[TVN] Szymon Majewski Show
Moderator: Łukasz
na pewnym serwisie wyczytaÂłem Âże w nowej edycji "Szymon Majewski SHOW" w "Rozmowach w tÂłoku" bĂŞdÂą m.in. Hanna Gronkiewicz-Waltz, Jan Rokita, Edyta GĂłrniak, Nina Terentiew i Adam MaÂłysz.
Mam nadziejĂŞ ze bĂŞdÂą robione rĂłwnie fantastycznie i smieszne jak te z pierwszej edycji. :p

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
szymon majewski sho
Ta nowa to Zyta Gilowska.pawell pisze:...w "Rozmowach w tÂłoku": Senyszyn, Lepper, jakaÂś nowa i nie wiem.![]()
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Za nami 1 odcinek II edycji "Szymon Majewski Show".
I powiem Âże byÂło tak dziwnie inaczej - wiem wszĂŞdzie zachodzÂą zmiany, a w tym przypadku poszÂły w zÂłym kierunku. Na przykÂład w teleturnieju "KoĂąca nie widaĂŚ" w pytaniach nie dajÂą Âśmiesznych filmikĂłw z innych i ze swoich stacji tylko jakieÂś fragmenty starych filmĂłw (no tam na oĂącu byÂła jakaÂś pani) ktĂłre nie sÂą tak smieszne jak te z I edycji.
PoczÂątek jak zwykle dobry, ale przy zapowiedzi reklam dali fantastycznÂą (zrobiona przez siebie) reklamĂŞ. :smiech: SciÂągneli z reklam Master Card ( np. siedziba RM - 15 mln... ) w wydaniu z Ojcem Rydzykiem.
Z tego siĂŞ najbardziej uÂśmiaÂłem i to byÂło najlepsze z wczorajszego odcinka.
Szkoda jeszcze ¿e w "Rozmowach w t³oku" s¹ tylko 3 osoby mogliby znaleŸÌ jeszscze jedn¹ ¿eby by³o fajniej.
No i ta czêœÌ programu jest taka jaka by³a czyli rewelacyjna!

PoczÂątek jak zwykle dobry, ale przy zapowiedzi reklam dali fantastycznÂą (zrobiona przez siebie) reklamĂŞ. :smiech: SciÂągneli z reklam Master Card ( np. siedziba RM - 15 mln... ) w wydaniu z Ojcem Rydzykiem.

Szkoda jeszcze ¿e w "Rozmowach w t³oku" s¹ tylko 3 osoby mogliby znaleŸÌ jeszscze jedn¹ ¿eby by³o fajniej.

Tym to bym siĂŞ nie przejmowaÂł, bo chyba specjalnie dali takie fragmenty, Âżeby uÂłatwiĂŚ pani Hance wygranÂą.pawell pisze:Za nami 1 odcinek II edycji "Szymon Majewski Show".I powiem Âże byÂło tak dziwnie inaczej - wiem wszĂŞdzie zachodzÂą zmiany, a w tym przypadku poszÂły w zÂłym kierunku. Na przykÂład w teleturnieju "KoĂąca nie widaĂŚ" w pytaniach nie dajÂą Âśmiesznych filmikĂłw z innych i ze swoich stacji tylko jakieÂś fragmenty starych filmĂłw (no tam na oĂącu byÂła jakaÂś pani) ktĂłre nie sÂą tak smieszne jak te z I edycji.
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
A moÂże zobaczymy jak bĂŞdzie w nastĂŞpnym odcinku...
Chcia³em edytowaÌ ( mo¿na wreœcie :wesoly: ) ostatniego posta i dopisaÌ coœ nie zd¹¿y³em wiec napiszê w kolejnym
: wczoraj takÂże byÂło dobre wspĂłlne mycie ÂżebĂłw - wystĂŞpowali w tym Kalinowski, Olejniczak i jakiÂś senator PO niestety nazwiska nie pamiĂŞtam.
Senator myÂł zĂŞby -> Kalinowski wypÂłukaÂł -> a Olejniczak wypluÂł.
To byÂło dobre.
Zastanawie mnie jedno jak oni ich przekonali Âżeby to zrobili ?? :> 

Chcia³em edytowaÌ ( mo¿na wreœcie :wesoly: ) ostatniego posta i dopisaÌ coœ nie zd¹¿y³em wiec napiszê w kolejnym

ByĂŚ moÂże byÂło to zwiÂązane z tym, Âże goÂściem programu byÂła Hanka Bielicka.pawell pisze:Na przykÂład w teleturnieju "KoĂąca nie widaĂŚ" w pytaniach nie dajÂą Âśmiesznych filmikĂłw z innych i ze swoich stacji tylko jakieÂś fragmenty starych filmĂłw (no tam na oĂącu byÂła jakaÂś pani) ktĂłre nie sÂą tak smieszne jak te z I edycji.
MoÂże za tydzieĂą bĂŞdzie tak jak byÂło w pierwszej edycji, czyli bĂŞdÂą Âśmieszne filmiki z telewizji.