Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
Re: Anna Jędrzejowska
To chyba kwestia stroju. Ja lubię chude i ona wydaje mi sie wlasnie chuda, ale chyba dużo ćwiczy, bo umięśniona jakaś taka. :brawa:
Lewy miałby za dobrze z dwiema Annami 

Re: Anna Jędrzejowskas
Ślicznie z tymi włoskami za uszko;))) :tanczy:
Jutro o 15 Tusk, ciekawe czy stacja postawi na najlepszych i Anna bedzie miała program. Trzymam kciuki, bo nadaje sie do tego jak mało kto! AJ jest najlepsza. O urodzie nie wspominam :tanczy:
Nigdy nie wiadomo, ale trend jest taki że Anna nie dostaje już szans żeby się wykazać :mhm:
Bo Anna juz sie wykazała!
To twoje zdanie, moje zdanie, może nawet @epsztajnka, ale nie decydentów z Wiertniczej. To widać niestety :ech:
Z drugiej strony, równie dobrze Anna może sama nie chcieć już prowadzić programów specjalnych. Kulis nie znamy i pewnie nie poznamy :rozglada:
Z drugiej strony, równie dobrze Anna może sama nie chcieć już prowadzić programów specjalnych. Kulis nie znamy i pewnie nie poznamy :rozglada:
Chyba ostatnim programem specjalnym jaki pani Ania prowadziła był "Stratos". Jutro od 14:00 ma być program specjalny, a o 15:00 ma być konferencja Tuska (jak zwykle podczas "15 na żywo" oczywiście) i pewnie będzie trwała przynajmniej do "Faktów po południu", więc pewnie jutro pani Ani nie zobaczymy. Da się też zauważyć, że w ostatnim czasie zdarza się również, że nie ma "15 na żywo", tylko przedłużają "Dzień na żywo" do 16:00 i nie jest to związane z żadnymi konferencjami czy wystąpieniami.
Wygląda to tak, że stacja uznała że programy specjalne może prowadzić zwykła para z dnż, nawet świeżynki jak Marta Klos, czy Kukuła i nie zaszkodzi to poziomowi prowadzenia. Kiedyś (kluczowe słowo w tym wątku :rozglada: ) Anna nawet w weekendy pojawiała się przy wydaniach specjalnych.
Nie zapominaj, że i świeżynki muszą kiedyś przejść test bojowynouze pisze:Wygląda to tak, że stacja uznała że programy specjalne może prowadzić zwykła para z dnż, nawet świeżynki jak Marta Klos, czy Kukuła i nie zaszkodzi to poziomowi prowadzenia. Kiedyś (kluczowe słowo w tym wątku :rozglada: ) Anna nawet w weekendy pojawiała się przy wydaniach specjalnych.

Wiem, dlatego nie oceniam tego negatywnie. Tylko żal mi jako wiernemu wielbicielowimatik pisze:Nie zapominaj, że i świeżynki muszą kiedyś przejść test bojowy

Siedzi teraz przy swoim roboczym komputerku :mhm:pkp pisze:więc pewnie jutro pani Ani nie zobaczymy
A jednak Anna o 14 :plus: