Ja wiem że tego nie zrobią, tak się dzisiaj z nudów w mistrzynię painta bawiłam.Czy ty myślisz, że TVN przeznaczy jakieś większe pieniądze na jury?

Moderator: Łukasz
Ja wiem że tego nie zrobią, tak się dzisiaj z nudów w mistrzynię painta bawiłam.Czy ty myślisz, że TVN przeznaczy jakieś większe pieniądze na jury?
tomalapt pisze:Występ Tanity i Ezzata5 , ta kobieta wcale nie śpiewała "lepszy głos miała jak mówiła"... ŻENADA
Nie przywiązujcie się do tego, że Kazadi zapowiedziała kolejną edycję, z Tańcem z Gwiazdami było tak samo, Gąsowski pod koniec zapowiadał kolejną edycję.
Wracając do programu, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Pomysł z autorskimi piosenkami-bomba, gra świateł-bomba, tradycyjnie niestety zbombali dźwięk "wokale", zbyt krótki czas antenowy "ciągły pośpiech" i oczywiście masakryczny występ Tanity "jak można skopać własną piosenkę?".
Dzisiejszy finał oceniam na dobre 4. :brawa:
Uściślijmy, piosenka piękna, tekst piękny, ale dzisiejszy wizerunek/wykonanie Tanity okropne.Nayma pisze:Gdyby występ Tanity i Wojtka miał piękną oprawę, ich głosy byłyby lepiej rozdzielone, Tanita nie wyglądałaby jak mieszkanka dworca to byłoby to bardzo przyjemne widowisko. Bo piosenka piękna.
Tanita Tikariam była po prostu za dobra i obnażyła kompletne beztalencie Ezzata, który w tej piosence dysponował głosem jak do kotleta.tomalapt pisze: O tym jak Tanita Tikariam zniszczyła karierę Wojtka Ezzata: http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/wojt ... 60913.html
Hmm, moim zdaniem Ezzat zrobił z tej "prostackiej" piosenki hita. Nie jest łatwo śpiewać obok takiego "beztalencia" jakim jest Tanity. Tutaj Wojtek stanął na wysokości zadania. Osoba, która przydzieliła Tanitę Wojtkowi musiała bardzo go nienawidzić. xDsybic pisze:Tanita Tikariam była po prostu za dobra i obnażyła kompletne beztalencie Ezzata, który w tej piosence dysponował głosem jak do kotleta.tomalapt pisze: O tym jak Tanita Tikariam zniszczyła karierę Wojtka Ezzata: http://xfactor.tvn.pl/wideo,2103,v/wojt ... 60913.html
Nic dziwnego, że zajął ostatnie miejsce. Zasłużone.
Nie oszukujmy się, Natalia Sikora wygrała TVoP dlatego, że prezentuje zupełnie nieznany styl śpiewania... Przekręca masakrycznie teksty, skrzeczy, po prostu mi nie odpowiada. Tegoroczna edycja XF też jest kiepska.Nayma pisze:Tomalapt, według Ciebie Ezzat naprawdę bije na głowę zwyciężczynię TVoP Natalię Sikorę?
Mam Talent ma się świetnie i jestem przekonany, że będziemy go oglądać jeszcze przez wiele lat. I tak naprawdę nie ma na dzień dzisiejszy formatu, który mógłby go zastąpić.SevenUP pisze:Że programu nie będzie jesienią to wiadomo, ale że pokażą go na wiosnę też nie byłbym pewny. Będzie prawdopodobnie YCD/TM i możliwy powrót TzG. A formuła Mam talent się wyczerpuje i myślę, że ta edycja będzie ostatnią, a więc na jesień 2014 akurat X Factor możnaby wpasować z dłuższym czasem emisji, ale to tylko gdybanie. Nie mniej byłoby to dosyć rozsądne.
Tutaj chodzi tylko i wyłącznie o pieniądze, Chylińska i Chołownia "pierdzą" bo im za mało kasy... Będzie podwyżka będą gwiazdy, cóż to jest showbiznes i niema się czemu dziwić. Proponuję zakończyć wątek, jest to jednak temat o XF.SevenUP pisze: Co do Mam talent, nie chodzi mi o to że sama w sobie formuła się wyczerpała. Mam na myśli raczej to, że już rok temu Hołownia miał odejść i Chylińska też coś przebąkiwała, a bez nich ciągnięcie tego nie miałoby sensu wg mnie (po prostu to nie byłoby to samo). Jeśli skład ma być ten sam, to niech to trwa jak najdłużej, w końcu to najlepszy talent show w Polsce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości