Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

pawell pisze:hmmm ja nie widzia³em tej reklamy :?
No, moja siostra to nie jest zbyt wiarygodne ŸrĂłd³o. Ona sama do konca nie by³a przekonana, czy tê reklamê widzia³a, czy nie. Ale w swoich zeznanach by³a wiarygodna.

Fajne te "nowe" Popoludniowe. Anitê - takie mam przeczucia - zobaczymy w czwartek. Wczeœniej bêd¹ 2 Poranki
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Sylwinka pisze:No, moja siostra to nie jest zbyt wiarygodne ŸrĂłd³o. Ona sama do konca nie by³a przekonana, czy tê reklamê widzia³a, czy nie. Ale w swoich zeznanach by³a wiarygodna.
no a ja ju¿ widzia³em t¹ reklamê pralkê pomalowa³a Anita Werner razem z Romanem M³odkowskim :wink: :wink: :wink:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

No nie :? tylko nie mĂłwcie, ¿e bêdê musia³ ogl¹daæ tvn :dobani: A widaæ chocia¿ w tej reklamie Anitê :?:

Tu wiêcej szczegĂł³Ăłw akcji :
http://zielonedrzwi.onet.pl/konkurs.html
Wyœlê kilka sms-Ăłw :lol:

Obrazek
Ale odmalowali tê biedn¹ pralkê :evil2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
pawell

Black Jack '62 pisze: A widaæ chocia¿ w tej reklamie Anitê :?:
gdzieœ przez 2-3 sekundy :roll: :roll: :D :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

To, ¿e Anita jest w reklamie, to znaczy, ¿e by³a goœciem w programie Fundacji TVN? Rekalma by³a przed Faktami popo³udniowymi w TVN, wiêc nie mog³am jej widzieæ, bo ogl¹da³am Fakty w TVN24 ;/
W³aœnie Fakty popo³udniowe i innowacje :D Fakty na stoj¹co - niby nic szczegĂłlnego, ale jednak jakieœ wra¿enie ta wprowadzona nowoœæ robi, co prawda zer¿nêli to ¿ywcem z Telexpresu (oni naprawdê chc¹ i to coraz bardziej serio z tym programem konkurowaæ :lol: :smiech: ), tylko w telexpresie brak tego wielkiego ekranu i dodatkĂłw na nim pojawiaj¹cych siê i prezenter nie jest pokazywany w ca³oœci i kamery tak nie lataj¹, w tym TVN jest najlepszy :D . Patrycja fajnie by³a ubrana, na luzie. I wyda³o siê, ¿e nie jest wcale taka szczuplutka :D Ale jedna rzecz mnie zastaniawia, czy ten podeœcik, za ktĂłrym sta³a Patryja, ma regulowan¹ wysokoœæ? :lol: A mo¿e to nie Anita bêdzie t¹ drug¹ prowadz¹c¹, tylko ktoœ na ,,poziomie'' Patrycji? A je¿eli Anita, to to bêdzie oznacza³o, ¿e koniec w jej zawodzie z siedzeniem w wygodnym fotelu! W Porankach stoi, w Faktach stoi - biedaczka dostanie szybko ¿ylaki! :wink: :lol:

Wie ktoœ mo¿e, co siê sta³o z moim nowym awatarem? :sad:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Funckyrella pisze: Wie ktoœ mo¿e, co siê sta³o z moim nowym awatarem? :sad:
http://www.forum.tvn.tivi.pl/viewtopic.php?t=1280 poczytaj sobie ten w¹tek i ten komunikat :D naszego Szanownego Administratora
ZIMA
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Oooo :?: Czy¿by nikt nie ogl¹da³ poranka :?: Niespodziewanie pojawi³a siê w nim Anita.
Dziêki za info o avatarkach - i ja skorzysta³em :D

