Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

.. :lol: ale Agatka ma dziÂś fantastyczny temacik :P

..widziaÂłem wszystkie relacje i kaÂżda z jednej na drugÂą podobajÂą mi siĂŞ coraz bardziej :tanczy:

..a strĂłj :?: :lol2:

..co tam strĂłj :?: :devil:

..dziÂś ten a jutro inny :devil:

..widzĂŞ Âże notka znowu strajkuje wiĂŞc zapodam to co mam :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..jedno mnie dziwi :>
..dlaczego o tematach porodĂłw Agatka nie opowiada ze szpitala :mhm:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:.. :lol: ale Agatka ma dziÂś fantastyczny temacik :P
Taki prorodzinny :lol2: nic dziwnego , Âże tak czĂŞsto byÂła w Poranku i w dniu na Âżywo teÂż tak niemal zaraz na wstĂŞpie jÂą wywoÂłali do odpowiedzi :tanczy: chcÂą spoÂłeczeĂąstwo jeszcze zachĂŞciĂŚ do ''rozkwitu'' :lol2:
..widziaÂłem wszystkie relacje i kaÂżda z jednej na drugÂą podobajÂą mi siĂŞ coraz bardziej :tanczy:
Stara siĂŞ dziÂś bardziej niÂż wczoraj :D Tylko , Âże mam wraÂżenie Âże poÂśpiech na antenie dziÂś gĂłruje :spiewa:
..a strĂłj :?: :lol2:

..co tam strĂłj :?: :devil:

..dziÂś ten a jutro inny :devil:
Ja bym juÂż dziÂś chciaÂł inny :devil: Najlepiej a la Elvis :lol:
Kiedy w koĂącu Agatka zrobi coÂś szalonego na wizji :szalony: ?? Musi byĂŚ taka stonowana i poukÂładana ciÂągle :szalony: ??

..widzĂŞ Âże notka znowu strajkuje wiĂŞc zapodam to co mam :D
moÂże nie mogÂła siĂŞ przebiĂŚ kiedy forum nie dziaÂłaÂło :roll: :rydzyk:

..jedno mnie dziwi :>
..dlaczego o tematach porodĂłw Agatka nie opowiada ze szpitala :mhm:
Ale nie sÂłyszaÂłeÂś jak tam jest tÂłoczno :devil: ??

Poza tym widocznie Agatka nie uznaÂła jeszcze , Âże nadszedÂł czas na wizytĂŞ na sali ...... :spiewa: :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:.. :lol: ale Agatka ma dziÂś fantastyczny temacik :P
Taki prorodzinny :lol2: nic dziwnego , Âże tak czĂŞsto byÂła w Poranku i w dniu na Âżywo teÂż tak niemal zaraz na wstĂŞpie jÂą wywoÂłali do odpowiedzi :tanczy: chcÂą spoÂłeczeĂąstwo jeszcze zachĂŞciĂŚ do ''rozkwitu'' :lol2:
Wiedzia³em, ¿e nam wszystkim bardzo przypadnie do gustu :P Oby tylko Agatta tak dalej w optymistycznych barwach malowa³a przysz³oœÌ zarówno dzieci¹tek, mam jak i placówek, w których dzieje siê akcja, a przyrost naturalny bêdzie przybiera³ te same pozytywne aspekty :lol2:
Stara siĂŞ dziÂś bardziej niÂż wczoraj :D Tylko , Âże mam wraÂżenie Âże poÂśpiech na antenie dziÂś gĂłruje :spiewa:
NaprawdĂŞ, jedna lepsza od drugiej :) KaÂżda zawiera jakieÂś nowe elementy, dane, a przez to relacje sÂą jeszcze bardziej ciekawe :)
Mnie teÂż bardzo denerwuje ten poÂśpiech :?
W Poranku Jakub Porada nawet powiedzia³, przeprosi³, ¿e dziêkuje za relacjê krótko, a nawet oziêble, ale spieszy siê na traffic :? W dniu na ¿ywo Agatta tak szybko mówi³a, ¿e mog³aby stan¹Ì w konkursie rywalizacji szybkiego mówienia z Joann¹ Komolk¹ :lol:
A teraz na domiar zÂłego nastÂąpiÂł koniec dobrego, wraz z rozpoczĂŞciem dnia na Âżywo rozpoczĂŞÂły siĂŞ teÂż konferencje prasowe :/
Ja bym juÂż dziÂś chciaÂł inny :devil: Najlepiej a la Elvis :lol:
Kiedy w koĂącu Agatka zrobi coÂś szalonego na wizji :szalony: ?? Musi byĂŚ taka stonowana i poukÂładana ciÂągle :szalony: ??
Szalona, szaleĂąstwo :mhm: Niedoczekanie nasze :spiewa: Agatta nie ma chyba najmniejszego zamiaru poczyniĂŚ na wizji relacji w ''niekonwencjonalnych'' dla siebie warunkach :]
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..widzĂŞ Âże notka znowu strajkuje wiĂŞc zapodam to co mam :D
moÂże nie mogÂła siĂŞ przebiĂŚ kiedy forum nie dziaÂłaÂło :roll: :rydzyk:
DokÂładnie o to chodziÂło :]

A ja wÂłaÂśnie coÂś tam dla Was mam :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I dwa jednak siĂŞ udaÂło zÂłapaĂŚ z tej relacji :arrow:
Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Wiedzia³em, ¿e nam wszystkim bardzo przypadnie do gustu :P Oby tylko Agatta tak dalej w optymistycznych barwach malowa³a przysz³oœÌ zarówno dzieci¹tek, mam jak i placówek, w których dzieje siê akcja, a przyrost naturalny bêdzie przybiera³ te same pozytywne aspekty :lol2:
Nasz naród roœnie w si³ê :jupi: A jak jeszcze Agatka wziê³a siê za promojê wy¿u to ju¿ w ogóle nied³ugo mamy szansê staÌ siê drugimi Chinami :lol2:
Mnie teÂż bardzo denerwuje ten poÂśpiech :?
W Poranku Jakub Porada nawet powiedziaÂł, przeprosiÂł, Âże dziĂŞkuje za relacjĂŞ krĂłtko, a nawet oziĂŞble, ale spieszy siĂŞ na traffic :?
To brzmia³o tak jakby Kuba t³umaczy³ siê nam fanom Agatki :P :lol2: Podoba mi siê taki obrót sprawy :lol2: ¯e wszyscy maj¹ na uwadze nasze i Agatki dobro i chc¹ ¿eby wszystko krêci³o siê wokó³ niej :lol2: A póŸniej te¿ jak serdecznie zaprosi³ na kolejne ³¹czenie z Poznaniem :P Ju¿ podczas prognozy pogody :P Podczas oczekiwania napiêcie u fanów oczywiœcie ros³o :jupi:
W dniu na ¿ywo Agatta tak szybko mówi³a, ¿e mog³aby stan¹Ì w konkursie rywalizacji szybkiego mówienia z Joann¹ Komolk¹ :lol:
Przesz³a u kole¿anki dobr¹ szko³ê :tanczy:
A teraz na domiar zÂłego nastÂąpiÂł koniec dobrego, wraz z rozpoczĂŞciem dnia na Âżywo rozpoczĂŞÂły siĂŞ teÂż konferencje prasowe :/
Jedna cholerna siê zakoùczy³a to czas rozpocz¹Ì drug¹ :evil: Jak dobrze, ¿eœmy mieli ten cudowny Poranek :rydzyk:
Szalona, szaleĂąstwo :mhm: Niedoczekanie nasze :spiewa: Agatta nie ma chyba najmniejszego zamiaru poczyniĂŚ na wizji relacji w ''niekonwencjonalnych'' dla siebie warunkach :]
A ja caÂły czas ÂżywiĂŞ nadziejĂŞ , Âże jednak siĂŞ ''przeÂłamie'' i zrobi coÂś co nawet nas szalonych powali na kolana :jupi:

Czyli Âże tak jak myÂślaÂłem ;) MiÂło siĂŞ nie myliĂŚ i miÂło , ÂżeÂś nierychliwa (nie z wÂłasnej winy) ale sprawiedliwa :*
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Nasz naród roœnie w si³ê :jupi: A jak jeszcze Agatka wziê³a siê za promojê wy¿u to ju¿ w ogóle nied³ugo mamy szansê staÌ siê drugimi Chinami :lol2:
..jeœli Agatka sama uzna ¿e ju¿ czas samemu wzi¹Ì siê do roboty :lol2:
..to moÂże wĂłwczas nie ona wcale nam o tym opowiadaĂŚ - kiedy juÂż nie bĂŞdzie siĂŞ tylko przyglÂądaĂŚ :spiewa:
To brzmia³o tak jakby Kuba t³umaczy³ siê nam fanom Agatki :P :lol2: Podoba mi siê taki obrót sprawy :lol2: ¯e wszyscy maj¹ na uwadze nasze i Agatki dobro i chc¹ ¿eby wszystko krêci³o siê wokó³ niej :lol2: A póŸniej te¿ jak serdecznie zaprosi³ na kolejne ³¹czenie z Poznaniem :P Ju¿ podczas prognozy pogody :P Podczas oczekiwania napiêcie u fanów oczywiœcie ros³o :jupi:
..czasami - a nawet czĂŞsto - mam wraÂżenie Âże Kuba lubi AgatkĂŞ :)
..on jest bardzo sympatyczny ogĂłlnie..ale to nie kto inny tylko on spowodowaÂł swoim tekstem Âże Agatka kiedyÂś tak piĂŞĂŞĂŞeknie siĂŞ do nas uÂśmiechnĂŞÂła :)
W dniu na ¿ywo Agatta tak szybko mówi³a, ¿e mog³aby stan¹Ì w konkursie rywalizacji szybkiego mówienia z Joann¹ Komolk¹ :lol:
Przesz³a u kole¿anki dobr¹ szko³ê :tanczy:
..z caÂłym szacunkiem ale Komolki to chyba nikt nie przeÂścignie :lol:
..baaa nie doÂścignie :devil:
A ja caÂły czas ÂżywiĂŞ nadziejĂŞ , Âże jednak siĂŞ ''przeÂłamie'' i zrobi coÂś co nawet nas szalonych powali na kolana :jupi:
..a moÂże Agatka po prostu nie chce robiĂŚ z siebie 'widowiska' :mhm:
..tylko czemu :>
..mogÂłaby sobie w koĂącu kiedyÂś pozwoliĂŚ na chwileczkĂŞ zapomnienia :)

