Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nadzieja matk¹ g³upich... niestety odczu³em, odczuliœmy to bardzo dotkliwie, boleœnie nie jeden raz za spraw¹ tych i owych osĂłb :twisted:
A co do faktĂłw popo³udniowych i obecnoœci w nich Anity, to jeszcze wcale nie jest na 100% pewne, ¿e pojawi siê dziœ (czy pĂłŸniej) w nich Anita... :roll: :
- ma³a poranek we wtorek, a w œrodê chyba wolne, wiêc mo¿e ma urlop, albo montuje swĂłj autorski program :evil2:
- nie widaæ podczas serwisĂłw, na drugim planie, ¿eby przygotowywa³a siê do faktĂłw, jak to mia³a w zwyczaju czyniæ jeszcze przed wakacjami :!:

Ale jeœli bêdzie dziœ i jutro, i jeœli do³o¿yæ do tego jeden w tygodniu poranek, to mo¿na (przynajmniej ja) ju¿ zacz¹æ :mur: To jest po prostu uk³ad grafiku Anity, jakiego najbardziej siê obawia³em, ktĂłrego nie chcia³em przyswajaæ od wrzeœnia, czyli grafik wype³niony ledwo 3-ma dniami dy¿uru :zalamany: ;(
Tak na dobr¹ sprawê, to nacieszymy siê Anit¹ jedynie podczas tego jednego marnego poranka :dobani: Jedynie tu bêdziemy mogli ''byæ bli¿ej'' Anity, zorientowaæ siê w jakim jest nastroju, w jakiej formie, bo przecie¿ popo³udniowe trwaj¹ nieca³e 15 min i pod wzglêdem tempa, przypominaj¹ wyœcig Fromu³y 1 - nie ma czasu na sentymenty :dobani:

Wy¿ej wspomnia³em o nowym programie Anity. I tu po raz kolejny warto ukazaæ bezsensownoœæ jego formu³y, a dok³adniej rzecz ujmuj¹c, chodzi mi o to, ¿e to jest program nagrany jakiœ czas temu. Tak dla przyk³adu, dziœ Juszczenko zdymisjonowa³ rz¹d Julii Tymoszenko, a tak siê sk³ada, ¿e w jednym z odcinkĂłw Anita z by³¹ (ju¿) pani¹ premier, rozmawia o przysz³oœci Ukrainy, o piêknych idea³ach, ktĂłre teraz bêd¹ brzmia³y jak frazesy - co najmniej ¿a³oœnie :? Czyli ca³y czas przerabiamy temat: ''Absurd, jako niezale¿ny wspĂł³czynnik codziennoœci'' :?
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

absurd w tvn to norma :D
ehhh no tak pralki jednak nie wygra³am ale nic straconego :D pewnie pani Jadzia zechce j¹ sprzedaæ na allegro :evil2: i znowu mamy szanse :D
Co do programu Anitry to nie warto tego nawet komentowaæ... trza czekac na Fakty popo³udniowe ;)
Android <3
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nie no. :) Anita w Faktach dziœ na pewno. :) Bo Patrcyja Redo w Dniu na ¿ywo. :) A Fakty o 16:45 nie trwaj¹ nieca³e 15 minut, tylko jeœli ju¿ to nieco ponad 15 minut. :]
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

zgodnie z przepowiedniami w dzisiejszych Faktach Popo³udniowych Anita.

Obrazek

i odziwo zmieœci³a siê w kamerze :D
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

I zapowiedzia³a ¿e bêdzie jutro :D :D :D
"Nie sposób odpowiedzieć na argumenty płynące z pięknych ust." (Addison)
Dared00

Post autor: Dared00 »

A ja specjalnie dzisiaj w³¹czy³em Fakty... SUPER! Jutro te¿ muszê ogl¹daæ!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Fakty popo³udniowe... na siedz¹co, na stoj¹co, czy na le¿¹co ( :wink: ) na rêkach, na g³owie mnie nie satysfakcjonuj¹ :!: Tak jak wczeœniej pisa³em, w wykonaniu Anity, to Formu³a 1 :!: U³o¿y³a bardzo krĂłtkie zapowiedzi, a mog³yby byæ troszkê bardziej rozbudowane: co ona robi, kiedy siedzi podczas serwisĂłw przy komputerze :?: Czyta to forum :?: :evil2: . Anita wprawdzie dzisiaj nie ''pia³a'', ale nie przyk³ada³a siê do starannego mĂłwienia, nie stara³a siê poprawnie akcentowaæ, mĂłwi³a p³ynnie, ale wszystko utrzymane by³o w jednej tonacji, zabrak³o ''kolorĂłw'' w jej interpretacji tekstu... bo chyba zapowiedzi by³y tak przeraŸliwie krĂłtkie, prawie jak rĂłwnowa¿niki zdañ, i nie by³o czego interpretowaæ... Gdzie ona te wszystkie umiejêtnoœci pogubi³a :roll:
Ale i tak najgorszy by³ jej strĂłj... to znaczy, do bluzki nic nie mam, nawet ³adna, ale znowu rozczarowa³a mnie marynara :dobani:

Ale jestem wnerwiony!!!!!!!!!!! :mad: Jest ju¿ grubo po faktach, a we mnie ca³y czas krew siê gotuje ze z³oœci :mad: :mad:
To chyba przez tê rocznicê, bodaj 9-go wrzeœnia zesz³ego roku, to by³ czwartek, zobaczy³em Anitê w popo³udniowych i okaza³o siê, ¿e nie bêdzie jej w g³Ăłwnych!!!!!!!!

:twisted: :mad: :[ od zesz³ego roku nic siê nie zmieni³o: 1 poranek i 2 razy fakty. Pytam siê : i co Anita teraz robi przez te 5 wolnych dni w tygodniu ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Dla posiadaczy neostrady :arrow: kawa³ek faktĂłw z Anit¹ :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Wow !! Ludziska !! Anita w Magazynie 24 godziny w roli goœcia :D Opowiada o rozmowie z by³¹ premier Ukrainy J.Tymoszenko :D A to Ci niespodzianka :lol: Nawet puœcili fragment tego wywiadu :wink:
ZIMA
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Uwaga :!: :!: :!:

w sobotê o 12.05 powtĂłrka ca³ego wywiady z Tymoszenko
:D :D :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Black - obawiam siê, ¿e tydzieñ nie ma 8 dni. :D

A co do magazynu to jestem zmartwiony. Czêsto ogl¹dam, a akurat wczoraj przegapi³em. :( Szkoda, ¿e magazynu nie poprowadzi³a Pochanke. :evil2: A to Ci by³by numer. :evil: Black spad³by chyba z krzese³ka. :) Goœciem Justyny Pochanke bêdzie nijaka Anita Werner. :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Przepraszam, co :?: :shock: :shock: Anita by³a goœciem w magazynie 24h :?: No nie :!: :placze: A ja tego nie widzia³em :!: :!: :placze: :twisted: Proszê wiêcej szczegĂł³Ăłw, ma ktoœ choæby ma³y fragment :?: :placze:
Teraz to ju¿ jestem dobity na amen :zalamany: :placze:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

hehehe tez bym to chcia³a widzieæ goœciem Styœki Anita :D:D

heh tez ogromnie ¿a³ujê ¿e tego nie widzia³am ;( ale niebawem przynajnmiej Fakty obejrzê ;)
Android <3
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Jak zapowiada³em Anita w Faktach :D :D :D

Ps : Co do marynarki to mam mieszane uczucia :arrow:
Obrazek

Dla posiadaczy neostrady :arrow: kawa³ek dzisiejszych FaktĂłw z Anit¹ :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

TVN_FAN pisze: Wow :!: Ludziska :!: Anita w Magazynie 24 godziny w roli goœcia :D
O mĂłj Bo¿e! :zdziwko: totalne zaskoczenie :shock: TVN_FAN-ie opowiedz coœ wiêcej, jak d³ugo, o czym rozmawiali, z kim Anita rozmawia³a, kto prowadzi³ M24h?! Wiêc czeka³a po ,,odpukaniu'' popo³udniowych, by wyst¹piæ w Magazynie - cholera, mo¿e gdybym by³a w domu, to natknê³abym siê na tê rozmowê ;/ , Black z wiadomych wzglêdĂłw, o godzinach dziewiêtnastej i dwudziestej pierwszej omija telewizor wielkim ³ukiem! Tym razem to by³ wielki b³¹d, ale sk¹d mĂłg³ wiedzieæ! Cholera, cholera, cholera! ;/ Black mi siê zmarnuje! Naprawdê nikt nie ma ani jednego capsa? Zaleci³am mu ma³y odwyk od Anity, dziœ nawet nie ogl¹da³ FaktĂłw, bo stwierdzi³, ¿e to by go ostatecznie dobi³o :sad:
Tak sobie myœlê, ¿e jak tak dalej pĂłjdzie, krok po kroczku, Black bêdzie rezygnowa³ teraz z FaktĂłw, pĂłŸniej z PorankĂłw, to mo¿e nied³ugo zostanê jedyn¹ reprezentantk¹ naszej rodziny na tym forum :niepewny:

A oto (wiêc) moje krĂłtkie refleksje po tych dwu wydaniach popo³udniowych FaktĂłw - na stoj¹co - z Anit¹.
Wczoraj by³a ubrana znowu w za wielk¹ marynarê i by³a chyba trochê spiêta, ale kiedy pojawi³ siê na jej twarzy uœmiech przed materia³em o ,,farbach plakatowych'' :D ju¿ by³o normalnie, czyli na luzie :D
Zaœ dzisiaj ,,zimny sukowaty image'' :lol: I like it! W³osy spiête na maksa i ten ¿akiet na stĂłjce (trochê ju¿ leciwy :? , ale ³adny :D ):D Nie wiem kto zawini³ w kwestii patrzenia nie w tê co potrzeba kamerê, ale to nale¿y zaliczyæ to najwiêkszych wpadek, najbardziej rzucaj¹cych siê w oczy :? Poza tym, zarĂłwno dziœ jak i wczoraj by³o SZYBKO! Mam na myœli zapowiedzi :?

Kilka capsĂłw ze strony: http://members.lycos.co.uk/miniplus/beta/ z wczoraj:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I z dzisiaj:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
ODPOWIEDZ