Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:..brzmi naprawdĂŞ piĂŞknie tak napisane :P
..ale sam wiesz Âże w Âżyciu to juÂż tak prosto nie jest :spiewa:
..wszystko od czegoÂś jest zaleÂżne :spiewa:
Wszystko jest zaleÂżne od woli kompromisu obu stron :) Ot, filozofia :D
..moÂże bĂŞdzie gotĂłw zÂłoÂżyĂŚ z siebie i swoich poglÂądĂłw ofiarĂŞ :?: :D
..dla Agatki chyba siĂŞ poÂświĂŞci :>
Nie wystawiaj go na tak¹ próbê :stop: Takie postêpowanie mo¿e nie poskutkowaÌ tak, jakby chcia³ tego ogó³, a przymus i podstawianie pod œcian¹ mo¿e przynieœÌ skutki odwrotne (czyt. op³akane :devil: ) :] Sam musi dojœÌ do odpowiednich (czyt. najlepszych dla ogó³u) wniosków :]
..ale Agatce siĂŞ to nie udaje (oczywiÂście analizujĂŞ przypadek Blacka) a myÂślisz Âże komuÂś 'nie zainteresowanemu' siĂŞ to uda :?: :devil:
Nigdy nie postrzegaÂłem Agatty jako ''jednej z nas'' :lol2: Ona dla mnie zawsze byÂła ''ponad'' :lol2:
SzukaĂŚ ''trenera'' sugerowaÂłem nie na szczycie, u bram raju :lol2: , a w takim Âśrodowisku, ktĂłre stoi niejako obok i jest neutralne :lol2:
..a capsy niczego nie rekompensujÂą :?: :)
A idÂź mi z takÂą rekompensatÂą! :(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Cholera AL :shock: Tak nakreÂśliÂłeÂś problem , Âże jak tak siĂŞ wczytujĂŞ to wnioskujĂŞ , Âże nam jest strateg niemalÂże wojenny potrzebny :lol: do przetrwania :lol:

A tu tylko Black i jego zawziêtoœÌ stanowi¹ minimaluteùki problemik :devil: Ale przecie¿ nie znowu taki wielki, bo atmosfera w w¹tku wcale tak mocno siê nie pogorszy³a :mhm: Myœlê , ¿e ¿adna wielka zapaœÌ nam nie grozi -wiêkszoœÌ jest w stanie nagi¹Ì trochê swoje zasady i przymkn¹Ì na pewne sprawy oko ;) Z tak¹ postaw¹ ustêpliw¹ siê ''pokazywaÌ'' myœlê te¿ nie jest za dobrze, ale gdyby nie to, to mielibyœmy na œwiecie same wojny :spiewa:
..a capsy niczego nie rekompensujÂą :?: :)
A idÂź mi z takÂą rekompensatÂą! :(
Nie pozostaje nic innego jak to , ¿ebyœmy usiedli w kó³czeczku i zaczêli nawo³ywaÌ : nooooootttkkkooooooooo :rozglada: !!
W jednoÂści siÂła :D !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:Nie pozostaje nic innego jak to , ¿ebyœmy usiedli w kó³czeczku i zaczêli nawo³ywaÌ : nooooootttkkkooooooooo :rozglada: !!
To dlatego caÂły dzieĂą tak bardzo piekÂły mnie lica :devil:

ProszĂŞ :D :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I relacja :D Ale troszkĂŞ poszatkowana :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:
marcinkowsky pisze:Nie pozostaje nic innego jak to , ¿ebyœmy usiedli w kó³czeczku i zaczêli nawo³ywaÌ : nooooootttkkkooooooooo :rozglada: !!
To dlatego caÂły dzieĂą tak bardzo piekÂły mnie lica :devil:
ChÂłopaki tak bardzo siĂŞ stralali i osiÂągneli zamierzony cel :jupi: Ale obiecujemy , Âże wiĂŞcej tak nie bĂŞdziemy -nie moÂżemy pozwoliĂŚ , ÂżebyÂś przez nas miaÂła rumieĂące :lol2:
Ale za to ty teÂż miaÂłaÂś sporego farta , Âże udaÂło ci siĂŞ akurat tÂą jednÂą relacjuniĂŞ upolowaĂŚ :tanczy: :brawa: ktĂłra wmieszaÂła siĂŞ w poÂłudnie w ramĂłwkĂŞ :lol2: Bo dalej to Âżadnych szans na przebicie :(
ProszĂŞ :D :arrow:
A dziĂŞkujĂŞ :lol2:
I relacja :D Ale troszkĂŞ poszatkowana :rozglada:
TrochĂŞ nie od poczÂątku ale do koĂąca :P
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ale mnie niesamowicie dÂźga, kiedy czytam posty niektĂłrych :hmm: :devil:

:rozglada: :rozglada: Bezpiecznie tu, czy nie :rozglada:
CzujĂŞ, Âże szykowana jest na mnie zasadzka :devil:
SprzysiĂŞgli siĂŞ przeciwko mnie :devil: WĂŞszĂŞ ukÂład :devil: Piekielnie silny ukÂład :devil:

A teraz juÂż powaÂżnie :)
Nie wiem czemu Agatka dziÂś wydaje mi siĂŞ szczegĂłlnie atrakcyjna fizjologicznie, Âżeby nie napisaĂŚ seksualnie :D
Pogl¹dy ró¿ne to mo¿e i na spokojnie skonforntujesz z Blackiem, ale na pewno nie w kwestii orientacji ..... seksualnej :devil:
Masz racjê, w kwestii ró¿nych pogl¹dów jestem wstanie si¹œÌ do sto³u dyskusyjnego, ale w kwestii wy¿ej zaznaczonej orientacji o ¿adnej dyskusji nie mo¿e byÌ mowy :nie:
Ponadto bardzo alergicznie reagujĂŞ w tej kwestii :devil: Jestem zawziĂŞty, ale tu to akurat dobrze siĂŞ skÂłada - stojĂŞ po stronie Âładu :D Na szczĂŞÂście od niedawna potrafiĂŞ potrafiĂŞ trzymaĂŚ swoje nerwy na wodzy :) Dlatego nie dam siĂŞ niczym nikomu sprowokowaĂŚ :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Ale mnie niesamowicie dÂźga, kiedy czytam posty niektĂłrych :hmm: :devil:
Moje posty :> ?? :lol: Zawsze uwaÂżaÂłem siĂŞ za czÂłowieka bezkonfliktowego :)
:rozglada: :rozglada: Bezpiecznie tu, czy nie :rozglada:
Nie wiem, koleÂżanka pytaÂła o ciebie :lol2: To i udzieliÂłem informacji :lol: Ale zdaje siĂŞ , Âże przeszÂła jej ochota na konwersacjĂŞ z tobÂą :devil:

Nie wiem czemu Agatka dziÂś wydaje mi siĂŞ szczegĂłlnie atrakcyjna fizjologicznie, Âżeby nie napisaĂŚ seksualnie :D
Nie wiem , nie powiem ci czemu akurat tobie tak siĂŞ dziÂś przytrafiÂło, bo ja to tak mam zawsze :lol2:
Masz racjê, w kwestii ró¿nych pogl¹dów jestem wstanie si¹œÌ do sto³u dyskusyjnego, ale w kwestii wy¿ej zaznaczonej orientacji o ¿adnej dyskusji nie mo¿e byÌ mowy :nie:
No to szkoda , Âże koleÂżanki nie ma :lol: MoÂże daÂłbyÂś siĂŞ jednak namĂłwiĂŚ :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..widzieliÂście dzisiejszy Poranek :uhh:

..nie wiem czemu ja dzis obudziÂłem siĂŞ juÂż o 7. :uhh:

..teraz juÂż wiem czemu :uhh:

..wyczuÂłem zagroÂżenie :uhh:

..koniec dobrego duetu z Poznania :uhh:

..od dzis mamy trio ;(

..zaÂłamka ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Czeka³em a¿ któryœ z Was siê pojawi -sam bym nie podŸwign¹³ tej fatalnej z najfatalniejszych w moim ¿yciu od X czasu :hyh: :hyh:

Black -ty zÂły proroku, dlaczego nie byÂłeÂś zÂły w tym drugim sensie, Âże nie trafiony :hyh: ??
A ty strzelasz celnie jak snajper :hmm: Dlaczego ;( ??

Ten cholerny Wójcik najpierw zagarn¹³ Agatce wszystkie materia³y z ''prosto z Polski'' a teraz jeszcze zaj¹³ jej miejsce w oknie z widokiem ................ dlaaaaczegooo ;( ??!!
obieÂżyÂświat pisze: ..koniec dobrego duetu z Poznania :uhh:

..od dzis mamy trio ;(

..zaÂłamka ;(
A czy kiedykolwiek byÂło dobre ?? Zawsze byÂło maÂło Agatki a teraz to bĂŞdzie tyle co nic :twisted: JeÂśli wczeÂśniej -przed dniem dzisiejszym nie byÂło wÂłaÂśnie jej tyle co nic :mhm:

PochlastaĂŚ siĂŞ idĂŞ -trzymajcie siĂŞ ;(
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

ChÂłopaki bardzo mi przykro - widzĂŞ jak cierpicie ;(

Ale moÂże nie bĂŞdzie tak Âźle jak zakÂładacie :)
Nie wiem, czy zauwaÂżyliÂście, Âże Pan WĂłjcik byÂł podpisany w ten sposĂłb :arrow:
ÂŁukasz WĂłjcik
TVN24, Konin :lol2:

Zatem moÂże tylko tÂło komputerowo mu zrobili takie jak majÂą w Poznaniu :lol2: a nadawaĂŚ bĂŞdzie z Konina :lol2:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

ÂŁukasz WĂłjcik jest poznaĂąskim reporterem, nie rĂłbcie sobie nadziei. :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Marcin pisze:ÂŁukasz WĂłjcik jest poznaĂąskim reporterem, nie rĂłbcie sobie nadziei. :D
..przecieÂż wszyscy juÂż o tym dobrze wiedzÂą :twisted:

..ale notka w przeciwieĂąstwie do Ciebie chciaÂła nas pocieszyĂŚ :racja:

..wÂłaÂściwie to nawet dobrze Âże teraz bĂŞdzie mniej Agatki :roll:
..niedÂługo nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ tvn24 w takiej iloÂści jak teraz wiĂŞc mniej stracĂŞ :)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Marcin pisze:ÂŁukasz WĂłjcik jest poznaĂąskim reporterem, nie rĂłbcie sobie nadziei. :D
A Agatka przejdzie na staÂłe do Warszawy :) Teraz moÂże to bez tak wielkiego jak do tej pory uszczerbku dla redakcji poznaĂąskiej uczyniĂŚ :racja: ChociaÂż starata bĂŞdzie ogromniasta :D
.wÂłaÂściwie to nawet dobrze Âże teraz bĂŞdzie mniej Agatki :roll:
..niedÂługo nie bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ tvn24 w takiej iloÂści jak teraz wiĂŞc mniej stracĂŞ
Taka peÂłna egoizmu postawa :nie: nie przystoi fanowi tak cudownej dziennikarki :nie: PomyÂśl co z tymi , ktĂłrych fakt mniejszej iloÂści Agatki na wizji nie cieszy :> !!

ChÂłopaki z reÂżyserki na przykÂład :lol2: Patrz, notka miaÂła racjĂŞ -podpisali go , Âże jest z Konina :hahaha: Nie dziwiĂŞ siĂŞ chÂłopakom -teÂż przecieÂż wolĂŞ na monitrze oglÂądaĂŚ przepiĂŞknÂą AgatkĂŞ niÂż jakiegoÂś tam WĂłjcika :x Biedaki aÂż go do Konina wysÂłali -byle najdalej jak siĂŞ daÂło od Poznania :devil:
No a AgatkĂŞ to raczej koleÂżanki z Wawki rozsyÂłaly po Gorzowach, kiedy ona siedziaÂła w Poznaniu :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:Taka peÂłna egoizmu postawa :nie: nie przystoi fanowi tak cudownej dziennikarki :nie: PomyÂśl co z tymi , ktĂłrych fakt mniejszej iloÂści Agatki na wizji nie cieszy :> !!
A taka przystoi? :arrow:
Tvn24 chce spadku oglÂądalnoÂści? To bardzo proszĂŞ - bĂŞdzie go miaÂł :evil:

PowiedziaÂłem sobie dosyĂŚ tego - drugi raz przerabiam tĂŞ samÂą historiĂŞ :twisted:
Ale po kolei :]