Czyli Âże tak jak myÂślaÂłem ;) MiÂło siĂŞ nie myliĂŚ i miÂło , ÂżeÂś nierychliwa (nie z wÂłasnej winy) ale sprawiedliwa :*
..a ja mam nadziejĂŞ Âże jak juÂż Agatka 'zaszaleje' tak jak sobie marzymy..no a przynajmniej po czĂŞÂści :P.. to notka bĂŞdziesz tego Âświadkiem :)
..nikt takiego jak ty nie zda nam raportu capsowego :*
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Nasz naród roœnie w si³ê :jupi: A jak jeszcze Agatka wziê³a siê za promojê wy¿u to ju¿ w ogóle nied³ugo mamy szansê staÌ siê drugimi Chinami :lol2:
..jeœli Agatka sama uzna ¿e ju¿ czas samemu wzi¹Ì siê do roboty :lol2:
..to moÂże wĂłwczas nie ona wcale nam o tym opowiadaĂŚ - kiedy juÂż nie bĂŞdzie siĂŞ tylko przyglÂądaĂŚ :spiewa:
ZwiĂŞkszenie liczby ludnoÂści danego narodu zdecydowanie go umacnia :lol2:
A Agatta powinna ponadto wzi¹Ì sobie do serca to, by niejako ''kontynuowaÌ'' swój ród :lol2: W koùcu nie mo¿emy pozwoliÌ sobie na to, by naszym piêknym Polkom odebrano tytu³ - najpiêkniejszych kobiet œwiata :lol2:
Straszni z nas impertynenci, nieprawdaÂż? :lol2:
Wtr¹camy siê w nieswoje sprawy :devil: DoœÌ tego :stop: Proponujê zmieniÌ temat :D Wiem, ¿e to trudne, ale spróbujmy :) Warto :)
..czasami - a nawet czĂŞsto - mam wraÂżenie Âże Kuba lubi AgatkĂŞ :)
..on jest bardzo sympatyczny ogĂłlnie..ale to nie kto inny tylko on spowodowaÂł swoim tekstem Âże Agatka kiedyÂś tak piĂŞĂŞĂŞeknie siĂŞ do nas uÂśmiechnĂŞÂła :)
MĂłgÂłby sprĂłbowaĂŚ sztuczki raz jeszcze :D DokonaÂł wtedy nie lada wyczynu :brawa: WczeÂśniej udaÂło siĂŞ to na wizji tylko jednej z maszyn F16, ktĂłra zagÂłuszaÂła bezczelnie AgattĂŞ :tanczy:
..a moÂże Agatka po prostu nie chce robiĂŚ z siebie 'widowiska' :mhm:
..tylko czemu :>
..mogÂłaby sobie w koĂącu kiedyÂś pozwoliĂŚ na chwileczkĂŞ zapomnienia :)
PonoĂŚ Kobieta niczym huragan jest gotowa na szaleĂąstwo :lol2: Agatta zbyt czĂŞsto porusza siĂŞ w tematyce groÂźnych wiatrĂłw i wie z doÂświadczenia, jaka to moÂże byĂŚ niszczycielska siÂła :lol2: Tutaj dla nas... panowie :lol2:
:mhm: Dobrze chociaÂż, Âże nie mamy dla Agatty niemoralnej propozycji :lol2: Jej - Agatty orĂŞÂżem sÂą: moralna siÂła kobiety i jej duchowa moc - myÂślĂŞ, Âże wiĂŞcej nam juÂż do szczĂŞÂścia nie potrzeba :lol2:
..a ja mam nadziejĂŞ Âże jak juÂż Agatka 'zaszaleje' tak jak sobie marzymy..no a przynajmniej po czĂŞÂści :P.. to notka bĂŞdziesz tego Âświadkiem :)
..nikt takiego jak ty nie zda nam raportu capsowego :*
Tylko do³¹czyÌ siê do ¿yczenia :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:ZwiĂŞkszenie liczby ludnoÂści danego narodu zdecydowanie go umacnia :lol2:
Polacy to narĂłd umiejÂący wyszukaĂŚ okazjĂŞ i kochajÂący promocjĂŞ :lol: I proszĂŞ jak siĂŞ becikowe spodobaÂło :devil: Co jeszcze o Polakach napisaĂŚ :roll: ÂŻe Âłatwo ulegajÂą presji mediĂłw :devil: Jeszcze ta moc przekonywania u Agatki :spiewa:
A Agatta powinna ponadto wzi¹Ì sobie do serca to, by niejako ''kontynuowaÌ'' swój ród :lol2: W koùcu nie mo¿emy pozwoliÌ sobie na to, by naszym piêknym Polkom odebrano tytu³ - najpiêkniejszych kobiet œwiata :lol2:
RĂłd Agatki :o WÂłaÂśnie :o MyÂślicie, Âże w jej rodzinie wiĂŞcej jest takich piĂŞknych kobiet jak ona :o ?? :lol2:

Straszni z nas impertynenci, nieprawdaÂż? :lol2:
Wtr¹camy siê w nieswoje sprawy :devil: DoœÌ tego :stop: Proponujê zmieniÌ temat :D Wiem, ¿e to trudne, ale spróbujmy :) Warto :)
nie warto ale trzeba :devil: zamkn¹Ì siê na siedem spustów :xx:

Tym bardziej , Âże w tvn24 juÂż nie prowokujÂą dyskusji :(
Ostatnio zmieniony czwartek 16 sie 2007, 12:59 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:A Agatta powinna ponadto wzi¹Ì sobie do serca to, by niejako ''kontynuowaÌ'' swój ród :lol2: W koùcu nie mo¿emy pozwoliÌ sobie na to, by naszym piêknym Polkom odebrano tytu³ - najpiêkniejszych kobiet œwiata :lol2:
..wyobraÂżasz sobie co by bylo gdyby na tym Âświecie wszystkie kobiety byÂły tak piĂŞkne i wyjÂątkowe jak Agatka :?: :shock:
..ja sobie tego nie wyobraÂżam :lol:
..oszalaÂłbym z rozpuku :lol:
PonoĂŚ Kobieta niczym huragan jest gotowa na szaleĂąstwo :lol2: Agatta zbyt czĂŞsto porusza siĂŞ w tematyce groÂźnych wiatrĂłw i wie z doÂświadczenia, jaka to moÂże byĂŚ niszczycielska siÂła :lol2: Tutaj dla nas... panowie :lol2:
..wiem Âże mogÂłbym tego silnego wraÂżenia nie przeÂżyĂŚ ;)
..ale mĂłwi siĂŞ trudno i czeka siĂŞ dalej :P
..raz kozie ÂśmierĂŚ :P
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..wyobraÂżasz sobie co by bylo gdyby na tym Âświecie wszystkie kobiety byÂły tak piĂŞkne i wyjÂątkowe jak Agatka :?: :shock:
To by oznacza³o , ¿e ju¿ jesteœmy w raju a wokó³ nas same anielice o piêknych br¹zowych oczach i imieniu Agata :P :aniol:

..wiem Âże mogÂłbym tego silnego wraÂżenia nie przeÂżyĂŚ ;)
..ale mĂłwi siĂŞ trudno iczeka siĂŞ dalej :P
..raz kozie ÂśmierĂŚ :P
PamiĂŞtaj, Âże w niebie moÂże byĂŚ jeszcze piĂŞkniej :szalony:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:To by oznacza³o , ¿e ju¿ jesteœmy w raju a wokó³ nas same anielice o piêknych br¹zowych oczach i imieniu Agata :P :aniol:
..ale moÂże wraju te anielice nie zakÂładaÂłyby na siebie tych okropnych marynar :?: :lol:

PamiĂŞtaj, Âże w niebie moÂże byĂŚ jeszcze piĂŞkniej :szalony:
..pod tym warunkiem o ktĂłrym napisaÂłem wyÂżej :devil:
..poza tym siĂŞ zgodzĂŞ :P

..ale zejdÂźmy na ziemiĂŞ :)
..ku mojemu zdumieniu przypomniano sobie o Agatce w DnÂż :o
..ale tak mnie zaskoczyli t¹ relacj¹ na koniec serwisu ¿e nie zd¹¿y³em uruchomiÌ komputera :hmm:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Ale ja zd¹¿y³am nagraÌ co trzeba :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Chyba nie doczekacie siĂŞ dziÂś Elvisa :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

..ale tak mnie zaskoczyli t¹ relacj¹ na koniec serwisu ¿e nie zd¹¿y³em uruchomiÌ komputera :hmm:

Ja to dopiero jestem zdumiony :shock: Jak zaczêli mówiÌ o zagranicznych tematach to siê wy³¹czy³em :hmm:
not that kind pisze:Ale ja zd¹¿y³am nagraÌ co trzeba :D
Order za cierpliwoœÌ :lol2: :* no ale Ty mia³aœ na pewno jeszcze inn¹ motywacjê :D
Chyba nie doczekacie siĂŞ dziÂś Elvisa :lol:
Nie odbieraj nam nadziei :lol2:
Agatka na pewno czuje jak bardzo chcielibyœmy wypchn¹Ì j¹ z tego studia na rynek :lol2:
A po Twoim pierwszym capsie juÂż widaĂŚ , Âże ma dosyĂŚ tego porodowego tematu :lol2:

WÂłaÂściwie to gdyby czuÂła o czym myÂślĂŞ , to by siĂŞ rumieniÂła :red:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:

Ja to dopiero jestem zdumiony :shock: Jak zaczêli mówiÌ o zagranicznych tematach to siê wy³¹czy³em :hmm:
..siĂŞ nazywa wyczucie fana :devil:
..a podobno tak obrosÂłeÂś w piĂłrka przy okazji 200. strony :devil:
not that kind pisze:Ale ja zd¹¿y³am nagraÌ co trzeba :D
Order za cierpliwoœÌ :lol2: :* no ale Ty mia³aœ na pewno jeszcze inn¹ motywacjê :D
..ale ta motywacja byÂła w tym serwisie duÂżo..duÂżo wczeÂśniej niÂż Agatka :)
..notka miaÂła wyczucie co do pojawienia Agatki :P
..a tvn 24 nas sprawdza jak pilnie oglÂądamy umieszczajÂąc AgatkĂŞ raz tu a raz tam - raz o tej a raz o tamtej porze :?
Nie odbieraj nam nadziei :lol2:
Agatka na pewno czuje jak bardzo chcielibyœmy wypchn¹Ì j¹ z tego studia na rynek :lol2:
A po Twoim pierwszym capsie juÂż widaĂŚ , Âże ma dosyĂŚ tego porodowego tematu :lol2:
..gdyby to ode mnie zale¿a³o to ju¿ bym kaza³ Agatce zaj¹Ì siê innym tematem :)
WÂłaÂściwie to gdyby czuÂła o czym myÂślĂŞ , to by siĂŞ rumieniÂła :red:
..a Agatka siĂŞ na wizji nie rumieni :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..siĂŞ nazywa wyczucie fana :devil:
..a podobno tak obrosÂłeÂś w piĂłrka przy okazji 200. strony :devil:
Nie mĂłw , Âże chcesz mi te piĂłrka wyskubaĂŚ :devil: ??
Nawet ''najwiêkszemu'' fanowi zdarzy siê lekko ''przysi¹œÌ'' :spiewa: Nie mogê sobie tego wybaczyÌ , ¿e nie widzia³em tej relacji , ale czasu nie cofnê ;(
..ale ta motywacja byÂła w tym serwisie duÂżo..duÂżo wczeÂśniej niÂż Agatka :)
..notka miaÂła wyczucie co do pojawienia Agatki :P
Od tej pory bĂŞdĂŞ braÂł przykÂład z notki -jest dla mnie wzorem do naÂśladowania :P
..a tvn 24 nas sprawdza jak pilnie oglÂądamy umieszczajÂąc AgatkĂŞ raz tu a raz tam - raz o tej a raz o tamtej porze :?
Pierwszy egzamin oblaÂłem :/ W bitwie polegÂłem ...... a wÂłaÂściwie tylko mnie poraniono :devil: !! Ale wojna trwa :lol2: I nie zamierzam jej przegraĂŚ :D
..gdyby to ode mnie zale¿a³o to ju¿ bym kaza³ Agatce zaj¹Ì siê innym tematem :)
Mo¿e lepiej , ¿e my nie decydujemy o tym co ma robiÌ na wizji Agatka :devil: Czujê, ¿e wystawi³aby nas do wiatru i zwia³a do konkurencji :devil: A póŸniej jeszcze oskar¿y³a.. ... o nak³anianie do ''szalonych relacji'' :devil:
..a Agatka siĂŞ na wizji nie rumieni :D
A Âżyciu prywatnym to teÂż na pewno nie :D
ODPOWIEDZ