Sylwia Majcher

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Alchemik pisze:OdkÂąd siĂŞgam pamiĂŞciÂą, odkÂąd znam SylwiĂŞ, ta zawsze jednej fryzurze wiernÂą nie pozostawaÂła ;)
ja tam Syli nie znam :D ale widzĂŞ jÂą tylko na jakiÂś czas i uderzajÂą mnie jej zmiany wyglÂądu. :hmm:
Alchemik pisze: I rozumiejcie sobie mê¿czyŸni, có¿ to najd³u¿ej, a w³aœciwie to, ile to najd³u¿ej u kobiet oznacza :lol2:
oj niestety prawda! :stop:
Alchemik pisze:znowu bêdê k³óci³, ¿e ewolucja tego Sylwii dziennikarstwa w TVN24 mo¿liwa nie by³a, poniewa¿ od samego pocz¹tku by³a na najwy¿szym, ju¿ chyba nie do przekroczenia, poziomie :)
oj nie k³óÌ siê nie warto :) ostatnio u¿y³em tego zwrotu i dosta³em odpowiedŸ:a zkim bêdzie siê pan k³óci³:ze mn¹ czy ze sob¹?z t¹ osob¹ nie wypada³o nawet,a ze sob¹ jeszcze gorzej,szczególnie w obecnoœci tej osoby :lol: a ta dygresja skojarzy³a mi siê mimochodem a propos tego wyra¿enia :)
Syla na poczÂątku miaÂła 'yyyy' jak Madzia DĂŞbczyĂąska :cicho: a teraz hohhooo:RESPECT!!! :tanczy: :tanczy: :tanczy:
adam pisze:DziÂś dostaÂłem poÂświÂąteczne Âżyczenia od Sylwii i muszĂŞ jÂą bardzo pochwaliĂŚ za to Âże mimo tego Âże minĂŞÂły ÂświĂŞta to potrafiÂła mi czegoÂś miÂłego ÂżyczyĂŚ :brawa:
no supeer!! :brawa: hmmm a wiĂŞc Syla odpisuje,to moÂże ja do niej napiszĂŞ,w koĂącu moÂże mi ktoÂś odpisze :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

aveo pisze: ja tam Syli nie znam :D ale widzĂŞ jÂą tylko na jakiÂś czas i uderzajÂą mnie jej zmiany wyglÂądu. :hmm:
Tak jak ja SylwiĂŞ znasz :D
oj nie k³óÌ siê nie warto :) ostatnio u¿y³em tego zwrotu i dosta³em odpowiedŸ:a zkim bêdzie siê pan k³óci³:ze mn¹ czy ze sob¹?z t¹ osob¹ nie wypada³o nawet,a ze sob¹ jeszcze gorzej,szczególnie w obecnoœci tej osoby :lol: a ta dygresja skojarzy³a mi siê mimochodem a propos tego wyra¿enia :)
Nie mia³bym nic przeciwko temu, ¿eby ca³a ta Twoja teoria by³a mniej skomplikowan¹ :lol: Ja siê nie lubiê k³óciÌ ani z sob¹, ani z Tob¹, ani z nikim innym ;) Sparafrazuj wiêc pocz¹tek mojego wpisu o ''k³óceniu'' :lol:
Syla na poczÂątku miaÂła 'yyyy' jak Madzia DĂŞbczyĂąska :cicho: a teraz hohhooo:RESPECT!!! :tanczy: :tanczy: :tanczy:
''yyyy'' - nie przypominam sobie :mhm: no, moÂże raz :lol: A czy to ''yyy'' raz palniĂŞte, takie straszne znowu? :lol: Podczas dedukowania ''yyyy'' lepiej zbiera siĂŞ myÂśli 8)

aveo pisze:
adam pisze:DziÂś dostaÂłem poÂświÂąteczne Âżyczenia od Sylwii i muszĂŞ jÂą bardzo pochwaliĂŚ za to Âże mimo tego Âże minĂŞÂły ÂświĂŞta to potrafiÂła mi czegoÂś miÂłego ÂżyczyĂŚ :brawa:
no supeer!! :brawa: hmmm a wiĂŞc Syla odpisuje,to moÂże ja do niej napiszĂŞ,w koĂącu moÂże mi ktoÂś odpisze :D
A ja zaczynam podejrzewaĂŚ, Âże chochliki jakieÂś przechwytujÂą moje Âżyczenia do pracownikĂłw TVN24 ;(

