[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Był reżyser Gwiazdy tańczą na lodzie... To już wiadomo dlaczego ekipa 13 edycji Tańca z gwiazdami jest niczym ta z 3 edycji GTNL
Wiecie co , tak myślałem , że to będzie ten reżyser, bo pierwsze co mi przyszło do głowy po ujawnieniu tych pierwszych "gwiazd" to GTNL :/
A kto poza wszędobylską Zielińską tańczył jeszcze na lodzie?adik1148 pisze:Wiecie co , tak myślałem , że to będzie ten reżyser, bo pierwsze co mi przyszło do głowy po ujawnieniu tych pierwszych "gwiazd" to GTNL :/
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Nikt , ale właśnie taie "gwiazdy " tam tańczyły , czyli nie gwiazdy 

-
- Czasem tu wpada
Co ma do tego Sobociński? Uczestników zbierała jak zresztą od lat producentka TzG.Adrian ;P pisze:To już wiadomo dlaczego ekipa 13 edycji Tańca z gwiazdami jest niczym ta z 3 edycji GTNL
Sobociński to bardzo dobry reżyser - ten kto oglądał jego ostatnie reżyserowane projekty wie, że zna się na rzeczy.
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Wg mnie dwaj poprzedni reżyserzy również nieźle się sprawdzili :brawa:DJ Ice pisze:Co ma do tego Sobociński? Uczestników zbierała jak zresztą od lat producentka TzG.
Sobociński to bardzo dobry reżyser - ten kto oglądał jego ostatnie reżyserowane projekty wie, że zna się na rzeczy.
Z Magdą Soszyńską zatańczy Karpiel-Bułecka, a z Izą Janachowską Urbański. Kolejność przedstawiania par nieprzypadkowa, to tancerki są tu gwiazdami.
Liczą się tylko Fakty.
W najnowszym "Wprost" Najsztub rozmawia z Józefowiczem. Trochę zrobili z Józefowicza idiotę za sprawą zamiłowania do ekologii, ale o "Tańcu" też było:
Nie mnie jednak trochę żałuję odchodzącej obsady, zwłaszcza zastąpienia Tyszkiewicz Fraszyńską.
Krótko mówiąc, Józefowicz z Nataszą są po to, by zareklamować się i spadać. Nawet tego nie ukrywają. Zastanawiam się więc, po co było zmieniać obsadę, skoro program jest już na wykończeniu. Choć ja i tak jestem specyficznym widzem "Tańca", bo oglądam ich tylko dla genialnych choreografii..."Daje mi to fantastyczną szansę zareklamowania spektaklu <<Pola Negri>>, est to rodzaj pewnego układu z TVN"
"To była dziwna propozycja, zaskakująca, ten pomysł TVN żeby nas oboje, mnie i Nataszę zatrudnić, a ponieważ ja jestem przed premierą spektaklu, to umówiliśmy się w ten sposób, że pokażę trzy duże fragmenty widowiska w czasie najwyższej oglądalności. Na otwarcie <<Tańca z gwiazdami>> będą takie sceny z <<Poli Negri>>, w środku i na koniec, Natasza też się w tym pokaże, jako wykonawczyni. To fantastyczna dla nas promocja."
"Była nawet rozmowa, że jest to możliwość dłuższej współpracy, ale nie mam na to czasu."
Nie mnie jednak trochę żałuję odchodzącej obsady, zwłaszcza zastąpienia Tyszkiewicz Fraszyńską.
http://film.interia.pl/wiadomosci/telew ... 78309,3604 - tutaj jeszcze niedopełniona lista kto z kim zatańczy?
interia.pl pisze:Katarzyna Zielińska w parze z Rafałem Maserakiem,
Aleksandra Kisio w parze z Łukaszem Czarneckim,
Katarzyna Pakosińska w parze ze Stefano Terrazzino,
Kacper Kuszewski w parze z Anną Głogowską,
Dariusz Kordek w parze z Blanką Winiarską,
Weronika Marczuk w parze z Janem Klimentem,
Michał Szpak w parze z Pauliną Biernat,
Marta Krupa z parze z Przemysławem Juszkiewiczem,
Stanisław Karpiel-Bułecka w parze z Magdaleną Soszyńską-Michno,
Bilguun Ariunbaatar w parze z Janją Lesar,
Jagna Marczułajtis w parze z Krzysztofem Hulbojem,
Zbigniew Urbański w parze z Izabelą Janachowską,
Anna Wendzikowska i Kazimierz Mazur zatańczą z nowymi tancerzami, których nazwisk jeszcze nie ujawniono.
No, jeśli Wendzikowska zatańczyłaby z Łowickim, którego nazwisko pojawiało się w temacie, to dotychczasowa czołówka tancerzy czyli Maserak i Terrazino zostanie zdetronizowanaTrzeciak pisze:http://film.interia.pl/wiadomosci/telew ... 78309,3604 - tutaj jeszcze niedopełniona lista kto z kim zatańczy?
interia.pl pisze:Anna Wendzikowska i Kazimierz Mazur zatańczą z nowymi tancerzami, których nazwisk jeszcze nie ujawniono.

Niestety w tej edycji niektórzy tancerze są bardziej znani od swoich "gwiazd".
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
Ja nie wiem dlaczego TVN organizuje castingi na nowych tancerzy do programu, jak i tak praktyczna większość to Ci dotychczasowi.
I to jest kolejny powód, dlaczego powinno się zakończyć "Taniec z gwiazdami". Może w 14. edycji zatańczą Maserak z Izą Janachowską? Stefano z Kamilą Kajak? To chyba jedyne co im pozostanie, bo to lepsze od Candy Girl i "gwiazd" jej pokroju.ziom pisze:Niestety w tej edycji niektórzy tancerze są bardziej znani od swoich "gwiazd".
This is not the end, this is not the beginning.
Program Must Be The Music Tylko Muzyka będzie nadawany tej jesieni o 20 w niedzielę. Mimo tego że formuła Tańca z gwiazdami chyba się już wyczerpuje to myślę ze muzyczne show Polsatu TVN pokona bez problemu.
TVN - programowo najlepsza
Też myślę, że Polsat przegra niedzielną rywalizację. Serial TVP też pewnie pokona Must Be The Music. Sobota była dużo lepszą porą dla tego programu. Od wielu sezonów Polsat emitował w soboty duże, głównie muzyczne show. Czyżby aż tak bali się konkurencji? :?
Fragmenty musicalu Józefowicza i Urbańskiej mają pojawić się w programie aż 3 razy. Myślę, że gdyby nie to nie zgodziliby się na udział w programie. Nie sądzę że w 14 edycji (o ile będzie, a pewnie będzie) zobaczymy parę Urbańska-Józefowicz.
Fragmenty musicalu Józefowicza i Urbańskiej mają pojawić się w programie aż 3 razy. Myślę, że gdyby nie to nie zgodziliby się na udział w programie. Nie sądzę że w 14 edycji (o ile będzie, a pewnie będzie) zobaczymy parę Urbańska-Józefowicz.