[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
Po pierwsze - "X Factor" jesienią nie wróci, bo wraca "Mam Talent!"
Po drugie - gdzie szef Rochstaru mówił o tym, że "The Voice of Poland" ma zostać przeniesiony do innej stacji?
Po trzecie - obecnie prawa do "The Voice" ma TVP - i wiele wskazuje na to, że na antenie TVP2 jesienią będzie druga edycja tego show.
Po drugie - gdzie szef Rochstaru mówił o tym, że "The Voice of Poland" ma zostać przeniesiony do innej stacji?
Po trzecie - obecnie prawa do "The Voice" ma TVP - i wiele wskazuje na to, że na antenie TVP2 jesienią będzie druga edycja tego show.
Moim zdaniem TVN powinien wyprodukować 14. edycję z jednego prostego powodu. Program gości na antenie od wielu, wielu lat. Nie można tak po prostu zrezygnować z takiego programu. Należy zrobić 14. edycję, jako ostatnią i należycie program pożegnać. Jeśli 14. edycja się nie odbędzie, program zniknie "po cichu", nagle, jak np. Milionerzy.
sorry ale Fakt nie jest jakimś bardzo wiarygodnym źródłem także może poczekajmy na jakieś oficjalne informacje 

Jestem za tym żeby 14 edycja sie odbyła, bo jednak jak ktoś tu juz zauważył program jest emitowany w tvn od dawna, poza tym show ma bardzo dużą widownie i swoich wiernych fanów. Ostatni argument bardzo prosty, TzG to jedyny dla wielu program z gwiazdami warty oglądania. W USA trwa właśnie 14 sezon, i może tvn pójdzie za tym przykładem i dokona kilku zmian studia, czołówki tak jak ma to miejsce za oceanem. (mi osobiście nie podoba się oryginalny TzG UK)
W takim razie pozostaje zaproponowac gwiazdyr_r16 pisze:Moim zdaniem TVN powinien wyprodukować 14. edycję z jednego prostego powodu. Program gości na antenie od wielu, wielu lat.
moja propozycja :
Wojciech Drabicz
Beata Prukała
Tomasz Dederko
-
- Bywalec
ode mnie propozycje:
Krzysztof Kisiel
Magdalena Kucyk-Buczek
Jan Toczek
i moje marzenie - Sylwia Drewniak.
a oprócz tego - nie chcę 14. edycji!!!
Adi - skąd takie informacje o zmianie stacji? Bardzo bym się ucieszył gdyby The Voice znalazłby się w TVN. Ale wątpliwe to, oj bardzo.
Krzysztof Kisiel
Magdalena Kucyk-Buczek
Jan Toczek
i moje marzenie - Sylwia Drewniak.
a oprócz tego - nie chcę 14. edycji!!!
Adi - skąd takie informacje o zmianie stacji? Bardzo bym się ucieszył gdyby The Voice znalazłby się w TVN. Ale wątpliwe to, oj bardzo.
tvn - latem programowo najgorsza!
Byłam fanką tego programu, ale jakoś nie tęsknię, ani za jury, chociaż uważam, że to jedno z lepszych, ani tym bardziej za gwiazdami, no bo kto miałby w 14 edycji zatańczyć, pewnie na siłę lansowany Wieczorek, Ciachorowski, Fijał, Węgrowska itp, myślę, że szansę miałaby też któraś z Grycanek, bo niby dlaczego nie, jeśli była u Wojewódzkiego to i szanse na TzG są duże
, ale żadna z tych gwiazd nie jest porywająca :nie: , chociaż argument o wielomilionowej widowni wydaje się nawet przekonujący :mhm: .

