Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Black Jack '62 pisze:Ech! Marcin :D Wykaza³byœ ludzki odruch i wspó³czu³ cierpi¹cym sytuacji, w której siê znaleŸli i nic lepiej nie pisa³ :? A tak dokopa³eœ jeszcze ju¿ i tak skopanych w dodatku le¿¹cych :D
Niektórzy czerpi¹ z tego chyba ogromn¹ przyjemnoœÌ -nie wiedzieÌ czemu? ;(

Ale, jak na cz³owieka doœwiadczonego przez ¿ycie ró¿nymi przypadkami maj¹cymi zwi¹zki z ró¿nymi dziennikarkami :devil: próbujê w ka¿dej z³ej wiadomoœci odnaleŸÌ tê drug¹ dobr¹ stronê medalu :D Ale jest ona dobra jak siê patrzy z perspektywy ¿ycia prywatnego Agatki :) Teraz bêdzie mia³a wiêcej wolnego czasu - przynajmniej tak¹ mam nadziejê :D

A mi siĂŞ wydaje , Âże po prostu teraz wiĂŞcej czasu bĂŞdzie spĂŞdzaÂła po tej drugiej stronie kamery :? I tyle wiĂŞcej czasu prywatnego bĂŞdzie miaÂła a my tyle wiĂŞcej Agatki :hyh:

Który to czas wolny bêdzie mog³a wykorzystaÌ na realizacjê ¿yciowych nie-zawodowych planów :D A kto wie, mo¿e uda jej bardziej szczegó³owo zaplanowaÌ przysz³oœÌ? :D
Czego z caÂłego Black Jack'owego serca jej ÂżyczĂŞ :*
Pewnie , ¿e jej i ja tego ¿yczê :) Ale dobrze by by³o , jakbym jeszcze mia³ co do tego pewnoœÌ ;)
ZresztÂą moÂże Agatce wcale tak na Âżyciu prywatnym nie zaleÂży tak mocno jak myÂślimy Âże zaleÂży :mhm: ??

