Potwierdzam widaĂŚ poszedÂł za Jakubem PoradÂą i zmieniÂł fryz bardzo fajnie i nie tak sztywno od razu lepiej siĂŞ oglÂądaÂło szczegĂłlnie ze potem produkowaÂła sie Wysocka
Byle juz tego fryzu nie zmieniaÂł...
Ostatnio jednak wreszcie skojarzyÂłam kogo on mi przypomina za kaÂżdym razem jak oglÂądam Fuckty z a*tomatem mam wraÂżenie ze oglÂądam western Kajdanowicz zachowuje siĂŞ jak rasowy Cowboy.... te miny jak Wyatt Earp
co do wygladu bardoz ladny fryz [chyba sobie taki zrobie] chociaz jeszcze niech sie lobby wypowie I musze wam powiedziec, ze jeszcze pare miesiecy i bedzie z niego przynajmniej Âśp. Marcin PawÂłowski
chodzi mi o sex. wczoraj robilismy sobie psychotesty z kolezanka i tak sie zastanawialismy nt. homoseksualizmu. Doszlismy do wniosku, ze musimy poznac jakiegos geja I musimy sie paru rzeczy dowiedziec. No to co ty preferujesz?
No wÂłasnie jakoÂś mnie zdziwiÂło, Âże dziÂś Kajdan, szczegulnie dlatego, Âże on zawsze potkreÂśla, Âże poniedziaÂłki i wtorki ma wolne. Ciekawe co z Rymanem moÂże go porwali w /Rzymie albo siĂŞ zgubiuÂł w tÂłumie jupi:)
Nie mnie jednak jutro w Faktach juÂż bĂŞdzie Bogdan Rymanowski. Niestety... :? ChociaÂż muszĂŞ teÂż przyznaĂŚ, Âże on teÂż juÂż zaczyna siĂŞ wyrabiaĂŚ. W Watykanie radziÂł sobie caÂłkiem dobrze.