Szkło kontaktowe
Moderator: Łukasz
Re: "Szkło kontaktowe" TVN24
są osoby, które lubią ten program! Np. ja! Jeżeli czegoś nie lubię to nie oglądam
Scenografia a la fallout 

Oł maj, co to ma być? Marnie to to wygląda. Na szczęście rzadko oglądam "Szkło..." (wystrój teraz nie pasuje do tytułu, no bo gdzie jest szkło?!).
Piszę poprawnie po polsku » 
Jedyne co mi się spodobało to muzyka w czołówce, a o reszcie szkoda gadać, jest gorzej niż fatalnie.
Obejrzałem w nocy fragment powtórki (tylko fragment niestety, bo był Daukszewicz) i jak dla mnie to jest o wiele lepiej niż było.
Nie bardzo wiem, co ma oznaczać ta nowa scenografia, ale jest chociaż ciemno, nastrojowo i bardziej można się skupić na treści. Trochę wrócili do korzeni. Nie ma żadnych bombek, nikomu trąbka nie wchodzi do głowy i Miecugow nigdzie nie odjeżdża. :rozglada: Tylko całkowita rezygnacja ze "szklanego" motywu jest trochę dla mnie niezrozumiała. Teraz powinni się przechrzcić na "Fabryka kontaktowa" czy coś w tym stylu. Kto oglądał, ten wie, co mam na myśli. A jak ktoś się nie zna, to nawet nie zauważy, że jadą z wirtuala.

Nie bardzo wiem, co ma oznaczać ta nowa scenografia, ale jest chociaż ciemno, nastrojowo i bardziej można się skupić na treści. Trochę wrócili do korzeni. Nie ma żadnych bombek, nikomu trąbka nie wchodzi do głowy i Miecugow nigdzie nie odjeżdża. :rozglada: Tylko całkowita rezygnacja ze "szklanego" motywu jest trochę dla mnie niezrozumiała. Teraz powinni się przechrzcić na "Fabryka kontaktowa" czy coś w tym stylu. Kto oglądał, ten wie, co mam na myśli. A jak ktoś się nie zna, to nawet nie zauważy, że jadą z wirtuala.
Nie no teraz to od*ebali! Ludzie to jest stacja informacyjna a nie gra komputerowa! :hmm:
Poprzednia scenografia była brzydka ale bardziej pasowała do tego programu niż ta obecna. Nie mówię że jest źle wykonana ale nie pasuje do TVN24!
Najlepiej niech obrócą kamery i ustawią fotele tak jak było na początku!
MASAKRA
Poprzednia scenografia była brzydka ale bardziej pasowała do tego programu niż ta obecna. Nie mówię że jest źle wykonana ale nie pasuje do TVN24!
Najlepiej niech obrócą kamery i ustawią fotele tak jak było na początku!
MASAKRA
TRAGEDIAAAAA .... Co oni wyprawiają ... czy są ślepi, że virtual to SYF a to co pokazali tutaj to jest cyrk syf i masakra!!!
Zawsze ceniłem TVN za real a Polsat był syfem za ten tragiczny virtual ... ale teraz się to odwóciło ... ich się przestaje dawać oglądać
Zawsze ceniłem TVN za real a Polsat był syfem za ten tragiczny virtual ... ale teraz się to odwóciło ... ich się przestaje dawać oglądać
Dziś mija 7 lat od powstania "Szkła kontaktowego" 

zawody w Świeradowie (Mistrzostwa Polski Dziennikarzy w narciarstwie)
Powiem Wam, że uwielbiam ten program! A komentarze wysyłane sms mnie zawsze śmieszą!
Wow, widzę że maciuso zawitał na wszystkie możliwe fora medialne i jednym zdaniem odkopuje wszelkie tematy, nie wnosząc do nich nic nowego ani ciekawego.
Piszę poprawnie po polsku » 
Ja też lubię Szkło , a smsy też można czytać na stronie Szkła Kontaktowego i stronie szklane smsy.maciuso pisze:Powiem Wam, że uwielbiam ten program! A komentarze wysyłane sms mnie zawsze śmieszą!
Od 25 września w Programie Pierwszym Polskiego Radia nadawany będzie program "Daję słowo". Gospodarzami audycji będą Krzysztof Materna i Grzegorz Markowski (duet znany już z tygodnika "Newsweek Polska"). Konwencja po trosze ma nawiązywać do "Szkła kontaktowego". Warto w tej sytuacji przypomnieć, że dyrektorem Jedynki jest Kamil Dąbrowa - postać znana doskonale widzom "Szkła".