ps Black a co Ty tak wczeÂśnie dziÂś :> ?? CzyÂżbyÂś przed kimÂś uciekaÂł :devil: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze:Ech! Marcin :D Wykaza³byœ ludzki odruch i wspó³czu³ cierpi¹cym sytuacji, w której siê znaleŸli i nic lepiej nie pisa³ :? A tak dokopa³eœ jeszcze ju¿ i tak skopanych w dodatku le¿¹cych :D
Niektórzy czerpi¹ z tego chyba ogromn¹ przyjemnoœÌ -nie wiedzieÌ czemu? ;(
Za du¿o tvn-u ogl¹da :devil: A ogl¹danie sporej iloœci przemocy w mediach, czy to tej ewidentnie wyp³ywaj¹cej, czy skrzêtnie skrywanej, w koùcu musi zrodziÌ jakieœ tam zachowanie o zabarwieniu agresywnym :devil: Bez wspó³czucia ;(
A mi siĂŞ wydaje , Âże po prostu teraz wiĂŞcej czasu bĂŞdzie spĂŞdzaÂła po tej drugiej stronie kamery :? I tyle wiĂŞcej czasu prywatnego bĂŞdzie miaÂła a my tyle wiĂŞcej Agatki :hyh:
Uch :uhh: No ten scenariusz lepiej niech siê nie ziœci :rydzyk: Niech chocia¿ z tej zaistnia³ej sytuacji przynajmniej jedna ze stron czerpie jak¹œ korzyœÌ :)
ZresztÂą moÂże Agatce wcale tak na Âżyciu prywatnym nie zaleÂży tak mocno jak myÂślimy Âże zaleÂży :mhm: ??
OgÂłupiaÂłeÂś :> Agatka ma na pewno bardzo udane Âżycie osobiste i na pewno tylko czeka by mĂłc wiĂŞcej czasu poÂświĂŞcaĂŚ bliskim :)
ps Black a co Ty tak wczeÂśnie dziÂś :> ?? CzyÂżbyÂś przed kimÂś uciekaÂł :devil:
??
Muszê siê jeszcze spakowaÌ :D Uciekam :devil: Daleko :devil: Wybieram siê w podró¿ dooko³a œwiata :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Za du¿o tvn-u ogl¹da :devil: A ogl¹danie sporej iloœci przemocy w mediach, czy to tej ewidentnie wyp³ywaj¹cej, czy skrzêtnie skrywanej, w koùcu musi zrodziÌ jakieœ tam zachowanie o zabarwieniu agresywnym :devil: Bez wspó³czucia ;(
Ehhh tam :D Nie prawda :D Ja siê wychowywa³em na filmach z serii Rocky Balboa i potrafiê wspó³czuÌ innym :D
Uch :uhh: No ten scenariusz lepiej niech siê nie ziœci :rydzyk: Niech chocia¿ z tej zaistnia³ej sytuacji przynajmniej jedna ze stron czerpie jak¹œ korzyœÌ :)
A czemu tÂą stronÂą nie moÂżemy byĂŚ my :uhh: ??
OgÂłupiaÂłeÂś :> Agatka ma na pewno bardzo udane Âżycie osobiste i na pewno tylko czeka by mĂłc wiĂŞcej czasu poÂświĂŞcaĂŚ bliskim :)
No i jeÂśli ci bliscy tak na to czekajÂą jak my, to im zazdroszĂŞ bo i pewnie Agatka bĂŞdzie bardziej szczodra wzglĂŞdem nich niÂż wzglĂŞdem nas w ''rozdawaniu'' siebie :neutral:
Muszê siê jeszcze spakowaÌ :D Uciekam :devil: Daleko :devil: Wybieram siê w podró¿ dooko³a œwiata :D
AÂż tak daleko uciekaĂŚ nie musisz :devil: Chyba ..... :> ?? :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Ehhh tam :D Nie prawda :D Ja siê wychowywa³em na filmach z serii Rocky Balboa i potrafiê wspó³czuÌ innym :D
Widocznie jesteÂś mniej podatny na zÂłe wpÂływy :devil:
A czemu tÂą stronÂą nie moÂżemy byĂŚ my :uhh: ??
Okazuje siĂŞ, Âże jesteÂśmy :lol2:
Bowiem wszystko na to wskazuje Agatka i ten caÂły WĂłjcik zamienili siĂŞ stanowiskami :D
Przed chwilÂą w "PzP" byÂł materiaÂł Agatki o mamach - cheerleaderkach :lol2:
Z racji tej, Âże byÂły to mamy z Chorzowa Agatka nie pokazaÂła nam siĂŞ w materiale ;(

W³aœciwie ... :mhm: To mimo ¿e Agatka nie jest ani mam¹, ani cheerleaderk¹ (a jeœli ju¿ to pewnie emerytowan¹ :devil: ), to przecie¿ mog³a na stan up'a wyskoczyÌ w e w³aœciwym stroju, z pomponami w rêkach i z hymnem ulubionej dru¿yny na ustach :D Szkoda, ¿e nie wpad³a na ten pomys³ :/ Szkoda, ¿e nie mogê z ni¹ wspó³pracowaÌ :/ Ju¿ ja bym jej pomys³ów do materia³ów i na relacje dostarcza³ :lol2:

Ale za to jak wspaniale modulowaÂła gÂłosem :P :szalony: Uwielbiam to u niej i w jej materiaÂłach :szalony: :P
No i jeÂśli ci bliscy tak na to czekajÂą jak my, to im zazdroszĂŞ bo i pewnie Agatka bĂŞdzie bardziej szczodra wzglĂŞdem nich niÂż wzglĂŞdem nas w ''rozdawaniu'' siebie :neutral:
ÂŻeby tylko nam siĂŞ biĂŚ o AgatkĂŞ nie zaczĂŞli :D Tak jak to my mamy nieraz w zwyczaju :D
AÂż tak daleko uciekaĂŚ nie musisz :devil: Chyba ..... :> ?? :lol:
Okazuje siĂŞ, ze tak naprawdĂŞ to uciekÂłem do drugiego pokoju :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Black Jack '62 pisze:Z racji tej, Âże byÂły to mamy z Chorzowa Agatka nie pokazaÂła nam siĂŞ w materiale ;(
To marzenie ujdzie :D
Black Jack '62 pisze:WÂłaÂściwie ... :mhm: To mimo Âże Agatka nie jest ani mamÂą, ani cheerleaderkÂą (a jeÂśli juÂż to pewnie emerytowanÂą :devil: ), to przecieÂż mogÂła na stan up'a wyskoczyĂŚ w e wÂłaÂściwym stroju, z pomponami w rĂŞkach i z hymnem ulubionej druÂżyny na ustach :D

Ale to jest juÂż zbyt wyrafinowane :devil:
Black Jack '62 pisze:Szkoda, ¿e nie wpad³a na ten pomys³ :/ Szkoda, ¿e nie mogê z ni¹ wspó³pracowaÌ :/ Ju¿ ja bym jej pomys³ów do materia³ów i na relacje dostarcza³ :lol2:
A mo¿e i macie racjê, ¿e szkoda, i¿ nie chce Agata Was pos³uchaÌ :D Móg³by wyjœÌ z tego jeszcze ciekawszy, no a na pewno bardziej efektowny materia³ :D
Black Jack '62 pisze:Ale za to jak wspaniale modulowaÂła gÂłosem :P :szalony: Uwielbiam to u niej i w jej materiaÂłach :szalony: :P
NagraÂłam ten materiaÂł :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:
Black Jack '62 pisze:Z racji tej, Âże byÂły to mamy z Chorzowa Agatka nie pokazaÂła nam siĂŞ w materiale ;(
To marzenie ujdzie :D
Ale to nie powinno byÌ nasze marzenie :uhh: To powinna byÌ rzeczywistoœÌ, obowi¹zek reportera do spe³nienia :ban: A tak to co :uhh: Taki niezainteresowany jest œwiadomy tylko tego, ¿e utalentowana dziennikarka przygotowywa³a materia³ :) Ale, ¿e tak¿e piêkna, to tego ju¿ nie wie :nie:
Ale to jest juÂż zbyt wyrafinowane :devil:
ÂŻe jakie niby :> :lol: :lol:
Normalne marzenie, normalnego faceta 8)
A mo¿e i macie racjê, ¿e szkoda, i¿ nie chce Agata Was pos³uchaÌ :D Móg³by wyjœÌ z tego jeszcze ciekawszy, no a na pewno bardziej efektowny materia³ :D
A widzisz! :D Sama przyznaÂłaÂś mi racjĂŞ :D Sukces :tanczy:
Black Jack '62 pisze:Ale za to jak wspaniale modulowaÂła gÂłosem :P :szalony: Uwielbiam to u niej i w jej materiaÂłach :szalony: :P
NagraÂłam ten materiaÂł :D
Och! dziêkujê :D Teraz zas³ucham siê na amen :szalony: W³¹czê wyobraŸniê i œmigaj ... :tanczy:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

