Alchemik pisze:WiedziaÂłem, Âże nam wszystkim bardzo przypadnie do gustu

Oby tylko Agatta tak dalej w optymistycznych barwach malowa³a przysz³oœÌ zarówno dzieci¹tek, mam jak i placówek, w których dzieje siê akcja, a przyrost naturalny bêdzie przybiera³ te same pozytywne aspekty
Nasz naród roœnie w si³ê :jupi: A jak jeszcze Agatka wziê³a siê za promojê wy¿u to ju¿ w ogóle nied³ugo mamy szansê staÌ siê drugimi Chinami
Mnie teÂż bardzo denerwuje ten poÂśpiech :?
W Poranku Jakub Porada nawet powiedziaÂł, przeprosiÂł, Âże dziĂŞkuje za relacjĂŞ krĂłtko, a nawet oziĂŞble, ale spieszy siĂŞ na traffic :?
To brzmiaÂło tak jakby Kuba tÂłumaczyÂł siĂŞ nam fanom Agatki

Podoba mi siĂŞ taki obrĂłt sprawy

¯e wszyscy maj¹ na uwadze nasze i Agatki dobro i chc¹ ¿eby wszystko krêci³o siê wokó³ niej

A póŸniej te¿ jak serdecznie zaprosi³ na kolejne ³¹czenie z Poznaniem

JuÂż podczas prognozy pogody

Podczas oczekiwania napiĂŞcie u fanĂłw oczywiÂście rosÂło :jupi:
W dniu na ¿ywo Agatta tak szybko mówi³a, ¿e mog³aby stan¹Ì w konkursie rywalizacji szybkiego mówienia z Joann¹ Komolk¹
Przesz³a u kole¿anki dobr¹ szko³ê :tanczy:
A teraz na domiar zÂłego nastÂąpiÂł koniec dobrego, wraz z rozpoczĂŞciem dnia na Âżywo rozpoczĂŞÂły siĂŞ teÂż konferencje prasowe :/
Jedna cholerna siê zakoùczy³a to czas rozpocz¹Ì drug¹

Jak dobrze, ÂżeÂśmy mieli ten cudowny Poranek :rydzyk:
Szalona, szaleĂąstwo :mhm: Niedoczekanie nasze :spiewa: Agatta nie ma chyba najmniejszego zamiaru poczyniĂŚ na wizji relacji w ''niekonwencjonalnych'' dla siebie warunkach :]
A ja caÂły czas ÂżywiĂŞ nadziejĂŞ , Âże jednak siĂŞ ''przeÂłamie'' i zrobi coÂś co nawet nas szalonych powali na kolana :jupi:
DokÂładnie o to chodziÂło :]
A ja wÂłaÂśnie coÂś tam dla Was mam
Czyli Âże tak jak myÂślaÂłem

MiÂło siĂŞ nie myliĂŚ i miÂło , ÂżeÂś nierychliwa (nie z wÂłasnej winy) ale sprawiedliwa :*