Magda Sakowska
Moderator: Łukasz
Ogolnie to mi sie podoba,bez wiekszych zarzutow ale...no wlasnie,jest jedno "ale" KTO JA KURCZE UBIERA?! W tej kwestii wsrod wszystkich prezenterow wypada najgorzej moim zdaniem 

W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
aveo pisze:o fuksi wrĂłciÂłeÂś,gdzie byÂłeÂś jak ciĂŞ nie byÂło![]()
niestety nie widziaÂłem boskiej Sakowskiej i ÂżaÂłujĂŞ bardzo,skoro byÂła w sejmie![]()
olÂśniewajÂąco powiadasz :mhm: muszĂŞ ci wierzyĂŚ na sÂłowo.a jak byÂła mniej wiĂŞcej ubrana?kolory itd?

:brawa: Sakowska krĂłtkimi , konkretnymi pytaniami doprowadzaÂła Filipka do rozpaczy, facet wiÂł siĂŞ jak piskorz :hmm: strasznie krĂŞciÂł , nawet zwolniÂł jakiegoÂś ministra pisowskiego ale teraz wyleciaÂło mi z gÂłowy nazwisko , ktĂłryÂś z tych od Beger.

:mhm: Brzuch niewidoczny :mhm:
podoba mi siĂŞ to,jak Magda zadaje pytania to trafia w sedno i rozwala politykĂłw :devil: czadfuksi pisze: :brawa: Sakowska krĂłtkimi , konkretnymi pytaniami doprowadzaÂła Filipka do rozpaczy, facet wiÂł siĂŞ jak piskorz :hmm: strasznie krĂŞciÂł

ten minister to pewnie LipiĂąski,ale mniej sza z tym

wydaje mi siĂŞ,Âże juÂż jÂą takÂą widziaÂłem kiedyÂś :mhm: jako reporterka ubiera siĂŞ jaÂśniej,moÂże odeszÂła od tego stylu,bo juÂż nadchodzi moda jesienna - barwy ciemniejsze.jak ona bĂŞdzie sobie ukÂładaĂŚ fryzurĂŞ z coraz dÂłuÂższymi wÂłosami :mhm: ona coÂś kombinujefuksi pisze:Magda wyglÂądaÂła tradycyjnie , bardzo Âładnie . MiaÂła czarnÂą bluzkĂŞ pod szarÂą bÂłyszczÂącÂą marynarkÂą , wÂłosy rozpuszczone coraz dÂłuÂższe![]()

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...

:brawa: Magda w tych wejÂściach jest doskonaÂła , potrawi Wiejskiej zakrĂŞty myÂślowe
przeÂłoÂżyĂŚ na polski :brawa:

Sakowskiej , ktĂłra ratuje sytuacjĂŞ i upiĂŞksza te posĂŞpne korytarze .
Jak cz³owiek nie mo¿e ju¿ znieœÌ tej ca³ej koalicyjno opozycyjnej gmatwaniny to
w TVN24 moÂże przynajmniej zawiesiĂŚ oko na boskiej Sakowskiej :spiewa:
widzia³em dziœ szar¿ê Magdy.tak¹ j¹ lubiê :tanczy: potrafi³a wyczerpuj¹co i efektownie przedstawiÌ sprawy,które zdarza³y siê prawie przed chwil¹.trzeba umieÌ mówiÌ tak steœciwie o nowinie,maj¹cej miejsce dos³ownie sprzed minuty.Madzia to potrafi jak NIKT inny.sejm to jej ¿ywio³,to ogieù 

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Dosta³a przepustkê z szafy Lesiaka i dziœ od rana dy¿ur przy biurku prezenterskim.myœlê,¿e nie chcia³aby napewno w tym dniu byÌ w studio,ani w sejmie :> tylko z rodzink¹,ale có¿ taka ju¿ ta praca...W ka¿dym razie napewno wiemy,¿e z Madzi¹ wszystko haraszo,znalaz³a siê nasza zguba 

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Zgube ju¿ widzia³am chyba ze 2 dni temu w jakiejœ krótkiej relacji o Samoobronie,ale dopiero dziœ podczas prowadzenia przez ni¹ serwisów zauwa¿y³am, ¿e Magda zmieni³a kolor w³osów na miedziano rudyaveo pisze:Dosta³a przepustkê z szafy Lesiaka i dziœ od rana dy¿ur przy biurku prezenterskim.myœlê,¿e nie chcia³aby napewno w tym dniu byÌ w studio,ani w sejmie :> tylko z rodzink¹,ale có¿ taka ju¿ ta praca...W ka¿dym razie napewno wiemy,¿e z Madzi¹ wszystko haraszo,znalaz³a siê nasza zguba

Zgadzam siĂŞ z Waszym zdaniem.Magdzie lepiej w tych lÂśniÂąco-miedzianych wÂłosach.weselej i Âżywiej.naprawdĂŞ zmiana na plus.
Mandi,czy Madzia oby naprawdĂŞ tak czĂŞsto sobie farbuje wÂłosy :> poza tym kaÂżdy prezenter-szczegĂłlnie prezenter,bo jest najbardziej widoczny-powinien co jakiÂś czas odÂświeÂżaĂŚ sobie image,Âżeby uciec od monotonii.no aale,czasami jest tak,Âże wybierze opcjĂŞ wyglÂądu,ktĂłra widzom siĂŞ nie widzi
ryzyk-fizyk.Madzia trafiÂła 
Mandi,czy Madzia oby naprawdĂŞ tak czĂŞsto sobie farbuje wÂłosy :> poza tym kaÂżdy prezenter-szczegĂłlnie prezenter,bo jest najbardziej widoczny-powinien co jakiÂś czas odÂświeÂżaĂŚ sobie image,Âżeby uciec od monotonii.no aale,czasami jest tak,Âże wybierze opcjĂŞ wyglÂądu,ktĂłra widzom siĂŞ nie widzi

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...