PozwolĂŞ sobie zacytowaĂŚ fragmencik Agatkowego materiaÂłu, mĂłj ulubiony: WszĂŞdzie gdzie siĂŞ pojawiajÂą dziewczyny, zbierajÂą brawa i wywoÂłujÂą bardzo pozytywne emocje. :D ZupeÂłnie jak nasza Agatka :lol2:
Alchemik pisze:
Tvn24 chce spadku oglÂądalnoÂści? To bardzo proszĂŞ - bĂŞdzie go miaÂł :evil:
Wybaczcie, ale dziœ nie mog³am siê przy³¹czyÌ do tego bojkotu, chyba rozumiecie. :rozglada: Ale ³¹czê siê z Wami w smutku i rozgoryczeniu z racji pojawienia siê nowego poznaùskiego lajfera. :uhh: Wiem co czujecie, mi te¿ jest ciê¿ko, kiedy pojawia siê ktoœ nowy w stolicy. :uhh:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:A w ten sposĂłb najlepiej -przez bojkot -i tak nic nie tracimy :D Co najwyÂżej zaoszczĂŞdzimy sobie zdrowia i nerwĂłw :)
I zaoszczĂŞdziÂłem sobie przyjemnoÂści oglÂądania materiaÂłu Agatty :hmm:
Ale widzĂŞ, Âże nic nie straciÂłem :lol2:
not that kind pisze:NagraÂłam ten materiaÂł :D
Za to sÂłyszĂŞ, jak wiele mnie ominĂŞÂło :hmm:
DÂżastina pisze:PozwolĂŞ sobie zacytowaĂŚ fragmencik Agatkowego materiaÂłu, mĂłj ulubiony: WszĂŞdzie gdzie siĂŞ pojawiajÂą dziewczyny, zbierajÂą brawa i wywoÂłujÂą bardzo pozytywne emocje. :D ZupeÂłnie jak nasza Agatka :lol2:
Pewnie dlatego materiaÂły z Chorzowa powierzono opiece i oddano w rĂŞce Agatty :brawa:
D¿astina pisze: Ale ³¹czê siê z Wami w smutku i rozgoryczeniu z racji pojawienia siê nowego poznaùskiego lajfera. :uhh: Wiem co czujecie, mi te¿ jest ciê¿ko, kiedy pojawia siê ktoœ nowy w stolicy. :uhh:
Obawiam siĂŞ, Âże nawet domyÂślaĂŚ siĂŞ nie moÂżesz tego, co czujemy ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Bojkoty bojkotami , ale widzĂŞ , Âże zaponowaÂła wÂśrĂłd nas piĂŞkna moda na przykÂładne i klarowne cytowanie 8) WiĂŞc ja teÂż ..... ÂświecĂŞ przykÂładem :jupi:
Alchemik pisze:I zaoszczĂŞdziÂłem sobie przyjemnoÂści oglÂądania materiaÂłu Agatty :hmm:
Nikt nie twierdziÂł , Âże obejdzie siĂŞ bez skÂładania ofiar :devil:
Ale z tej okazji Âże ktoÂś bardzo lubi Agatki materiaÂły umieszczaĂŚ na tvn24.pl , to juÂż dokopaÂłem siĂŞ do tego wczorajszego :lol2:

http://www.tvn24.pl/2068265,12690,0,1,1,wideo.html

Co siê okazuje , ¿e nie tylko wiele straciliœmy nie s¿³ysz¹c, ale tak¿e nie widz¹c :szalony:
Jak siê ma ca³oœÌ na panelu to dopiero jest wra¿enie :tanczy: :brawo:

Ale oczywiÂście dziĂŞki dla noteczki :* Bo juÂż moÂżna sobie mp3 pakowaĂŚ do playera :tanczy:
Black Jack '62 pisze:WÂłaÂściwie ... :mhm: To mimo Âże Agatka nie jest ani mamÂą, ani cheerleaderkÂą (a jeÂśli juÂż to pewnie emerytowanÂą :devil: ), to przecieÂż mogÂła na stan up'a wyskoczyĂŚ w e wÂłaÂściwym stroju, z pomponami w rĂŞkach i z hymnem ulubionej druÂżyny na ustach :D
ByÂłoby to nasze marzenie ...... :mhm: Eeejjjhhh jak sÂłyszĂŞ utwĂłr The pussy cat dolls na poczÂątku to dosÂłownie juÂż widzĂŞ AgatkĂŞ w takim ukÂładzie :lol:

D¿astina pisze:³¹czê siê z Wami w smutku i rozgoryczeniu z racji pojawienia siê nowego poznaùskiego lajfera. :uhh:
DziĂŞkujĂŞ :( KaÂżde kondolencje przyjmujĂŞ z pokorÂą :(
Eeejjjjhhh, a by³o tak piêknie :) Artura Zakrzewskiego wepchnêli do Prosto z Polski :) Jak siê wy³ania³ temat z Wielkopolski to zawsze by³o tak, ¿e na dwoje, a dwie dok³adniej babka wró¿y³a :)

Black Jack '62 pisze: Szkoda, ¿e nie wpad³a na ten pomys³ :/ Szkoda, ¿e nie mogê z ni¹ wspó³pracowaÌ :/ Ju¿ ja bym jej pomys³ów do materia³ów i na relacje dostarcza³ :lol2:
Jasna cholerka, Black, nic nie wiedzia³eœ, ¿e w tvn24 szykuje siê etat :D ?? Taka okazja na poznanie i wspó³pracê z Agatk¹ przesz³a ci ko³o nosa :/
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:Bojkoty bojkotami , ale widzĂŞ , Âże zaponowaÂła wÂśrĂłd nas piĂŞkna moda na przykÂładne i klarowne cytowanie 8) WiĂŞc ja teÂż ..... ÂświecĂŞ przykÂładem :jupi:
PiĂŞknej modzie nie ulegÂłem, bo jest czasochÂłonna :hmm: Ale moÂże warto siĂŞ postaraĂŚ i przyÂłoÂżyĂŚ :mhm: Zobaczymy :>
marcinkowsky pisze:Ale z tej okazji Âże ktoÂś bardzo lubi Agatki materiaÂły umieszczaĂŚ na tvn24.pl , to juÂż dokopaÂłem siĂŞ do tego wczorajszego :lol2:

http://www.tvn24.pl/2068265,12690,0,1,1,wideo.html

Co siê okazuje , ¿e nie tylko wiele straciliœmy nie s¿³ysz¹c, ale tak¿e nie widz¹c :szalony:
Jak siê ma ca³oœÌ na panelu to dopiero jest wra¿enie :tanczy: :brawo:
Rzeczywiœcie, maj¹c obraz i dŸwiêk, czyli ca³oœÌ, widaÌ wyraŸniej wspania³oœÌ dzie³a :brawa:
marcinkowsky pisze:Ale oczywiÂście dziĂŞki dla noteczki :* Bo juÂż moÂżna sobie mp3 pakowaĂŚ do playera :tanczy:
AleÂż oczywiÂście, to nie ulega Âżadnej wÂątpliwoÂści :)

marcinkowsky pisze:
Black Jack '62 pisze: Szkoda, ¿e nie wpad³a na ten pomys³ :/ Szkoda, ¿e nie mogê z ni¹ wspó³pracowaÌ :/ Ju¿ ja bym jej pomys³ów do materia³ów i na relacje dostarcza³ :lol2:
Jasna cholerka, Black, nic nie wiedzia³eœ, ¿e w tvn24 szykuje siê etat :D ?? Taka okazja na poznanie i wspó³pracê z Agatk¹ przesz³a ci ko³o nosa :/
Pewnie gdyby wiedziaÂł, to nie przepuÂściÂłby takiej okazji :devil: Z drugiej strony jednak... znajÂąc wstydliwÂą naturĂŞ naszego forumowego kolegi :mhm: No, ale po przeÂłamaniu lĂŞkĂłw i tremy byĂŚ moÂże cieszyÂłby widzĂłw lepszÂą prezencjÂą i dykcjÂą niÂż ten nowy nabytek? :D
Black - moÂże jeszcze nic straconego? :lol2:
Ostatnio zmieniony środa 22 sie 2007, 10:31 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

JeÂżeli Agata bĂŞdzie szÂła na ÂłatwiznĂŞ i obrabiaÂła same gotowce, ktĂłre ktoÂś jej dostarczy, to utyje :D
A ja lubiĂŞ ,,wieszaki'' :P
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:JeÂżeli Agata bĂŞdzie szÂła na ÂłatwiznĂŞ i obrabiaÂła same gotowce, ktĂłre ktoÂś jej dostarczy, to utyje :D
AleÂż Agatta nie jest ''wieszakiem'' :> Ma piĂŞkne dziewczĂŞce ksztaÂłty, w niczym nie sugerujÂące i nie przypominajÂące ludzkiego szkieletu :D
Ostatnio zmieniony środa 22 sie 2007, 10:38 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:JeÂżeli Agata bĂŞdzie szÂła na ÂłatwiznĂŞ i obrabiaÂła same gotowce, ktĂłre ktoÂś jej dostarczy, to utyje :D
:hahaha: Prawda :hahaha: Ruch to zdrowie :lol2: A jak sama bĂŞdzie biegaĂŚ za materiaÂłami , to moÂże i siĂŞ kiedyÂś w nim pokaÂże :tanczy:

A co powiesz o nowym poznaĂąskim nabytku-ubytku :devil: ??
Alchemik pisze:Pewnie gdyby wiedziaÂł, to nie przepuÂściÂłby takiej okazji :devil: Z drugiej strony jednak... znajÂąc wstydliwÂą naturĂŞ naszego forumowego kolegi :mhm: No, ale po przeÂłamaniu lĂŞkĂłw i tremy byĂŚ moÂże cieszyÂłby widzĂłw lepszÂą prezencjÂą i dykcjÂą niÂż ten nowy nabytek? :D
Black - moÂże jeszcze nic straconego? :lol2:
A masz pewnoœÌ co do tej prezencji i dykcji Blacka :devil: ?? Mo¿e jest jeszcze gorzej ni¿ w przypadku tamtego :lol:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Nowy poznaĂąski nabytek nie zrobiÂł na mnie pozytywnego wraÂżenia. Nie gustujĂŞ w tego typu facetach, a jeÂżeli juÂż to w bardziej mĂŞskich :P

TVN24 nie pierwszy raz pokazuje, ¿e potrafi podejmowaÌ b³êdne i wrêcz ra¿¹co niepoprawne decyzje o umiejscawianiu niew³aœciwych ludzi na niew³aœciwych miejscach - zd¹¿y³am siê ju¿ do tego przyzwyczaiÌ :?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Nowy poznaĂąski nabytek nie zrobiÂł na mnie pozytywnego wraÂżenia. Nie gustujĂŞ w tego typu facetach, a jeÂżeli juÂż to w bardziej mĂŞskich :P
O :o :lol: !! A to mnie zaskoczyÂłaÂś :lol: To gustujesz teÂż w facetach :shock: ??
}{ypnosea pisze:TVN24 nie pierwszy raz pokazuje, ¿e potrafi podejmowaÌ b³êdne i wrêcz ra¿¹co niepoprawne decyzje o umiejscawianiu niew³aœciwych ludzi na niew³aœciwych miejscach - zd¹¿y³am siê ju¿ do tego przyzwyczaiÌ :?
No w sumie to my tu nie paÂłamy takim jadem :devil:
Tylko czasami siê buntujemy ale raczej jak coœ co tyczy wy³¹cznie Agatki nie idzie po naszej myœli :D
Alchemik pisze:AleÂż Agatta nie jest ''wieszakiem'' :> Ma piĂŞkne dziewczĂŞce ksztaÂłty, w niczym nie sugerujÂące i nie przypominajÂące ludzkiego szkieletu :D
:hahaha: Zdecydowanie ;D ChociaÂż tacy pewni nie moÂżemy tego byĂŚ , bo pod marynarÂą to w sumie niewiele widaĂŚ :D !!
ODPOWIEDZ