Niektórzy czerpi¹ z tego chyba ogromn¹ przyjemnoœÌ -nie wiedzieÌ czemu?Black Jack '62 pisze:Ech! MarcinWykaza³byœ ludzki odruch i wspó³czu³ cierpi¹cym sytuacji, w której siê znaleŸli i nic lepiej nie pisa³ :? A tak dokopa³eœ jeszcze ju¿ i tak skopanych w dodatku le¿¹cych
![]()

Ale, jak na cz³owieka doœwiadczonego przez ¿ycie ró¿nymi przypadkami maj¹cymi zwi¹zki z ró¿nymi dziennikarkami :devil: próbujê w ka¿dej z³ej wiadomoœci odnaleŸÌ tê drug¹ dobr¹ stronê medaluAle jest ona dobra jak siê patrzy z perspektywy ¿ycia prywatnego Agatki
Teraz bĂŞdzie miaÂła wiĂŞcej wolnego czasu - przynajmniej takÂą mam nadziejĂŞ
A mi siĂŞ wydaje , Âże po prostu teraz wiĂŞcej czasu bĂŞdzie spĂŞdzaÂła po tej drugiej stronie kamery :? I tyle wiĂŞcej czasu prywatnego bĂŞdzie miaÂła a my tyle wiĂŞcej Agatki :hyh:
Pewnie , ¿e jej i ja tego ¿yczêKtóry to czas wolny bêdzie mog³a wykorzystaÌ na realizacjê ¿yciowych nie-zawodowych planówA kto wie, mo¿e uda jej bardziej szczegó³owo zaplanowaÌ przysz³oœÌ?
![]()
Czego z caÂłego Black Jack'owego serca jej ÂżyczĂŞ :*

ZresztÂą moÂże Agatce wcale tak na Âżyciu prywatnym nie zaleÂży tak mocno jak myÂślimy Âże zaleÂży :mhm: ??
ps Black a co Ty tak wczeÂśnie dziÂś :> ?? CzyÂżbyÂś przed kimÂś uciekaÂł :devil: ??