Oooo

Czy¿by nikt nie ogl¹da³ poranka

Niespodziewanie pojawi³a siê w nim Anita.
Dziêki za info o avatarkach - i ja skorzysta³em
Boze, przed 10-t¹ Anita, ¿egnaj¹c siê, uœwiadomi³a mi, ¿e poranek trwa³ prawie 4 godziny
Wygl¹da³a piêknie, mia³a na sobie ten ³adny bia³y ¿akiet i... tu zgrzyt, czarne spodnie jakieœ œmieszne, za w¹skie na dole

Zabawnie by³o je widaæ zw³aszcza podczas prognoz pogody, na ktĂłre ponad to Anita 2 razy siê nieomal spĂłŸni³a - raz musia³a wrêcz pêdziæ galopem, by stawiæ siê na czas przy Agnieszce Cegielskiej

Jak ona jej to uda³o siê zrobiæ w butach na obcasie... :niepewny: ja nie wiem
Poza tym by³o dobrze, Anita przygotowana, skupiona, mo¿e niezbyt radosna, ale Grzegorz Miecugow postara³ siê przed dziewi¹t¹ wywo³aæ uœmiech, czy wrêcz œmiech u Anity, bo ona zapowiadaj¹c go wybuchnê³a œmiechem wymawiaj¹c jego imiê, po czym powiedzia³a: ''przepraszam, ale Grzegorz mnie rozœmiesza'' - a czym takim j¹ rozœmieszy³, wiedz¹ niestety tylko oni. Zaœ ja wiem, bo widzia³em, ¿e Miecugow mia³ na sobie spodnie o lekkim czerwonawym zabarwieniu

A wiêc to by³ poranek zabawnych spodni
Nagana
(...)przegl¹d prasyyy?! - Anita - mog³aby skoñczyæ ju¿ z tym, bo mnie to zaczyna powoli dra¿niæ -
nie akcentuje siê w jêzyku polskim wyrazĂłw na ostatni¹ sylabê!!! Nawet jeœli robi tak krĂłlowa stacji, w ktĂłrej siê pracuje, to nie oznacza to, ¿e tak trzeba, ¿e to jakiœ standard!!! To brzmi niechlujnie!!! Anita jest w posiadaniu tak piêknego aksamitnego g³osu i potrafi nim tak rewelacyjnie modulowaæ, i¿ nie rozumiem dlaczego przychodzi jej do g³owy tak go oszpecaæ

Mo¿e robi to nieœwiadomie

To prawie tak jak z t¹ niegdysiejsz¹ szar¹ marynar¹. Nie rozumiem jak mo¿na (pos³u¿ê siê s³owami mojego znajomego) zak³adaæ taki okropny ciuch, na tak piêkne cia³o

Anita, ma³a rada: be yourself
Czy¿by jej obecnoœæ dziœ oznacza³a, ¿e bêdzie mia³a dy¿ury w porankach we wtorki ju¿ na sta³e

Nie ma teraz tych po¿egnañ na balkonie, wiêc nie wiadomo, czy bêdzie te¿ jutro ;/