Boze, przed 10-t¹ Anita, ¿egnaj¹c siê, uœwiadomi³a mi, ¿e poranek trwa³ prawie 4 godziny :shock:
Wygl¹da³a piêknie, mia³a na sobie ten ³adny bia³y ¿akiet i... tu zgrzyt, czarne spodnie jakieœ œmieszne, za w¹skie na dole :lol: Zabawnie by³o je widaæ zw³aszcza podczas prognoz pogody, na ktĂłre ponad to Anita 2 razy siê nieomal spĂłŸni³a - raz musia³a wrêcz pêdziæ galopem, by stawiæ siê na czas przy Agnieszce Cegielskiej :D Jak ona jej to uda³o siê zrobiæ w butach na obcasie... :niepewny: ja nie wiem :lol:
Poza tym by³o dobrze, Anita przygotowana, skupiona, mo¿e niezbyt radosna, ale Grzegorz Miecugow postara³ siê przed dziewi¹t¹ wywo³aæ uœmiech, czy wrêcz œmiech u Anity, bo ona zapowiadaj¹c go wybuchnê³a œmiechem wymawiaj¹c jego imiê, po czym powiedzia³a: ''przepraszam, ale Grzegorz mnie rozœmiesza'' - a czym takim j¹ rozœmieszy³, wiedz¹ niestety tylko oni. Zaœ ja wiem, bo widzia³em, ¿e Miecugow mia³ na sobie spodnie o lekkim czerwonawym zabarwieniu :lol: A wiêc to by³ poranek zabawnych spodni :lol:

Nagana :!: (...)przegl¹d prasyyy?! - Anita - mog³aby skoñczyæ ju¿ z tym, bo mnie to zaczyna powoli dra¿niæ - nie akcentuje siê w jêzyku polskim wyrazĂłw na ostatni¹ sylabê!!! Nawet jeœli robi tak krĂłlowa stacji, w ktĂłrej siê pracuje, to nie oznacza to, ¿e tak trzeba, ¿e to jakiœ standard!!! To brzmi niechlujnie!!! Anita jest w posiadaniu tak piêknego aksamitnego g³osu i potrafi nim tak rewelacyjnie modulowaæ, i¿ nie rozumiem dlaczego przychodzi jej do g³owy tak go oszpecaæ :?: :!: Mo¿e robi to nieœwiadomie :roll: To prawie tak jak z t¹ niegdysiejsz¹ szar¹ marynar¹. Nie rozumiem jak mo¿na (pos³u¿ê siê s³owami mojego znajomego) zak³adaæ taki okropny ciuch, na tak piêkne cia³o :?: :D
Anita, ma³a rada: be yourself :D

Czy¿by jej obecnoœæ dziœ oznacza³a, ¿e bêdzie mia³a dy¿ury w porankach we wtorki ju¿ na sta³e :?: Nie ma teraz tych po¿egnañ na balkonie, wiêc nie wiadomo, czy bêdzie te¿ jutro ;/
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Tak. Z tym pianiem, jak to nazywa Kamuii, Anita ju¿ trochê przegina :?
Ale do niczego wiêcej nie mo¿na siê przyczepiæ :D Aaa - spodnie :lol: Miecugow te¿ siê dziœ popisa³ - on i ten jego urwisowaty uœmiech s¹ zniewalaj¹ce :lol: :wink:
Aa reklama fajna :cool: By³a bodaj po Uwadze?
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

W koñcu widzia³em (i wcale nie musia³em tak wiele tvn-u ogl¹daæ) reklamê pralki... yyyyy... tzn. reklamê fundacji i... wzruszy³em siê... Anita uœmiecha siê jak anio³, gdy razem z Romanem maluj¹ tê pralkê - no cĂł¿mamusia kupi³a farbki a zapomnia³a o zeszyciku, wiêc dzieci pomalowa³y pralkê :roll: :D , Tak jak wczoraj wys³a³em 15 sms-Ăłw, by wygraæ tê pralkê, tak dziœ wys³a³em drugie tyle po prostu z potrzeby serca :D
A fakty, wczoraj nie widzia³em, wiêc przysiad³em na ty³ku dziœ i... mĂłj ''faktowstrêt'' od¿y³, kiedy tylko us³ysza³em tê upiorn¹ muzyczkê z pocz¹tku programu. Ale pĂłŸniej ju¿ by³o w miarê dobrze, nawet ciekawe zmiany. Czy pod¹¿aj¹ one w kierunku teleexpresu czy nie, napiszê jedno: po piêciu minutach teleexpresu wiedzia³em tyle, co po obejrzeniu ca³ych faktĂłw :evil2:
Awatar użytkownika
Sylwinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sylwinka »

Black Jack '62 pisze: Zabawnie by³o je widaæ zw³aszcza podczas prognoz pogody, na ktĂłre ponad to Anita 2 razy siê nieomal spĂłŸni³a - raz musia³a wrêcz pêdziæ galopem, by stawiæ siê na czas przy Agnieszce Cegielskiej
Hmm, Anita siê spĂłŸnia³a...Ja widzialm Pani¹ Polityk jak biegnie w czasie skrĂłtu niemal siê przewracaj¹c...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Polityk... Przyznam, ¿e nie znam pracownicy tvn-u o takim mazwisku :roll: :evil2:

A teraz mam ma³¹ porcjê wspominek, malutk¹, ale warto o tym wspomnieæ, bo ma zwi¹zek z nie byle jakim czasopismem . Wielokroæ przegl¹da³em internetow¹ stronê ''Pressa'', ale nigdy nie natrafi³em na ''Ranking £ukasiewicza '' m.in. szczegĂł³owo o tvn24, a by³o to w 2002 roku :!: Pad³y tam bardzo mi³e s³owa na temat naszej Anity :D
Oto one:
Wysoko oceniam start TVN 24 - to wielki sukces obu panĂłw WalterĂłw. Nie wiem, czy finansowy, ale merytoryczny na pewno. Nie jest to oczywiœcie CNN (nie ta kasa!), ale poziom bardzo przyzwoity i wiele nowych ciekawych indywidualnoœci.(...bla, bla, bla...) urodziwa Anita Werner, ktĂłra sprawdza siê niemal w ka¿dej roli.
:D

To ''niemal'' jest zbêdne, ale niech mu bêdzie... :wink:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

hehe dorwa³am siê wczoraj na 2 godziny do telewizora i od razu niespodzianka :D reklama fundacji i pralka pomalowana przez Anitê :D oczywiœcie wyœlê kilka smsĂłw :D i jak wygram to postawiê j¹ na œrodku rynku :D w BB wiêc bedziecie mogli (po znajomoœci bez kolejki) coœ w niej wypraæ :evil2:
Tak. Z tym pianiem, jak to nazywa Kamuii, Anita ju¿ trochê przegina
Huh no niestetyyyyyyyyy :evil2: upodabnia siê w tym do Styœki :D ale cĂł¿ oni prawie wszyscy tak przeci¹gaj¹ :D
Android <3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Podobno ju¿ po wszystkim. Widzisz Kamuii, ani Ty, ani ja nie zostaliœmy szczêœliwcami, do ktĂłrych pralka mog³aby trafiæ ;/ Pralka rozlosowana, wiêc jeœli do tej pory ktoœ reklamy nie widzia³, to ju¿ jej raczej nie zobaczy. Cholera, ja widzia³em j¹ tylko raz ;/ Ale i tak najgorsze jest to, ¿e nie wiem, czy Anita goœci³a w programie ''Zielone drzwi'' :niepewny: Przejrza³em stronê programu od dechy do dechy i nie natkn¹³em siê na ¿adn¹, nawet najmniejsz¹ fotkê, ktĂłra by wskazywa³a na to, ¿e Anita by³a w tym programie. No ale w reklamie widaæ jak wspĂłlnie z M³odkowskim maluj¹ tê pralkê. Pralkê, o wygraniu ktĂłrej tak marzy³em :placze: CĂł¿, musia³bym siedzieænon stop przed telewizorem i ogl¹daætvn, ¿eby raz na sto lat zobaczyæ w jakimœ nietypowym programie Anitê... a to raczej, z wielu wzglêdĂłw niemo¿liwe :!: Trudno... niech stracê, pozostanê jedynie przy popo³udniowych, choæ i te piêtnaœcie minut mnie wiele kosztuje zdrowia, nerwĂłw, itd.
W³aœnie popo³udniowe, pewnie Anita bêdzie w nich jutro, trzeba sprawdziæ, czy siê bêdzie przygotowywa³a jutro na tym swoim stanowisku :?: :!:
pawell

tak chyba nikt z was nie dosta³ jakaœ pani jadwiga ze szczecina jest teraz w³aœcicielk¹ pralki :D :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Mia³em cieñ nadziei, ¿e teraz - od wrzeœnia w popo³udniowych dy¿ury zostan¹ roz³o¿one inaczej. Mianowicie tydzieñ Patrycja - tydzieñ Anita. Ale niestety. Dziœ w Poranku Porada, wiec zapewne w "Faktach" Anita.
ODPOWIEDZ