina domowego.. :red: :o
..o God :hmm:
..Black mnie zaraziÂł :red: :hmm:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Wczoraj pisaliœmy o ¿ó³taczce typu C :> nie doczekaliœmy siê wczoraj, to dziœ mamy :jupi:
Kto by pomyœla³, ¿e kiedyœ bêdziemy siê cieszyÌ z nawrotu ¿³ótaczki :lol:

..chyba do kina domowego.. :red: :o
..o God :hmm:
..Black mnie zaraziÂł :red: :hmm:
Ojhhh, juÂż siĂŞ tak nie przejmuj :lol: I tak nie masz nic do stracenia :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

..chyba do kina domowego..
..o God
..Black mnie zaraziÂł
I to, Âże niby ja gorszĂŞ mÂłodzieÂż, tak :> Nie, nie :nie: Nie dam sobie tej Âłatki przykleiĂŚ :nie:
To jest podskĂłrne, wrodzone, otrzymane w genach :devil:

ZauwaÂżyliÂście, Âże Agatka przywiozÂła z Warszawy modĂŞ na naduÂżywanie bÂłyszczyku na ustach? :lol2: :P

A relacja ju¿ bez ¿adnego poœlizgu :brawa: Profesjonalnie o wyroku sadu :brawa: W s³ownej interakcji z Anit¹: ''pytasz o wyrok'', poza tym bezb³êdnie i uroczo :brawa:
A jednak jeszcze raz zachwyciÂły i zaszczyciÂły mnie swojÂą wspĂłlnÂą obecnoÂściÂą :tanczy:

Dwie panie, dwie relacje, a jak cieszÂą :P :szalony:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Wczoraj pisaliœmy o ¿ó³taczce typu C :> nie doczekaliœmy siê wczoraj, to dziœ mamy :jupi:
Kto by pomyœla³, ¿e kiedyœ bêdziemy siê cieszyÌ z nawrotu ¿³ótaczki :lol:
..gorzej jak live'y na ten temat miaÂły byĂŚ wczoraj :>
..no ale nic - nie dowiemy siĂŞ tego i tak :spiewa:
..cieszmy siĂŞ tym co mamy..bo jutro w obliczu rewelacji Leppera nawet jak Agatka bĂŞdzie w pracy to i tak siĂŞ z niÂą nie spotkamy :/
Ojhhh, juÂż siĂŞ tak nie przejmuj :lol: I tak nie masz nic do stracenia :lol:
..szkoda Âże wczeÂśniej o tym nie wiedziaÂłem i mamiÂłem siĂŞ pozornymi 'zasadami' moralnymi :lol:
ZauwaÂżyliÂście, Âże Agatka przywiozÂła z Warszawy modĂŞ na naduÂżywanie bÂłyszczyku na ustach? :lol2: :P
..zauwaÂżyÂłem to wczoraj oglÂądajÂąc capsy z Wawki :P

..dziĂŞki temu jest bardziej sÂłodka.. a my lgniemy do niej jeszcze bardziej jak pszczoÂły do miodu..albo ĂŚmy do ÂświatÂła :P
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

E, Black - cienias jesteÂś :devil:

Capsy :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I dÂźwiĂŞk :D
Ostatnio zmieniony piątek 10 sie 2007, 17:15 przez not that kind, łącznie zmieniany 1 raz.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:
..z ust mi to wyjĂŞÂłaÂś :tanczy: :brawa: :lol:

..dopiero teraz widzê jaka jasnoœÌ w Poznaniu nasta³a :szalony:
..oczywiÂście za sprawÂą Agatki :P
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:
not that kind pisze:
..z ust mi to wyjĂŞÂłaÂś :tanczy: :brawa: :lol:
Ja tak CiĂŞ wysoko ceniĂŞ, a Ty mnie tak nisko? :o ;( Smutne ;(
Ja nie jestem cienias, a dÂżentelmen raczej :) Jak prawdziwy dÂżentelmen siĂŞ zachowaÂłem :D
..dopiero teraz widzê jaka jasnoœÌ w Poznaniu nasta³a :szalony:
..oczywiÂście za sprawÂą Agatki :P
O :D A wÂłaÂśnie sÂłyszaÂłem w "PzP" jak Agatka tÂłumaczy kwestie jakiejÂś kobiety w materiale WĂłjcika :o
MiaÂła dziÂś sporo pracy :)
ODPOWIEDZ