I jakiœ chochlik Sylwiê nam przechwyci³ ;( Rano, wczeœnie by³a w relacji, póŸniej ju¿ Kanik ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

MnĂłstwo wysÂłaÂłem kartek i tylko Sylwia odpisaÂła -jako jedyna w caÂłej historii mojego pisania -wiĂŞc ja tez mam prawo przypuszczaĂŚ Âże jakieÂś krasnale sÂą zÂłoÂśliwe
Tak jak ja SylwiĂŞ znasz :D
Wszyscy jÂą znamy ,tylko jest jeden problem Sylwia nie zasiada za stoÂłem prezenterskim i nico rzadziej jÂą widaĂŚ na antenie :aniol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:MnĂłstwo wysÂłaÂłem kartek i tylko Sylwia odpisaÂła -jako jedyna w caÂłej historii mojego pisania -wiĂŞc ja tez mam prawo przypuszczaĂŚ Âże jakieÂś krasnale sÂą zÂłoÂśliwe
O takich jak Ty zwykÂło siĂŞ pisaĂŚ - zwÂłaszcza tu u nas na forum - szczĂŞÂściarz :lol2:

Sylwia dziœ sprzed wielgaœnego gmaszyska opowiada od rana o uciekinierach - wychowankach domu poprawczego - ze szpitala :tanczy: Live'y, to jej najwiêksza specjalnoœÌ :tanczy: A w³aœciwie, to powinienem napisaÌ moja ulubiona jej specjalnoœÌ - k woli œcis³oœci :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Dodajmy Âże juÂż drygi dzieĂą jest na tropie uciekiniera :cicho:

Obrazek Obrazek

ÂŚwietnie Sylwia wyglÂąda w czerwieni
O takich jak Ty zwykÂło siĂŞ pisaĂŚ - zwÂłaszcza tu u nas na forum - szczĂŞÂściarz :lol2:
Ja wiem jakie mnie szczĂŞÂście spotkaÂło :aniol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Dodajmy Âże juÂż drygi dzieĂą jest na tropie uciekiniera :cicho:
Ale wczoraj raz tylko ze studia by³a ;) I dodam, ¿e wczoraj by³a bezpieczniejsza :xx: Powiedzcie przecie¿, ¿e dziœ, gdy stoi tak na widoku :rozglada: wystawia siê na niebezpieczeùstwo :rozglada: Przecie¿ takiemu postrzeleùcowi, co uciek³ z poprawczaka, Bóg jeden wie, co mo¿e przyjœÌ do g³owy, kiedy zobaczy, ¿e taka pani w czerwonym informuje dok³adnie o tym, co on raczej nie chcia³by, ¿eby te szczegó³y wychodzi³y - i to wielokrotnie - na œwiat³o dzienne :rozglada: A wiemy doskonale, ¿e Sylwia niczego nie pominie :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

wystawia siê na niebezpieczeùstwo :rozglada: Przecie¿ takiemu postrzeleùcowi, co uciek³ z poprawczaka, Bóg jeden wie, co mo¿e przyjœÌ do g³owy, kiedy zobaczy, ¿e taka pani w czerwonym informuje dok³adnie o tym, co on raczej nie chcia³by, ¿eby te szczegó³y wychodzi³y - i to wielokrotnie - na œwiat³o dzienne :rozglada:
Jeszcze ¿eby rozdra¿niÌ drania za³o¿y³a czerwony kostium ,a wiadomo ¿e czerwony dzia³a jak p³achta na byka :devil: .Zajmowa³a siê te¿ tematem korupcji w pi³ce .Coœ ostatnio zniknê³a mam nadziejê ¿e tylko odpoczywa a nie jest œcigana po mieœcie przez ró¿nych œwirów :mhm: :xx:
A wiemy doskonale, Âże Sylwia niczego nie pominie :spiewa:
Kobieta pracujÂąca Âżadnej pracy sie nie boi :brawa:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dobrze Âże nie staÂła na torach :devil:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Alchemik pisze:Tak jak ja SylwiĂŞ znasz :D
no ja myœlê,¿e znasz j¹ trochê lepiej ni¿ ja,przygl¹dasz siê jej pracy bardziej z uwag¹ ni¿ ja,dlatego wy³apujesz wiêcej szczegó³ów :)
adam pisze:Wszyscy jÂą znamy ,tylko jest jeden problem Sylwia nie zasiada za stoÂłem prezenterskim i nico rzadziej jÂą widaĂŚ na antenie
to mo¿e i dobrze?bo jak siê na kogoœ d³ugo czeka,to póŸniej podwójne szczêœcie :tanczy: chocia¿ w sumie to czekanie jest najgorsze w³aœnie...
Alchemik pisze:Ja siê nie lubiê k³óciÌ ani z sob¹
ja siĂŞ lubiĂŞ biĂŚ z myÂślami i zawsze dostajĂŞ knock out! :lol: to robota sumienia! :aniol:
A czy to ''yyy'' raz palniĂŞte, takie straszne znowu? :lol: Podczas dedukowania ''yyyy'' lepiej zbiera siĂŞ myÂśli 8)
nieee jest straaaszne,ale to nie pierwszy raz :P nie liczĂŞ tych 'razĂłw' obsesyjnie :nie:

z tym dedukowaniem to coÂś w tym rzeczywiÂście jest,to jest chyba lepsze niÂż chwila namysÂłu wypeÂłniona milczeniem.zauwaÂżyÂłem ze w Polsce,to jest najczĂŞÂściej 'yyyy',w Rosji 'ieeee',a w USA 'aaaam'...no i tyle :rozglada: :rozglada:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:Jeszcze Âżeby rozdraÂżniĂŚ drania zaÂłoÂżyÂła czerwony kostium ,a wiadomo Âże czerwony dziaÂła jak pÂłachta na byka :devil:
Tylko nie pisz, ¿e pos¹dzasz Sylwiê o tak¹ zadziornoœÌ :devil: Nie chcielibyœmy przecie¿, ¿eby Sylwia œwiadomie i z w³asnej i nie przymuszonej woli œci¹ga³a na siebie takie niebezpieczeùstwo. Niebezpieczeùstwo w postaci zainteresowania jej osob¹... szaleùców... psychopatów... b¹dŸ po prostu przestêpców :uhh:
adam pisze:Dobrze Âże nie staÂła na torach :devil:
A i stanie na poboczu, ew. chodniku dla pieszych to teÂż bardzo niebezpieczne miejsce... w dzisiejszych czasach ;)
aveo pisze:no ja myœlê,¿e znasz j¹ trochê lepiej ni¿ ja,przygl¹dasz siê jej pracy bardziej z uwag¹ ni¿ ja,dlatego wy³apujesz wiêcej szczegó³ów :)
Skoro tak twierdzisz :lol2: To nie bêdê siê wypiera³ tej ''lepszej znajomoœci'' :D ChoÌ ca³y czas twierdzê, ¿e wiemy o Sylwii, tak ogólnie rzecz ujmuj¹c, ca³y czas zbyt ma³o :/ Ca³e szczêœcie o jej dzia³alnoœci przesz³ej, sprzed czasów TVN-owych mo¿na sporo znaleŸÌ w wyszukiwarkach :)
zauwaÂżyÂłem ze w Polsce,to jest najczĂŞÂściej 'yyyy',w Rosji 'ieeee',a w USA 'aaaam'...no i tyle :rozglada: :rozglada:
Czerpiemy zewszÂąd, ze wszechmiar wzorce :lol: RĂłwnieÂż te, ktĂłrych nie powinniÂśmy ;)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Tylko nie pisz, ¿e pos¹dzasz Sylwiê o tak¹ zadziornoœÌ :devil:
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Nie chcielibyÂśmy przecieÂż, Âżeby Sylwia Âświadomie i z wÂłasnej i nie przymuszonej woli ÂściÂągaÂła na siebie takie niebezpieczeĂąstwo.
Oj to to nie :nie:
NiebezpieczeĂąstwo w postaci zainteresowania jej osobÂą... szaleĂącĂłw... psychopatĂłw... bÂądÂź po prostu przestĂŞpcĂłw :uhh:
:spiewa: :spiewa: :rozglada: Ja troszeczkĂŞ taki jestem -jak w twoim opisie :rozglada:
A i stanie na poboczu, ew. chodniku dla pieszych to teÂż bardzo niebezpieczne miejsce... w dzisiejszych czasach ;)
DziÂś to i w domu w Âłeb zarobiĂŚ moÂżna :devil:
Cytat:
zauwaÂżyÂłem ze w Polsce,to jest najczĂŞÂściej 'yyyy',w Rosji 'ieeee',a w USA 'aaaam'...no i tyle :rozglada: :rozglada:
Czerpiemy zewszÂąd, ze wszechmiar wzorce :lol: RĂłwnieÂż te, ktĂłrych nie powinniÂśmy ;)
WiêkszoœÌ reporterów korzysta z tego przerywnika :xx:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

