kamilo pisze:Jak lubisz utrudniać sobie zajęcia lub się nudzisz to możesz, ale nic nie znajdziesz - nie raz próbowałem i to bezskutecznie poza jednym zdjęciem od kulis w Sejmie :nie:
Jeśli chodzi o Martę w Krakowie to wcale nie jest źle - ostatnio trochę się wywyższyła :aniol:
Asia jest również jedną z moich ulubionych Pań z TVN24, ale nie oglądam PZP i nieczęstwo widzę poczynania Joasi. Ale poszukam, może akurat
Wróciła usłyszałem tylko końcówkę i nawet nie zdążyłem się przyjrzeć, ale jest na pewno :tanczy: :tanczy: :tanczy: Już myslałem, że odeszła, że już jej nie będzie. Ma ktoś capsy??? ktoś zauważył????
Szkoda ale to dobry znak, że Marta pojawiła się tak nagle, nic nie zapowiadało jej w Poranku, dużo polityki też świadczyło, że nic z tego i co? Jest. Tak sobie myślę, że skoro pojawiały się infromacje o TVN Warszawa to może ak długa nieobecnośc Marty jest z tym związana?
Powiem tak, jestem zawiedziony, ze Marty nie ma już od tygodnia w TV Liczyłem, ze chociaż dzisiaj się pokaże, a tu nic, nic i nic. Tak sobie myśle :mhm: :mhm: , że z tą nieobecnością coś się wiąze, tylko jeszcze nie wiem co. Dlatego czekam cierpliwie.
Cieszy mnie to bardzo Tak daleko od domu, ale cieszy moje oko, zwłaszcza, że siedzę w domu i mogę bez przeszkód oglądać Martunię w TV. To na pewno będą wesołe święta :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Marta odeszła do Polsatu Ma pracowac w nowym kanale informacyjnym Dlaczego? Tak długo zastanawiałem się dlaczego nie ma jej na wizji, a tu taka informacja. Jestem zdruzgotany