Love me tender, love me do... :aniol: :aniol: :aniol:adam pisze:Joasia elvisĂłwa![]()
ChÂłopaki od dziÂś wszyscy trenujÂą Elvisowy styl-nauka Âśpiewania teÂż wchodzi w rachubĂŞ :devil:
To kiedy idziemy na WiertniczÂą poÂśpiewaĂŚ JoaÂśce ?
Moderator: Łukasz
To co? Nasza Joasia to tchĂłrz?Na pytanie czy by pochodziÂła sobie tak powiedziala "..WeÂź przestaĂą,chyba nie miaÂłabym tyle odwagi.."
Nie rĂłb z Joasi fajtÂłapy.. choĂŚ ja teÂż siĂŞ o niÂą martwie :devil:ja sie nawet martwie Âżeby sobie nogi nie skrĂŞciÂła jak zeskakuje z tego podestu odchodzÂąc od stoÂłu prezenterskiego .
Jakie sÂłodkie :devil: Joasia lewasiaPoza tym nasze JoasiÂątko jest leworĂŞczne
Joasia byÂła nimi zachwycona. Ja moge byĂŚ jej lamparciÂątkiem :tanczy:Ale moÂżesz miec nadziejĂŞ,widziaÂłeÂś jak siĂŞ Jej podobaÂły lamparciÂątka To znaczy ,Âże lubi zwierzaczki
No Joasia przciÂąga facetĂłwWczoraj mĂłwiÂłem,Âże wydawca Joasi pewnie jest jakas kobieta,ale chyba siĂŞ myliÂłem.Ja tam widzĂŞ tabuny facetĂłw
MoÂże poprostu ma lĂŞk wysokoÂści :spiewa:arczi pisze:To co? Nasza Joasia to tchĂłrz?
No dobrze,niech siĂŞ mamunia Jej martwi o takie rzeczy :aniol:Nie rĂłb z Joasi fajtÂłapy.. choĂŚ ja teÂż siĂŞ o niÂą martwie
Dobrze ,Âże nie LewinskyJakie sÂłodkie Joasia lewasia
ByÂła zachwycona ale do domu by takiego dziekusa nie wzieÂła :devil:Joasia byÂła nimi zachwycona. Ja moge byĂŚ jej lamparciÂątkiem
MoÂże Jej robi zdjĂŞcia na telefonie i zmienia sobie tapety :spiewa:No Joasia przciÂąga facetĂłw A jej wydawca to jakiÂś leĂą- Joasia zawsze na nogach, a on czĂŞsto siĂŞ telefonem bawi
Po drabinie kariery my bĂŞdziemy Joasie wciÂągaĂŚ i asekurowaĂŚ :tanczy:MoÂże poprostu ma lĂŞk wysokoÂści
Ale Joasiu nie bój siê zajœÌ wysoko w szczebelku kariery
W koncu rodzicĂłw teÂż ma od czegoÂś :spiewa:No dobrze,niech siĂŞ mamunia Jej martwi o takie rzeczy
Czyli kolejna informacja do naszego przeszÂłego felietonu :devil:Ale zawsze jakas nowa informacja o Joasi
JoasiÂątko lewasiÂątko
Ale by dokarmiaÂła i drapaÂła za uchem :devil:ByÂła zachwycona ale do domu by takiego dziekusa nie wzieÂła
I jeszcze o coÂś- Âże powiedziaÂła gĂłry zachodnie a nie gĂłrki czy jakoÂś tak.P.S znĂłw siĂŞ czepiajÂą Joasi ,Âże nie umie liczyĂŚ Ale na Nas moÂże liczyĂŚ PamiĂŞtaj o tym JoaÂśka
Joasia sie nie wyÂślizgnie :nie: Ale nim juz bedzie doswiadczona i sÂłuszna staÂżem dziennikarkÂą jeszcze bym JÂą chciaÂł widziec jako szalejÂącÂą reporterkĂŞ :tanczy:arczi pisze:Po drabinie kariery my bĂŞdziemy Joasie wciÂągaĂŚ i asekurowaĂŚ
Nie ma powodĂłw do zmartwieĂą
No nie moÂżemy siĂŞ do wszystkiego mieszaĂŚ bo nas znienawidzi juÂż do resztyW koncu rodzicĂłw teÂż ma od czegoÂś
NIe moÂże nam wszystkim gÂłowy zawracaĂŚ
Czyli jak ktos siedziaÂł z NiÂą w Âławce na wykÂładach na uczelni to Go nie trÂącaÂła piszÂąc :devil:Czyli kolejna informacja do naszego przeszÂłego felietonu
I co tez byÂś tak chciaÂłAle by dokarmiaÂła i drapaÂła za uchem
Joasia obrywa gÂłownie za to ,Âże Âżyje.WidaĂŚ niektĂłrym to bardzo nie na reke :nie:I jeszcze o coÂś- Âże powiedziaÂła gĂłry zachodnie a nie gĂłrki czy jakoÂś tak.