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
A to nie było czasem tak, że TVN ma jeszcze prawa na realizację dwóch edycji? Myślę, że powinna powstać przynajmniej jeszcze jedna ostatnia edycja, ale za to naprawdę z wielką pompą. Należy odpowiednio pożegnać program, który wciąż cieszy się ogromną popularnością. "Wycisnąć" z formatu jak najwięcej. Jak dla mnie mógłby na dobre zniknąć po 14. lub 15. edycji.
Z drugiej strony, ramówka jest naprawdę zapchana, a na pewno TVN chce emitować "Przepis na życie 4", "Prawo Agaty 2" i "Lekarzy". Ciężko będzie znaleźć miejsce na to wszystko.
Od pewnego czasu zastanawiam się, co mogłoby zastąpić "TzG". Miszczak kiedyś wspominał o nowej edycji "Agenta". Myślę jednak, że przydałby się nowy program z udziałem gwiazd. Uważam, że polska edycja "I'm a Celebrity. Get me out of here!" gromadziłaby ogromną widownię, jednak TVN zapewne nie stać na ten format.
Z drugiej strony, ramówka jest naprawdę zapchana, a na pewno TVN chce emitować "Przepis na życie 4", "Prawo Agaty 2" i "Lekarzy". Ciężko będzie znaleźć miejsce na to wszystko.
Od pewnego czasu zastanawiam się, co mogłoby zastąpić "TzG". Miszczak kiedyś wspominał o nowej edycji "Agenta". Myślę jednak, że przydałby się nowy program z udziałem gwiazd. Uważam, że polska edycja "I'm a Celebrity. Get me out of here!" gromadziłaby ogromną widownię, jednak TVN zapewne nie stać na ten format.
No jednak informacje "Faktu" dość często się potwierdzają.ktos pisze:sorry ale Fakt nie jest jakimś bardzo wiarygodnym źródłem także może poczekajmy na jakieś oficjalne informacje

Kolejny program prowadzony przez "mamtalentowy" duet. Poza tym - rzeczywiście - jak na polskie warunki - format zbyt drogi i zbyt trudny do realizacji.bartek09 pisze: Uważam, że polska edycja "I'm a Celebrity. Get me out of here!" gromadziłaby ogromną widownię, jednak TVN zapewne nie stać na ten format.
To naprawdę dziwne, gdyby "Taniec z gwiazdami" miał się zejść po cichu i taki sposób. Tym bardziej, że ostatnia edycja daje duże możliwości, skoro już wymienili Skrzynecką i część jury, mogą wymieniać dalej i szukać, wypróbować kolejnych prowadzących (Gąsowskiego też). Myślę, że łatwo byłoby pozyskać lepsze osoby niż Urbańska, Fraszyńska i Józefowicz, a tym samym program byłby odświeżony i publiczność miałaby poczucie nowości.
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Najlepsza jest Kazimiera
Dzisiaj usłyszałem taki dialog w telewizji (bodajże kabaret Neo-nówka):
- Kto to jest?
- Nie znam
- Aa, to pewnie z Tańca z gwiazdami
Tym można podsumować te wszystkie gwiazdy pojawiające się ostatnio w TzG. Gdyby powstała kolejna edycja, ciekaw jestem kto by zatańczył. Kierownik planu?
- Kto to jest?
- Nie znam
- Aa, to pewnie z Tańca z gwiazdami
Tym można podsumować te wszystkie gwiazdy pojawiające się ostatnio w TzG. Gdyby powstała kolejna edycja, ciekaw jestem kto by zatańczył. Kierownik planu?
Nie zdziwię się jeśli TVN faktycznie podejmie decyzje o zakończeniu TzG. "Surowi rodzice" i "Prawo Agaty" gromadzą podobną widownię w 16-49 co TzG jesienią, czyli około 20% To dla TVN największy argument, bo zamiast produkować drogi show mogą wstawić tanie seriale, bilans wyjdzie jeszcze na +
PS. Edward Miszczak w jednym z wywiadów przy prezentacji wiosennej ramówki na pytanie: Czy powstanie 14 sezon TzG - odpowiedział: chyba tak. I podkreślił, że ostateczna decyzja zapadnie w maju.
W obecnej 14 amerykańskiej edycji Tańca z gwiazdami zmieniono nieco zasady. 2 najsłabsze pary (po zsumowaniu ocen jury i widzów) biorą udział w dogrywce, gdzie tańczą jednocześnie taką samą choreografie po czym jurorzy wybierają kto odpada. Ciekawe, czy w Polsce coś takiego też zostanie wprowadzone...