Przykro mi bardzo, ale ja nie potrafiê nawet jednego s³owa pocieszenia, otuchy znaleŸÌ :( ByÌ mo¿e dlatego, ¿e wiem o tym przykrym fakcie krócej ni¿ Wy :uhh:
Ale mĂłwiĂŞ Wam, Agatta podzieli los Sylwii. OdkÂąd pojawiÂł siĂŞ trzeci w redakcji, Sylwia nie nadaje prawie wcale live'Ăłw :( Nie rozumiem tego, ale ktoÂś tak bezsensownie, nielogicznie decyduje, iÂż tylko poÂżaliĂŚ siĂŞ moÂżna w krĂŞgu tutaj zrzeszonych popularyzatorĂłw wdziĂŞkĂłw utalentowanych dziennikarek :(
W najlepszej sytuacji ten nowy odbierze 1/3 tematĂłw z tego marnego kawaÂłka ramĂłwki, ktĂłry byÂł do tej pory do podziaÂłu pomiĂŞdzy AgattÂą a JoannÂą :]
SzczegĂłlnie bodajÂże dlatego, Âże duÂżo tu ostatnio mĂłwi siĂŞ i myÂśli o zawirowaniach w ludzkiej seksualnoÂści i twĂłj organizm zadziaÂłaÂł asekuracyjnie :lol2:

Dzisiejsze moje Âśniadanie smakowaÂło bardzo gorzko :( WyjÂątkowo gorzko ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:A taka przystoi? :arrow:
Tvn24 chce spadku oglÂądalnoÂści? To bardzo proszĂŞ - bĂŞdzie go miaÂł :evil:
Mnie siĂŞ pytasz -a co ja arbitrem forumowym zostaÂłem :lol2: ??

Dobra, juÂż odpowiadam :lol2: Jasne , Âże przystoi a nawet jest w obecnej sytuacji wymagana :] !! Jak na prawdziwego fana przystaÂło -kiedy Âźle dzieje siĂŞ w rodzinie ulubionej Gwiazdy trzeba zbojkotowaĂŚ i w jakiÂś sposĂłb ukaraĂŚ wrednÂą ÂżywicielkĂŞ-matkĂŞ :x
A w ten sposĂłb najlepiej -przez bojkot -i tak nic nie tracimy :D Co najwyÂżej zaoszczĂŞdzimy sobie zdrowia i nerwĂłw :)

W najlepszej sytuacji ten nowy odbierze 1/3 tematĂłw z tego marnego kawaÂłka ramĂłwki, ktĂłry byÂł do tej pory do podziaÂłu pomiĂŞdzy AgattÂą a JoannÂą :]
I odejdzie teÂż jeden weekend -to mnie smuci bo ja to w weekedny jeÂśli juÂż to bĂŞdĂŞ mĂłgÂł oglÂądaĂŚ ;(
Dzisiejsze moje Âśniadanie smakowaÂło bardzo gorzko :( WyjÂątkowo gorzko ;(
A ja jeszcze wcale nie zjadÂłem -w ogĂłle nie mam apetytu :(
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:
..przecieÂż wszyscy juÂż o tym dobrze wiedzÂą :twisted:

..ale notka w przeciwieĂąstwie do Ciebie chciaÂła nas pocieszyĂŚ :racja:
Ech! Marcin :D Wykaza³byœ ludzki odruch i wspó³czu³ cierpi¹cym sytuacji, w której siê znaleŸli i nic lepiej nie pisa³ :? A tak dokopa³eœ jeszcze ju¿ i tak skopanych w dodatku le¿¹cych :D

Och! przeklêta godzina 8.23, kiedy na naszych ekranach pojawi³ siê niejaki £ukasz wójcik, w okienku starej poznaùskiej kamienicy ;( Ryneczek poznaùski kiedyœ nie kojarzy³ mi siê zbyt przyjemnie, póŸniej za spraw¹ Agatki zacz¹³ kojarzyÌ nawet bardzo przyjemnie, a teraz znów zaczyna wracaÌ tamto uczucie sprzed czasów rozpoczêcia reporterskiej kadencji Agatki :(

Ale, jak na cz³owieka doœwiadczonego przez ¿ycie ró¿nymi przypadkami maj¹cymi zwi¹zki z ró¿nymi dziennikarkami :devil: próbujê w ka¿dej z³ej wiadomoœci odnaleŸÌ tê drug¹ dobr¹ stronê medalu :D Ale jest ona dobra jak siê patrzy z perspektywy ¿ycia prywatnego Agatki :) Teraz bêdzie mia³a wiêcej wolnego czasu - przynajmniej tak¹ mam nadziejê :D Który to czas wolny bêdzie mog³a wykorzystaÌ na realizacjê ¿yciowych nie-zawodowych planów :D A kto wie, mo¿e uda jej bardziej szczegó³owo zaplanowaÌ przysz³oœÌ? :D
Czego z caÂłego Black Jack'owego serca jej ÂżyczĂŞ :*
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