OgĂłlnie na tamtym forum nie majÂą co robiĂŚ
No wÂłaÂśnie mam nadzieje, Âże juÂż wkrĂłtce Joasia pobiega sobie po sejmie :tanczy:Joasia sie nie wyÂślizgnie Ale nim juz bedzie doswiadczona i sÂłuszna staÂżem dziennikarkÂą jeszcze bym JÂą chciaÂł widziec jako szalejÂącÂą reporterkĂŞ
JuÂż zaczynamy byĂŚ jak zrzĂŞdliwa matkaNo nie moÂżemy siĂŞ do wszystkiego mieszaĂŚ bo nas znienawidzi juÂż do reszty
Gdyby mnie tak stukaÂła, to bym siĂŞ nie denerwowaÂł :nie:Czyli jak ktos siedziaÂł z NiÂą w Âławce na wykÂładach na uczelni to Go nie trÂącaÂła piszÂąc
MoÂże nie tak dosÂłownie. WolaÂłbym mieszkaĂŚ z JoasiÂąI co tez byÂś tak chciaÂł
Jestem zbulwersowany tymi opiniami. Ale ju¿ siê nimi nie przejmuje, bo wiem, ¿e tam pisz¹ g³ównie przem¹drzali frustraci, którzy udaj¹, ¿e s¹ m¹drzy :stop: :stop:Joasia obrywa g³ownie za to ,¿e ¿yje.WidaÌ niektórym to bardzo nie na reke
Musi tez wyjœÌ na sloneczko,bêda dwa do pary :tanczy:No w³aœnie mam nadzieje, ¿e ju¿ wkrótce Joasia pobiega sobie po sejmie
Moze siĂŞ troche spoci a nie tylko w kiliatyzowanym studio sobie siedzi
A jutro teÂż zapewne jÂą zobaczymy w Poranku
No wÂłaÂśnie,mamy do Niej zaufanie i dajemy Jej wiĂŞcej luzu od teraz :aniol:JuÂż zaczynamy byĂŚ jak zrzĂŞdliwa matka
Bo jak Joasia wychodzi to my siĂŞ wypytujemy o ktĂłrej bĂŞdzie etc.
Musimy jej daĂŚ troche wiĂŞcej luzu
Ja teÂż,zupeÂłnie dziwneGdyby mnie tak stukaÂła, to bym siĂŞ nie denerwowaÂł
A teraz gdzies czytalem,Âże facet najlepiej jakby sam mieszkaÂł :spiewa:MoÂże nie tak dosÂłownie. WolaÂłbym mieszkaĂŚ z JoasiÂą
Ale koniec- miaÂłem byĂŚ na razie tylko przyjacielem. Na kochankĂłw jeszcze przyjdzie czas
A nawet siê nie mam zamiaru tam udzielaÌ :nie: Nie interesuje mnie pyskówka bez argumentów. ChodŸ to jest najgorsze,¿e to jest oficjalna stronaJestem zbulwersowany tymi opiniami. Ale ju¿ siê nimi nie przejmuje, bo wiem, ¿e tam pisz¹ g³ównie przem¹drzali frustraci, którzy udaj¹, ¿e s¹ m¹drzy
Ciekawe, ktĂłrÂą rÂączkÂą Joasia .... tfuuuuu.....
Joasia w terenie czuje siĂŞ jak ryba w wodzie :tanczy: :tanczy:Chyba,Âże woli byc zamkniĂŞta w studio ale nie sÂądze
Joania juÂż podrosÂła i staÂła siĂŞ bardziej odpowiedzialna. Wie co robi :spiewa: :spiewa:No wÂłaÂśnie,mamy do Niej zaufanie i dajemy Jej wiĂŞcej luzu od teraz
Wszyscy by do niej smsy wysy³ali, ¿eby ju¿ da³a spokój i jeszcze ten uœmiech.....Ciekawe jakby by³a codziennie czy za tydzieù by ktoœ z nas nie zacz¹³ narzekaÌ ,eeee znów ta Joaœka...nuda
Powiedzmy, Âże juÂż mamy dystans :devil: :devil:A teraz gdzies czytalem,Âże facet najlepiej jakby sam mieszkaÂł
ÂŻeby nabraĂŚ dystansu do kobiet
Na szczĂŞÂście Joaisa zna tylko jedno sÂłuszne forum :devil: :tanczy:A nawet siĂŞ nie mam zamiaru tam udzielaĂŚ Nie interesuje mnie pyskĂłwka bez argumentĂłw. ChodÂź to jest najgorsze,Âże to jest oficjalna strona
Jako praktyk mogĂŞ stwierdziĂŚ, Âże grozi to nabraniem ZBYT duÂżego dystansu do kobiet, zwÂłaszcza jeÂżeli zastĂŞpcze uczucia ulokujesz w Paniach Z Telewizji :devil:A teraz gdzies czytalem,Âże facet najlepiej jakby sam mieszkaÂł :spiewa:
ÂŻeby nabraĂŚ dystansu do kobiet :spiewa:
TeÂż bym jÂą postukaÂł....Gdyby mnie tak stukaÂła, to bym siĂŞ nie denerwowaÂł
MoÂżliwe,ale ja sie bĂŞdĂŞ upieraÂł,Âże to prymuska :aniol:my tutaj "prymuska" i "prymuska", a Joasia moÂże mieĂŚ smutne wspomnienia...
:spiewa: :spiewa: :spiewa: :spiewa:Ciekawe, ktĂłrÂą rÂączkÂą Joasia .... tfuuuuu.....
A ciekawe czy w wodzie czuje sie tak jak ryba w terenieJoasia w terenie czuje siĂŞ jak ryba w wodzie
I wie co to traktat z Joaniny i w ogĂłle.. :jupi:Joasia w terenie czuje siĂŞ jak ryba w wodzie
Joasiu nie bierz sobie do serca tych rad,ale tylko tych inne jak najbardziej :aniol:Wszyscy by do niej smsy wysyÂłali, Âżeby juÂż daÂła spokĂłj i jeszcze ten uÂśmiech.....
Po co ona siĂŞ uÂśmiecha- toĂŚ to nudne juÂż jest
:aniol:Na szczĂŞÂście Joaisa zna tylko jedno sÂłuszne forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości