Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..gorzej jak live'y na ten temat miaÂły byĂŚ wczoraj :>
..no ale nic - nie dowiemy siĂŞ tego i tak :spiewa:

Dobrze , Âże chociaÂż zadziaÂłaÂła zasada, Âże co siĂŞ odwlecze to nie uciecze :tanczy:

..cieszmy siĂŞ tym co mamy..bo jutro w obliczu rewelacji Leppera nawet jak Agatka bĂŞdzie w pracy to i tak siĂŞ z niÂą nie spotkamy :/
Ojjjhh juÂż takie czarnowidzenie :nie: Optymist :D !!
ZauwaÂżyliÂście, Âże Agatka przywiozÂła z Warszawy modĂŞ na naduÂżywanie bÂłyszczyku na ustach? :lol2: :P
..zauwaÂżyÂłem to wczoraj oglÂądajÂąc capsy z Wawki :P

..dziĂŞki temu jest bardziej sÂłodka.. a my lgniemy do niej jeszcze bardziej jak pszczoÂły do miodu..albo ĂŚmy do ÂświatÂła :P
To jest szalone :szalony:
A aporos insektĂłw, to Black na okno nie idzie na okno jakiejÂś siatki zaÂłoÂżyĂŚ :> :lol:
Ajhhh ;) nie mĂłgÂł byÂś wĂłwczas byĂŚ tym rycerzem :lol:
Ja tak CiĂŞ wysoko ceniĂŞ, a Ty mnie tak nisko? :o ;(
NajwaÂżniejsze ceniĂŚ notkĂŞ -reszta siĂŞ nie liczy :szalony: ZresztÂą ... ... trudno o boÂżym Âświecie myÂśleĂŚ majÂąc przed oczyma takÂą AgatkĂŞ :szalony:

O :D A wÂłaÂśnie sÂłyszaÂłem w "PzP" jak Agatka tÂłumaczy kwestie jakiejÂś kobiety w materiale WĂłjcika :o

A z jakiego jĂŞzyka :> :D Espaniola :D ??
MiaÂła dziÂś sporo pracy :)
eeee. dzisiaj mia³y byÌ materia³y z wczoraj :rozglada: Bo przez jak¹œ konferencê nie by³o :rozglada:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

marcinkowsky pisze:Dobrze , Âże chociaÂż zadziaÂłaÂła zasada, Âże co siĂŞ odwlecze to nie uciecze :tanczy:
Co w tvn24 jest nieczĂŞsto spotykanym przypadkiem, wiĂŞc nawet naleÂżaÂłoby z tej okazji otworzyĂŚ butelkĂŞ szampana, albo nawet i piĂŞĂŚ :lol2:
..cieszmy siĂŞ tym co mamy..bo jutro w obliczu rewelacji Leppera nawet jak Agatka bĂŞdzie w pracy to i tak siĂŞ z niÂą nie spotkamy :/
Ojjjhh juÂż takie czarnowidzenie :nie: Optymist :D !!
Chyba nie Âżyczysz Andrew'owi Âśmierci? :lol2:
A aporos insektĂłw, to Black na okno nie idzie na okno jakiejÂś siatki zaÂłoÂżyĂŚ :> :lol:
Ajhhh ;) nie mĂłgÂł byÂś wĂłwczas byĂŚ tym rycerzem :lol:
Po pierwsze: ano wÂłaÂśnie - odpowiadajÂąc na drugÂą sugestiĂŞ :lol: A po drugie: mam moskitiery - opowiadajÂąc na pierwszÂą sugestiĂŞ :lol:
Jak widaĂŚ to, co wymyÂśli czÂłowiek jest marne ;)
Jedynie to, co BĂłg stworzy jest perfekcyjne - patrz: Agatka :P
A z jakiego jĂŞzyka :> :D Espaniola :D ??
Nie, to chyba byÂła obywatelka jakieÂś kaukaskiego kraju :mhm: Nie pamiĂŞtam :/
eeee. dzisiaj mia³y byÌ materia³y z wczoraj :rozglada: Bo przez jak¹œ konferencê nie by³o :rozglada:
Normalne i jednoczeÂśnie niemoÂżliwe :devil: GÂłos Agatki brzmiaÂł tak ... dzisiejszo :lol2: Ale zaraz :> Wczoraj w raporcie teÂż byÂł materiaÂł WĂłjcika o innej tematyce :mhm: WiĂŞc ten, ktĂłry dziÂś widziaÂłem musiaÂł byĂŚ z dziÂś :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Co w tvn24 jest nieczĂŞsto spotykanym przypadkiem, wiĂŞc nawet naleÂżaÂłoby z tej okazji otworzyĂŚ butelkĂŞ szampana, albo nawet i piĂŞĂŚ :lol2:
Ale poczekajmy mo¿e do jutra -w sobotê mo¿e ³akocie zak¹ski tematyczne bêd¹ bardziej ''zjadliwe'' od z³odziejaszków i ¿ó³taczki :devil:
Chyba nie Âżyczysz Andrew'owi Âśmierci? :lol2:
:o A bynajmniej :nie: To mĂłj ulubiony polityko-komik :) Dostarcza mi wiele rozrywki :)
Normalne i jednoczeÂśnie niemoÂżliwe :devil: GÂłos Agatki brzmiaÂł tak ... dzisiejszo :lol2: Ale zaraz :> Wczoraj w raporcie teÂż byÂł materiaÂł WĂłjcika o innej tematyce :mhm: WiĂŞc ten, ktĂłry dziÂś widziaÂłem musiaÂł byĂŚ z dziÂś :)
moÂże Gruzinka? :lol2: Agatka czyÂżby znaÂła ten jĂŞzyk :) ??
co jest pewne to to, ¿e zaj¹³ jej miejsce ten facio w pzp :/