adam pisze:
NiebezpieczeĂąstwo w postaci zainteresowania jej osobÂą... szaleĂącĂłw... psychopatĂłw... bÂądÂź po prostu przestĂŞpcĂłw :uhh:
:spiewa: :spiewa: :rozglada: Ja troszeczkĂŞ taki jestem -jak w twoim opisie :rozglada:
Oj, skoro tak twierdzisz, Âże moÂże masz niektĂłre cechy postaci wymienionych :devil: to nie chce mi siĂŞ wierzyĂŚ, iÂż byÂłbyÂś w stanie zadziaÂłaĂŚ tak negatywnie, ze szkodÂą dla innych, jak majÂą to w zwyczaju ktĂłreÂś z tych postaci? ;)
adam
Fan Forum
Fan Forum

Mam niekiedy wyÂżej wymienione wady ale postaĂŚ Sylwii Âłagodzi obyczaje wiĂŞc jak jÂą oglÂądam jestem potulny jak baranek :devil: :devil: :aniol:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Masz wady, ale pewnie nikomu krzywdy byÂś nie zrobiÂł? :) ZwÂłaszcza Sylwii - skoro jak twierdzisz, ta Âłagodzi obyczaje :lol2:

Za to dziÂś doÂłoÂżyĂŚ do tego moÂżna witanie na lotnisku ÂżoÂłnierzy wracajÂących z Iraku :) Mam nadziejĂŞ, Âże Sylwia nie jest dziÂś do tylko jednego live'a przeznaczona, a za dnia nie zastÂąpi jej Kanik :>

ZresztÂą :mhm: To jak dÂługo moÂżna witaĂŚ ÂżoÂłnierzy na lotnisku :> :devil:
Mo¿e póŸniej pójdzie do agencji? :D

Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa - oczywiÂście :> PorozmawiaĂŚ z rolnikami skÂładajÂącymi wnioski :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..proszĂŞ bardzo :D

:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

A z pasma, ktĂłre wÂłaÂśnie wystartowaÂło, czyli z Dnia na Âżywo nie daÂło siĂŞ nic uchwyciĂŚ? ;)

Jednak mo¿na mówiÌ sporo o powrocie ¿o³nierzy :tanczy: A mi wydawa³o siê, ¿e temat siê ju¿ wyczerpa³, a tu Sylwia o tylu nowych szczegó³ach opowiedzia³a :)
ODPOWIEDZ