Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze: Nie mĂłw , Âże chcesz mi te piĂłrka wyskubaĂŚ :devil: ??
..nie rozumiem Twojego pytania :nie:
..zawczasu uprzedzam Âże nie chcĂŞ teÂż ÂżebyÂś mi je tÂłumaczyÂł :devil:
Nawet ''najwiêkszemu'' fanowi zdarzy siê lekko ''przysi¹œÌ'' :spiewa:
..powinieneÂś wiedzieĂŚ Âże tytuÂł taki zobowiÂązuje a ty siĂŞ nie wywiÂązujesz :devil:
Nie mogĂŞ sobie tego wybaczyĂŚ , Âże nie widziaÂłem tej relacji , ale czasu nie cofnĂŞ ;(
..kaÂżdy tak mĂłwi :devil:
Pierwszy egzamin oblaÂłem :/ W bitwie polegÂłem ...... a wÂłaÂściwie tylko mnie poraniono :devil: !! Ale wojna trwa :lol2: I nie zamierzam jej przegraĂŚ :D
..tak teÂż mĂłwiÂą :devil:
..a jak przyjdzie co do czego to tvn24 i tak wygrywa :neutral:
Mo¿e lepiej , ¿e my nie decydujemy o tym co ma robiÌ na wizji Agatka :devil: Czujê, ¿e wystawi³aby nas do wiatru i zwia³a do konkurencji :devil: A póŸniej jeszcze oskar¿y³a.. ... o nak³anianie do ''szalonych relacji'' :devil:
..ja bym jej do niczego nie zmuszaÂł :)
..podsuwaÂłbym tylko propozycje :)
..a gdyby siĂŞ nie godziÂła to uÂżywaÂłbym siÂły..perswazji :lol2:
A Âżyciu prywatnym to teÂż na pewno nie :D
..ciekawe :?:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..powinieneÂś wiedzieĂŚ Âże tytuÂł taki zobowiÂązuje a ty siĂŞ nie wywiÂązujesz :devil:
PrĂłbujesz mi wjechaĂŚ na ambicje :devil: Âżebym siĂŞ zrzekÂł tytuÂłu , ktĂłry mi siĂŞ prawnie naleÂży :D W dodatku staram siĂŞ jak mogĂŞ :P
..tak teÂż mĂłwiÂą :devil:
..a jak przyjdzie co do czego to tvn24 i tak wygrywa :neutral:
O na przykÂład serwis po 15.30 obejrzaÂłem caluteĂąki -od poczÂątku do koĂąca :P I opÂłacaÂło siĂŞ :D ByÂła Agatka :tanczy: Zgadnijcie o czym mĂłwiÂła -nigdy nie zgadniecie :lol:
..ja bym jej do niczego nie zmuszaÂł :)
..podsuwaÂłbym tylko propozycje :)
..a gdyby siĂŞ nie godziÂła to uÂżywaÂłbym siÂły..perswazji :lol2:
Jakiej :> ?? Albo to zrobisz :evil: albo ..... :aniol: nie zrobisz :devil: ??
A Âżyciu prywatnym to teÂż na pewno nie :D
..ciekawe :?:
Na pewno ma u swego boku kogoÂś kto jÂą rozgrzewa do czerwonoÂści :P
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:O na przykÂład serwis po 15.30 obejrzaÂłem caluteĂąki -od poczÂątku do koĂąca :P I opÂłacaÂło siĂŞ :D ByÂła Agatka :tanczy: Zgadnijcie o czym mĂłwiÂła -nigdy nie zgadniecie :lol:
..i bardzo dobrze - wiedz ¿e trzeba byÌ czujnym ¿eby póŸniej nie rwaÌ w³osw z g³owy jak siê coœ przegapi :spiewa:
..bo to boli :hmm:
..i to Âże siĂŞ przegapi boli i rwanie wÂłosow z gÂłowy boli :(
Jakiej :> ?? Albo to zrobisz :evil: albo ..... :aniol: nie zrobisz :devil: ??
..masz racjê Agatka na pewno owinê³aby sobie mnie wokó³ palca i mog³a robiÌ co jej siê podoba :P
..szkoda Âże my nie potrafimy bo na spotkania z nami przychodzi tak grubo ubrana :devil:
..rano to jeszcze zrozumiaÂłe :D
..ale pod koniec dnia ciÂągle w marynarze to nasza poraÂżka jako rozgrzewaczy :(
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Kolejne capsy :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Agata jest niezniszczalna - caÂły dzieĂą tak chwaliĂŚ region :spiewa:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A ja znowu z doskoku...
Alchemik pisze:Kiedyœ prosiliœmy Blacka, by w koùcu ''spi¹³'' siê w pomys³ach i dostarczy³ tematów Poznaniowi - pamiêtacie? :D Pamiêtamy :D No, ale jakoœ efektów tego dzia³ania nie by³o widaÌ :? Poznania ma³o, ma³o i ma³o :D Ale okazuje siê, ¿e to mog³o byœ dzia³anie strategiczne i czasoch³onne :)
:hahaha: Nie przeceniaj moich moÂżliwoÂści :devil:
Bo tak oto dziÂś Agatta opowiada o przepeÂłnionych porodĂłwkach :lol:
WdziĂŞczny temacik dziÂś ma :P
AÂż czÂłowiekowi ciĂŞÂżko w miejscu usiedzieĂŚ, kiedy sÂłucha o osiÂągniĂŞciach innych :smile:
Tylko strĂłj znĂłw do bani :devil:
I pomyÂśleĂŚ, Âże wczoraj narzekaliÂśmy :/ :devil:
Szkoda, Âże nie miaÂła tego kogoÂś u swojego boku dziÂś :/ MoÂże udaÂłoby siĂŞ nam obejrzeĂŚ AgatkĂŞ bez marynary :spiewa: :lol:

Co do rodu, rodziny Agatki, to szukajmy raczej blisko :D moÂże siostra :> Jedna, dwie, najlepiej ze trzy :P Bracia (ewentualni) oczywiÂście nas nie interesujÂą :lol:

Co do capsĂłw z dziÂś, to ten jest moim ulubionym :P

Obrazek

Normalnie wymarzone :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..noteczko - dziĂŞx :*
Black Jack '62 pisze:A ja znowu z doskoku...
..gdzie Ty tak siĂŞ ciÂągle spieszysz :>
..nastĂŞpny wielki fan co sobie w kulki leci :devil:
..ale Ty jednak jesteÂś skromny :o
AÂż czÂłowiekowi ciĂŞÂżko w miejscu usiedzieĂŚ, kiedy sÂłucha o osiÂągniĂŞciach innych :smile:
..cel osiÂągniĂŞty :)
..Agatka 'zagrzaÂła' do 'walki' :tanczy:
..a ciekawe jak to u niej z tÂą 'walkÂą' od dzis po caÂłym dniu opowiadania bĂŞdzie :?: :lol2:
Co do rodu, rodziny Agatki, to szukajmy raczej blisko :D moÂże siostra :> Jedna, dwie, najlepiej ze trzy :P Bracia (ewentualni) oczywiÂście nas nie interesujÂą :lol:
..aÂż szalejĂŞ na samÂą myÂśl o tym Âże Agatka moÂże mieĂŚ rĂłwnie piĂŞkne jak ona siostry :szalony:
Co do capsĂłw z dziÂś, to ten jest moim ulubionym :P

Normalnie wymarzone :szalony:
..jak zwykle wybierasz te najbardziej ekstremalne :lol:
..chciaÂłbyÂś byĂŚ ojcem 16-raczkĂłw :?: :shock: :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black Jack '62 pisze:A ja znowu z doskoku...
ÂŻaÂłuj :spiewa: Pewnie gdybyÂś caÂły dzieĂą sÂłuchaÂł o rosnÂącej liczbie rodzÂących siĂŞ dzieci na maksymalnych obrotach to nabraÂłbyÂś ochoty na wÂłasne jeszcze wiĂŞkszej :lol:
Zamiast dziĂŞkowaĂŚ ALowi za ocenĂŞ, to Ty siĂŞ wykrĂŞcasz :o ?? No co z Ciebie za facet :devil: ??
I pomyÂśleĂŚ, Âże wczoraj narzekaliÂśmy :/ :devil:
Nigdy nie jest tak Âźle, Âżeby nie mogÂło byĂŚ gorzej :devil: to moÂże juÂż nie narzekajmy, coooo :lol: ?? Agatka moÂże zacznie siĂŞ ubieraĂŚ po naszej myÂśli :P
Mam nadziejĂŞ , Âże Agatka ma tyle siĂłstr coby dla kaÂżdego z nas starczyÂło :P :lol:
No nie przesadzajmy :devil: Lepiej niech powie , ktĂłry bobas mu siĂŞ najbardziej podoba , bo potencjalna mamusia to wiadomo :P :lol: I nie tylko oto chodzi , Âże jest tylko jedna opcja na capsie :P

