W sprawie niektórych userów
Moderator: Łukasz
Re: W sprawie niektórych userów
kamiltvnfan właśnie został zbanowany.
Korzystając z okazji przypomnę, że niedozwolone jest umieszczanie obrazków w podpisie, ale oczywiście nie był to jedyny, ani nawet znaczący powód zbanowania.
Korzystając z okazji przypomnę, że niedozwolone jest umieszczanie obrazków w podpisie, ale oczywiście nie był to jedyny, ani nawet znaczący powód zbanowania.
Batthew88. Klasyczny przykład nabijania postów:
Batthew88 pisze:TVP Info jest słabe naprawdę, TVN' u nic nie przebije
Batthew88 pisze:Polsat2 - lubię oglądać, zawsze lecą "Kiepscy" od poniedziałku do piątku o 13:30 oraz 23
Batthew88 pisze:TV4? Nie, to nie dla mnie.. Naprawdę ta stacja nie jest fajna.
Batthew88 pisze:Polsat to dość duża stacja, próbuje robić konkurencję TVN24 swoim PolsatNews
Batthew88 pisze:Nie oglądam za dużo bo chyba nie ma go w kablówce Ale jest nawet dobry
Proszę o jak najszybszą reakcję. Minęło pół godziny i uzbierało się 25 tego typu postów.Batthew88 pisze:Nie przepadam za tego typu programem.
Toż to maszyna. Takich głupot w życiu nie czytałem. 25 postów w nieco ponad pół godziny. Podobnie robi user Dawidex.
Może to kamiltvnfan z nowymi nickami 

Ban na tydzień. Może przemyśli.
Przeczytałem jego posty i już chciałem tu pisać do was o ratunek, ale widze ze i inni zadziałali

Ponad to trzy osoby na forum mają obrazki w podpisach, co jest ponoć niedozwolone...
//////////
No ja tak samo. :rozglada: Przeszedl jak tsunami , żył krótko ale intensywnie.
Warto zapamiętać , że nie przepada za tego typu programem - dotyczy prawie wszystkich
:spiewa:

Ano własnie o co chodzi z tymi obrazkami ? Pewnie o mnie chodzi ? W czym to niby przeszkadza , że zajmuje miejsce czy źle się czyta posty ? Jak coś to mogę to wywalić :rozglada:qmate pisze:Ponad to trzy osoby na forum mają obrazki w podpisach, co jest ponoć niedozwolone...
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Przeszkadza. Już parę lat temu, to przerabialiśmy. Coraz więcej, coraz większych obrazków u wszystkich. Migały, skakały, reklamowały i były olbrzymie w pewnym momencie. Wtedy zakazaliśmy i teraz bardzo bym chciał wszelkie obrazkowe próby tłumić w zarodku, bo po co to.. 

Na bieżąco wszyscy dostają prośby o usunięcie obrazków z podpisu, a jeśli to nie pomaga - są usuwane przez administratora.qmate pisze:Ponad to trzy osoby na forum mają obrazki w podpisach, co jest ponoć niedozwolone...
Zastanawiam się ile razy jeszcze piotrek888 będzie nas informował lakonicznie, że "Beata dziś w Magazynie", żeby chociaz dopisał jakiś komentarz od siebie dłuższy, to post miałby chociaż ręce i nogi. A skoro nie ma się nic do powiedzenia, to najlepszym wyjściem dla tego typu informacji, mówię to pewnie setny raz już do znudzenia, byłby Shout Box.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
To tylko krótka informacja. Co ja mam napisać inne, że Beata będzie w magazynie-opowiadanie ?
-
- Czasem tu wpada
Najlepiej nic nie pisać. :]piotrek888 pisze:To tylko krótka informacja. Co ja mam napisać inne, że Beata będzie w magazynie-opowiadanie ?
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
Jakbyśmy w każdym wątku załogi codziennie pisali krótkie: "Agata dziś w Poranku", "Anita dziś w Dniu na żywo", "Joanna dziś w Prosto z Polski", to byśmy mieli kilkadziesiąt stron śmieci, które nic, absolutnie nic nie wnoszą.