UWAGA UWAGA!! Przypominam że w najblizsza niedzielę pomimo swiat Wielkanocnych bedzie emitowany nowy odcinek TZG z występem Dorotki. Ja nie bedę mógł nagrać ale moze ktoś bedzie mógł
snajper pisze:UWAGA UWAGA!! Przypominam że w najblizsza niedzielę pomimo swiat Wielkanocnych bedzie emitowany nowy odcinek TZG z występem Dorotki. Ja nie bedę mógł nagrać ale moze ktoś bedzie mógł
Mogli sobie darowac program w Święta Wielkanocne :rozglada:
Ale ma byc w koncu SIOŁ
snajper pisze:UWAGA UWAGA!! Przypominam że w najblizsza niedzielę pomimo swiat Wielkanocnych bedzie emitowany nowy odcinek TZG z występem Dorotki. Ja nie bedę mógł nagrać ale moze ktoś bedzie mógł
Mogli sobie darowac program w Święta Wielkanocne :rozglada:
Ale ma byc w koncu SIOŁ
Wiemy jak Dorota Gardias, piękna pogodynka z TVN Meteo spędzi tegoroczne Święta Wielkanocne! Tradycyjne śniadanie zje wspólnie z ukochanym mężem Konradem, wieczorem zobaczymy ją na parkiecie w show „Taniec z gwiazdami", a w lany poniedziałek będzie dyżurowała w TVN i to do późnego wieczora.
Rodzice Doroty Gardias mieszkają w Tomaszowie Lubelskim. Starszy brat Kamil także. Młodszy Michał jest znacznie dalej, wyjechał do Anglii. Dorota tęskni za nimi i za domem rodzinnym, z którego wyjechała gdy miała 19 lat. Nie często mogą się spotkać wszyscy przy jednym stole. - W tym roku w święta będę pracowała. Ale na pewno zjemy z mężem wspólnie wielkanocne śniadanie. Mam mało czasu na przygotowania, choć gotować lubię i umiem. Zdążę jednak przyrządzić tradycyjny barszcz biały z jakiem. Resztę świątecznych specjałów dostaniemy na pewno od jednych rodziców i od drugich. Niestety w poniedziałek wielkanocny będę pracowała od rana do późnego wieczora. Konrad pojedzie więc pewnie do swoich rodziców. Nie chcę, aby był sam w święta - wyjaśnia Gardias. Dla swoich najbliższych szykuje niespodziankę. - Zaproszę rodziców na niedzielę wielkanocną do nas. To będzie doskonała okazja, aby pojawili się w studio „Tańca z gwiazdami" i na żywo zobaczyli jak tańczę - zdradza pogodynka.