O :lol: A Agatka znowu o sposobie na zÂłodzieja mĂłwi :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Ale poczekajmy mo¿e do jutra -w sobotê mo¿e ³akocie zak¹ski tematyczne bêd¹ bardziej ''zjadliwe'' od z³odziejaszków i ¿ó³taczki :devil:
Chyba dzisiaj nie zjem kolacji :hyh: Przez Ciebie :devil:
moÂże Gruzinka? :lol2: Agatka czyÂżby znaÂła ten jĂŞzyk :) ??
Bodaj Czeczenka :mhm: Ale gÂłowy nie dam :D Czy zna jĂŞzyk :mhm: To trzeba by AgatkĂŞ zapytaĂŚ :lol2:
co jest pewne to to, ¿e zaj¹³ jej miejsce ten facio w pzp :/
A ona mu jeszcze g³osu u¿ycza :nie: Trudno tê jej wyrozumia³oœÌ tolerowaÌ :nie: My nie mo¿emy :nie:
O :lol: A Agatka znowu o sposobie na zÂłodzieja mĂłwi :tanczy:
I przy Tadli jakaÂś taka odwaÂżniejsza :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Dla dÂżentelmenĂłw i nie tylko :lol:

:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Niestety nie mam dÂźwiĂŞku :neutral:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
marcinkowsky pisze: Ale poczekajmy mo¿e do jutra -w sobotê mo¿e ³akocie zak¹ski tematyczne bêd¹ bardziej ''zjadliwe'' od z³odziejaszków i ¿ó³taczki :devil:
Chyba dzisiaj nie zjem kolacji :hyh: Przez Ciebie :devil:
Tak nawzajem siebie dzisiaj o wszystko co najgorsze oskarÂżamy :lol: CoÂś siĂŞ miĂŞdzy nami niedobrego dzieje :rozglada: Potrzebujemy wiĂŞcej Agatki :tanczy: Ona nas uleczy :)
Bodaj Czeczenka :mhm: Ale gÂłowy nie dam :D Czy zna jĂŞzyk :mhm: To trzeba by AgatkĂŞ zapytaĂŚ :lol2:
Ale jak :neutral: Kiedy nie odpowiada :neutral:
To tylko Tobie siĂŞ tak wydaje :lol: Przy Anicie teÂż byÂła odwaÂżna :P

Agatka i my -si³¹ rzeczy dziœ na popo³udniowym etacie :D

[ Dodano: PiÂą Sie 10, 2007 5:10 pm ]
Ojjjhh :szalony: Kiedy ja pisaÂłem swojego posta tutaj takie dzieÂła siĂŞ malowaly :szalony:
A do ktĂłrej grupy mnie zaliczysz :lol2: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Tak nawzajem siebie dzisiaj o wszystko co najgorsze oskarÂżamy :lol: CoÂś siĂŞ miĂŞdzy nami niedobrego dzieje :rozglada: Potrzebujemy wiĂŞcej Agatki :tanczy: Ona nas uleczy :)
..jeÂśli jeszcze tych najbardziej zatwardziaÂłych nie uleczyÂła to juÂż jej siĂŞ chyba to nie uda :hmm:

..nie sÂłyszaÂłem materiaÂłu..ale to bardzo ciekawy problem poruszyliÂście :mhm:
..i o korespondowaniu i o podkÂładaniu gÂłosu - tylko Âże to dla mnie zbyt bolesne tematy by o nim pisaĂŚ ;(
Ojjjhh :szalony: Kiedy ja pisaÂłem swojego posta tutaj takie dzieÂła siĂŞ malowaly :szalony:
..niestety zacz¹³ padaÌ deszcz..ale mimo to Agatka bardzo pogodna :P
..a sam jak czujesz :?: :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Ale jak :neutral: Kiedy nie odpowiada :neutral:
Ciekawe, jaki jest tego powĂłd :mhm: Czy powaÂżniejszy niÂż brak czasu :mhm: MoÂże chorobliwie zazdrosny chÂłopak :> :D
Trudno mu siĂŞ dziwiĂŚ :spiewa: TeÂż bym byÂł i nie pozwalaÂł odpisywaĂŚ na maile od Was, ale zwÂłaszcza ode mnie :devil:
To tylko Tobie siĂŞ tak wydaje :lol: Przy Anicie teÂż byÂła odwaÂżna :P
Masz racjĂŞ, ja tylko chciaÂłbym, Âżeby obie siĂŞ nawzajem stresowaÂły w swojej obecnoÂści :devil: i to jeszcze w dodatku z mojego powodu :devil:
Tak straszÂą tymi burzami, Âże pomyÂślaÂłem, Âże moÂże Agatka bĂŞdzie ''czekaĂŚ'' na posterunku aÂż przyjdÂą tak straszne jak zapowiadajÂą :rozglada:
NajpiĂŞkniejsze to te, kiedy Agatka skrywa spojrzenie za wachlarzem swoich rzĂŞs :szalony:

Ale, z tego powodu, Âże dÂżentelmenĂłw wymieniasz jako pierwszych, jestem Ci szczegĂłlnie wdziĂŞczny :lol2:
A zmierz no marcinkowsky, czy potrafiÂłbyÂś publicznie odpowiedzieĂŚ, ktĂłra dama podoba ci siĂŞ najbardziej, to bĂŞdziesz wiedziaÂł, czy jesteÂś, czy nie :lol: Teraz to wyznacznik :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: Ciekawe, jaki jest tego powĂłd :mhm: Czy powaÂżniejszy niÂż brak czasu :mhm: MoÂże chorobliwie zazdrosny chÂłopak :> :D
Trudno mu siĂŞ dziwiĂŚ :spiewa: TeÂż bym byÂł i nie pozwalaÂł odpisywaĂŚ na maile od Was, ale zwÂłaszcza ode mnie :devil:
Ooo :o A to ciekawa teroia :o !! Moze byĂŚ trafiona -niestety :hmm:
A co do twojej taktyki ,to wiedz, Âże kobiety nie lubiÂą byĂŚ sterowane :stop: UwaÂżaj ino z tegotypowymi deklaracjami, bo Âżadna CiĂŞ nie zechce :devil:

Masz racjĂŞ, ja tylko chciaÂłbym, Âżeby obie siĂŞ nawzajem stresowaÂły w swojej obecnoÂści :devil: i to jeszcze w dodatku z mojego powodu :devil:
No proszĂŞ -i z tym uwaÂżaj -ale ja mam kolejne potwierdzenie, a ty mi tylko dostarcz dowodĂłw na piÂśmie :devil:
Tak straszÂą tymi burzami, Âże pomyÂślaÂłem, Âże moÂże Agatka bĂŞdzie ''czekaĂŚ'' na posterunku aÂż przyjdÂą tak straszne jak zapowiadajÂą :rozglada:
O nie :o co to nie :o tylko nie to :o ale jak ona bĂŞdzie czekaĂŚ, to te straszne burze nie przyjdÂą -chyba Âże przeciwieĂąstwa siĂŞ przyciÂągnÂą jak fale w magnesie :rozglada: Straszna burza do anielskiej Agatki :neutral:
NajpiĂŞkniejsze to te, kiedy Agatka skrywa spojrzenie za wachlarzem swoich rzĂŞs :szalony:
Czy to naturalny wachlarz, czy podwĂłjna maskara :szalony: ?? Nie musisz odpowiadaĂŚ :szalony: Wiem , Âże sama natura :P :szalony: !!

