obieÂżyÂświat pisze:..gorzej jak live'y na ten temat miaÂły byĂŚ wczoraj :>
..no ale nic - nie dowiemy siĂŞ tego i tak :spiewa:
Dobrze , Âże chociaÂż zadziaÂłaÂła zasada, Âże co siĂŞ odwlecze to nie uciecze :tanczy:
Ojjjhh juÂż takie czarnowidzenie :nie: Optymist..cieszmy siĂŞ tym co mamy..bo jutro w obliczu rewelacji Leppera nawet jak Agatka bĂŞdzie w pracy to i tak siĂŞ z niÂą nie spotkamy :/

To jest szalone :szalony:..zauwaÂżyÂłem to wczoraj oglÂądajÂąc capsy z WawkiZauwaÂżyliÂście, Âże Agatka przywiozÂła z Warszawy modĂŞ na naduÂżywanie bÂłyszczyku na ustach?![]()
![]()
![]()
..dziĂŞki temu jest bardziej sÂłodka.. a my lgniemy do niej jeszcze bardziej jak pszczoÂły do miodu..albo ĂŚmy do ÂświatÂła
A aporos insektĂłw, to Black na okno nie idzie na okno jakiejÂś siatki zaÂłoÂżyĂŚ :>

Ajhhh

NajwaÂżniejsze ceniĂŚ notkĂŞ -reszta siĂŞ nie liczy :szalony: ZresztÂą ... ... trudno o boÂżym Âświecie myÂśleĂŚ majÂąc przed oczyma takÂą AgatkĂŞ :szalony:Ja tak CiĂŞ wysoko ceniĂŞ, a Ty mnie tak nisko? :o
OA wÂłaÂśnie sÂłyszaÂłem w "PzP" jak Agatka tÂłumaczy kwestie jakiejÂś kobiety w materiale WĂłjcika :o
A z jakiego jĂŞzyka :>

eeee. dzisiaj mia³y byÌ materia³y z wczoraj :rozglada: Bo przez jak¹œ konferencê nie by³o :rozglada:Mia³a dziœ sporo pracy