MoÂże racjaE nie zaczynaj Niech Joasia bĂŞdzie NaszÂą BoginiÂą mianowanÂą nie dziĂŞki najniÂższym instynktom Ja naprawdĂŞ JÂą uwielbiam nie tylko za to jak wyglÂąda

Razem z Aœk¹ udowodnie, ¿e przyjaŸù miêdzy facetem a kobiet¹ mo¿e istnieÌ :tanczy:
I oczywiÂście teÂż nie ceniĂŞ Joasi jedynie za wyglÂąd. Przede wszystkim liczy siĂŞ jej wiedza :klamca: No na pewno to jest bardzo waÂżne

Tak, by³y naprawde przecudowne. Takie letnie- pokazywa³y ³adniusie Joasiowe nó¿ki i na pewno s¹ komfortowe i wygodne- to najwa¿niejsze :tanczy:W³aœnie nie widzia³em Tylko na forum tutaj dziêki Wam By³em zachwycony Takie rybaczki,s³odkie
KtoÂś musiaÂłby byĂŚ skoĂączonÂą ÂświniÂą, Âżeby coÂś takiego uczyniĂŚ. Ale jestem pewien, Âże dziewczĂŞta sÂą tam bezpieczne.Takie triki to na pewno byÂły,sÂą i beda jak Âświat Âświatem
No dobra nie przesadzajmy,to chyba porzÂądna telewizja.Jest jakiÂś bufor bezpieczeĂąstwa i komfortu pracy dla dam
A tak wogĂłle to ostatnio moda na spĂłdniczki w tvn24. Bardzo fajnie :brawa: :brawa:
DaÂłeÂś siĂŞ nabraĂŚ jak dziecko :devil: Niestety jeszcze nie miaÂłem okazjiI jak

To sobie jeszcze poczekasz. A ja razem z TobÂą- na przystasnku 'usta Joanny' :devil:Poczekam,na Joasie warto
Ale autobus nigdy nie przyjedzie