A zmierz no marcinkowsky, czy potrafiÂłbyÂś publicznie odpowiedzieĂŚ, ktĂłra dama podoba ci siĂŞ najbardziej, to bĂŞdziesz wiedziaÂł, czy jesteÂś, czy nie :lol: Teraz to wyznacznik :lol2:
mi siĂŞ bardziej Agatka podoba -najbardziej ze wszystkich :szalony: choĂŚ i AnitĂŞ ceniĂŞ bardzo :)
Ale to, Âże odpowiedziaÂłem nie znaczy, Âże nie jestem dÂżentelmenem :nie: Mam prawo do wyboru :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:
]Agatka i my -si³¹ rzeczy dziœ na popo³udniowym etacie :D
O nie :o co to nie :o tylko nie to :o ale jak ona bĂŞdzie czekaĂŚ, to te straszne burze nie przyjdÂą -chyba Âże przeciwieĂąstwa siĂŞ przyciÂągnÂą jak fale w magnesie :rozglada: Straszna burza do anielskiej Agatki :neutral:
..serio :?: :o
..tak myslicie :?: :o
..to pilnujcie Agatki..bo ja niestety nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ tvn24 :hmm:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..serio :?: :o
..tak myslicie :?: :o
..to pilnujcie Agatki..bo ja niestety nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ tvn24 :hmm:
Nie musiaÂłeÂś nawet prosiĂŚ :stop: Chyba nie sÂądziÂłeÂś , Âże zostawiĂŞ najpiĂŞkniejszÂą naszÂą ksiĂŞÂżniczkĂŞ na pastwĂŞ losu i burzy na poÂżarcie :stop:

BĂŞdĂŞ jej strzegÂł jak oka w gÂłowie i troszczyÂł sie, by wÂłos jej z gÂłowy nie spadÂł :)

A póŸniej zostanê okrzykniêty rycerzem w najjaœniejszej zbroi :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze: BĂŞdĂŞ jej strzegÂł jak oka w gÂłowie i troszczyÂł sie, by wÂłos jej z gÂłowy nie spadÂł :)

A póŸniej zostanê okrzykniêty rycerzem w najjaœniejszej zbroi :lol2:
Zaobserwowa³em tutaj prawdziwy wyœcig szczurów :devil: Którêdy do mety? Ka¿dy fan z osobna widzi tê drogê zupe³nie inaczej :devil: Ja niestety ostatnimi czasy mam zamglon¹ widocznoœÌ :? W dodatku spieszyÌ siê muszê, oby karambolu z tego nie by³o :spiewa:

Panie, panowie i jak tam po nocy? :) Wiem, nastaÂł dzieĂą, jak po kaÂżdej, ale pytam o to, jak minĂŞÂła? :) Bez, czy z AgattÂą i burzami? :)
Ale gÂłowy nie dam :D Czy zna jĂŞzyk :mhm: To trzeba by AgatkĂŞ zapytaĂŚ :lol2:

Nie odpowiada nawet na maile gratulacyjne ;( Och ;( Typowa kobieta :( Najpierw w g³owie zawróci, a póŸniej ignoruje :(
A moÂże nas nie lubi... szczerze :mhm: MoÂże za maÂło dla niej robimy :mhm: KtĂłry ÂśmiaÂłek gotĂłw dla Agatty rzuciĂŚ siĂŞ z mostu? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: BĂŞdĂŞ jej strzegÂł jak oka w gÂłowie i troszczyÂł sie, by wÂłos jej z gÂłowy nie spadÂł :)
..no i ja teÂż pytam co z tÂą nocÂą :?: :uwaga:
..bo ta cisza ktĂłrÂą zastaliÂśmy wcale przecieÂż nie musi oznaczaĂŚ jednego :neutral:
Alchemik pisze:Zaobserwowa³em tutaj prawdziwy wyœcig szczurów :devil: Którêdy do mety? Ka¿dy fan z osobna widzi tê drogê zupe³nie inaczej :devil: Ja niestety ostatnimi czasy mam zamglon¹ widocznoœÌ :? W dodatku spieszyÌ siê muszê, oby karambolu z tego nie by³o :spiewa:
..wÂłaÂśnie :devil:
..rodzi siĂŞ juÂż z tej rywalizacji prawdziwe niebezpieczeĂąstwo wiĂŞc musimy siĂŞ jakoÂś dogadaĂŚ i podzieliĂŚ..dzieliĂŚ 'zyskami' jak kiedyÂś - bez Âżadnych wyÂścigĂłw :devil:
Nie odpowiada nawet na maile gratulacyjne ;( Och ;( Typowa kobieta :( Najpierw w g³owie zawróci, a póŸniej ignoruje :(
..nie zasÂługujemy na odpowiedzi od niej - przecieÂż to byÂło od poczÂątku oczywiste :(
..tylko nas poczÂątkowo miÂło zaskoczyÂła a teraz mamy to na co zasÂługujemy ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Tu zawsze w pierwszej kolejnoÂści kieruj swoje kroki, jak kierujÂą siĂŞ kroki przybysza, ktĂłry spieszno wraca do domu, w ktĂłrym kochajÂą wszystko co piĂŞkne i majÂą artystyczny smak. :lol2: !!
Alchemik pisze:Panie, panowie i jak tam po nocy? :) Wiem, nastaÂł dzieĂą, jak po kaÂżdej, ale pytam o to, jak minĂŞÂła? :) Bez, czy z AgattÂą i burzami? :)
Z jednej strony dobrze :) i miÂło to pisaĂŚ, bo burze nie przyszÂły, a z drugiej gÂłupio siĂŞ cieszyĂŚ, Âże siĂŞ nie spĂŞdziÂło nocy z ...... :red: :lol:
A moÂże jej sÂława zawrĂłciÂła juÂż w gÂłowie :lol2: ??

A moÂże nas nie lubi... szczerze :mhm: MoÂże za maÂło dla niej robimy :mhm: KtĂłry ÂśmiaÂłek gotĂłw dla Agatty rzuciĂŚ siĂŞ z mostu? :lol2:
AL lepiej rzuĂŚ dla Agatki ÂżonĂŞ -wirtualna zdrada -scenariusz jak na rozprawĂŞ w Ally McBeal :devil:
A ty Black, skoĂącz juÂż z tÂą autopromocjÂą i weÂź siĂŞ do roboty,
Black wiesz, zawsze w razie czego moÂżesz podaĂŚ siĂŞ za ktĂłregoÂś z nas :) Pytanie za ktĂłrego? ÂŻeby jak najmniej ucierpieĂŚ :devil: ??

no to teraz juÂż moÂżemy o Agatce sobie pomarzyĂŚ -wybiÂła 10. :devil: SÂądna godzina :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Tu zawsze w pierwszej kolejnoÂści kieruj swoje kroki, jak kierujÂą siĂŞ kroki przybysza, ktĂłry spieszno wraca do domu, w ktĂłrym kochajÂą wszystko co piĂŞkne i majÂą artystyczny smak. :lol2: !!
..kogo jak kogo ale mnie nie musisz uÂświadamiaĂŚ :lol2:
Z jednej strony dobrze :) i miÂło to pisaĂŚ, bo burze nie przyszÂły, a z drugiej gÂłupio siĂŞ cieszyĂŚ, Âże siĂŞ nie spĂŞdziÂło nocy z ...... :red: :lol:
..odwieczny nasz dylemat :devil:
..ale có¿ takie jest ¿ycie :D
..tym co nie mogli oglÂądaĂŚ pozostaje siĂŞ cieszyĂŚ..a tym co mogli smuciĂŚ ;)
A moÂże jej sÂława zawrĂłciÂła juÂż w gÂłowie :lol2: ??
..oby oto chodziÂło :spiewa:

AL lepiej rzuĂŚ dla Agatki ÂżonĂŞ -wirtualna zdrada -scenariusz jak na rozprawĂŞ w Ally McBeal :devil:
A ty Black, skoĂącz juÂż z tÂą autopromocjÂą i weÂź siĂŞ do roboty,
Black wiesz, zawsze w razie czego moÂżesz podaĂŚ siĂŞ za ktĂłregoÂś z nas :) Pytanie za ktĂłrego? ÂŻeby jak najmniej ucierpieĂŚ :devil: ??
..Âświetne rady prosto z serca :lol:
..mam nadziejĂŞ Âże wkrĂłtce bĂŞdziemy podziwiaĂŚ pierwsze efekty dziaÂłaĂą :lol:
no to teraz juÂż moÂżemy o Agatce sobie pomarzyĂŚ -wybiÂła 10. :devil: SÂądna godzina :devil:
..no to narka :lol2:
ODPOWIEDZ