Jest Elvis u Agatki w studio, ale niestety KuŸniar z nim rozmawia -no³³³³ ;( !!
ZaÂłamka ;(
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Nigdy nie jest tak Âźle, Âżeby nie mogÂło byĂŚ gorzej :devil: to moÂże juÂż nie narzekajmy, coooo :lol: ?? Agatka moÂże zacznie siĂŞ ubieraĂŚ po naszej myÂśli :P
..Âżeby siĂŞ zaczĂŞÂła ubieraĂŚ po naszej myÂśli to byÂśmy musieli do niej napisaĂŚ o naszych Âżyczeniach :)
..bo tu na pewno nie zaglÂąda :/
..a jak tu do niej pisaĂŚ o tym Âże naszym zdaniem fatalnie (wg nas ) siĂŞ od dwĂłch ubiera :?: :red: :spiewa:
Mam nadziejĂŞ , Âże Agatka ma tyle siĂłstr coby dla kaÂżdego z nas starczyÂło :P :lol:
..nawet gdyby miaÂła tyle siĂłstr - w co wÂątpiĂŞ :lol2:
..to chyba niemoÂżliwe Âżeby wszystkie byÂły dziennikarkami :lol:
..a my przecie¿ do tej grupy zawodowej mamy s³aboœÌ :lol2:
Jest Elvis u Agatki w studio, ale niestety KuŸniar z nim rozmawia -no³³³³ ;( !!
ZaÂłamka ;(
..nawet nie pisz ;(
..nie mogÂła to Agatka z nim porozmawiaĂŚ :?:
..na rynku :(
..a tak zaj¹³ Elvis miejsce które ca³y dzieù okupowa³a Agatka :devil:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Elvis na pewno zaÂśpiewaÂł jej Burning love :tanczy:

A ja myÂślaÂłam, Âże faceci wolÂą blondynki :mhm:

''..a jak tu do niej pisaĂŚ o tym Âże naszym zdaniem fatalnie (wg nas ) siĂŞ od dwĂłch ubiera :?: :red: :spiewa: ''

Moim zdaniem w tych mĂŞskich marynarkach wyglÂąda tak maÂło kobieco, tak mĂŞsko, Âże zaczyna mi siĂŞ podobaĂŚ :P
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Hej, hej :> Ale nas interesujÂą ewentualni bracia, prawda DÂżastina? :lol2: MogÂą byĂŚ teÂż kuzyni :lol2:
..a jak tu do niej pisaĂŚ o tym Âże naszym zdaniem fatalnie (wg nas ) siĂŞ od dwĂłch ubiera :?: :red: :spiewa:
MoÂżesz jej wysÂłaĂŚ moje capsy :D Dla porĂłwnania :D W Âładnym stroju i w... mniej Âładnym :lol2:
Moim zdaniem w tych mĂŞskich marynarkach wyglÂąda tak maÂło kobieco, tak mĂŞsko, Âże zaczyna mi siĂŞ podobaĂŚ :P
A mo¿e powinna do tej koszuli dopi¹Ì jeszcze krawacik? :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Trudno siê tu do Was dostaÌ :uhh: , a jak ju¿ siê to uda, to trudno za Wami nad¹¿yÌ. :rozglada:
marcinkowsky pisze:
No nie przesadzajmy :devil: Lepiej niech powie , ktĂłry bobas mu siĂŞ najbardziej podoba , bo potencjalna mamusia to wiadomo :P :lol: I nie tylko oto chodzi , Âże jest tylko jedna opcja na capsie :P
Black daÂłby radĂŞ z tak licznÂą bandÂą. :lol2: Pytanie co na to potencjalna mamusia. :rozglada:
not that kind pisze:
Hej, hej :> Ale nas interesujÂą ewentualni bracia, prawda DÂżastina? :lol2: MogÂą byĂŚ teÂż kuzyni :lol2:
Prawda notka :lol2:
not that kind pisze:
MoÂżesz jej wysÂłaĂŚ moje capsy :D Dla porĂłwnania :D W Âładnym stroju i w... mniej Âładnym :lol2:
Genialny pomysÂł. :tanczy: Kiedy zobaczy z pewnoÂściÂą przejrzy na oczy. :rozglada:
not that kind pisze:
A mo¿e powinna do tej koszuli dopi¹Ì jeszcze krawacik? :devil:
:lol: Nawet w krawaciku wyglÂądaÂłaby bardzo kobieco. :tanczy: Ot, caÂła Agatka. Mimo tego - niezrozumiaÂłego dla nas, mĂŞskiego image - zawsze piĂŞkna i kobieca. :P
marcinkowsky pisze:Jest Elvis u Agatki w studio, ale niestety KuŸniar z nim rozmawia -no³³³³ ;( !!
ZaÂłamka ;(
Dno totalne :hyh: . Elvis mieszka w Poznaniu, Agatka mogÂłaby z tej okazji wspaniaÂłe show dla nas zrobiĂŚ. :roll: Tvn24 nie ma za grosz wyczucia smaku. :nie:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:A ja myÂślaÂłam, Âże faceci wolÂą blondynki :mhm:
..tu wolÂą brunetki :P :lol:
..jak chcesz o 'blÂądynach' podyskutowaĂŚ to raczej u sÂąsiadĂłw :lol:
="D¿astina"]Trudno siê tu do Was dostaÌ :uhh: , a jak ju¿ siê to uda, to trudno za Wami nad¹¿yÌ. :rozglada:
..i tak tempo nie jest tak zawrotne jak tempo ktĂłre wczoraj obraÂła Agatka :tanczy:
..my jacyÂś wczoraj byliÂśmy ospali :rozglada:
DÂżastina pisze:
notka pisze:MoÂżesz jej wysÂłaĂŚ moje capsy :D Dla porĂłwnania :D W Âładnym stroju i w... mniej Âładnym :lol2:
Genialny pomysÂł. :tanczy: Kiedy zobaczy z pewnoÂściÂą przejrzy na oczy. :rozglada:
..ehhh :P
..nie ÂśmiaÂł bym :red:
..ale nie piszcie gÂłoÂśno o takich pomysÂłach bo ktoÂś gotĂłw go zrealizowaĂŚ :cicho:

[quote=''}{ypnosea'']]Moim zdaniem w tych mêskich marynarkach wygl¹da tak ma³o kobieco, tak mêsko, ¿e zaczyna mi siê podobaÌ :P[/quote]..ale przecie¿ wiêkszoœÌ kobiet w tvn 24 tak siê ubiera :uhh:
..to czemu akurat Agatce siĂŞ 'oberwaÂło' od Ciebie :rozglada:

[quote=''DÂżastina'']Dno totalne :hyh: . Elvis mieszka w Poznaniu, Agatka mogÂłaby z tej okazji wspaniaÂłe show dla nas zrobiĂŚ. :roll: Tvn24 nie ma za grosz wyczucia smaku. :nie:[/quote]..w ogĂłle juÂż tego nie roztrzÂąsajmy :x
..bo krew mnie zalewa kiedy pomyÂślĂŞ sobie o tym jaki ten tvn24 jest uparty i jakimi dziwnymi zasadami siĂŞ kieruje :x
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

..tu wolÂą brunetki
A ja zawsze myÂślaÂłem, Âże Agata jest szatynkÂą... :shock:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
..tu wolÂą brunetki
A ja zawsze myÂślaÂłem, Âże Agata jest szatynkÂą... :shock:
..o to siĂŞ jeszcze nigdy tu na forum nie spieraliÂśmy :lol:
..to mo¿e czas zacz¹Ì :lol:

..szczerze mĂłwiÂąc to moim zdaniem to czy postrzegaĂŚ AgatkĂŞ jako brunetkĂŞ czy jako szatynkĂŞ to chyba wiedzÂą tylko ci co jÂą widzieli na Âżywo :D
..bo w tv to wszystko zaleÂży od ÂświateÂł :spiewa:

..jedno jest pewne :D
..czy Agatka brunetka..czy Agatka szatynka - zawsze tak samo piĂŞkna :D

ps co ja z tymi tagami pochrzaniÂłem w poÂście powyÂżej :mhm:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

..bo w tv to wszystko zaleÂży od ÂświateÂł
Tys prowda ;) :lol:
Ale teÂż zaleÂży, jak kto rozumie pojĂŞcia....
Dla mnie brunetka to posiadaczka wÂłosĂłw kruczoczarnych jak na przykÂład Anna JĂŞdrzejowska, Dorota Gardias, czy do niedawna Omeena ... A Agata ma ciemne wÂłosy, ale z pewnoÂściÂą nie krucze :mhm:
ps co ja z tymi tagami pochrzaniÂłem w poÂście powyÂżej
WyglÂąda , Âże daÂłeÂś o jeden znak "]" za duÂżo i wszystkie tagi przestaÂły siĂŞ parowaĂŚ :lol2:
ODPOWIEDZ