Moderator: Łukasz
Trzeba byĂŚ ambitnym :cicho:Patrzecie ledwo miesiÂąc sobie pracuje, a juÂż jÂą ciÂągnie do stoÂłu![]()
Jestem jak najbardziej za :cicho:Ja tam nie mam nic przeciwko :nie:
Od kisielku w majtkach jeszcze nikomu sie krzywda nie staÂła :nie: wiĂŞc DaguÂś podniecaj siĂŞ do woli :tanczy:Dagmarko, tylko tak siĂŞ nie podniecaj na widok sprzĂŞtu wojskowego :grozi: :devil:
Od kisielku w majtkach jeszcze nikomu sie krzywda nie staÂła wiĂŞc DaguÂś podniecaj siĂŞ do woli
Dla nas byÂłoby dobrze ale dziewczĂŞta zaczĂŞÂły by siĂŞ rozpychaĂŚ przy stole i walczÂąc o nasze wzglĂŞdy jeszcze by sobie krzywdy narobiÂły :hmm: :spiewa:A co byÂście powiedzieli na duet prezenterski Dagi-Joasia
Nie za duÂżo tego dobrego by byÂło
Ja o mojej Dagusi nigdy bym tak nie powiedziaÂł :nie: ja jÂą uwielbiam i nie mam do niej Âżadnych zastrzeÂżeĂą :nie:Jeszcze zaraz powiesz, Âże DaguÂś jest egzaltowana, jak to jakiÂś Âłobuz na tvn24.pl napisaÂł![]()
Moim zdaniem Dagusia w konfrontacji fizycznej wygraÂła by z JoasiÂą :devil:Dla nas byÂłoby dobrze ale dziewczĂŞta zaczĂŞÂły by siĂŞ rozpychaĂŚ przy stole i walczÂąc o nasze wzglĂŞdy jeszcze by sobie krzywdy narobiÂły :hmm: :spiewa:
To caÂłe szczĂŞscie, bo juÂż siĂŞ zmartwiÂłem, Âże Âźle myÂślisz o DagusiJa o mojej Dagusi nigdy bym tak nie powiedziaÂł ja jÂą uwielbiam i nie mam do niej Âżadnych zastrzeÂżeĂą
Ale Joasia byÂła by mocniejsza w gĂŞbie :devil:Moim zdaniem Dagusia w konfrontacji fizycznej wygraÂła by z JoasiÂą
MogÂłoby dojÂśc do bitwy na goÂłe klatywrĂŞcz w ringu byÂście je ustawili Tak wiĂŞc moÂże niech narazie zostanie tak jak jest.
Sylwia W. by tam miaÂła raj :devil: -z lufy przeprowadzaÂła by relacjĂŞ :spiewa:I podobnie jak Agata zrzuciÂła marynarkĂŞ.Pewnie siĂŞ baÂła Âżeby nie pobrudziĂŚ sobie bo miaÂła jasnÂą :aniol: Dagi we wÂłazie :devil: -co te reporterki nie wymyÂślÂą :brawa:
Dagusia trochĂŞ za Âładna jak na MarusiĂŞ :aniol:Dagmara w czoÂłgu - "prawie jak filmowa Marusia", jak okreÂśliÂł Piotr JacoĂą![]()
w tym teÂż by JoasiĂŞ pokonaÂła :cicho:Ale Joasia byÂła by mocniejsza w gĂŞbie :devil:
Dziewczyny w kisielu mogÂły by sie sprĂłbowaĂŚ :devil:MogÂłoby dojÂśc do bitwy na goÂłe klaty![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości