Moderator: Łukasz
Fajnie, gratulacje dla ciebie. Też bym chciał kiedyś go poznać. Pamiętam jakie były jaja, jak nałożyli Kryni strój futbolisty ;-). No nic, na takie akcje przyjdzie nam poczekać, choć Marcin z Gosią również potrafią rozbawić telewidzów.manio136 pisze:Miałem okazje poznac Marcina osobiście, super gosc. Widziałem co robi poza antena A wg mnie najlepszy duet to Marcin i Krynia.
Bo to jest falszywka.... Nawe wiem kto to zrobil....Camilo pisze:Właśnie zauważyłem dzisiaj na fejsie, że paru moich znajomych z branży - powiedzmy - okołomedialnej ma nowego znajomego w postaci MŻ. Po kliknięciu w to konto też zacząłem się zastanawiać, czy to aby nie fejk, bo wszystko dosyć dziwnie wygląda, i niektóre informacje są chyba nawet błędne.
Fałszywka na 100 proc. - potwierdza to jeden z pracowników TVN24 na tym profilu w komentarzach.manio136 pisze:Bo to jest falszywka.... Nawe wiem kto to zrobil....Camilo pisze:Właśnie zauważyłem dzisiaj na fejsie, że paru moich znajomych z branży - powiedzmy - okołomedialnej ma nowego znajomego w postaci MŻ. Po kliknięciu w to konto też zacząłem się zastanawiać, czy to aby nie fejk, bo wszystko dosyć dziwnie wygląda, i niektóre informacje są chyba nawet błędne.
To falszywka. Potwierdzil mi to to sam Marcin.matik pisze:Fałszywka na 100 proc. - potwierdza to jeden z pracowników TVN24 na tym profilu w komentarzach.manio136 pisze:Bo to jest falszywka.... Nawe wiem kto to zrobil....Camilo pisze:Właśnie zauważyłem dzisiaj na fejsie, że paru moich znajomych z branży - powiedzmy - okołomedialnej ma nowego znajomego w postaci MŻ. Po kliknięciu w to konto też zacząłem się zastanawiać, czy to aby nie fejk, bo wszystko dosyć dziwnie wygląda, i niektóre informacje są chyba nawet błędne.
Może poszedł na urlop...Efcia pisze:Ktoś wie, co się dzieje z Marcinem Żebrowskim?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 12 gości