Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
no,napewno nie brakuje
nie przyszÂło,bo Ania pewnie baluje na drugim koĂącu globu - czyli na Kamczatce :devil:
Krynia w DnÂŻ,mam nadziejĂŞ jednak,Âże nie w zastĂŞpstwie,ale juÂż na staÂłe za KalczĂŞ
a GÂżgÂż - wydawcĂŞ FaktĂłw dziÂś nie byÂło na koĂącu FaktĂłw i podejrzewam,Âże od poczÂątku tygodnia tak samo
aveo <---- :wariat: :wariat: :wariat: :wariat:

nie przyszÂło,bo Ania pewnie baluje na drugim koĂącu globu - czyli na Kamczatce :devil:
Krynia w DnÂŻ,mam nadziejĂŞ jednak,Âże nie w zastĂŞpstwie,ale juÂż na staÂłe za KalczĂŞ

aveo <---- :wariat: :wariat: :wariat: :wariat:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
tam gdzie kiedyÂś mieszkaÂłem,to byÂł klimat prawie jak na Kamczatce
niektĂłre panie chodzÂą w futrze juÂż jesieniÂą,a tam dopiero przy -30
hart ciaÂła i ducha.niektĂłre futra byÂły z niedÂźwiedzi,wiĂŞc niedaleko byÂło do sylwestra z niedÂźwiedziami
myœlê,¿e m¹¿ wiedzia³ z jakim temperamentem siê ¿eni,wiêc powinien byÌ przygotowany na wszelkie okolicznoœci.kto wie,mo¿e paùstwo Jot. staraj¹ siê o dzidziusia..a my tu sobie pogawêdkê ucinamy :devil:

myœlê,¿e m¹¿ wiedzia³ z jakim temperamentem siê ¿eni,wiêc powinien byÌ przygotowany na wszelkie okolicznoœci.kto wie,mo¿e paùstwo Jot. staraj¹ siê o dzidziusia..a my tu sobie pogawêdkê ucinamy :devil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie kiedyÂś mieszkaÂłeÂś????-mam nadziejĂŞ Âże to nie zbyt osobiste pytanie
Aveo czÂłowiek nigdy nie wie z kim siĂŞ Âżeni.
Przed Âślubem to wszystkie sÂą kochajÂące i dobre ,ale dopiero po Âślubie wychodzi prawda o tym Âże BĂłg stworzyÂł mĂŞÂżczyznĂŞ a DiabeÂł kobietĂŞ
OczywiÂście Aniz jest inna :rozglada: :rozglada: :spiewa: :spiewa:
Aveo czÂłowiek nigdy nie wie z kim siĂŞ Âżeni.
Przed Âślubem to wszystkie sÂą kochajÂące i dobre ,ale dopiero po Âślubie wychodzi prawda o tym Âże BĂłg stworzyÂł mĂŞÂżczyznĂŞ a DiabeÂł kobietĂŞ
OczywiÂście Aniz jest inna :rozglada: :rozglada: :spiewa: :spiewa:
oczywiÂście,Âże Ania jest inna
nie wiadomo z kim czÂłek siĂŞ Âżeni...na razie nie mam tego w planach.ale czy istnieje jakiÂś sposĂłb,Âżeby siĂŞ przekonaĂŚ jak bardzo sytuacja zmieni siĂŞ po Âślubie :hmm: teraz mnie zaskoczyÂłeÂś,Âże moÂże byĂŚ tak Âźle.co do DiabÂła,to tak bym aÂż nie pojechaÂł,ale nie znam siĂŞ.jestem niedobry,bo jestem konkubentem! :devil:
mieszkaÂłem w Krasnojarsku
a tam jest ziiiimno,zimno nie mniej ni¿ wtedy,gdy Ania na wizji jest taka...bez uœmiechu,gdy o 10.00 rozpoczyna Dn¯..Inaczej jest póŸniej,po po³udniu.Zastanawiam siê czemu tak z ni¹ jest,czemu zmienia jej siê póŸniej humor,nastawienie.. :hmm: zobaczymy jak bêdzie po urlopie...czas p³ynie tak wolno 

nie wiadomo z kim czÂłek siĂŞ Âżeni...na razie nie mam tego w planach.ale czy istnieje jakiÂś sposĂłb,Âżeby siĂŞ przekonaĂŚ jak bardzo sytuacja zmieni siĂŞ po Âślubie :hmm: teraz mnie zaskoczyÂłeÂś,Âże moÂże byĂŚ tak Âźle.co do DiabÂła,to tak bym aÂż nie pojechaÂł,ale nie znam siĂŞ.jestem niedobry,bo jestem konkubentem! :devil:
mieszkaÂłem w Krasnojarsku

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
wiatr od wschodu
doszedÂłem do wniosku,Âże Polki sÂą najÂładniejsze naprzykÂład patrz ----> Ania Jot.
dokÂładnie,Ania przyjdzie we wtorek prawdopodobnie,bo pon.to "rozkÂład jazdy" jak we ÂświĂŞta.chyba,Âże kolejny tydzieĂą wypoczynku ktoÂś sobie zrobi

doszedÂłem do wniosku,Âże Polki sÂą najÂładniejsze naprzykÂład patrz ----> Ania Jot.

dokÂładnie,Ania przyjdzie we wtorek prawdopodobnie,bo pon.to "rozkÂład jazdy" jak we ÂświĂŞta.chyba,Âże kolejny tydzieĂą wypoczynku ktoÂś sobie zrobi

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...